september 2013

Fancy dessert på 123

Såå enkelt kan det være. Vi hadde opptil flere pakker med gelé i kjøkkenskuffen fra tidligere barnebursdager. Derfor bestemte jeg meg for at jeg hvertfall kunne bruke opp én av pakkene. Jeg lagde cocktailgelé og serverte med hjemmelaget vaniljesaus♥ Det ser jo litt fancy ut når man har det i fine glass. Dessuten stivner  jo gelé mye raskere i små glass så da slipper man å vente så lenge! 

Et enkelt desserttips til helgen eller kanskje en ukedag...?

#mat #dessert #foto #tips #høst 

Painted leaves

Jeg var ute og tok noen høstbilder for noen dager siden. Det blir jo så mange fine farger i bildene med en gang det er høst. Høsten maler liksom alle bladene på trærne i ulike farger! Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute og definitivt vær til ulljakker og andre høstklær.

I går var jeg på Ikea med familien for å kjøpe noen bokhyller vi skal ha her hjemme, så deler av denne tirsdagen gikk med på å sette opp de. Pappa var vel ganske fornøyd da han så at jeg hadde montert begge hyllene til han kom hjem. Det er bare pappa og jeg som har vært hjemme i dag og siden vi begge er veldig svake for pølser bestemte vi oss for å ha en liten barnebursdag i dag (haha). Derfor ble det pølser og brus til middag og is til dessert, til tross for at det ikke var noen barn som hadde bursdag. Etter middag var jeg en tur på Ski Storsenter og kom hjem med noe så spennende som papirsugerør, veldig kjekt å ha da. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva synes du bildene? 

#foto #høst #hage #natur

Gartneren

Hei! Nå sitter jeg mett ved middagsbordet etter en kjempegod middag. Jeg skal straks ut i hagen for å hjelpe mamma med å sette ned tulipanløker. Vi forestiller oss en liten allé av tulipaner langs inngangsveien vår. Vi har kanskje kjøpt inn litt få løker, men vi skal uansett begynne med de vi har. 

Jeg fikk forresten med meg et lite innkjøp hjem fra Drøbak i går. Det er ikke lett å gå inn i en butikk med mye fint uten å komme ut med noe også, heheh. Jeg legger sikkert ut noen bilder av innkjøpet til helgen. Kanelbollene vi spiste i går var suuperode som vanlig, så jeg synes de fortjente å bli med på noen bilder. Kanelbolle med banan-shake til er veeldig godt!

 Så det ikke godt ut?

#baking #mat #sunt #usunt #foto 

Luxury Wednesday

Hellu! I dag har jeg vært i Drøbak sammen med mamma. Vi kikket litt rundt i butikkene der før vi dro hjem og lagde pannekaker. Ååh, jeg bare elsker pannekaker og jeg blir aldri bli lei av det heller! Det smaker spsielt godt nå som vi har masse hjemmelaget syltetøy og blåbær fra i sommer som vi kan ta opp fra fryseren. Nå skal vi snart kose oss med hjemmelagde kanelboller... skikkelig luksus! 

Mamma og jeg har forresten begynt å vurdere om vi skal kjøpe en takke, hihih. Vi har en tradisjon slik at vi lager flatbrød og lefser med noen andre familier vi kjenner hvert år og da har de med seg steketakke. Jeg synes det er utrolig koselig å bake og tradisjonsbakst som flatbrød og lefser hører jo til på en takke og ikke i en stekepanne. Det er jo så utrolig mye man kan lage på en takke, så jeg er definitivt for et slikt innkjøp. Sier ikke nei takk til hjemmelagde lefser og sveler! For meg er det skikkelig barndomsminner. Jeg spiste ofte svele hvis vi kjørte med ferge, og hvis vi var et sted hvor de solgte lapper var det ingen tvil om hva jeg skulle ha. Når jeg var mindre pleide jeg og en bestevenninne av meg å dra ned til universitetet her i Ås for å gå på kafé. Der kjøpte vi alltid lefse med sukker og kanel på, pluss noen bringebærdrops og Smørbukk. Goode minner♥Håper dere har hatt en fin dag så langt!

