desember 2011

Godt Nyttår!Nå drar jeg snart til Idunn på nyttårsfest. Ville bare stikke innom og si godt nyttår. Blogges i morgen :D

Julaften nr.2

Hei på deg. I dag kom jeg hjem fra Trøndelag. Vi pleier alltid å dra en tur dit i jula og overrekke gaver og litt sånt. På tirsdag var vi på middagsselskap hos min tante Karin. Resten av dagene var vi hos bestemor. Bortsett fra i går som jeg skrev i det forrige innlegget. I dag har jeg ikke rukket å gjøre så mye annet enn å sitte i bil også tok jeg en joggetur når vi kom hjem. 

Nyttårsaften i morgen må jo feires, så det blir sikkert bra. Håper alle får en fin nyttårsaften!

App anbefalinger(?)


Nå er jeg i Trøndelag på besøk hos bestemor, derfor det blir litt dårlig med oppdateringer. Akkurat nå er jeg hos tante og onkel, så jeg låner ipaden her. Legger sikkert ut noen bilder herfra når jeg kommer hjem.

Jeg var så heldig og fikk iPhone til jul. Wiii :D Derfor lurte jeg på hvilke apper dere syns er bra. Trenger noen anbefalinger her. Blogg.no appen må jeg jo hvertfall ha da!

Hvilke apper bruker/liker du?

White Christmas...

Hei på deg! Det ble ikke noe blogging i går, siden jeg var litt for lat. Her går det mest i TV-titting og musikk for tiden. Ferier er jo til for å kunne slappe av litt. 

Nå har jeg fått ny header da. Sist vi var i Trøndelag dro vi til fotograf. Farmor, tante og pappa har  fått bildene i julegave. Pappa fikk nemlig bilder av meg og broren min i gave for ti år siden, så derfor tok vi nye bilder nå. Blir veldig dårlig kvalitet på headeren, men det får bare være...

Har ikke lagt noen planer for dagen egentlig. Jeg skal hvertfall spise middag med familien, før farmor og tante drar hjem igjen. 

Blogges dae♥

GOD JUL!

Ville bare si god jul til alle sammen, blogges i morgen♥

Til deg Fra meg
Nå er jeg snart ferdig med å pakke inn julegavene. Venter på snøen, farmor, tante og pappa. All snøen har regnet bort...Det hjelper jo ikke akkurat på julefølelsen. Håper det begynner å snø snart! 

Nå har Gard kommet hjem. Kjempekoselig å se han igjen. Vi har hørt på musikk og han har spilt litt gitar. Også har vi smakt på pepperkakene vi lagde hos Ingrid for en liten stund siden. 

For dere som ikke er helt i julestemning så vil jeg bare anbefale dere å høre "denne sangen"
Hellu! I dag var Junie på besøk hos meg. Vi tok litt bilder ute, også møtte vi Heidi og Cathrine. De ble hos meg en liten stund før jeg dro til Ski for å handle julegaver. Nå har jeg hvertfall blitt ferdig med julegavene. Vi mangler bare et juletre hjemme. Ida har også vært her i dag, hun dro nettopp. Vi hørte på musikk og spiste wienerpølser.

Nå skal vi snart hente Gard (broren min) på Oslo S. Han bor i Trondheim nå, så jeg ser han ikke like ofte som før. Gleder meg til å se han igjen! Nå er det bare to dager til julaften som jeg også gleder meg til. Da kommer farmor og tante på besøk. Det blir koselig.

Photoshoot del II

PhotoshootNå er Anneli på besøk<3 Vi var ute og tok noen bilder i sted. Vi sluttet tidlig på skolen i dag, så da ble det ikke mørkt ute med en gang. Endelig juleferie! Vi gleder oss til juleaften nå, bare tre dager igjen. wii
Skal legge ut flere bilder senere, nå skal vi nyte ferien!

bloggees♥

20. desember

Hei! I dag sluttet vi litt tidligere på skolen. Vi avsluttet nemlig dagen med å synge på Moer sykehjem. Vi var der og sang julesanger i fjor også, så det er klassens lille tradisjon. Etterpå dro Junie og jeg til Ski Storsenter for å handle julegaver. Var der i mange timer til vi var helt utslitte begge to. Fant en del gaver, men jeg mangler fremdeles fire. I morgen er det siste skoledag, da skal vi ha avslutning i kirka og litt grøtspising på skolen. Det skal bli herliig med ferie nå.  Dagens sang:)

Sparkly nails


Candy Canes

Hellu! I dag har vært en skikkelig daffesøndag. Har prøvesmakt noe av godteriet vi kjøpte i går og hjemmelagde krumkaker. Også har jeg hørt på musikk. Tror jeg skal ta en joggetur litt senere, så får jeg vært litt ute idag hvertfall.

