august 2013

Mint chocolate chip cupcakes

Hellu! Tidligere denne uken lagde jeg sjokolademuffins med mintsjokoladebiter i og en fantastisk mint-topping på. De ble suupergode og jeg valgte å pynte de slik at de så ut som hvite roser med blader. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av de!Jeg brukte mintsjokoladen fra Lindt som er himmelsk god i utgangspunktet. Den tok virkelig cupcakes til nye høyder og passet perfekt i sjokolademuffinsen. Jeg prøvesmakte en lunken muffins før jeg pyntet også. Da var sjokoladen fremdeles litt flytende og ja... Det er noe av det beste jeg har smakt! Jeg elsker alt av sjokolade og godteri med mintsmak, så det var definitivt de perfekte cupcakes for meg, hihih.

Så det godt ut?

#muffins #mint #sjokolade #dessert #baking #hobby #foto

Forever in our hearts and memories

Hei♥ I dag er jeg i Trøndelag og for å gå i bestemor sin begravelse, så det blir en veldig trist fredag. Jeg tidsinnstilte dette innlegget før jeg dro slik at det skulle komme noe ut på bloggen, selv om jeg ikke har anleding til å blogge i dag. Bildet over tok jeg hjemme en dag for lenge siden, men jeg har vært ganske glad i bildet siden. Håper dere får en fin helg!

A lot of grey

Hei! Her kommer gårsdagens antrekk. Jeg fikk mamma til å knipse et par bilder etter at vi kom hjem fra byen. Veldig kjekt å ha foreldre som kan ta noen bilder når man vil skynde seg litt. Jeg kom hjem fra byen med en bahagelig bukse fra Mango og en bluse fra Gina Tricot, så det var jeg fornøyd med. 

Jeg bestemte meg for å kjøre et helgrått antrekk i går. Det ble rett og slett grå bukse, t-skjorte oog cardigan! 

I dag kommer dagen min til å gå med på pakking. Jeg reiser nemlig til Trøndelag i dag for å gå i begravelsen til bestemor. Derfor blir det ikke så veldig mye blogging i helga, men jeg har tidsinnstilt noen innlegg. 

Hva synes du om antrekket?

Good Morning Stranger

Hellu! I dag er det trening og Oslo-tur som står på min plan. Jeg skal en kjapp tur inn til byen for å handle et par ting før jeg møter mamma der. Så er det hjem og lage middag, vi kjøpte en pakke med kantareller i går som trøst for at vi ikke fant noen selv. Gleder meg til å smake på de i dag, hahah. Den soppturen vår var ikke helt heldig altså, i går fant jeg ut at jeg hadde fått et stikk på leggen også. Nå ser det litt ut som noen har plantet en golfball i leggen min...Det er jo veldig lekkert kan du tro. Skulle gjerne hatt noe annet enn stramme jeans å gå i nå, men alt annet er jo selvfølgelig til vask når man trenger det mest. 

Slenger med et bilde at gårsdagens lunsj. Havrepannekaker med blåbær og sukker på! Det smakte godt til tross for at all saften fra blåbærene sprutet ut over alle klærne mine og oppover veggen. Hahah, noen dager altså! I går var en sånn dag...Uhell etter uhell.

Jeg satser på en litt heldigere onsdag, så håper jeg dere får det også! 

#mat #pannekaker #foto #blogg #jente 

Wind in my hair

Sykkeltur

God morgen! I går kveld bestemte mamma og jeg oss for å dra på en liten sopptur. Ville egentlig finne kantarell, men det var veeldig dårlig med det. Det ble allikevel en fin sykkeltur og vi fikk med oss en fantastisk solnedgang over åkeren. Det var veldig fint lys i skogen også, så jeg angret litt på at jeg la igjen kameraet hjemme. Tok noen bilder med iPhonen, men det blir jo ikke helt samme kvalitet på de bildene. 

Mine nye rosa og hvite joggesko fikk seg også et lite gjørmebad, hvertfall den ene skoen. Den er ikke så hvit som den var før vi dro ut, dessverre. Typisk at sånt må skje når man er på vei hjemover igjen! Jaja, den får vel en tur i vaskemaskinen også. Kantarellene tror jeg vi må lete etter et annet sted, vi så mye sopp, men ikke en eneste kantarell. Nå ble det kanskje litt mye kantarellsnakk her, så jeg skal gi meg nå så kan dere jo ta en titt på iPhone-bildene.Håper dere får en fin dag!

#sykkel #sopp #bilder #foto #natur

Keep your heart strong

Her er gårsdagens antrekk. Toppen og blusen er fra BikBok, shortsen fra Zara og ballerinas fra Bianco. 

Hva synes du om antrekket?


 

#antrekk #mote #dagensoutfit #outfit #sommer #shorts #foto

Sneak Peek

Hei! Håper dere har hett en bra start på den nye uka. Jeg begynte min uke med en god frokost etterfulgt av en treningsøkt. Senere i dag skal jeg lage cupcakes, så jeg håper det blir vellykket. Jeg har nemlig veldig lyst på cupcakes nå!

Her er forresten en liten sniktitt på gårsdagens antrekk som jeg legger ut litt senere. Det har jo vært så fint sommervær de siste dagene, utrolig deilig med sol og varme. Det er veldig behagelig å slippe å pakke seg inn i ullgensere og skjerf, så jeg merker jeg gruer meg litt til det blir kaldere. Vi får nyte sommerværet så lenge det går an!


#antrekk #mote #foto 

 

Preparing for Fall

Fredagens høstantrekk! Det var ikke så varm på fredag før vi dro til Tønsberg så da tok jeg på meg et litt høstlig antrekk...

Elsker min nye, deilige cardigan fra H&M og behagelige t-skjorte fra Lindex. Jeg har savnet en enkel grå t-skjorte i garderoben og endelig fant jeg en med et behagelig stoff. Jeg trodde det var bomull i den først, men det viste seg å være lyocell (som jeg aldri har hørt om) og det skal være miljøvennlig. Det var jo ikke dumt at den var både behagelig og miljøvennlig! Det sa hvertfall ikke jeg neitakk til så da ble den med meg hjem. 