#mote #høst #foto #portrett 

Not much

Hei!  Håper dere har hatt en fin dag. Her skjer det ikke mye akkurat nå, kom hjem fra en kjøretur til båten med pappa for en liten stund siden. Vi skulle bare se at den lå pent på plass ved brygga ettersom det er en stund siden vi har vært ute med den. Etter at vi hadde forsikret oss om det dro vi til Mosseporten hvor vi handlet med oss litt mat. Nå sitter jeg under teppe i senga og slapper av, titter rundt på nettet og slikt. I morgen skal jeg en tur til Drøbak og se litt rundt i butikkene der, så det blir nok koselig!Jeg har funnet ut at Lindt sin Crème Brûlée sjokolade er fantastisk god! Hvis du ikke har smakt den er det virkelig å anbefale ♥♥

#mote #høst #sjokolade #godis #kos #foto

Regntur

Hei og god morgen! Skogturturen i går ble vellykket, men en ganske våt tur. Vi valgte å "overse" regnet og dro ut for å tenne bål og grille pølser og pinnebrød allikevel. Det ble en veldig trivelig tur til tross for at det regnet akkurat når vi var ute, typisk! Heldigvis hadde vi et bål og varm drikke så det ikke ble alt for kaldt når vi satt oss ned. I dag regner det like mye eller mer... Så nå er virkelig høstværet her for fullt. Jeg tror vi skal prøve oss på en til skogtur en annen dag, men da skal vi nok se an været litt først. Det er jo litt hyggeligere å være ute når sola skinner.

Legger ved et lite bilde av kveldskos fra helga. I dag skal jeg trene litt tenker jeg også ser det ut som det blir en innedag, ettersom det bøtter ned ute.

Håper dere får en fin start på uka! ♥

#høst #foto #mat #baking #helg

Au naturel

Meg i går, sminkefri og bustehode med forkjølelse og feber, yessda! Håret mitt og jeg er ikke venner om dagen...Jeg lever mer eller mindre med flette når jeg er hjemme og da får jeg et sånt rotete, bølgete hår når jeg tar ut fletten. Det frister VELDIG å bruke rettetangen, men jeg prøver å spare håret fra mest mulig varmebehandlig siden det sliter sånn. Før var jeg praktisk talt avhenging av å rette håret hver dag, det endte til slutt med rundt 20 cm kortere hår. Det var ikke noe særlig! Når jeg var litt yngre hadde jeg deet lange håret som gikk helt ned til buksekanten. Tror ikke jeg hadde vært komfertabel med så langt hår i dag da. Jeg har uansett bestilt time hos frisøren på lørdag, så da blir det forhåpentligvis litt orden på bustetoppen. 

I dag er formen heldigvis blitt litt bedre! Nå gleder jeg meg bare på å bli helt kvitt denne forkjølelsen som er såå kjedelig. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en sopptur i skogen som endte opp på Rema. Vi fant ikke en eneste kantarell i skogen, men på Rema fant vi mange! Nå skal jeg se på en episode av Suits og kose meg med litt jordbær♥

Dere får ha en fin kveld!

Mango pants & mango

I dag begynte jeg dagen med yoghurt og mango i mine nye behagelige bukser fra Mango! Buksene er suupercomfy, men de kan også brukes ute på dager når jeans ikke frister. 

Ellers er jeg såå heldig og har blitt forkjøla. Det går i vekselvis frysing og svetting om hverandre her. I tillegg har magen min slått seg vrang og blir sinna hver gang den får mat! Også jeg som elsker å lage gode ting og spise det, hahah. Jeg lurer på om jeg kan ha spist for mange epler i det siste, hvis det går an?! Skal ikke være enkelt altså.... Derfor ble det yoghurtfrokost ettersom det er noe av det eneste magen min vil ha, uten at det skal bli vondt etterpå. Håper virkelig det går over snart for det er skikkelig kjedelige greier. 

I stad lagde jeg grøt som vi skal ha til middag etterpå, her kjører jeg på med milde og gode melkemåltider. Jeg håper magen blir fornøyd da. Etterpå skal jeg og mamma lage havrekjeks etter bestemors oppskrift. De er kjempegode og vi lagde de til jul i fjor, men havrekjeks kan jo spises året rundt og jeg hadde så lyst på de, så daa blir det baking etterpå. Frem til da skal jeg nok bare ta det med ro, så satser jeg på en rask bedring av formen. 

Håper dere har hatt en fin dag så langt!

Gold and silver is the autumn


Noen av mine favoritter om dagen; Angoragenser fra Acne som er supermyk og deilig, Daniel Wellington klokke, rød leddestift og gullfarget tilbehør. Dette kommer definitivt til å bli godt brukt til høsten!

Saturday it is!

Ukas beste dag, eller hva? Det er noe med lørdager altså, jeg bare eelsker lørdager. Det er den ultimate kose-og hygge seg-dagen! Nå sitter jeg i familiens store og myke hjørnesofa med godis foran meg. Jeg er klar for å se en episode av Suits og kanskje en film etterpå.  

Kommenter gjerne en film-anbefaling hvis du har! Håper dere får en fin lørdagskveld!

 

#godteri #foto #lørdag #lørdagskos #portrett #mote

Bright Light

Jeans: Dr Denim

Sko: Zara

Jakke: Zara

Øredobber: Zara

Topp: Nelly.com

Hva synes du om antrekket?

