november 2011

Lalala

Repeat :)

30.nov.2011

Hei! I dag kom jeg hjem litt tidligere på grunn av tentamen. Dette har blitt en skikkelig daffedag så skal snart ut å trene litt. Tenk at det er 1.desember i morgen! Syns ikke det er lenge siden sommerferien. Og i morgen begynner nedtellingen til julaften. Jeg er så heldig og har fått haribo kalender, hihi.

Nå stikker jeg ut, blogges♥

Everyone deserves to sparkle

M.O.N.D.A.YI dag har Ida vært på besøk hos meg. Vi fikk gå hjem tidlig siden vi skulle øve til nynorsktentamen i morgen. Har ikke skjedd så mye ellers. Er kjempetrøtt i dag siden det ble ganske sent i går kveld. Tok ikke noen bilder i dag, så bare slang med noen fra i gåår :)

Kino

Nå drar jeg til Ski for å se på Twilight filmen med Junie♥
Bloggees :)

Hello WindI dag kjørte vi til Larkollen og tok noen bilder. Det var det myye vind. Og nå blåser det masse utenfor huset også. Tok ganske mange bilder, så jeg kan vise resten i et annet innlegg.

I kveld blir det forhåpentligvis kinotur med Junie. Vi har planer om å se Twilight filmen :)

Dagens innkjøp

Hellu! Jeg var på en liten shoppingrunde i dag. Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte. Nå har jeg nettopp spist god blomkålsuppe, og senere kommer Ida på besøk. Da blir det vel lonerparty, også har vi kjøpt inn litt lørdagsgodt så det blir braa. 

Her er innkjøpene da...ble ikke storhandel akkurat. Hadde en tilgodelapp på mestergull så jeg kjøpte en sølvlenke der. Savner ofte det til ulike anheng jeg har fått i gave og sånt. Også kjøpte jeg pysj-shorts og en grå genser på bikbok. Veldig glad i sånne gensere, de er så gode å ha på.

Kjøpte med noen blomster til rommet også :)

Håper alle får en fin lørdag♥

Nytt design

Nå har jeg endra på designet, som dere sikkert ser! Det forrige var jo kanskje litt kjedelig, også var jeg veldig lei av det.

Hva syns dere?

Kveldskos

Nå sitter jeg med en kopp kakao og franskboka ved siden av meg. Så på Teenage Boss i stad. Ganske morsomt egentlig.

Jeg tror det er mange ungdommer som hadde blitt overrasket over hvor mye penger de bruker på ting og tang, inkludert meg selv. Nå er det stor fare for fast beløp i uka på meg.Jeg er jo ganske god på å svi av penger. Regner ofte ut hvor mye jeg har brukt etter at jeg har vært på shopping. Da er det overraskende å se hvor mye penger som går med på småting. Øredobber, ringer og alt sånt som egentlig er billig blir fort mye penger det også. 


Bilder fra Skrillex konserten

                 Cathrine og Vilde♥                 Cathrine og meg :P

Tok ikke så mange bilder siden mobilen er ganske full. Ikke de beste bildene, men gode minner da♥

Skrillex!!

Kom akkurat hjem fra Skrillex konsert med Cathrine og Vilde<3 Det var kjempebra, beste tirsdagen på leenge hvertfall! Ble jo en del dansing da, eller hopping. Også ble vi alle helt tørre i halsen haha, så sitter her med et glass vann nå. Tror ørene mine har fått nok lyd for i dag. Men det var en sykt bra tirsdagskveld da, bør gjentas! 

Skal prøve å laste opp bildene og filmene fra konserten. Har noe på mobilen som ikke ble så verst, men har aldri lasta over fra mobilen før. Så vi får se hvor lang tid det tar...


Yeeey

Pappa kom hjem fra Tanzania i stad også hadde han kjøpt med gave til meg! Jeg har snakket lenge om å kjøpe mus til mac'en, men så fikk jeg det i dag da :D Syns det er greit å ha, for det kan bli litt slitsomt å bruke den styreflaten hele tiden. 

Fiin ja :) 

21.nov.2011

Hellu! Fikk ikke blogga i helga. Grunnen til det er at jeg var på besøk hos bestemor i Trøndelag. Så på fredag leide vi en bil på Værnes og kjørte til bestemor. Hadde ikke med mac'en siden det ikke er nett der. Vi var en tur på Magneten (kjøpesenter), jeg kjøpte en strikka genser bare...Også var vi ute å spiste på søndag før vi dro.  

Den flotte Poloen vi kjørte^^Gikk mye tid på godterispising også da :P

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra piano-time. I morgen blir det Skrillex konsert!

Klipt meg

Var hos frisøren i går. Ser ikke så veldig annerledes ut akkurat. Har bare klipt endene litt. Også kjøpte jeg med varmebeskyttende spray/produkt som jeg må bruke før jeg skal rette eller føne. Prøver egentlig å la være å rette siden det sliter så innmari på håret, men noen dager mååå jeg bare. Da er det sikkert greit å ha noe som beskytter litt hvertfall. Ellers var Susanne på besøk i går. Vi bare chilla egentlig. 

Fikk ikke blogga i går siden vi mistet nettet igjen!

Snakkes♥

Vilde og Ida på besøk

Hei! I dag har Vilde og Ida vært på besøk. Alle var kjempesultne etter en lang dag på skolen. Ida og jeg var ikke ferdig med et kunst og håndverk prosjekt så vi måtte gjøre det ferdig etter skolen. Senere lagde vi muffins. Hadde det veldig koselig, masse latter :P


Vilde og boka daa♥Alle ble kanskje ikke like fine.