Hva synes du om antrekket?

#antrekk #outfit #høstmote #mote #høst

Denim DIY

Hei, håper dere har hatt en fin helg! Nå har jeg akkurat spist en god bacon-omelett til lunsj sammen med pappa. Farmors bursdag i går ble en vellykket dag, været var supert og jeg fikk skryt for kakene jeg hadde laget. 

Over til noe annet... Før sommerferien kjøpte jeg meg et par shortser på salg til tjaa... 50kr, hvis jeg husker riktig. Det var jo et kupp, men jeg var ikke helt fornøyd med lengden. Derfor fant jeg frem saksen og begynte å klippe! Jeg har bare klipt den ene kortere, men skal klippe den andre også ettersom jeg synes det ble mye finere. Jeg føler meg ikke helt vel i de lange nærmest kne-shortsene hvertfall. Først brettet jeg de bare opp, men det ble så mange bretter at det var mye bedre å klippe til litt. 

Her er resultatet av den oppklippede shortsen:

Her ser dere hvordan begge shortsene var før:

Hvis jeg bretter den helt ned går den nesten til knærne, så det ble en fin forandring med en litt kortere shorts. I farmors gamle hus, i Tønsberg, fant jeg forresten et par gamle Levi's shortser også. Hadde såå lyst til å lage shorts av de, men de var dessverre alt for store og det hadde blitt litt mye jobb å begynne å sy de inn osv. Da er det lettere å finne en ny shorts egentlig, men foreløpig klarer jeg meg uten Levi's shorts. 

Nå skal jeg ut i sola, det er kjempefint vær i dag også! Dere får ha en super dag videre♥

#DIY #shorts #denim #sommer #hobby #mote

This Weekend

Hellu♥ I dag drar jeg til Tønsberg for å feire farmor sin bursdag. Hun hadde bursdag tidligere denne uka og skal feire i helgen. Jeg har fått i oppgave å lage og pynte kake, så det er jeg som står for desserten. Får håpe det går bra! Såå i dag skal jeg bare trene og pakke med meg litt klær før vi drar avgårde. Jeg må vel finne frem noen penklær til bursdagsfeiringen, vet ikke helt hva jeg skal ha på meg ennå så det får jeg pønske litt på.

Jeg var forresten ute på en liten biltur med pappa i går. Vi tok med oss hvert vårt kamera og kjørte til Glomma hvor vi fant et stoppested. Vi fikk med oss en fin solnedgang på veien hjem også. Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg får se hvordan ble i dag. Jeg legger de vel inn på macen litt senere. Kan jo sikkert legge ut noen av de her også, hvis de ble brukbare da!

Håper dere får en fin helg!

#foto #mote #jente #tønsberg

Pink & Pink

Noen bilder jeg tok av en rose, som vi har i hagen, for en liten stund siden! Den var kanskje litt på vei til å visne, men fin allikevel... Jeg synes roser er så fine, definitivt en av mine favorittblomster. Hva synes du?

 #foto #hage #blomster #sommer

Mine nye boots

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  

Mine nye Primeboots som jeg klikket hjem for en liten stund siden. See så fine. De var utsolgt i størrelsen min noen dager etter at jeg hadde fått de i posten, så jeg er glad jeg var litt tidlig ute. Jeg hadde jo siklet på disse i sikkert et år. Jeg er kjempefornøyd med utseende hvertfall, så nå gleder jeg meg masse til å få brukt de! 

#primeboots #mote #shopping #innkjøp #høst #høstmote #boots

Day And Night

Her er gårsdagens antrekk. Jeg hadde på meg kjole, men siden det ble litt kaldt slang jeg like gjerne en bukse over. Det er jo praktisk hvis man skal på fest også for da er det bare å fjerne buksa og eventuelt skjorta og vips så er man kledd for fest. Converse er kanskje ikke de fineste fest-skoene heller, så det kan jo være greit å skifte ut de også med et par høye heler.Hva synes du om antrekket?


#mote #antrekk #kjole #sommer #foto

Fall must haves 2013

Hei! Her kommer noen collager med plagg som er supre til høsten. Varme plagg selvfølgelig, litt tilbehør og alt du trenger for en koselig kveld inne. 

Varme gensere er essensielt om høsten. Det er definitivt det deiligste å pakke seg inn i på kalde dager. Jeg har allerede gått til innkjøp av et par cardiganer med mye ull i selv. Når det kommer til ull-plagg lønner det seg å lese på lappen inni for å finne ut hva plagget egenlig består av. Varmen bevarer man jo best dersom det faktisk er ull i plagget og ikke bare akryl. Jeg ønsker meg noen tynne bommulsgensere også som er fine basic-plagg og passer til mange anledninger.

Over til jakker! På kalde dager er en passe tykk boblejakke bra å ha. Skinnjakka eller vaffeljakkene fungerer jo en liten stund utover høsten også, hvis det ikke er alt for kaldt. Skal man bruke mesteparten av dagen inne trenger man kanskje bare en litt tynnere jakke. En kåpe er fint å ha både om høsten og vinteren, jeg liker kåpene som ser litt oversized ut!

Om høsten er det ofte mye vind og da passer det perfekt med et varmt ullskjerf! Jeg liker veldig godt skjerfene fra Acne, selv om man ikke blir alene om å gå i et slikt. Det fine er at de er så tykke og store slik at de varmer godt, det er vel ikke uten grunn at de har blitt så populære! En klokke er et praktisk og fint tilbehør og hvis du vil kan du alltids kombinere den med armbånd og ringer. Statementsmykker er jo perfekte for å sprite opp litt kjedelige høstantrekk. En myk lue og varme votter pluss en veske til paraply (og annet) og du er "good to go". 

