juli 2013

Sommerdager

Hellu! I dag har jeg brukt dagen på å trene og rydde. Rommet mitt har begynt å skrike etter en vask, så i dag måtte jeg rett og slett bare sette i gang med rydding og vasking. Ellers nyter jeg det fine været i dag, jeg har kost meg med hjemmebakte boller til lunsj og en frisk juice. Kjenner jeg begynner å få skikkelig dilla på juice og smoothie. Har vel laget det hver dag denne uka, det er såå godt og friskt. Spesielt på varme sommerdagen som i dag! Jeg føler man kan putte oppi nesten hva som helst av frukt og bær, det smaker jo godt uansett. I dag lagde jeg en med ananas, jordbær, eple, appelsin og lime. Smakte supergodt!

Her er dagens antrekk, bildene er fra en liten stund tilbake. Jeg fant plutselig noen antrekksbilder i går som jeg ikke har publisert. 

Topp: Carlings

Bukse: Dr.Denim

Smykke: Lindex

Armbånd: Laget selv

Ringer: Gina Tricot

Veska fikk jeg av pappa en gang etter at han hadde vært i Finnmark, tror den er laget av bjørk faktisk!

Dere får ha en fin dag videre♥

 

Jentekveld

God morgen! Nå har jeg akkurat inntatt frokosten og skal snart trene litt. Har ikke så mange planer for dagen, annet enn at jeg må bestemme meg for om jeg skal bli med til Trøndelag. Er ikke heelt sikker på hva jeg vil, så vi får se hva det blir til. Hvis jeg skal være med går nok deler av dagen til pakking og slikt.

I går hadde jeg en hyggelig tirsdagskveld sammen med Anneli og Cathrine. Vi var på peppes hvor vi bestilte en stor pizza. Jeg fikk smakt på pizzaen med pommes frites og bernaise! Hahah, det høres jo litt spesielt ut å ha det på en pizza, men den var egentlig ganske god. Etter at vi hadde spist og pratet en stund tok vi en runde inne på Ski Storsenter. Der var vi innom en del butikker før vi endte opp på Joe & The Juice. Det ble en veldig koselig kveld, lenge siden jeg hadde sett jentene nå!

Det kommer noen antrekksbilder litt senere. Håper dere får en fin dag!

Sommersalat

Hei på deg! Håper du har hatt en fin dag så langt. Jeg ville bare komme med et lite blomstertips. Tidligere i år kjøpte jeg en pakke med frø til spiselige blomster. De strødde jeg rundt i grønnsakshagen her og nå blomstrer de for fullt. Blomstene er jo utrolig fine å bruke som pynt! De smaker ikke stort, men gjør seg godt i salater eller for eksempel desserter. Jeg blandet sammen salat, pinjekjerner, sukkererter, druer og ananas og toppet salaten med tre av blomstersortene og vips så har man en utrolig fin og fargerik sommersalat!Jeg så det hadde kommet enda flere blomster i går, så kanskje jeg finner noe å bruke de til i morgen. På torsdag reiser jeg til Trøndelag, så da blir det vel noen turer på hytta og litt ut med robåt for å fiske. Vi har en passelig stor robåt der som egentlig har motor, men jeg synes det er litt koselig å ro jeg. Da får man jo litt trening pluss at det er mye fredeligere enn å dure rundt med motoren, hahah. Kanskje jeg får lurt med meg mamma og pappa en tur på Magneten Kjøpesenter også, en runde der hører liksom med når jeg er i Trøndelag, selv om jeg ikke skal handle noe spesielt. Vi har alltid pleid å være der en gang i løpet av besøket sammen med bestemor. Så det er jo litt trivelig da, barndomsminner!

Casual Casual

Hei på deg! Tok noen bilder før vi dro inn til byen tidligere i dag, så her har dere dagens antrekk. Jeg var så uheldig å falle slik at det ble hull på begge knærne på jeansen! Neida, bare tuller. Jeg skulle ha et par jeans før jeg dro til Spania, jeg synes jeg hadde funnet de perfekte blå og gikk for å spørre om de hadde dem i min størrelse. Disse jeansene hadde ikke hull på knærne, ettersom jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt meg det. Det viste seg til slutt at den buksa jeg hadde funnet var feilvare, så den skulle egentlig hatt hull på knærne den også. Jeg endte derfor opp med en "hullpåknærne-bukse" siden den passet så bra. Litt synd at den uten hull var så stor i størrelsen, men det er jo greit med to luftehull om sommeren!Dere får ha en fortsatt fin kveld!

