Om meg

Kort om meg

Ettersom jeg nettopp har begynt å skrive her igjen så tenkte jeg det var greit med litt info. Sikkert noen av dere som lurer(og noen som ikke lurer) på hva slags raring jeg er. 

Uansett...Jeg er ei jente fra Ås, ikke langt fra Oslo, som i mange år har hatt en stor interesse for fotografering. Jeg elsker å ta bilder og er spesielt glad i bruk av macro (nærbilder), jeg har derfor tatt nokså mange bilder av blomster i løpet av livet mitt. Som er en annen ting jeg liker, de har så mange flotte farger og lukter, det lukter sjelden vondt i en blomsterbutikk. En annen interesse jeg har er klær. Jeg har alltid vært veldig bestemt når det kommer til hva jeg skal ha på meg, selv om antrekkene kanskje ikke alltid har vært like heldige. Og med denne interessen så følger selvfølgelig den litt dyre "hobbyen shopping" med. Jeg elsker å pynte meg og kle meg opp til anledninger. Kjoler og for ikke å snakke om høye heler, som kommer godt med når man ikke er blant de høyeste.

Reiser er en annen ting jeg er veldig glad i. Jeg liker å oppleve nye kulturer og se de mange fine stedene i verden. På reiser er alltid kamera er fast følgesvenn og da kan jeg jo slå to hobbyer i en smekk? Har allerede besøkt en del plasser i livet mitt, i 2011 for eksempel bodde jeg noen måneder i USA sammen med familien og reiste rundt til forskjellinge stater. Bildene derfra kan du jo finne i arkivet hvis du vil! Ellers resier jeg som regel med familien til et ukjent land hver sommerferie, og det er en "tradisjon" jeg liker veldig godt og alltid gleder meg til. 

Musikk er noe jeg elsker og jeg har selv spilt piano i mange år. Så jeg er glad i å både spille, lage og høre på. Jeg har ingen bestemte sjangere jeg liker best, men er helt klart noen jeg foretrekker fremfor andre. Jeg hører på mye forskjellig, alt fra klassisk til metal. 

Jeg har aldri vært i tvil om hvilken årstid jeg liker best, til tross for at jeg er født i kjølige januar, så elsker jeg når solen står på for fullt og man kan gå barbeint ute og kjenne gresset mellom fotan. Ja... jeg er forresten halvt Trønder og har vært mye i Trøndelag i løpet av livet også. Det blir nok ikke færre besøk med tiden heller. Den andre halvdelen av meg stammer fra herlige Tønsberg. Der har jeg også alltid trivdes veldig godt, spesielt om sommeren. Elsker å ha muligheten til å bare  ned på stranda og bade, det hender vi kjører båt over dit dersom bølgene tillater det. Det er så utrolig vakkert ved havet alltid, jeg kan aldri få nok av det!

Her kunne jeg sikkert ha skrevet om tusen andre ting også -om hobbier fra dansing til pistolskyting, men tenker  det greier seg nå!


Håper du fortsetter å følge med videre nå som du vet litt mer om meg også, så ønsker jeg deg en super dag videre♥