Så må vi ikke glemme sko og støvler da. Høye støvletter eller boots blir supert til høsten. Da holder du deg varm oppover leggene og ikke bare på føttene, hvis det er veldig kaldt kan man jo slenge på seg et par ullsokker også. På regnværsdager er kanskje gummistøvler det beste, jeg er veldig fornøyd med mine Hunter-støvler. Ellers er jo Ilse Jacobsen-støvlene veldig fine! Det finnes jo utrolig mange billigere varianter av fine gummistøvler også. Hvis det er tørt nok ute eller man skal tilbringe mye av dagen inne og trenger noen behagelig sko er joggeskoene et lurt valg. Jeg sverger til converse, men joggeskoene fra New Balance er jo bare superfine.Etter en lang høstdag er det tid for innekos. Myke gensere, bahagelige bukser og en varm jakke dersom det er litt kjølig inne må til. Da trenger man bare noen tøfler på føttene og en kopp kakao i hånda så kan man krype inn under et varmt teppe og lakke negler, lese blader eller finne en TV-serie man liker.

Noen som gleder seg til høsten kommer?

#mote #høstmote #antrekk #musthaves #trend #trender

The Perfect Breakfast

God morgen! Håper dere har hatt en fin morgen så langt. Her er min definitive favoritt-frokost (eller lunsj) om dagen. Ingen tvil om hva jeg har spist mest av denne sommeren. Bananpannekaker med bær eller syltetøy og en jordbærsmoothie ved siden av. Bananpannekakene har så mild og god smak, ofte har jeg litt kanel i røra også. Bærene er friske og det samme er smoothien. Et perfekt lite måltid etter min smak.

Det fine om sommeren er jo at jeg bare kan plukke pålegget selv fra hagen. Vi har en passe lang rad med bringebærbusker som kommer med masse bær. Det har kommet nye modne bær hver dag i det siste. Jeg tar meg ofte en runde rundt i hagen bare for å plukke noen bær som jeg kan spise rett fra busken. Jeg kommer virkelig til å savne alle disse friske bærene til høsten. Heldigvis har vi et lite lager med bær i fryseren i tillegg til at vi har et epletre. Det er nok ikke såå lenge til eplene er modne nå. Jeg har ingen store planer for denne dagen, så jeg får se hva det blir til. Dere får ha en fin mandag og en god start på denne nye uka!

#sommer #norskebær #hage #frokost #lunsj #sunnmat 

Gårsdagens innkjøp

Hellu! Nå sitter jeg i sofaen etter en uvanlig sen middag. Vi bestemte oss nemlig for å dra på harrytur til Sverige tidligere i dag. Vi hadde ikke vært der så lenge, men da vi skulle hjem var det lang kø ut av senteret som nesten ikke gikk fremover. Etter hvert fant vi ut at det hadde vært en ulykke med en buss og tolv biler. Vi begynte å kjøre en annen vei for å komme oss hjem litt fortere, men endte bare opp med en runde på svensk side før vi var tilbake på samme veien, hahah. Vi kom oss hjem til slutt da, ettersom de hadde fått ryddet opp etter ulykken da vi kom tilbake fra vår lille sightseeing-tur i Sverige.

I går kjøpte jeg meg nye Converse! Superdeilig å få nye nå faktisk, de gamle jeg hadde var helt nedslitte på helen. Det var sånn at jeg fikk vondt i føttene når jeg gikk. De nye har fin og ikke-nedslitt såle. De er også havet bedre å gå i. Jeg elsker virkelig converse og har blitt helt avhengige av å alltid ha et par tilgengelig. De passer til det meste og man kan gå et stykke i de uten å få vondt noe sted. Jeg har aldri hatt denne lave modellen før, men jeg synes de var veldig fine! 

Nå skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noe spesielt. Den lille Sverige-turen varte litt lengre enn planlagt så nå var det deilig å sette seg ned i en god og myk sofa! 

Håper dere får en fin kveld videre♥

#converse #sko #mote #foto #shopping

Topplista!

Hei og god morgen♥ I dag befinner bloggen min seg faktisk på topplista for første gang!! Jeg blogget jo en god stund for et år siden også, men har aldri hatt så mange lesere som det jeg har nå. De siste dagene har jeg plutselig fått mange nye lesere. Det er veldig hyggelig at noen følger med. Ingen tvil om at det er morsommere å blogge når det faktisk er en del som ser det jeg legger ut. Jeg håper dere fortsetter å følge med fremover også. Nå nærmer det seg høst og da bruker vel mange litt mer tid inne enn de gjør om sommeren. Det gjør hvertfall jeg!

Jeg kan allerede si at det ikke frister like mye å gå ut døra i dag som i går. I går hadde vi jo sol og 20 grader, mens i dag bøtter det ned. Får håpe det gir seg etter hvert, jeg er ikke så glad i regn. Jeg kan si en positiv ting om regnværsdager da, og det er at man kan være inne med god samvittighet. Hahah, slike dager er perfekte for innkos og en kopp kakao. 

Nå skal jeg straks stå opp og spise frokost før dagens treningsøkt. Mamma og pappa kommer også tilbake litt senere i dag, så jeg er veldig spent på å høre hvordan de har hatt det på Jeløya.

Dere får ha en super dag videre!

#topplista #mote #foto #blogg

Dagens antrekk

Hellu! Her kommer dagens antrekk. I dag har det vært kjempefint vær ute. De kalde regnværsdagene tok en pause og vi fikk sol og varme. I dag følte jeg for å ha på kjole så jeg tok på meg min maxikjole fra Gina Tricot som jeg kjøpte i fjor, toppen er fra H&M. Ettersom det ble et ganske helsvart antrekk tok jeg på meg en rød leppestift som jeg kjøpte til 17. mai i år, men aldri har fått brukt! Det hadde jo blitt litt for pynta for en tur til Ski Storsenter om jeg skulle hatt på høye heler, så da ble det converse til. 

I dag skal jeg ha en rolig lørdagskveld foran TV'en. Har planer om å se en episode av Suits. Fikk også kjøpt meg en stor fersk ananas i sted som jeg tenkte å smake på i tillegg til litt godis. Jeg må bare fortelle litt om den ananasen, hahah. Jeg stod i butikken og lurte på hvordan i all verden jeg skulle vite om ananasen var moden eller ikke. Skulle jeg ta en skikkelig mørk en, en gul eller en grønn? Jeg regnet med at de grønne var nokså umodne, men det var mange å velge mellom. Derfor fikk jeg hjelp av en i butikken som sa at hvis man kunne dra ut bladene på toppen så var den moden! Dette har jeg aldri hørt om før, så det var jo en morsom ting å lære. Det skal bli spennende å se om jeg fikk med meg en moden ananas hjem.