Fabulous Lunch

Hellu! I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma. Vi dro inn til byen rett etter min fantastiske lunsj. Aaah, noe av det beste jeg har smakt på lenge, hahah. Jeg har jo ikke vært så mye hjemme i det siste så det var på tide med bananpannekaker og en superfrisk jordbærsmoothie. Jeg hadde hakkede jordbær, som mamma og jeg fryste ned for en liten stund siden, på pannekakene og det smakte virkelig himmelsk! Drømmer meg bort i smaken ennå. Defor ble jeg bare nødt til å friste dere med noen bilder...

Så ikke det veeldig godt ut?

Jeg var forresten så heldig at jeg fant meg en kjempedeilig høstjakke i byen. De hadde én igjen i størrelsen min, så jeg og hun i butikken var enige om at den var ment til meg. Hahah, hun i butikken var jo helt sikkert ikke bare interressert i å selge, lalalaa. Jeg er uansett veldig fornøyd med dagens innkjøp, den skal nok bli godt brukt til høsten. Jeg er på utkikk etter noen høst-boots også, så det spørs om det ikke blir litt mer shopping i nærmeste fremtid. Stakkars lommeboka, men det er jo viktig med bra klær i tilfelle det kommer dårlig vær. Ettersom jeg bor i Norge så regner jeg med at det blir en del varierende vær til høsten, så i år skal jeg i hvertfall være forberedt på klesfronten.

Nå har jeg nettopp spist en sommerlig makrell-middag. Pappa fikk en del makrell på vei hjem fra Tønsberg, så da ble det fiskemiddag i dag. Nå skal jeg ut i sola en tur, det har vært kjempedeilig vær i hele dag. Det var definitivt en perfekt dag å være i byen på!

Håper dere har hatt en fin dag så langt♥

Gold & Silver

Her kommer gårdsdagens antrekk som lovet. Selv skal jeg snart inn på kjøkkenet å lage vaniljesaus. Jeg og mamma plukket nettopp en stor bolle med bringebær fra hagen, vi hadde også litt sjokoladekake i fryseren som vi har tatt opp, så da blir det jammen dessert i dag også. Bringebærene er kjempegode så det blir ingen dum dessert med litt kake, friske bær og vaniljesaus! I morgen skal jeg antakelig en tur til Oslo for å prøve å finne meg en ny jakke blant annet, så det blir braa.

Topp & Smykke: BikBok

Sandaler: Kjøpt i Spania

Veske: LV

Kjole: H&M

Solbriller: RayBan

Hva synes du om antrekket?

Brygga i Tønsberg

Hei på deg! I går spiste jeg middag på brygga i Tønsberg sammen med familien. Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra det. I dag reiser vi hjem fra Tønsberg, litt trist og litt deilig. Jeg synes det er så fint i Tønsberg. Jeg har vært her mye helt siden jeg var liten så det føles litt som mitt andre hjem! Jeg elsker jo å være ved vannet også synes jeg byen her også er veldig hyggelig. Alt er liksom samlet på en plass. Butikker oppover mot kjøpesenteret, bakerier, restauranter også har man jo brygga med mange spisesteder. I går spiste vi på Conradis på brygga i Tønsberg. Maten smakte veldig bra, og det var mye forskjellig å velge mellom fra menyen. 

Dere får en liten (stor) smakebit på dagens antrekk også siden dere er så søte! Nå skal jeg kose meg videre med jordbærene som var til overs fra i går, elsk♥

Blue Kaftan

Kjøpte denne kaftanen siste kvelden i Spania. Aner ikke hva butikken het, det var en helt tilfeldig butikk mamma og jeg passerte forbi på vei tilbake til hotellet. Bildene er fra båtturen i går. Kaftanen er forresten utrolig behagelig å gå i. Elsker klær man bare kan slenge på seg om sommeren som er behagelig i tilegg til at de er anvennelige. Den er jo super å ha med i standbagen og veldig praktisk hvis man skal skifte! Passer perfekt til å slenge over bikinien. 

