Shopping

New in

Hei! Håper dere har hatt en fin start på uka. I dag har jeg vært i Oslo en tur. Jeg fikk med meg et par nye sko fra Zara hjem. Jeg har hatt lyst på noen litt pynta hverdagssko også fant et par jeg likte veldig godt på Zara. De skal nok bli godt brukt fremover!

Tenkte jeg kunne vise et par bilder av min nye cardigan som jeg kjøpte i Sverige sist vi var der. Jeg var egentlig på utkikk etter en lignende fra Cubus, men de hadde ingen igjen i min størrelse. Heldigvis kom jeg over denne fra Second Female som i grunnen bare var enda finere! I tillegg inneholder den mer ull enn den fra Cubus og det er absolutt ikke dumt til høsten og vinteren.

Nå har jeg nettopp spist en veldig god grønsakksuppe, kan virkelig anbefale å lage det nå ettersom det er så mange gode grønnsaker i butikkene om dagen. Grønnsaksuppe tar meg tilbake til barnehagen og er skikkelig barndomsminner for min del! Etterpå blir det sjokoladekake til dessert. Mamma og jeg bestemte oss for å bake bestemors sjokoladekake etter at vi kom hjem fra Trøndelag og begravelsen. Litt for å mimre og minnes bestemor som alltid lagde så god kake. Den ble veldig god og smakte akkurat som bestemors. Ettersom kaka er ganske stor blir det dessert i dag også, men det er jo bare supert!

Håper dere får en fin dag videre♥

#høst #mote #innkjøp #strikk #høstmote #trend #foto

Mine nye boots

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

Mine nye Primeboots som jeg klikket hjem for en liten stund siden. See så fine. De var utsolgt i størrelsen min noen dager etter at jeg hadde fått de i posten, så jeg er glad jeg var litt tidlig ute. Jeg hadde jo siklet på disse i sikkert et år. Jeg er kjempefornøyd med utseende hvertfall, så nå gleder jeg meg masse til å få brukt de! 

#primeboots #mote #shopping #innkjøp #høst #høstmote #boots

Gårsdagens innkjøp

Hellu! Nå sitter jeg i sofaen etter en uvanlig sen middag. Vi bestemte oss nemlig for å dra på harrytur til Sverige tidligere i dag. Vi hadde ikke vært der så lenge, men da vi skulle hjem var det lang kø ut av senteret som nesten ikke gikk fremover. Etter hvert fant vi ut at det hadde vært en ulykke med en buss og tolv biler. Vi begynte å kjøre en annen vei for å komme oss hjem litt fortere, men endte bare opp med en runde på svensk side før vi var tilbake på samme veien, hahah. Vi kom oss hjem til slutt da, ettersom de hadde fått ryddet opp etter ulykken da vi kom tilbake fra vår lille sightseeing-tur i Sverige.

I går kjøpte jeg meg nye Converse! Superdeilig å få nye nå faktisk, de gamle jeg hadde var helt nedslitte på helen. Det var sånn at jeg fikk vondt i føttene når jeg gikk. De nye har fin og ikke-nedslitt såle. De er også havet bedre å gå i. Jeg elsker virkelig converse og har blitt helt avhengige av å alltid ha et par tilgengelig. De passer til det meste og man kan gå et stykke i de uten å få vondt noe sted. Jeg har aldri hatt denne lave modellen før, men jeg synes de var veldig fine! 

Nå skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noe spesielt. Den lille Sverige-turen varte litt lengre enn planlagt så nå var det deilig å sette seg ned i en god og myk sofa! 

Håper dere får en fin kveld videre♥

#converse #sko #mote #foto #shopping

Ny Høstjakke

Hellu! Håper du har hatt en fin morgen så langt. Jeg ville bare slenge ut noen bilder av den nye, fantastiske høstjakken min. Jeg var i i Oslo med mamma for litt over en uke siden og da var vi innom Tommy Hilfiger og det var der jeg fant min nye jakke. Ikke det billigste stedet, men jeg synes det var verdt å investere i en god høstjakke i år. Fjorårets fra Carlings var nemlig ikke mye å skryte av... Jeg er superfornøyd med innkjøpet og gleder meg til å bruke den. Hvis været fortsetter slik som det er nå blir det vel ikke lenge til jeg får bruk for den heller. Glad jeg bestemte meg for å kjøpe ny jakke før høsten kommer, det var jo tross alt bare en igjen i min størrelse allerede!

Wii, den har jo to av mine favorittfarger også. Stoffet er kjempedeilig, jeg er veldig glad i den blåfargen og bare se på fargen inni da... I tillegg sitter den veldig fint på, den passer rett og slett perfekt!