Håper dere får en fin kveld videre♥

#antrekk #mote #kjole #shopping #sommer

Morning Bird

God morgen! I dag våknet jeg rundt halv 8 som vanlig. Jeg er av den typen som kan legge meg sent og fremdeles våkne tidlig. Egentlig synes jeg det er litt fint for da har jeg god tid om mogenen og jeg får en lang dag. En langre dag gir jo muligheter for å rekke på mer. I dag skal mamma og pappa avgårde til Refsnes Hotell. De fikk et opphold for to til bryllupsdagen fra farmor, tante, broren min og meg! Så jeg håper de får en hyggelig dag der. Vi synes det var fint å gi en opplevelse i stedet for å gi en eller annen ting. De hadde jo tross alt sølvbryllupsdag, så da spleiset vi på en litt finere gave. 

Nå skal jeg snart spise frokost. Jeg fant en kanelbolle i fryseren i går som jeg gleder meg til å spise, mmm... 

Bildene over er ikke fra i dag, men om sommeren (og vinteren egentlig) synes jeg det er såå godt å ha vaniljeyoghurt, blåbær, bringebær og rosiner ved siden av frokosten. Blir nesten som en frokost-dessert! Det smaker så friskt og godt.

Håper dere får en finfin lørdag♥


#sommer #mat #bær #frokost 

En Sommer - Tre Steder

Hei! Tenkte bare jeg skulle ha en liten oppsummering av somerferien 2013. Jeg har stort sett vært 3 steder, hjemme, i Tønsberg og i Spania.

Dagene hjemme har stort sett gått med på båtturer, soling og god mat. Mye hjemmelaget, bær fra hagen og grilling har det blitt. Ellers har det blitt noen byturer og jeg har vært ute med venner og spist og gått på kino. Jeg har også vært i Drøbak et par ganger og tuslet rundt i byen der.

I Tønsberg brukte vi dagene på å rydde opp i Farmors gamle hus ettersom hun nå bor i en leilighet. Vi var også på båtturer og spiste gode reker. Vi hadde også en koselig middag ute på brygga i Tønsberg. 
Spaniaturen startet vi i Barcelona. Der gikk det i shopping, sightseeing og soling. Det ble selvfølgelig mye spising på restauranter og vi fikk smake på god paella, som er veldig populært i Spania. I Barcelona var vi ikke alene om å være turister hvertfall!Etter noen dager i Barcelona gikk turen videre mot San Sebastián. På veien dit var vi innom Andorra og Frankrike bare for å krysse av det på kartet også, hahah. Vi tok også en dagstur over grensa til Frankrike, der spiste vi middag og etterpå fant vi en strand hvor vi badet og solet oss. I løpet av alle bilturene kjørte vi forbi mange små landsbyer og gårder, da så vi også mange vinranker.Den siste natten av Spania-turen tilbrakte vi i Sitges. Dit kom vi ganske sent den nest siste dagen, men vi rakk å se oss litt rundt og spise middag ved stranda.

Det var en kort oppsummering av min sommerferie! Nå er det bare å forberede seg på høsten, det begynner jo allerede å bli litt høst i lufta. Jeg er i hvertfall godt i gang med å sikle etter høstklærne og alt det nye som kommer inn i butikkene. Det kommer jo så mye fint på klesfronten om høsten, så det blir nok vanskelig å unngå shopping fremover. Lommeboka må sikkert lide litt, men det er jo koselig å kunne shoppe litt varmere klær inne på kalde høstdager når det ikke frister å være ute.

 

#sommerferien #sommer #foto #antrekk #mote #shopping #spania #tønsberg #barcelona #sitges

Tomorrow is a day and...

Hellu! Ville bare titte innom kjapt før jeg skal sove. I morgen ser jeg frem til en Oslo-tur med mamma og pappa. Vi har tenkt oss en tur til Grunerløkka for å se hvordan det ser ut der nå, kanskje finne en café eller bare tusle litt rundt. I dag kjøpte vi fersk blomkål fra jordbærboden her i Ås. I morgen blir det derfor blomkålsuppe etter farmors fantastiske oppskrift og hjemmelaget loff til dypping. Det skal nok bli koselig! Nå er det tid for soving, natta alle sammen♥

#foto #sommer #norge #blomster #natur #hage

When the summer comes to an end...Her er gårsdagens antrekk, utrolig lenge siden jeg har brukt Jeffrey Campbell-skoene mine nå så jeg tok de med ut på en liten fotoshoot. Kunne ikke huske at de var så behagelige å gå med, jeg fikk meg en overraskelse da jeg tok de på i går. Velger ofte bort høye heler fordi jeg føler det er veldig upraktisk til tider. Jeg har dessverre fått brukt mine Jeffreys alt for lite og har derfor vurdert om jeg skal selge de, men jeg klarer ikke å bestemme meg helt. Håper dere har hatt en fin dag så langt! Jeg skal snart spise jordbær og muffins til dessert. Jeg spiste også "kjøpe-kebab" nr.3 i mitt liv i sted. Hahah, kebab er veldig godt egentlig. Vi har ofte pleid å lage kebab hjemme, så jeg har ikke smakt bortelaget så mange ganger, men det kan anbefales altså!

Hva synes du om antrekket?

#mote #antrekk #jeffreycampbell #sommer #høst

Blueberry Muffins

Hei! Jeg tok noen bilder av blåbærmuffinsen som jeg bakte tidligere denne uka. Så ikke den ganske fantastisk ut? De smakte i hvertfall helt himmelsk! Jeg har spist flere hver dag siden jeg lagde de. Det var utrolig godt når man fikk norske og ferske blåbær oppi. Jeg er glad vi dro for å plukke blåbær og fant masse for disse kan jeg definitiv lage igjen. Supersaftige, myke og friske...