Soothing times

Hellu! Daa var det fredag igjen og tid for helg. Denne helga planlegger jeg i grunnen bare å slappe av. Det har vært så mye opplegg hver helg i det siste, så da skal det definitivt bli deilig med en rolig helg. Det er greit å ikke ha noen planer innimellom også. 

I dag er jeg klar for en liten treningsøkt også skal jeg prøve å få tatt litt bilder til bloggen. Til kvelden blir det taco-fredag og filmkos så det blir supert! Håper dere får en koselig fredagskveld også♥

Det kommer antrekksbilder senere i dag så det er bare å følge med! 

#mote #antrekk #høstmote #trend #foto

Lovely

Hei! Håper dere har hatt en fin dag. Akkurat nå sitter jeg foran TVen, samtidig som jeg venter på at brødet som står i ovnen skal bli ferdig. Bestemte meg for å bake brød i sted ettersom jeg syns det er suupergodt med hjemmebakt. Det trenger ikke nødvendligvis ta så lang tid å bake heller. Nå lukter det skikkelig godt i stua her!

I går var jeg en tur på plantasjen med mamma og pappa. Vi fant noen fine blomster og kjøpte med mange tulipanløker som vi skal plante. Tulipanene så hvertfall veldig fine ut på bildet så det blir spennende å se om de blir like fine i hagen til våren. Ellers fikk jeg også gjort ferdig et lite DIY-prosjekt i går. Jeg kjøpte nemlig et umalt serveringsbrett for en liten stund siden, ettersom jeg ikke kunne finne et hvitt og lite som jeg ville ha. Derfor satte jeg i gang å malte det selv. Nå står det til tørk i kjelleren så da er det bare å vente...

Vannmelon + Duo + Juice ♥♥♥

Legger ved noen bilder av et søtt lite måltid. Duo var noe jeg ble introdusert for på ungdomsskolen og jeg synes det er såå godt! Hadde ikke spist det på evigheter, men så fikk jeg plutselig veldig lyst på det. Det er vel kanskje ikke helt laktosefritt, menmen. Det gikk fint! Må jo unne seg noe av det man har lyst på også. Også vannmelon da, en av mine favoritter! Jeg fant ut at jeg måtte kjøpe med det sist jeg var i butikken, de blir vel vanskeligere å finne utover høsten og vinteren. Best å benytte sjansen når den er der hvertfall!

#foto #høst  #mat

Between the leaves the sun shines

Bukse: Dr Denim

Topp: Gina Tricot 

Ballerinas: Buffalo London

Hva synes du om antrekket?

#mote #antrekk #høst #høstmote #trend #foto

Details of the day

Her er en liten sniktitt på dagens antrekk. Flere bilder kommer litt senere!

#fashion #details #sneekpeak #antrekk #outfit #dagens #foto #mote #høst #høstmote

Stripes around my shoulders

God morgen! Håper alle har hatt en super morgen så langt. I dag er det treningsdag for min del. Ellers har jeg en del andre gjøremål og et lite DIY-prosjekt på "dagens plan". Jeg tok også antrekksbilder i går, så jeg skal prøve å få redigert de så fort som mulig også kommer de forhåpentligvis på bloggen litt senere i dag! 

Ha en fortsatt fin dag♥

#mote #foto #antrekk #høst

New in

Hei! Håper dere har hatt en fin start på uka. I dag har jeg vært i Oslo en tur. Jeg fikk med meg et par nye sko fra Zara hjem. Jeg har hatt lyst på noen litt pynta hverdagssko også fant et par jeg likte veldig godt på Zara. De skal nok bli godt brukt fremover!

Tenkte jeg kunne vise et par bilder av min nye cardigan som jeg kjøpte i Sverige sist vi var der. Jeg var egentlig på utkikk etter en lignende fra Cubus, men de hadde ingen igjen i min størrelse. Heldigvis kom jeg over denne fra Second Female som i grunnen bare var enda finere! I tillegg inneholder den mer ull enn den fra Cubus og det er absolutt ikke dumt til høsten og vinteren.

Nå har jeg nettopp spist en veldig god grønsakksuppe, kan virkelig anbefale å lage det nå ettersom det er så mange gode grønnsaker i butikkene om dagen. Grønnsaksuppe tar meg tilbake til barnehagen og er skikkelig barndomsminner for min del! Etterpå blir det sjokoladekake til dessert. Mamma og jeg bestemte oss for å bake bestemors sjokoladekake etter at vi kom hjem fra Trøndelag og begravelsen. Litt for å mimre og minnes bestemor som alltid lagde så god kake. Den ble veldig god og smakte akkurat som bestemors. Ettersom kaka er ganske stor blir det dessert i dag også, men det er jo bare supert!

Håper dere får en fin dag videre♥

#høst #mote #innkjøp #strikk #høstmote #trend #foto