Nå har jeg nettopp spist jordbær og ben&jerry's-is sammen med familien. Jordbær er såå nam, det må være umulig å bli lei av. Jeg elsker nærmest alt som har med jordbær eller bringebær å gjøre, det er så friskt og godt. Blåbær også da... og rips... okei det holder. Bær er godt! Vi tok desserten etter at vi kom hjem fra brygga i Tønsberg siden tante hadde kjøpt masse jordbær, men nok om det for nå. Jeg legger ut antrekksbilder og noen bilder fra brygga i morgen. Nå skal jeg ut å rusle en tur sammen med mamma og pappa. De står her og venter på meg, så jeg må kjappe meg litt. I morgen reiser vi hjem igjen. Reisingen går i ett sett om dagen, vi skal til Trøndelag til uka nemlig! Der er det dessverre veldig dårlig med nett, så vi får se hva jeg skal gjøre med det. Nettavhengig blogger altså...

Håper dere får en fin kveld!

Sommerkvelder

Hejsann! I går kveld var vi på en fin båttur ut til en øy. Før båtturen ble det en is på brygga. Vi slet litt med å finne en øy hvor det var lite vind og som ikke var opptatt først, men vi fant et sted til slutt. Da ankret vi opp opp gikk i land med god mat og drikke. Utsikten til middagen kunne man ikke klage på, det er så fint å sitte å se utover vannet mens mans sitter å spiser og slapper av. Jeg koste meg en stund i sola med reker og et lass med moreller, så tuslet jeg litt rundt og tok bilder før vi tok båten inn til fastlandet igjen.I dag fortsetter ryddingen av huset her i Tønsberg. Det begynner å bli en smule kjedelig...Heldigvis har vi planlagt en tur på brygga i Tønsberg til kvelden, så da har jeg noe å se frem til! Vi skal spise middag der sammen med tanten min og farmor. Det er ikke like fint vær i dag som det var i går, så jeg håper sola titter frem når vi skal ut å spise. Det skal bli deilig å komme seg litt ut av kosedressen (eller ryddedressen kan man jo også kalle det) og få på seg litt finere klær. Det er jo så fint å sitte ute på brygga når det er sol og varmt, så sola måå rett og slett bare komme! Jeg legger ut noen flere bilder fra båtturen i går litt senere i dag forresten. Nå ser det faktisk ut som sola begynner å titte frem allerede, wii. Dere får ha en super sommerdag så lenge♥♥

Livet ved havet

Hei på deg! I dag skinner sola og familien planlegger en båttur litt senere. Vi skal spise lunsj med farmor i dag før vi drar ut med båten. Såå skal vi innom butikken og kjøpe med oss reker som vi skal ha med utpå, gleder meg! Jeg bare eelsker å bo ved vannet, elsker lufta, elsker havet, elsker å bare kunne gå ned å bade, dra på båttur osv... Det er sommerlivet det!

Elsker den nye shortsen min også forresten. Den kjøpte jeg på Zara i Spania. Utrolig behagelig å ha på, også liker jeg at den ser litt ut som et skjørt. Nå skal jeg hjelpe mamma og pappa med litt rydding i huset her. Farmor har nemlig flyttet over i leilighet så det er en del opprydding å gjøre i dette huset før vi kan leie det ut. 

Navy Blue

Topp: Bershka

Shorts: Zara

Sko: BuffaloLondon

Armbånd: LoveMeLongtime

Ringer: GinaTricot

Messy Hair Bun

Hei og god morgen! Her kommer en liten smakebit på dagens antrekk. I dag drar jeg til Tønsberg, skal bare trene litt før jeg drar. Maleshortsen og bikinien er pakket, så jeg er klar for en langhelg med oppussing, bading og båttur. I går var jeg forresten en tur i drøbak og gikk rundt i sentrum der. Var bare innom noen klesbutikker, galleri og hageland. Når vi bodde på hotell i San Sebastián hadde de en mynte-plante som luktet akkurat som after eight sjokoladen. Det var altså en sjokolademintplante, man kan jo kjøpe mint i matvarebuttikken, men det er jo en helt annen sort som lukter og smaker annerledes!? Uansett...nå skal jeg prøve å finne en sjokolademintplante til grønnsakshagen vår, hahah. På hageland fant jeg en tredje mynte som het ananasmynte, visste ikke at det fantes så mange mynteplanter jeg...