Noen som ble fristet?

#mat #baking #blåbærmuffins #muffins #foto #sommer #bær


Summer to FallHei på deg! I dag har jeg vært en tur på Ski Storsenter. Kjøpte inn litt praktiske ting til skolestart, blant annet undertøy. Ikke så dumt å ha og veldig lurt å kjøpe på salg. Ble sittende å se en del på høstplagg her selv om jeg har masse annet jeg kunne gjort. Det er ikke lett å rive seg bort fra en drømmeverden full av klær. Jeg fikk satt sammen en liten collage av noen av tingene jeg kom over. Om høsten begynner det ofte å gå mye i grått og mørke farger, men jeg liker å holde på de lyse tonene så lenge som mulig. Jeg elsker hvit strikk og deilige, myke plagg. Det er det aller beste å krype inn i når det begynner å bli kaldere både ute og inne. Flere lag er alltid kjekt så man kan ta av og på seg. Varme skjerf og lue er essensielt også er det jo fint å pynte med litt tilbehør. Neglelakk i duse farger, kanskje med litt glitter i? Det tror jeg kan bli fint til høsten! 

Har du noen høstfavoritter?

#mote #høstmote #antrekk 


Every morning brings a special atmosphere

Hellu! Nå sitter jeg ved spisebordet sammen med broren min. Foran meg har jeg en rykende varm kopp te, blåbærmuffins og jordbærsmoothie. Her er det en stille og rolig morgen...Sola skinner og varmer inn gjennom vinduet, men det blåser mye ute for trærne fyker frem og tilbake. I dag har jeg planer om å bake brød, så skal jeg møte mamma i Ski og senere har jeg avtale med et par venninner.

I morgen er det klart for skolestart. Kan ikke tro at i dag er siste dagen med ferie. Ferie som er så deilig, skulle ønske den varte litt til. Føler meg nemlig ikke helt klar for skole nå, men det blir vel vanskelig å få flyttet på første skoledag. Jeg kjenner jeg begynner å få litt høststemning. Jeg ser på høstklær i blader og butikker, det blir litt trist å forlate sommerklærne i skuffen. Allikevel kan jo høstmoten være fin også, innimellom er det deilig å pakke seg inn litt. Nå skal jeg fortsette med morgenhyggen her, håper dere får en fin dag!

Gårsdagens Antrekk

Hellu! I går hadde jeg på meg min ubrukte kjole som jeg kjøpte i Oslo tidligere i år. Jeg hadde vært og sett på den flere ganger tidligere, men dro hjem uten den hver gang. Da jeg kom tilbake til butikken sammen med mamma og pappa var den på salg, det var én kjole igjen i min størrelse så jeg hoppet selvfølgelig i prøverommet. Tok ikke så lang tid før jeg hadde bestemt meg for å ta den med hjem da. Det har dessverre vært dårlig med kjole-anledninger, men i går benyttet jeg sjansen ettersom det var mamma og pappas bryllupsdag. 

I dag har jeg vært sammen med min kjære bror, vi handlet blåskjell og reker som familien har spist til middag. Etterpå skal vi spise gårsdagens kake, lurt å lage stor kake så har man litt dagen etterpå også. Jeg har laget blåbærmuffins i dag også. Ble jo litt mye bakst her i dag, men jeg kunne ikke bare la blåbærene vi plukket ligge i kjøleskapet. Jeg lot være å legge noen i fryseren i helga slik at jeg kunne lage blåbærmuffins i dag. De ble kjempegode! Har allerede spist et par, brodern var også veldig fornøyd virket det som. Jeg har gått ut av tellingen på hvor mange han har spist, hahah. Hjemmelagde blåbærmuffins er noe HELT annet enn de du får kjøpt på butikken. Jeg har egentlig aldri likt blåbærmuffins, men det er fordi jeg aldri har smakt ferske hjemmelagde. De fra butikken er jo sikkert fulle av tilsetningstoffer, kan jo lure på hvordan man får blåbær til å holde seg i ukesvis...Uansett de fra butikken har ikke mye god blåbærsmak hverfall. Nå er jeg veldig klar for dessert, dere får ha en fin kveld!

#kjole #antrekk #mote

Sølvbryllupsdag

Hei! I går hadde mamma og pappa sølvbryllupsdag. Ettersom det måtte feires hadde jeg med hjelp fra tante planlagt en liten overraskelsesfest. Tante og farmor kom på besøk i all hemmelighet. Jeg var tidlig oppe og begynte med å lage kake. Selvfølgelig ble jeg nødt til å lage to fordi den ene ble veldig misslykket, men det gjorde ingen ting for jeg kan bruke den til å lage cake-pops. Kake nummer to derimot ble veldig luftig, saftig og fin! Heldigvis... 

Når tante og farmor hadde kommet var jeg akkurat ferdig med å dekke bordet og så var det tid for pynting av kake før vi alle begynte å lage forrett og middag. Jeg fikk også god hjelp av min bror som er veldig proff på å steke biff og sørget for at hovedretten ble helt fantastisk. Til forrett laget jeg bruschetta og til hovedrett var det altså biff med litt forskjellig tilbehør. Desserten var kaka jeg hadde laget. Det er virkelig det beste jeg har spist på lenge, eller...i hele mtt liv. Alt var bare heelt fantastisk, forretten ble kjempegod og jeg skal definitiv lage det igjen. Biffen vi spiste var helt fantastisk, saftig og mør med en soppsaus på som også var helt super. Det kunne bare ikke blitt bedre, tre gourmetretter!

Kaka jeg lagde, med hjemmelagde bokstaver som selvfølgelig er første bokstavene i navnene til mamma og pappa.

Forretten som var bruschetta med tomat og mozzarella.

oog til slutt hovedretten som var indrefilet av storfe med soppsaus, asparges og sellerirotpuré. Aaah, det var såå godt!

Nå har jeg nettopp trent og spist lunsj etterpå skal jeg ut en tur med broren min for å handle blåskjell og reker som vi skal ha til middag i dag. Det var dagen matprat heheh, kanskje jeg må opprette en matblogg snart. Håper dere får en fin dag!

