USA 2011

Oregon bilder

Her er bildene fra Oregon! Det var veldig fint der. Jeg fikk bli med på ridetur og de vi bodde hos hadde griser, hunder, katter og hester. Vi fikk også være med å se på konkurranser. De hadde konkurranser der de skulle vise frem griser, sauer og okser. Det var veldig morsom å se på, mange pent stelte dyr hvertfall. Bare se på sauen over for eksempel.

Yellowstone nasjonalpark

Nå er vi tilbake i Logan. I går kjørte vi rundt i Yellowstone nasjonalpark. Vi så en del forskjellige dyr, varme kilder(geysir) og masse fin natur. 

Bison :D

Vi har hatt en veldig fin helg, i Oregon var det kjempefint. Skal prøve å få lagt ut bildene fra Oregon så fort som mulig!

Da drar vi!

Nå drar vi til Oregon. Håper dere har hatt en fin torsdag i Norge!

Leaving Utah

I morgen drar vi til Oregon for å besøke en familie, som bor på en gård. Vi skal være der til lørdag, så skal vi kjøre gjennom Yellowstone nasjonalpark. Vi kommer tilbake til Logan på mandag. Får se om det blir tid til noe blogging på turen. Nå er det bare en uke til vi reiser hjem til Norge!

Rulleee

video:utah


En liten video fra univeristetsbakken her. Det ser ikke så bratt ut, men det er det! Haha, ble svimmel da.

Today

Idag har vært en veldig avslappende dag. Har vært i parken ved universitetet og sola meg litt. Også har familien vært på café.


Fint med noen sånne dager også!

Pirat Party in the U.S.A

Mine to nye amerikanske venner ♥Fikk tattoo og greier!

I går var vi på sjørøverparty for en som skulle pensjonere seg. Det var masse god mat, alle hadde tatt med seg litt hver. Vi møtte mange hyggelige amerikanere og fikk oppleve et amerikansk hageparty. 

Kolibri

Tenkte jeg skulle vise bildene av kolibriene jeg tok for noen dager siden. De har egne automater til de her, så da kan man se de ofte.

Så ble det veldig fin himmel også!

Nå skal vi snart dra på grilltur. Håper dere har hatt en fin onsdag!

Another Tuesday

I dag har vi vært en tur på kjøpesenteret her. Nå skal vi snart på kino å se Harry Potter filmen som vi ikke har sett ennå. Det har vært utsolgt for billetter her lenge, så vi tenkte vi skulle vente til det hadde roa seg litt...


jaah, sånn ser jeg ut i dag!! 

SEL

På fredag bestemte vi oss plutselig for å dra på hotell. Så vi kjørte til Deer Valley og ble en natt på Stein Eriksen Lodge.

liten suvenir fra "the spa"

Det var et veldig fint hotell med en så stor garasje at vi fikk kjøre golfbil til bilen vår. I byen var det vanskelig å finne noe som så falleferdig ut. Alt var veldig nytt. Hotellet har blitt kåret til et av verdens fineste! De hadde også veldig god mat der. 

Ridetur i Rocky Mountains

I dag var vi på ridetur oppover i fjellene. Vi red i en time, sammen med en gruppe og en guide. Nå er det masse blomster i fjellene så det var veldig fint der. Vi red litt innover i skogen og hadde drikkepause ved en elv. Mange steder var det flott utsikt, det var fint å se utover i naturen fra hesteryggen. Det var en litt uvant sal og her bruker de bare en hånd på tøylene, så det var litt fristene å bruke to hender innimellom. Det er heller ikke noe særlig kultur for å ri med hjelm her... så jeg skulle vel hatt en cowboyhatt!

Det var en varm og fin tur.De hadde maaange søte hester!

Guiden og meg :)

Flowerpower

                                                                             //kjole-Forever21//

Noen bilder fra Tony Grove i dag. Dro en tur dit og sola oss før vi var innom en gård med hester og bestilte ridetime. Så nå blir det ridetur med guide for mamma og meg på torsdag. Wiiiiiii!!!

imperfection


Photos

Bilder fra Torsdag når vi kjørte litt oppover i fjellene her.

Idag har jeg i grunnen bare lest og sett nyheter. Klarer ikke slutte å tenke på hvor forferdelig det er...alle de skadde, døde og pårørende. Det er bare helt ufattelig at noe sånt skulle skje!

Varme tanker til alle pårørende og jeg håper alle skadde kommer seg fort på bena igjen. 

ZZZZZZZ

I dag er jeg litt trøtt...mamma og jeg ble sittende å se på Gone with the wind igår, etter å ha vært ved Tony Grove igjen. Den varte visst litt lengre enn vi hadde forventa.


Fant en liten flekk med sand :)Verdens beste karameller ♥ Var egentlig akkuratt passe varmt der og sol, men det tok ikke så lang tid før det været skifta.

