oktober 2011

Halloween Monday

I dag har det ikke skjedd mye spennende, dessverre. Det kom noen skumle barn på døra i sted, enten ser huset vårt veldig skummelt ut eller så er det veldig få som går halloween her. Bortsett fra deet, så har jeg spilt piano i dag. Har altså ikke så mye å blogge om i dag, føler jeg. Hvis du har noen forsalg til hva jeg skal blogge om blir jeg kjempeglad! Vil gjene vite hva dere liker best å lese om på blogger :)

Her er mitt fantastiske halloweenkostyme, hehe...

Snakkes da♥

Ballett

Hellu! I går var vi på operaen og så på ballett. Vi så på Svanesjøen. Det var utrolig fiint! Jeg har egentlig sett Svanesjøen en gang før når jeg var mindre, men husker ikke så mye av det. Det var også første gang jeg var inne i en av salene på operaen. Det er så fint når hele senen er full av ballettdansere i hvite kjoler. Jeg har ikke noe greie på ballett, men det var uansett veldig fint å se på. De er jo så utrolig flinke til å danse, så det ligger nok veldig mye hardt arbeid bak.

haha, litt vindproblemer på operaen.meg og Susanne før forestillingen♥

Hva syns du om ballettdansing?

Kostymebursdag

 I går var jeg i kostymebursdag hos Susanne. Idunn og Susanne skulle feire bursdagene sine. Det var en veldig hyggelig jentekveld. 

I dag blir det tur til operaen for å se på Svanesjøen (ballett). Skal dit sammen med farmor, tante, mamma, pappa og Susanne. Gleder meg!

Snakkes<3

Dark side

Halloween nails

Du trenger: Blank neglelakk og blodrød neglelakk


1: Påfør den blanke neglelakken2: Påfør den blodrøde neglelakken. Det er lettere hvis du har mye neglelakk på kosten. Da trenger du så vidt være nær neglen. Så lager du passe tynne striper til tuppen av neglen slik at det ser ut som om det renner blod.

Vips så har du noen blodige negler!

RaindropsLa La LikeRingeeer♥

HappyGoat


I dag var jeg på en gåtur med familien. Vi gikk på tur før vi spiste middag og det var da vi møtte de kule geitene. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra stallen. Det ble en ganske sen ridetur i dag, så nå er jeg klar for å slappe av litt.

Håper alle hadde en fin helg :D

Innkjøp BikBok

Lovte jo at jeg skulle legge ut innkjøpene mine fra høstferien. Siden jeg har vært litt treig så kommer det nå. Kjøpte to andre gensere også, men har bilder av de på bloggen fra før. Derfor tok jeg ikke med de på bildene nå.

Nå er Jorunn på besøk<3 vi fant ut at vi ikke hadde sett hverandre siden konfirmasjonen min! Altså nesten FEM MÅNEDER!! Det er lengeee.

I dag var vi en kjapp tur i Oslo. Hadde med kamera, men jeg glemte helt å ta bilder. Jorunn fikk seg halloween kostyme. Også var vi forresten en tur på Engelsviken og kjøpte med oss supergod fiskemat. Menmen...tenkte vi skulle se på en film snart.

snakkes<3

Rommet mitt

Heihei! Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut bilder av rommet mitt, så her kommer de. Hadde en ganske travel dag i går, så rakk ikke å blogge. Jeg var i stallen først og så på Peppes med Anneli, Cathrine, Heidi og Vilde. I dag ska jeg til Oslo og møte Jorunn :)

Purple nails


Nå har jeg fått lilla negler. Har dilla på å lakke neglene nå, så da kjøpte jeg en litt mer høstfarge for en liten stund siden.

Hva syns du om fargen?

Filmtirsdag

Nå har jeg besøk av Cathrine, vi ser på The Proposal. I dag har vi vært på bøsøk hos Drømtorp vgs. Begge valgte å dra på medier og kommunikasjon der. Men vi syns ikke vi ble så mye klokere, er fortsatt usikre på hvilken linje vi vil gå. Så...det var en liten oppdatering. Er ikke så lett å finne på noe å blogge om når man bor på et slikt eee...spennende sted :)

Fra Cathrine sin konf :D

Stallen 161011

I dag har jeg vært i stallen igjen. Forresten så var det veldig gøy på OHS i går. Det mest imponerende var vel kanskje Lorenzo som stod på ryggen til to hester ooog hoppa :O fant en video på youtube som dere kan se...HER. Ellers er det jo fint å se på sprang også, kjempeflinke ryttere. Digger ponnygaloppen, kjempesøte de små ponniene :P Noen av dem er jo litt frekke også da.

Men her er noen bilder fra stallen i dag :)

Whitney Port sweater


Et av innkjøpene mine fra BikBok for en liten stund siden. Kan sikkert vise det andre i et annet innlegg. Men nå skal jeg på Oslo Horse Show sammen med Ingrid :)

snakkeees♥

Schmaker godt!

Nå har jeg bøsøk av Anneli igjen, noe som resulterer i enda mer av sunn og nærende kost! Her er dagens:Runde 1, gjett hvem som er hvem sin ^^Anneli er på andre runde (Y)

Alle gode ting er tre :) 

Dagens sitat: "Du...vi skal ikke lage milkshake av det som er igjen da?"