Cookies & Celebration

Hei! I dag har mamma og pappa 25-års bryllupsdag, ikke dårlig det? Så det blir nok litt feiring senere i dag når de kommer hjem fra jobb. Jeg kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder av sjokolade-cookies(ene) som jeg lagde her om dagen. Jeg syns de fortjener et lite innlegg på bloggen ettersom det var mine første hjemmelagde cookies. Den eneste gangen jeg har laget cookies tidligere var på vinterferie sammen med min bestevenninne Jorunn, men da jukset vi med en liten ferdigpakke hahah. Jeg mener å huske at de smakte ganske godt også da, men det beste er jo å lage dem helt selv!

Ja, de var veldig morsomme å ta bilder av hvis du lurte. Det ble ganske mange bilder og de over er bare et lite utvalg, hahah. Uff, jeg må skjerpe meg når jeg skal ta bilder, tar alt for mange og sletter alt for få. Kjekt å ha!

Busy Busy

Hellu! I dag her jeg vært opptatt med blåbærplukking og litt andre hemmeligheter som jeg ikke kan skrive om her. Etter lunsj i dag dro vi ut på blåbærplukking og fikk med oss to soddbøtter hjem. Jeg planlegger å lage blåbærmuffins til uka, så det gleder jeg meg til! Vi gikk ikke langt fra bilen heller før vi fant et område med masse blåbær. Vi kunne sikkert ha plukket til i morgen, men vi sa oss fornøyd da regnet kom og vi hadde to bøtter med blåbær. Blir en del blåbær i fryseren det, norske blåbær er jo kjempegode så det er jo supert at vi fant så mye. 

Heheh, finn mauren!

Nå har jeg nettopp drukket varm Oboy og spist cookies med familien, så det ble jo en koselig avslutning på plukkedagen. Nå skal jeg straks hjelpe mamma med å få alt ned i fryseren, så da må jeg forlate bloggen en liten stund. Håper dere har hatte en fin dag!

Soft Ciabatta

I går bestemte jeg meg for at jeg skulle bake ciabatta! Mange oppskrifter krever to dager, men jeg fant en rask oppskrift som fungerte veldig bra. Ser ingen grunn til å bruke to dager når det kan bli så bra på noen timer. Ciabatta har jo ofte sprø skorpe, men når vi var på hotell i Spania serverte de myk og god ciabatta hver dag. Det var altså der jeg fikk inspirasjon til å bake dette brødet og jeg sørget også for at skorpen ble myk og god. Hele familien fikk ciabatta med ost og skinke på til frokost i dag. Jeg prøvesmakte også en bit til tomatsuppe i går og begge deler var kjempegodt! Definitivt ikke siste gangen jeg skal lage ciabatta.

Det ble litt tull når jeg skulle forme cibattaen. Den fikk dessverre en liten sprekk, men det gjorde ingen verdens ting. Jeg synes ciabatta er såå godt og den fikk også fine lufthull i seg og hevet seg veldig fint i ovnen. Jeg turte ikke røre så mye på deigen når jeg skulle forme den, det hadde jo vært veldig kjedelig hvis deigen mistet all luft og brødet kom ut flatt. Så jeg slo meg heller til ro med et luftig brød, mykt brød med en liten sprekk.

#baking #mat #brød 

Hei Sveis

Hei på deg! I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma. Vi startet dagen med ciabatta til frokost, som jeg bakte går. Den ble suupergod og luftig, så det skal jeg definitivt lage flere ganger. Har vært litt redd for å prøve meg på ciabatta ettersom det hørtes litt vrient ut, men det var mye lettere enn jeg trodde! Jeg hadde frisørtime tidligere i dag, så jeg har fått litt kortere hår siden sist. Det trengte definitivt en stuss!

Etter frisørtimen tok vi en tur innom Zara før det ble en spisepause på Joe & The Juice. Såå var vi innom BikBok hvor jeg kjøpte jeg et par topper før vi dro tilbake til Ski for å hande mat og slikt. Nå har jeg nettopp inntatt en jordbærsmoothie og en hjemmelaget sjokoladecookie. Jeg sitter og ser på regnet som bøtter ned utenfor, småfuglene søker ly på matfatet under takrenna her. Jeg er glad vi kom oss inn før været ble slik. Når vi var i Oslo var det kjempedeilig vær, kunne jo bare gå rundt i en enkel topp og bukse, sola varmet som bare det. Det er vel bare sånn den norske sommeren er, ikke lett å skjønne seg på...

Nå står skinkesteka i ovnen og det er bare mamma og jeg som er hjemme. Vi venter på at pappa skal komme hjem fra fisketur. Broren min og kjæresten hans kommer etterpå også, så da blir det familiemiddag og en rolig kveld. Håper dere har hatt en fin dag så langt!

#mote #mat #shopping #Oslo

Ny Høstjakke

Hellu! Håper du har hatt en fin morgen så langt. Jeg ville bare slenge ut noen bilder av den nye, fantastiske høstjakken min. Jeg var i i Oslo med mamma for litt over en uke siden og da var vi innom Tommy Hilfiger og det var der jeg fant min nye jakke. Ikke det billigste stedet, men jeg synes det var verdt å investere i en god høstjakke i år. Fjorårets fra Carlings var nemlig ikke mye å skryte av... Jeg er superfornøyd med innkjøpet og gleder meg til å bruke den. Hvis været fortsetter slik som det er nå blir det vel ikke lenge til jeg får bruk for den heller. Glad jeg bestemte meg for å kjøpe ny jakke før høsten kommer, det var jo tross alt bare en igjen i min størrelse allerede!

Wii, den har jo to av mine favorittfarger også. Stoffet er kjempedeilig, jeg er veldig glad i den blåfargen og bare se på fargen inni da... I tillegg sitter den veldig fint på, den passer rett og slett perfekt!

