september 2011

Wohoo!

Nå er jeg på 3. plass på topplista over Ås. Skal prøve å bli flinkere til å blogge. Det har jo vært litt dårlig med oppdateringer de siste dagene.


Jeg skal snart ta toget til Tønsberg. PC'en er med, så da blir det sikkert blogging derfra.

Smil da, for faen!

Nå er Vilde på besøk...igjen! Hahah, neida. Vi var ute en tur i stad og tok noen bilder. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i Ås. 


Jeg skal til Tønsberg i morgen og Vilde til Larvik. Også plutselig fant vi ut at vi slapp å ta toget alene, wiii! Er så kjedelig å ta toget alene, så da passet det veldig bra at begge skulle på samme tog.

Høstbilder
Hva syns du om høstbildene?

Header til Anneli

Nå har jeg laget header til Anneli. Håper du blir fornøyd Anneli :)

Bare å klikke på headeren hvis du vil besøke bloggen hennes!

La La Like

Smykke-Julie Sandlau

Fikk dette smykket til konfirmasjonen min. Syns det er så fint! Det har en litt annerledes lenke enn mange andre smykker, fin lengde og ikke minst en kjempesøt stjerne som anheng. Smykket er jo ganske enkelt også, så da passer det til mye.

"Uten noen erfaring med å lage smykker, ble jeg helt forelsket i hele prosessen - fra å plukke ut delikate små edelstener til å designe og skape lekre og flotte smykker. En plutselig utømmelig kreativ ressurs ble vekket til live - jeg hadde funnet min sanne lidenskap" - Julie Sandlau.

Anneli og Christina blogging

Hei folkens! Anneli og jeg sitter her og lurer på hva vi skal skrive. Ville bare si ifra om at vi er i live og har det veldig bra. Etter 16382524 nye bilder fant vi ut at vi skulle ta et fra "fotoshooten".


Ha en fin tirdagskveld!!

xoxo Anneli & Christina

Ida+Christina=Idoool

Nå sitter Ida og jeg og ser på Idol, synes det er så mange flinke med i år. Så nettopp Marlen synge "Hurt" utrolig fint!


Håper alle har hatt en fin fredag!

Mini Fotoshoot

Anneli og jeg gikk ut for å ta noen bilder i går. Tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene!

FALL


Helga

Vet at jeg egentlig skulle legge ut antrekk og sånn på fredag, men alle bestemte seg for å la være å pynte seg så...Men uansett så hadde vi det veldig morsomt! Klarte å glemme igjen kameraet mitt, så får se senere om det er noen fine bilder. Tror kanskje jeg skal spare dere for synet av de fleste. Har noen bilder fra stallen som dere kan få se imens.

en av mine beste venner Ingrid♥ og meg sammen med Fidus og Sugar.

Bondelivet

Hei dere! Tenkte jeg skulle fortsette å blogge, men tok en liten pause etter at jeg kom hjem fra USA. Kjempekoselig å se alle vennene igjen! Har hatt mye program i det siste og vært på helgeturer. Til helga skal jeg være hjemme så da blir det sikkert tid til litt blogging. Håper alle likte Vilde og Heidi sitt gjesteinnlegg. Dere kommer sikkert til å se mer av de på bloggen. 

Her kommer noen bilder fra helga, var på besøk hos bestemor i Trøndelag :) 

Gjesteinnlegg

Heihei alle sammen! Dette er et gjesteinnlegg av Heidi og Vilde. 

Christina er endelig tilbake igjen fra USA, og nå  sitter vi her nede i kjelleren hennes og koser oss. : ) Hører på musikk og lader opp til fest på fredag! Alle har gledet seg i flere uker til denne festen, så det kommer til å bli konge! Christina kommer til å oppdatere bloggen om ikke så lenge, så bare å følge med. Kanskje hun kan legge ut kveldens outfit på fredag også? 

Snakkes senere bloggen! Klem fra Heidi & Vilde♥