Er du like glad i is som Anneli?

STREETSTYLE

I dag fikk jeg besøk av Anneli rett etter skolen. Vi hadde vår egen lille pølsefest. Gilde Wienerpølser i lompe, mmmm. Sunn og nærende kost, som man sier! Jeg var egentlig veldig trøtt i dag, men jeg kom meg nå ut på joggetur uansett.

Nå har jeg nettopp kommet inn igjen og tenkte jeg skulle lese oktobernummeret av Streetstyle :) 

Jogge

Nå er jeg klar for joggetur. Jeg har begynt å trene litt mer jevnlig nå, må prøve å få tilbake den gamle formen min :D Var litt slapt med trening i fjor. Heldigvis har jeg alltid vært ganske glad i å løpe, da blir det jo litt morsommere å trene.

Valentino-Flette, like or dislike?

Så denne fletten på minmote.no for noen dager siden, det har jo egentlig blitt mer og mer populært med flette i det siste, så jeg tenkte jeg skulle høre hva dere synes :) Selv syns jeg egentlig den var ganske fin!

Hvis du vil lære å lage fletten kan du klikke Her, eller for en litt annerledes flette Her.

Hva syns du?

Voilà!


Her er resultatet av puslespillet mitt fra Ikea! Det ble jo ganske bra til slutt syns jeg. Nå slipper jeg å ha så masse ting på gulvet. Bonus at kommoden var på salg også.

Puslespill

Jeg fikk et fint puslespill fra Ikea i dag. Nettop ferdig med middagen. Så nå skal jeg kose meg med puslespillet til dessert.Ser gøy ut, ikke sant??Ellers så møtte jeg to søte blogglesere i dag ;D

I morgen blir det stallen igjen, også er familien bedt på middag til Ingrid. 

Prekast!

BIK BOK/BY/WHITNEY PORT

Kjøpte meg noen plagg fra Bik Bok sin nye kolleksjon i går. De blir nok sikkert med på noen "outfit bilder" om ikke lenge.

:D

IKEA

Nå skal vi straks dra en tur innom en fotobutikk og levere noen bilder, før vi skal på Ikea :)snakkes!

Gjesteblogger: YO9

Hei alle sammeen!

Jeg heter Junie og er en god venn av Christina. Og for dere som kanskje lurer: JA, jeg er mye kulere enn Chris..
Så, hva gjør vi? Akkurat nå sitter vi og ser på IDOOOOL <33333 ehehe, neida, vi er ikke såå fan av det altsåå,
jo, nei, kanskje...  Ok, jeg er egentlig ikke en så useriøs person som jeg kanskje virker som, men Christina hadde ikke noe å blogge om, så da tok jeg utfordringen på strak arm, som man sier:
 

FEM TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM CFM:
- Hun har en forferdelig uvane som smitter over på de rundt henne: plukke på håret HEELE tiden 
- Hun er veldig flink på piano
- Hun eeelsker cola, pepsi SUGER (for dere som fortsatt måtte tvile)
- Hun tar, som dere har forstått, utrolig fine bilder! Jeg er faktisk veldig misunnelig på det
- Hun har en tendens til å være skikkelig frekk! Vet dere hva, isted sa hun til en venninne av meg at hun
var "stuck" med meg i hele kveld. HVOR FREKT ER IKKE DET? :O omfg....

Men egentlig er hun veldig søt og snill, altså.


Her er et nokså herlig bilde av meg. 

-Junie

Tea time

Nå ser vi (Ingrid og jeg) på TV og drikker te. Fikk veldig lyst på te. Når jeg var i England fant jeg verdens beste, Supergod!


Ski Storsenter

Nå skal Ingrid og jeg snart til ski. I går var vi i stallen så rakk ikke blogge så mye, dessverre. Men nå må vi rekke bussen!

Bildet er fra konfirmasjonen min. Jorunn, meg og Ingrid. Mine BFF♥

Langs vannet

I dag har tante og jeg gått tur. Vi gikk fra Ringshaug og bortover langs vannet. Det var en veldig fin tur, eelsker havet♥ Det var forresten morsomt å se på Phantom of the Opera i går. De var utrolig flinke til å synge, spille og danse. Vi var veldig fornøyde med at vi bestilte billetter til Tønsberg kino...litt sent. For hvis ikke hadde vi nok bestilt på Kilden og der ble det jo avlyst. 

menmen, tok ganske mange bilder i dag, så her er noen...

Klar for kino

Heiaa! Nå er vi klare for kino. Jeg har latt meg overtale til å bli med på Phantom of the Opera. Vet ikke om det blir noe mer blogging i kveld, siden filmen varer ganske lenge. 

Lørdag i Tønsberg

Nå er jeg i Tønsberg på besøk hos tante. I dag var vi i Horten og så oss litt rundt der. Så hentet vi farmor og dro til BikBok på Farmandstredet. Nå har vi nettopp kommet tilbake etter å ha vært på brygga. Vi spiste på Havariet og fikk veldig god mat.


Håper alle har hatt en fin lørdag!

Oldemors veske

For noen dager siden arvet jeg oldemors veske. Den har nok ikke blitt brukt på mange år, men jeg syns den var stilig! Den hadde bare to korte hanker, så jeg hang på en lengre skulderreim. Syns det er litt mer praktisk. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av den.