Nå har jeg nettopp kost meg med en morgensmoothie samtidig som jeg skriver her. I kveld skal jeg på kino med Ingrid, vi vurderer å se Monsteruniveritetet som er oppfølgeren til Monsterbedriften. Husker jeg synes Monsterbedriften var litt ekkel, hahah. Begynner å bli noen år siden jeg har sett den filmen for å si det sånn.

Noen som har sett Monsteruniversitetet?

Yesterday & Today

Hei! I går ble det veldig lite blogging. Jeg var ganske så opptatt hele dagen, så da ble det ikke mye tid til overs for bloggen. Først var jeg en tur på Ski Storsenter, der kjøpte jeg noen småsaker som et smykke til 29kr og en leppestift til litt mer. Smykket var jo et kupp da, sjelden man får så billige smykker. Etter at jeg hadde vært innom lekebutikken og kjøpt en "kosekanin" møtte jeg mamma, så dro vi hjem og lagde taco til middag.

Etter middag dro vi videre til sykehuset i Oslo sammen med pappa, vi plukket også opp broren min på togstasjonen. Vi skulle nemlig besøke det nyeste familiemedlem. En liten vakker jente som nettopp har kommet til verden. Det var selvfølgelig derfor jeg var innom lekebutikken og kjøpte en kanin også! Det er jo helt nødvendig for alle små jenter å ha en liten kosekanin, så nå fikk hun sitt første kosedyr. Mitt favorittkosedyr når jeg var liten var også en kanin, så jeg tenkte jeg måtte videreføre den trenden.Nå er jeg straks klar for dagens treningsøkt, skal bare la frokosten synke ned. I kveld skal jeg i Bursdagsfest, så jeg må få pakket ferdig gaven i løpet av dagen! Ikke minst må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, det er jo en evig utfordring å måtte velge bursdagsantrekkk. Jeg har delvis bestemt meg hverfall, så får jeg bare håpe jeg ikke begynner å ombestemme meg. Tror jeg skal satse på kjole hvertfall! Håper dere får en super dag videre♥

Flowers in the sky

Hei! Her kommer noen av bildene jeg tok i går. Jeg gikk bare en runde rundt i hagen for å teste ut objektivet. Jeg har noen flere bilder på lager også, men de får komme senere.

Hva synes du om bildene?

Pouring Rain

Hellu! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har nettopp gjennomført dagens treningsøk, spist en pannekakelunsj og drukket en smoothie. Flyttet treningsplanene fra i går over til i dag. Det er veldig deilig å ha fått trent litt, i dag våknet jeg ikke klokken halv 5, som jeg har gjort de siste dagene heller, så det gjorde treningsøkten litt lettere. Ser for meg at det hadde vært litt tyngre i går.

I dag var planen egentlig å gå ut for å ta litt bilder, men da det begynte å regne ble det endring i planene. Nå skal jeg snart bake brød faktisk, lenge siden jeg har gjort det nå og hjemmebakt brød er jo bare så herlig! Senere i dag skal jeg ut en tur med pappa, men jeg kan ikke si hva vi skal for daa er jeg redd jeg avslører noe... Håper været blir litt finere til da!

Nå har vi fått masse røde rips i hagen også, i tilegg til blåbær, solbær, stikkelsbær, bringebær og jordbær. Tror det er de beste ripsene jeg har smakt! Rips er jo ofte ganske sure bær, men disse kan man spise helt uten en grimase. Vi må snart plukke inn bærene før de blir overmode eller spist av noen andre. Venter bare på at plukkeværet skal bli bedre og det ser det ut til å bli. Jeg spiste meg rundt i hagen i går og smakte på blåbær, bringebær, rips og epler. Eplene var ikke modne, men jeg spiste ofte umodne epler når jeg var liten, så de smakte i grunnen veldig godt. Om ikke lenge er sukkerertene ferdige også, så får vi poteter til høsten! Ikke dårlig, eller hva?

I går fikk jeg forresten en pakke i posten. Det var mine nye høstboots, nemlig Primeboots!! ÆÆæ, har siklet på de siden i fjor, men jeg har ikke turt å kjøpe de ettersom de koster en del også var jeg redd for at jeg plutselig skulle få lyst på noen andre sko i stedet. Det har jeg aldri fått, så da tok jeg rett og slett et valg og bestemte meg for å klikke hjem Primeboots. Jeg lurer på om jeg skal bytte til en størrelse mindre, men har ikke helt bestemt meg for det ennå. Gleder meg uansett til å bruke de når høsten kommer. Jeg legger ut noen av bildene fra i går litt senere i dag, så det er bare å følge med! 

Dinner, cookies & berries

Hellu! I dag har jeg vært en tur på Ski Storsenter som planlagt. Handla grillmat der sammen med pappa før vi dro hjemover. Fikk også kjøpt meg en juice i et fint smoothie-beger, heheh, kjøpte strengt tatt juicen bare for begeret sin skyld. Jeg hadde så lyst på et smoothiebeger, men har aldri sett at man får kjøpt det noe sted? 

Uansett...Jeg lagde også cookies med hvit sjokolade i sted og jeg er veldig fornøyd med resultatet! De smakte suuperherlig. Tok et par rett etter at de hadde kommet ut fra ovnen, så de hadde jo ikke stivnet ennå da. Elsker når de er litt lunkne og myke, mmm♥ Kommer sikkert noen bilder av de etter hvert. Jeg har en del bilder på lager nå, ettersom jeg var ute å tok et lass med det gamle objektivet i sted. Det ser ut til å fungere veldg bra med det gamle objektivet. Et stort pluss var at kameraet ble mye lettere å holde også, siden det nyeste objektivet mitt er så tungt.

Måtte bare legge ut et par bilder av gårsdagens perfekte middag. Ikke for å skryte, men jeg har aldri stekt SÅ mange hele, tynne pannekaker. Heheh, må være lov å skryte litt av seg selv en gang i blant. Det var nemlig ikke en eneste pannekake som ble ødelagt, selv om jeg tidligere har kranglet fælt med pannekaker. I tillegg hadde jeg tilbrakt noen timer i bringebærbusken tidligere på dagen, så da hadde vi det perfekte pålegg; bringebær, bacon og sukker. Det var i hvertfall ingen som rørte blåbærsyltetøyet fra butikken.