Dere får ha en fin dag videre♥

Sitges at night

Tre bilder fra siste kvelden i Spania. Den siste natten sov vi i Sitges. Vi kom jo ikke dit før utpå ettermiddagen, så jeg tok ikke så mange bilder når vi var der. Vi rakk å se litt av byen, hovedgatene også var vi innom på en tapasbar. Jeg fikk også kjøpt meg en slags strand/sommerkjole mens vi surret gjennom gatene der. På kvelden ble det middag ved vannet før vi avsluttet med brus og vin på hotelterassen.

Fotodryss fra San Sebastián

Hadde noen bilder fra San Sebastián som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Det første bildet er av statuen vi gikk opp til den ene dagen. Under er bilde av utsikten derfra, først over stranda og så et bilde av utsikten på andre siden hvor man kunne se elva som renner gjennom byen.

En liten firfisle. Vi så en del av de mens vi var i Spania.

Ikke langt fra stranda lå en lekeplass med karusell. Hadde jeg vært noen år yngre skulle jeg helt sikkert mast meg frem til en tur på hesten, men jeg nøyde meg med et bilde denne gangen.

De to siste bildene er fra et sted vi kjørte til mens vi var i San Sebastián, husker ikke hva det het der da...Jeg var så trøtt den dagen at jeg sov vel stort sett hele veien fra San Sebastián til den øya. Jajaja, den så jo litt kul ut da, bare synd det var noen ledninger som var litt i veien for bildene.

Nå sitter jeg hjemme i stua igjen, men jeg blir ikke her så lenge. Jeg reiser til Tønsberg om ikke lenge så da blir det litt oppussing av hus, kanskje litt bading og noen båtturer. I dag har jeg bare trent vært en tur og handla. Mamma og jeg kjøpte noen kurver jordbær som vi skal ha i fryseren til å ta opp når vi føler for det. Det ble nachos og en herlig sommersalat med blomster i til middag! Jeg sådde nemlig noen frø ute i grønnsakshagen tildligere. Da jeg så en pakke med frø til spiselige blomster i butikken måtte jeg jo bare prøve det ut. Det var jo veldig fint som pynt i salaten, men det smakte ikke mye av dem. Nå skal jeg straks smake på min hjemmelagde jordbæris som venter i fryseren!

Ønsker dere en fin kveld♥

Snartur til Biarritz - Frankrike

Hellu♥ Det ble ikke noe strandtur i San Sebastián i går, det ble derimot en tur til Frankrike. San Sebastián ligger ikke langt fra grensen så vi bestemte oss for å kjøre en tur nordover. Først stoppet vi på et utsiktspunkt hvor jeg møtte mine beste dyrevenneer → hest! Wii, så søte. Det var en hel haug med føll der pluss, en gravid hest, masse kuer, sauer. Ja...det var mye dyr der. Fra utsiktspunktet så man langt ut over byer og fjell, rett under oss så man lange vinranker som strekte seg bortover fra gårdene. Etter at vi hadde klappet og matet hestene en stund rullet vi videre inn til en liten by hvor vi spiste pasta carbonara til lunsj og var innom diverse strandbutikker.  

Søte da?

I dag skal vi bare spise frokost på hotellet før vi reiser videre til Sitges. Der blir vi bare natten over før vi kjører til flyplassen i Barcelona, så er det tid for hjemreise! Skal bli godt å få et kaldt glass norskt vann, vannet på plastflaske her blir virkelig ikke det samme altså...

Dere får ha en super dag!

San Sebastián View

Hei! I dag er siste hele dagen jeg skal tilbringe i San Sebastián. I morgen tidlig går turen videre til Sitges hvor vi blir en natt før vi reiser hjemover til Norge. Jeg merker det skal bli godt å komme hjem, det er mye fint å se her, men savner den norske sommeren også. Borte bra, men hjemme best! 