I går fikk jeg ikke blogga for nettet ble borte! Fikk det tilbake for en liten stund siden. Så nå er alt bra, haha..

Vilde har også fått seg blogg, bare å trykke her hvis du vil ta en titt innom :)

Trenee

Kom hjem etter joggetur for en liten stund siden. Nå var det litt for lenge siden sist så det gikk litt trått, men deilig å komme i gang med treningen. Fikk tøyd også, nå SKAL jeg bli flinkere til det. Jeg gikk på dansing før så da tøyde vi jo der, men etter at jeg slutta har jeg bare blitt stivere og stivere. Vurderer å begynne på et eller annet kurs igjen, men vet ikke hva.

Ny uke

Hei! Mandag igjen da. Merker at jeg gleder meg til juleferien nå. Det er så mye prat om jul overalt. Juleting i butikkene, reklamer på TV...åååh gleder meg! Ikke så lenge igjen til ferien nå. I sted ble det plutselig veldig tåkete og litt rosaoransje så snappet noen bilder da.

mystisk^^

Noen flere som gleder seg til juleferien?

Skuespill

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha øvd på skuespill. Vi har fått i oppgave på skolen å lage et skuespill til en novelle. Så derfor var Juelma, Ole, August og jeg hos Juelma sånn at vi skulle få gjort ferdig manuset til i morgen. Senere i dag skal jeg en tur til Ingrid :)

Bloggees!

Dream

Lørdag!

Endelig lørdag og helg! Vet ikke helt hva planene for denne lørdagen blir, men vi skal hvertfall feire farsdag litt i dag siden pappa ikke er hjemme i morgen. Jeg finner alltid noe å gjøre på lørdager uansett, så det blir nok ikke noe problem.

Blogges sikkert senere i dag♥

Bursdagsfeiring

I dag har jeg vært på Peppes med en hel gjeng jenter. Ida og Cathrine skulle feire bursdagene sine. Så da ble det pizza og oreokake. Vi hadde det veldig koselig! Rakk til og med en tur innom senteret for å finne farsdagsgave. Tok ikke så mange bilder, men her er noen...

Ida bursdagsbarn♥Og Cathrine bursdagsbarn♥

Kosmetikk med hormonforstyrrende stoffer

I dag ble jeg indtrodusert for "hormon sjekk". En app hvor man kan skanne strekkoden på hudpleieprodukter og se om de inneholder hormonforstyrrende stoffer. Jeg testet blant annet ansiktsmasken fra H&M og den gikk rett i søpla etterpå...Også sminkefjerneren som "alle" bruker, som jeg alltid bruker :OTestet Garnier sin sminkefjerner og den hadde bare ett hormonforstyrrende stoff. Fant noen grønne produkter også da :)Denne håndkremen er veldig god, så det var godt den var et grønt produkt da!

Jeg vet jo ikke hvor farlig alle stoffene er. Jeg tenker bare sånn at siden man kan velge grønne prudukter ovenfor røde så er det like greit. Det er ikke noe poeng i å bruke et kosmetikkprodukt med masse hormonforstyrrende stoffer i, når man bare kan kjøpe et annet merke som har grønne produkter. Fikk ikke testet så mye sminke siden strekkodene ofte er på pappen rundt, som jeg har kastet. Også funker det ikke på produkter som er kjøpt i utlandet. Det var jo litt interessant å se hvilke produkter man burde bruke!

Har du testet hormon sjekk appen?

From nelly with love-pakke i posten

Wiiiiiiiiiiiii :D

inspo

Tønsberg

Nå er jeg i Tønsberg. Vi stod opp tidlig i dag og kjørte hit for å besøke farmor og tante. Jeg har vært ute og tatt litt bilder, også har farmor fått en ryddigere hage. Nå skal vi snart hjem igjen, tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra i dag bare...

Det ble en rask oppdatering i dag, siden vi skal dra nå :)

Snakkes daee♥

Nyjakka

Sa jo at jeg skulle vise dere den nye jakka. Hadde planer om å vise den på, men det blir så altfor fort mørkt nå! Så det får bli en annen dag :)

Vad tycks?♥

Sniktitt på dagens

Klar for langhelg

I morgen er det planleggingsdag på skolen, så da blir det langhelg! Har ikke lagt så mange planer for helga , men det er deilig å ikke ha det noen ganger også. Jeg er hvertfall veldig klar for langhelg! (Er alltid klar for det) eheh, men vi snakkes sikkert i morgen! Tenkte jeg kunne vise dere ytterjakka mi da :)

Noen flere som gleder seg til helga?

Hunter magic buffer

Hello =D I dag var jeg en kjapp tur på Ski Storsenter og kjøpte meg ny ytterjakke. Jeg kan sikkert vise dere den en dag. Meen jeg har også pusset Hunter-støvlene mine. De pleide nemlig å se sånn ut:Fiiine, ikke sant?Så jeg pussa de med boot bufferen som er på bildet over, og se på forskjellen!Hahah, litt finere nå da

Har ikke brukt de på lenge siden de på lenge siden jeg ikke hadde fått kjøpt den sprayen. Den funka hvertfall, nå er det bare å begynne å bruke de igjen :) Så hvis du også har fått grå støvler vet du hva du må gjøre!

Blogges♥