Til dessert smakte vi på krokanisen jeg hadde laget. Den ble jo forsåvidt bra, men til min store skuffelse hadde karamellen på mystisk vis forsvunnet inn i isen, slik at det ble mye mandelsmak. Derfor gikk jeg heller over på en crêpe til dessert med vaniljeis og bringebær. Etterpå skal jeg se hvordan bildene jeg tok i sted ble og så blir det kanskje litt TV-tid med Suits før jeg legger meg. 

Early in the morning

Hei og god morgen! Nå sitter jeg i senga med mac'en på fanget og skal snart opp og lage frokost. Har allerede vært våken noen timer, selv om jeg hadde håpet å få sove lenge. Av en eller annen grunn har jeg begynt å våkne kjempetidlig... Det fører til en ganske trøtt meg om kvelden, mulig jeg trenger litt tykkere gardiner for om morgenen er det jo så lyst her at man nærmest blir blenda. 

Etter frokost blir det en treningsøkt på meg, såå har jeg planer om å prøve meg på en cookies-oppskrift. Jeg kjøte en kokebok for en tilgodelapp jeg hadde for en liten stund siden, så jeg driver å prøver ut oppskrifter fra den. I dag er det cookies med hvit sjokolade som står for tur!

I kveld skal jeg grille med familien. Kjempelenge siden vi har spist grillmat nå så det skal bli godt!  Jeg elsker å grille om sommeren, og vi pleier å være ganske gode på å grille ofte her i huset. I det siste har det bare blitt litt lite grilling ettersom vi har vært mye bortreist. Jeg skal en kjapp tur på Ski Storsenter i dag også for å hande ditt og datt. Hvis det blir noe tid til overs i løpet av dagen tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur ut med kameraet. I går fant jeg nemlig ut at objektivet fra det gamle kameraet mitt passer på det nye jeg har. Derfor ble jeg ivrig på å få testet ut hvordan bildene bilr nå! 

Håper dere får en fin dag♥

Un favori

Hei! God morgen, håper du har hatt en like fin start på dagen som meg. Jeg har nettopp spist frokost og drukket en iskald smoothie ute i sola. Det er så fint når man kan spise frokosten ute, det gjør liksom hele starten på dagen enda bedre med frisk luft og sol i ansiktet. I går ble det enda en kveld foran TV'en med Suits pluss litt godteri og iste. Koselig å sitte foran TV når man er hjemme alene i grunn. I dag kommer mamma og pappa hjem fra Trøndelag, så da blir det ikke så stille her i huset. Skal bli trivelig å ha noen andre enn bare små edderkopper og stankelbein som selskap om kvelden, hahah. 

Jeg lagde forresten krokanis i går også, så jeg er spent på hvordan den blir. Det har jo gått bra med de tidligere isprosjektene mine, men da jeg sjekket på yotube hvordan det skulle gjøres skikkelig ble jeg litt i tvil om hvordan denne runden med is blir. Jeg fant hvertfall ut at jeg kan prøve noen ganger til for å få det slik det egntlig skal være. Det lønner seg definitivt å sjekke youtube før man lager noe man ikke er helt sikker på hvordan skal se ut. Det er jo vanskelig å vite hvordan resultatet av ting skal være ut ifra en oppskrift, mens på skjermen ser man hvilke konsistenser alt skal ha! Daa skal jeg gi meg med isprating for nå.

Denne lommeboken fikk jeg til bursdagen min tidligere i år. Den har definitivt blitt en favoritt blant ting og tang. Etter å ha gått rundt med en lommebok på størrelse med en halv kilo fisk, som overhodet ikke fikk plass i noe som helst lomme, fikk denne herligheten raskt erstatte den gamle. Elsker størrelsen på den, ettersom den passer i lommer og egner seg ypperlig til kort, lapper og mynter. Bruker den heele tiden enten den skal i veska eller lomma! 

Deep summer is when laziness finds respectability

Heisann! Nå sitter jeg ved frokostbordet og har nettopp hatt en lang samtale med min tante. Ellers er det ikke så mye spennende som skjer, sommerværet kan man ikke skryte av i dag hvertfall. Jeg stod opp til en brakende himmel og ikke lenge etterpå begynte det å regne. En ganske grå morgen, men jeg håper det passerer raskt forbi. I går kveld ble jeg liggende en god stund i senga med pc og bringebær med fløte og sukker på mens jeg så på Suits. Farlig å begynne å se på serier før man skal sove! Jeg elsker uansett når jeg har noen serier å følge med på, det passer perfekt til regnværsdager og lange kvelder. Jeg har ventet leenge på at de nye episodene av Suits skulle komme ut, ettersom jeg så alle de tidligere episodene i fjor. Når jeg så på det i går igjen minnet det meg skikkelig om i fjor sommer da jeg satt sammen med broren min og alle kompisene hans mens vi så på Suits, hahah. Gode tider altså!

Sommermåltidet er fra tidligere denne uka. En litt varmere morgen med jordbærsmoothie, kornblanding med bringebær og kanel + hjemmebakt bolle = naam♥

Nå ser det faktisk ut som sola begyner å titte frem her! Daa blir det nok en tur ut på meg litt senere tenker jeg. Håper dere får en fin dag!

Last Night

Heisann! I går kveld ble det en rolig kveld hjemme med en herlig dessert. Mamma og jeg plukket en bolle med bringebær fra hagen for andre gang denne uka! Så da ble det bringebær, sjokoladekake, vaniljesaus og jordbærsaft igjen. Naam, det finnes ikke noe som smaker bedre enn friske bær og hjemmelaget mat. Nå var jo faktisk alt på bordet hjemmelaget bortsett fra saften. 

Jeg bestemte meg for å ikke bli med til Trøndelag allikevel, ettersom jeg var redd det kunne bli litt kjedelig der. Det er liksom mer å finne på hjemme. Såå i dag skal jeg møte en venninne, ellers har jeg ingen andre store planer. Sola skinner og temperaturen er deilig så nå skal jeg definitivt ut en tur!

Dere får ha en super dag♥