I går begynte vi dagen på en liten café hvor vi spiste toast til frokost. Etter det gikk vi tur opp til en stor Jesus-statue som står på toppen av et fjell her. Det tok ikke så vedlig lang tid før vi var oppe i høyden og der var det veldig bra utsikt over byen. Når vi var nede igjen ble det en is ved vannet. Smakte på Magnum Strawberry White isen som var suuupergod. Den minte meg veldig om en is jeg fikk en gang i Skottland (beste jeg har smakt) bare at vaniljeisen inni var byttet ut med jordbæris. I dag har vi ingen spesielle planer, vi snakker om en tur på stranda. Vi har ikke vært på nede på stranda i San Sebastián ennå, kun gått forbi. Ellers tror jeg bare vi skal ha en rolig siste dag her.

Deler av utsikten fra toppen av fjellet:

Her i San Sebastián blir det bare varmere og varmere for hver dag. Første dagen vi var her var det ikke spesielt varmt, men i går var det varmt til langt ut på kvelden. Veldig deilig å kunne gå i shorts fra morgen til kveld, noe man sjelden kan i Norge. Dessverre har vi vært litt uheldige med aircondition på rommet, så i natt ble det rimelig varmt og veldig lite luft her. Så vi skal se om vi får noen til å fikse det i dag, hvis det skal bli enda varmere enn i natt så blir det nok litt ulevelig ellers. 

Nå skal jeg straks ned å spise frokost på hotellet, håper dere får en fin dag!

San Sebastián

Hei på deg! Nå er jeg i San Sebastián. Vi leide jo bil for å kjøre hit fra Barcelona. På veien var vi også innom Androrra og Frankrike, så da har jeg vært i to nye land denne sommerferien (Spania og Andorra). Jeg syns bilturen ble litt lang etterhvert men...Vi leide en GPS for å komme litt lettere frem, men den tok oss gjennom en finfin omvei. Vi fikk hverfall sett en del landsbyer, traktorer og åkre. Det var ikke mangel på vindrueranker heller. Her i San Sebastián er det veldig fint egentlig. Vi bor et lite stykke ovenfor standa som strekker seg helt bort til sentrum. Langs stranda er det isbarer og restauranter, når man kommer inn i sentrum er det bakerier på rekke og rad. Det er også veldig mange barer og caféer. Klesbutikkene ligger liksom litt midt i sentrum, men jeg har ikke vært sååå mye og sett i de her, ettersom jeg hadde nok shoppingdager i Barcelona. Dessuten er det stort sett de samme butikkene her som der. San Sebastián er definitivt et fredeligere sted enn Barcelona. Det er ikke like fullt av turister her og hele stemningen her er roligere på en måte. Barcelona var en ekstremt travel by for min del, nå er ikke jeg noe by-menneske egentlig da. Jeg trives et sted midt mellom by og bygd. Ikke helt øde, men litt liv og passe rolig, hahah...Nå skal jeg snart hoppe i dusjen før det er klart for hotellfrokost. Frokosten på dette hotellet er tusen ganger bedre enn på det forrige. Her er det masse forskjellig frukt, pålegg, brød og man kan bestille omelett/egg akkurat slik man vil ha det. Det er også masse bakevarer, så alle barna på hotellet spiser en ganske søt frokost med muffins, croissanter og donuts. Skjønner det da ettersom muffinsene her var veldig gode.

Håper dere får en super dag!