Bloggees♥

BORN TO DIE

M-U-S-I-K-K

Nå sitter jeg å leser om komponister og ulike perioder. Har musikkprøve i morgen og litt dårlig magefølelse. Håper det går bra da. Resten av kvelden går nok også med på øving ettersom vi har fått en ganske fyldig bok å lese i. Vet ikke akkurat hva man må kunne heller, så det er bare å fortsette med lesingen.

Se så fin amaryllisen har blitt! den har fått åtte store, røde blomster til jul :)

14. desember

Hellu! Nå ser jeg og pappa på film som vi har leid. Har vært supertrøtt i dag og har ikke gjort noe annet enn å høre på musikk og gjøre lekser. Spennende dag... Nå begynner snøen å smelte/regne bort og det er ikke bra! Kan jo ikke ha julaften uten snø. Jeg ønsker meg masse fin snø så det blir ordentlig julesteming.

Nå skal jeg følge med på filmen, bloggees♥

Koos

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og sitter i sofaen med deilige tøflusser på. Gikk ganske bra med julegavehandlingen i dag faktisk! Fant litt av hvert. Nå er det hvertfall færre personer igjen på handlelista. Det vanskeligste gjenstår fortsatt. Nemlig venninnegavehandling, det er ikke enkelt det.

Håper alle har hatt en fin dag!

13. desember

Hellu! I går var det dårlig med blogging, men nå er jeg er tilbake. Hadde nynorsktentamen i dag, endelig ferdig med alle tentamener! 

Nå skal jeg snart til ski med mamma og pappa. Vi skal handle julegaver og spise middag der. Koselig å spise ute noen dager også. Håper vi finner noen gaver da,  det er ikke så lett å finne ut hva man skal kjøpe til alle. Ender alltid opp med flere shoppingturer helt til jeg bare måå finne noe.

Bilder fra da vi kjørte til Larkollen :)

Blogges daa♥

Pepperkakebaker baker pepperbakerkaker

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Ingrid. Hadde egentlig planer om en joggetur i dag, men innså etter hvert at det er litt for glatt ute. Så vidt man kommer seg opp trappa her uten å tryne. Det hadde jo ikke vært så morsomt å komme hjem med knekt nese. Så da blir jeg heller inne med pepperkakene vi lagde. Gjorde et forsøk på å lage serinakaker i dag også. Vi får jo ikke tak i smør i butikkene så de ble ikke helt som før. Vi fikk hvertfall gode pepperkaker og spiste kyllingmiddag før Ingrid og jeg begynte å se på en film. Kan jo vise noen bilder av denne baksten også da, siden jeg er så godt i gang...

Bilder fra i går

Heei! Nå er jeg hos Ingrid og baker pepperkaker! Dette har vært en skikkelig bakehelg. Bakte jo lefser og flatbrød i går før jeg fikk besøk av Ida og Cathrine. I dag har jeg kjevlet/spist pepperkakehjerter så det holder. Nå føler jeg meg egentlig ganske forsynt med baking. Etterpå blir det familiemiddag her hos Ingrid<3

Litt godt stekte lefser også kalt villsvin :)

Sjekk det proffe flatbrødet mitt a!

Håper alle har hatt en fin helg!

9/10. desember

Helluu! Nå er vi ferdig med bakingen. Det har vært en veldig hyggelig dag! Fikk supre flatbrød og lomper i år. Vi spiste noe av det til middagen som vi gjør hvert år. Shempegodt! 

Fikk ikke blogga så mye i går, siden jeg hadde besøk. Da var det mange rare folk her... Dere kan få se noen bilder av de rareste da:

haha, neida. Alltid koselig med besøk!

God morgen!

Nå kommer det snart besøk. Vi har som tradisjon å bake en gang før jul sammen med tre andre familier. Så i dag skal vi vel bake flatbrød, lefser og potetlefser. Blir koselig det da. Vi har blitt litt flinkere til å ikke få mel rundt i hele huset etter hvert også. For mange år siden var nemlig den blå sofaen vår blitt hvit etter en dag med baking.

Cinderella is proof... a new pair of shoes can change your life


♥♥♥

Så disse skoene i Mag for en liten stund siden. Falt pladask, see så fine! De er fra Bianco forresten, hvis noen lurer.

8. desember

Hei på deg!

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig snøete joggetur. Måtte jo nesten løpe med øynene lukket. Menmen, det gikk fint. Vi må jo ha snø til jul, så langt ser det bra ut. 

Har ikke gjort så mye annet i dag enn å ha besøk av Ida og lese til engelsktentamen. Skulle sikkert ha lest mye mer enn det jeg har gjort. Blir rimelig fort lei av å lese sånt, så det får bare gå.

En skoledag til så er det helg da! Gleder meg♥

I love the nightlifeGårsdagens innkjøp. Som sagt ikke store greier, men det er hvertfall noe som kommer til å bli brukt. Deborah lippmann neglelakkene er så fiine, men dessverre har de en fin pris også. 

Nå skal jeg ut å trene. Har sittet inne lenge nok nå og er lei av å lese engelsktekster til tentamen!