Nå har jeg nettopp kost meg med en morgensmoothie samtidig som jeg skriver her. I kveld skal jeg på kino med Ingrid, vi vurderer å se Monsteruniveritetet som er oppfølgeren til Monsterbedriften. Husker jeg synes Monsterbedriften var litt ekkel, hahah. Begynner å bli noen år siden jeg har sett den filmen for å si det sånn.

Noen som har sett Monsteruniversitetet?

Bytur

Hellu! I dag har jeg vært i Oslo. Så på kamera, men de hadde nesten ingen inne så vi måtte bestille. Nå gleder jeg meg til mars for da skal det komme. Ble jo selvfølgelig litt shopping også. Fikk med meg to nye gensere og Lana Del Rey CDen. Ble veldig lite musikk på meg i går ettersom Spotify Premium abonnementet mitt gikk ut for en liten stund siden. I går fikk jeg beskjed om at jeg hadde brukt opp 10-timers grensen også :((

 Etterpå kommer Ida og Cathrine på besøk. Da blir det sikkert litt film-titting og sånt. Bloggees♥ 

New in


//Gina Tricot og Cubus//

Kjøpte disse tre plaggene for en liten stund siden. Har vært dårlig med blogging i det siste. Jeg har hatt det travelt med skolearbeid og sånt...Må være litt flinkere med det nå, siden det er siste året på ungdomsskolen. Etterpå skal jeg teste smoothie-maskinen jeg fikk i bursdagsgave. Så blir det vel mer skolearbeid. Det var planen min for i dag.

Dagens innkjøp

Hellu! Jeg var på en liten shoppingrunde i dag. Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte. Nå har jeg nettopp spist god blomkålsuppe, og senere kommer Ida på besøk. Da blir det vel lonerparty, også har vi kjøpt inn litt lørdagsgodt så det blir braa. 

Her er innkjøpene da...ble ikke storhandel akkurat. Hadde en tilgodelapp på mestergull så jeg kjøpte en sølvlenke der. Savner ofte det til ulike anheng jeg har fått i gave og sånt. Også kjøpte jeg pysj-shorts og en grå genser på bikbok. Veldig glad i sånne gensere, de er så gode å ha på.

Kjøpte med noen blomster til rommet også :)

Håper alle får en fin lørdag♥

Nyjakka

Sa jo at jeg skulle vise dere den nye jakka. Hadde planer om å vise den på, men det blir så altfor fort mørkt nå! Så det får bli en annen dag :)

Vad tycks?♥

Innkjøp BikBok

Lovte jo at jeg skulle legge ut innkjøpene mine fra høstferien. Siden jeg har vært litt treig så kommer det nå. Kjøpte to andre gensere også, men har bilder av de på bloggen fra før. Derfor tok jeg ikke med de på bildene nå.

Nå er Jorunn på besøk<3 vi fant ut at vi ikke hadde sett hverandre siden konfirmasjonen min! Altså nesten FEM MÅNEDER!! Det er lengeee.

I dag var vi en kjapp tur i Oslo. Hadde med kamera, men jeg glemte helt å ta bilder. Jorunn fikk seg halloween kostyme. Også var vi forresten en tur på Engelsviken og kjøpte med oss supergod fiskemat. Menmen...tenkte vi skulle se på en film snart.

snakkes<3

Whitney Port sweater


Et av innkjøpene mine fra BikBok for en liten stund siden. Kan sikkert vise det andre i et annet innlegg. Men nå skal jeg på Oslo Horse Show sammen med Ingrid :)

snakkeees♥

BIK BOK/BY/WHITNEY PORT

Kjøpte meg noen plagg fra Bik Bok sin nye kolleksjon i går. De blir nok sikkert med på noen "outfit bilder" om ikke lenge.

:D

Ski Storsenter

Nå skal Ingrid og jeg snart til ski. I går var vi i stallen så rakk ikke blogge så mye, dessverre. Men nå må vi rekke bussen!

Bildet er fra konfirmasjonen min. Jorunn, meg og Ingrid. Mine BFF♥

New Shoes 

Kjøpte disse skoene fra Aldo for en liten stund siden. Synes de var veldig fine på!

http://www.aldoshoes.com/

Shopping i Salt Lake City

I går var vi på shopping i Salt Lake City. Inne på Forever 21mmmm♥

Klar for hjemreise!....wish

Var en koselig shoppingdag. Vi var på The Gateway som er et utendørs kjøpesenter. Det er ikke så mange butikker på kjøpesenteret her i Logan, så da er det greit å ta en busstur dit.