Nå skal jeg lese litt i Elle som jeg egentlig kjøpte for en uke siden, men kom på at jeg hadde helt glemt å lese det! 


http://www.elle.com/

Tony Grove

Når vi var ved Tony Grove var det ikke så mange blomster der allikevel. Vi kom visst på feil tidspunkt, men vi fikk jo sola oss litt.

så fikk pappa en fisk som ble til middag.

slappe av og se på skyene♥

Plutselig kom det en elg svømmende...Pappa og elgen :D

Idag skal vi bort på treningssenteret igjen, skal nok få trent litt til tross for mine støle armer!

Yesterday

Igår var vi på en ganske, ja...lokal restaurant. Tror ikke det er nødvendig å si så mye mer om den, men kan jo gi noen stikkord som band, cowboyhatter, dans og litt varierende sangkvalitet.Idag skal vi kjøre oppover mot fjellene til en innsjø hvor det visstnok skal være et sted med masse blomster.

Lately

Hellu! Har ikke skjedd så mye i det siste, idag stod familien opp tidlig for å kjøre min bror til flyplassen. Han er nå på vei tilbake til Norge. På vei tilbake fra flyplassen dro vi innom hele to kjøpesentre, det første var innendørs og aaalt for kaldt. De er visst veldig glade i å ha det kaldt inne her. Så vi endte heller opp med å dra til et utendørs kjøpesenter og spiste frokost der.Så har jeg fått ganske så oransje negler.

Tar med noen bilder fra Grand Canyon som jeg aldri rakk å legge ut...

         

Når vi var ved Grand Canyon var det egentlig veldig fint vær og utrolig varmt, men etter en liten stund ble det nærmere storm.

Utah Pictures

Dream Catcher Legend

"Used by the Woodland Indians, the Dream Catcher was hung in the lodge near the bedroom window. Its use was to catch all dreams, good or bad. The bad dreams would get trapped in the webbing and held until first morning light when they would be burned off. Knowing their way to the center, as the good dreams were caught they would filter down into the feathers and be held there, only to return another night and be dreamed again."

         

San Francisco

Nå er vi i Elko, men tenkte jeg skulle vise noen bilder fra kjølige San Francisco. Brrrrr..der var det litt kaldt.

Vi var på et fint akvarium hvor man blant annet kunne gå gjennom en tunell med masse fisk på alle kanter.

Møtte Nemo :D

Og Dorris!Nå kjører vi snart tilbake til Logan.

Santa Monica

Vi endte opp med å dra til Santa Monica, siden det var så mange i California som anbefalte oss å dra dit. Det var veldig fint der, med mange muligheter for å få seg noe å spise ovenfor stranda. Nå er vi i San Francisco og i morgen kjører vi videre til Elko i Nevada.

Heheh, bustetrollet!California

Nå er vi i California! Igår var vi rundt i Beverly Hills, litt på shopping og så på Walk of Fame. Idag skal vi på en strand, men har ikke helt bestemt oss for hvilken...det står mellom Santa Monica og Long Beach.

Nå skal vi spise frokost, før vi drar til strandaaa!

Arizona

Nå er vi i Williams i Arizona. Vi bor på et hyggelig hotell med svømmebasseng og et stort bål man kan sitte å blogge ved. Vi har nettopp spist en utrolig god middag med live musikk i bakgrunnen. I morgen skal vi til Grand Canyon. 

Her er noen bilder fra igår: 
Brodern :D

To dager til vi er fremme i California!

California Road Trip

Nå er vi i Torrey, vår første stopp på bilturen til California! Utsikten fra hotellet

Nå skal vi kjøre til Bryce å se på nasjonalparken der.

Denne Uka

Har ikke rukket å legge ut noe de siste dagene. På mandag var jeg først på en fornøyelsespark og så på Kid Cudi konsert for å feire 17-årsdagen til en jeg har blitt kjent med her. 

Noen bilder fra grillparty:Før konserten:Nå skal familien bort på treningssenteret!

Starbucks

Nå har jeg vært på Starbucks! Jeg smakte på Mocha Coconut Frappuccino. Førsteinntrykket var veldig bra, men etter hvert ble det litt for mye kaffesmak for min del.

Var en veldig god kjeks da ♥

Junidag i Utah

Hei! Igår var vi på kino og så The Hangover 2 så rakk ikke skrive noe siden vi kom hjem sent... men her er noen bilder fra igår:

 Nå skal jeg straks bort på Starbucks en tur, har ikke vært der før så nå er jeg spent! Har hørt så mye positivt om Starbucks.

Summertime

My Hat

Kjørte en tur til et våtmarksområde i Logan på torsdag, så her er noen bilder derfra. Idag har vi vært og sett på masse fugler ved et annet våtmarksområde. Til helga blir det shopping i Salt Lake City!

Colors Of Utah

Noen bilder fra fjellturen!

Marked

Var en tur innom markedet her i Logan. Her kommer noen bilder!

 Hiking

Hellu! Igår var vi på en liten fjelltur opp til en "Wind Cave" her i Logan. Utrolig utsikt og veldig fargerikt med masse blomster.
USA

Hei! Tenkte jeg skulle begynne å blogge litt nå. For fire dager siden kom jeg nemlig til Utah i USA med familien min. Her skal jeg være i nesten tre måneder, så da får jeg nok tid til å skrive litt nå og da.