Bloggees♥

Ida(g)

Yallaaa. Idag hadde jeg lyst til å bryte meg inn hos Christina for å blogge litt. Så da gjorde jeg det. 
Så her satt jeg i en god stund, og sitter her fortsatt, og har ingen planer om å flytte meg enda. 

Christina så meg og bare: 


 Nesten da hvertfall.. 

Hun la ikke merke til at det var søte meg, fordi jeg er blond nå, skjønner du. Så ga hun meg pizza, fordi jeg var sulten. Hvis hun ikke hadde gitt meg pizza kunne det gått rikitg ille, skjønner du. 
Ida + tom mage = christina i fare. Så hun så ingen annen løsning enn å gi meg mat, og da så jeg sånn ut:

bitch out.

SNØ

Heihei! I dag hadde jeg med kamera på skolen, så da fikk jeg tatt noen bilder før det ble mørkt. Etter skolen var Cathrine med meg hjem. Så dro vi til Ski med Ida litt senere. Vi var egentlig på julegavejakt, men det gikk ikke så bra. Jeg endte opp med et par småting bare. Julegavene får vi ta senere. (Kreds til Ida for overskriften)

Blogges♥

Desembertirsdag

I dag hadde vi mattetentamen på skuleen. Krysser fingrene for at det gikk bra. Ellers har jeg egentlig brukt mye av dagen på å se gjennom gamle bilder. Skulle ikke lete så lenge før jeg fikk meg en god latter. Jeg har masse drittbilder, så jeg må bli flinkere til å slette. Tok utrolig mye bilder før, av alt og ingenting. Morsomt å se hvor mye folk forandrer seg. Man kan forandre seg mye på et par år!

Tiddelibom


Det snør!

Natti

Enda en fin helg over... Nå er det snart natta for meg. Dette har vært en veldig hyggelig helg, gleder meg til neste allerede. Nå har vi tent det første og andre adventslyset for håp og glede! Jeg håper egentlig det kommer litt snø snart. Får liksom ikke noe julefølelse uten snøen.

Sov godt da♥

4. desember 2011

Hei på deg! I dag har jeg vært en tur i Ski. Kjøpte Sushi som vi snart skal spise. De har jo begynt å ha søndagsåpent på senteret også nå. Så var en tur innom der. Kjøpte ikke noe spennende egentlig. Har vært veldig deilig med helg! Nå er det dessverre ikke så mye igjen av den. Skal bruke det som er igjen av den til å tenne det andre adventslyset, spise sushi med familien og kanskje øve litt mer til mattetentamen på tirsdag.

Håper alle har hatt en fin helg♥

Last night

I går kveld var jeg på julebord hos Ida. Det var veldig hyggelig og vi spiste masse god mat. 

Cathrine med bamseen♥

I dag blir det øving til mattetentamen. Elsker å bruke helgene på sånt!! Kjempedumt at vi ikke får forberedelsesdag. Er det en tentamen man kan(trenger) forberede seg til er det matte.

Sorry for dårlige bilder i det siste. Var flink og tok hele fem bilder på julebordet i går. Haha, loveer å skjerpe meg!

Julebord

Nå skal jeg snart på julebord hos Ida. Det blir sikkert koselig! Tidligere i dag bleket vi håret hennes en gang til. Så gikk vi ned til frisøren for å kjøpe sølvsjampo. Det endte med at Ida bestilte frisørtime. Hjemmeprosjektet ble ikke så veldig vellykket :P menmeen..

Blogges ♥

Hår Update!

Hei igjen! Dette ser jo bra ut...

Farger hår

God kveld i stuen, godtfolk!

Just nu farger jag och Christina håret til Ida blondt... Ja jeg vet, hun burde heller ha brunt, men neida, hu gjør som hu vil. STA SOM ET ESEL. Neida...... Joda. 

Men jaja. Vi trenger noen med gresskar-hår for at det skal finnes noen med normalt hår :)

Idas siste minutt som brunette:o

RIP håret :( det vil bli sterkt savnet! 

- Cathrine og Christinaa

Førjulskos


Startet desember med litt førjulskos♥ Nå er det bare 23 dager igjen til julaften, gleder meg! Må snart begynne med julegavehandlig også.

Noen flere som gleder seg?

December 1

Hei! I dag har Cathrine og Junie vært på besøk. Det ble mye prating! Vi har nemlig begynt å planlegge skoleballet. Vi har tenkt til å leie limousin (ehee). Uansett må vi hvertfall prøve å få en full limmo så det blir så billig som mulig. 

I kveld blir jeg vel sittene klistra foran TVen. Det er jo 1. desember, så tenkte hvertfall jeg skulle se åssen Nissene over skog og hei programmet er. Det har fått veldig bra kritikk har jeg sett.

vinterbilde fra i fjor som jeg fant blant alle bildene på mobilen min

snakkees♥