Outfit - Barcelona Hotel Room

Bluse: Mango

Shorts: Zara

Barcelona Beach

Hellu! I dag forlater familien Barcelona. Vi hadde en utrolig hyggelig siste dag i går. Begynte med en toast til frokost ute etterfulgt av byens beste is (tror jeg). Spiste mint og bringebæris fra en av de uendelig mange is-kioskene her. Tror det er blant de beste isene jeg har smakt, mmm. Til middag var vi på en hyggelig restaurant (Citrus restaurantus) hvor det ble biff til middag og sjokoladefondant til dessert - mmm. Der satt vi på et bord med utsikt over den travle gaten Carrer de Gràcia.  I dag venter San Sebastián. Hade travle Barcelona, hello San Sebastián.Jeg er glad vi var heldige med valg av restaurant i går. Vi var nemlig veldig uheldige på søndag. Etter vi hadde vært på stranda hadde vi tenkt oss på en restaurant rett ovenfor som heter Pez Vela. Den anbefales IKKE. Det første som skjedde når vi kom dit var at de ikke hadde klart å registrere reservasjonen vår. Vi hadde ringt inn tidligere og bestilt bord, men det var det ingen der som var klar over. Vi fikk allikevel et bord som ble ledig. Derfor bestilte vi mat, til tross for musikken som var så høy at det gjorde nærmest vondt i ørene. Så fikk to av oss servert maten, mens jeg og pappa satt i sikkert en halvtime til og ventet før vi spurte hvor det ble av vår mat. Da så servitøren bare ut som et stort spørsmålstegn. Så vi satt der da, to med mat og to uten...Det ble litt for dumt, så derfor måtte vi klage og bare betale for den ene retten vi hadde fått. Maten vi hadde fått servert var også veldig lite så vi måtte gå på en til restaurant slik at alle igjen kunne bestille mat. Det ble litt styr for å få ordentlig middag den dagen da...men nå skal vi avgårde til San Sebatián! 

Sagrada Família

Hellu! I går var vi og så på kirken Sagrada Família. Jeg skjønner godt at det tar lang tid å bygge ferdig et slikt bygg for å si det sånn. Så mange detaljer som den kirka skal ha. Vi begynte dagen med å spise frokost i parken, da fant vi ut at vi ikke hadde sååå lyst til å spise i parken flere dager. Det er mulig vi var litt uheldig med plasseringen, men først og fremst var det litt som å sitte midt i en travel hovedvei på grunn av alle menneskene på tur med hunder som ikke var i bånd. Det var jo ikke så ille, men i det øyeblikket det dukket opp en rotte bak oss fristet det en smule mindre med frokost i parken!  

Bildene over er fra parken. Det var jo mange fine blomster der da, også er det visst en zoologisk hage der el. noe, men den var stengt. Under ser dere et par bilder av kirka. 

Den siste delen av gårsdagen tilbrakte vi på stranda før vi hadde et veldig uheldig restaurantbesøk, mer om det senere for nå må jeg avgårde. Vi straks ta taxi til bakeriet som vi var på for et par dager siden og spise frokost der. Forhåpentligvis er det ikke så mange hunder og rotter der inne. Dere får ha en fin dag!

Parc Güell - Barcelona

Hei! Her kommer noen bilder fra Parc Güell som vi besøkte i går. Der var det som sagt maange mennesker og veldig varmt, men vi er jo i Barcelona så vi måtte nesten ta en tur innom. På tirsdag reiser vi videre til San Sebatián. Vi har leid bil her i Barcelona slik at vi kan kjøre dit. Blir spennende å se hvordan det er der.

Barcelona turisten

God morgen! Det blir visst en del morgenblogging her i Barcelona. Jeg fikk ikke inn noe nett på dagen her i går, muligens fordi mange bruker det samtidig da. Uansett...I går begynte vi dagen med å ta taxi til et bakeri, der vi spiste frokost. Frokosten på hotellet var ganske så dyr i forhold til standarden så vi fant ut at det var bedre å spise ute. Det var ikke dumt, for da fikk vi veldig gode ferske bakevarer. Bakeriet het Crusto og ligger et lite stykke fra hotellet vi bor på i Born.

Etter frokost tok vi taxi videre til Parc Güell. Det er en park her i Barcelona som er tegnet av Antoni Gaudí. Vi var ikke de eneste som var der, for å si det sånn. Helt fullt av turister med kameraer, hahah. I går var det en veldig varm dag med mye sol, så det ble ganske varmt å gå oppover trappene der. Jeg kan legge ut noen bilder fra parken senere. Etter at vi hadde vært i parken spiste vi middag på Taller De Tapas som er en restaurant rett ved hotellet her. Der fikk vi veldig godt kjøtt til middag og til dessert ble det fersk frukt og juice fra markedet La Boqueria. I går var det jo lørdag så La Rambla gaten var heelt full av turister, det samme med shopping-gaten ved siden av. Det var definitivt en fordel å ta shoppingen på fredag! Jeg og pappa dro også en tur innom kjøpesenteret Diagonal Mar her. Det var ikke færre folk der heller. Jeg vet ikke om det bare er sommersalg her eller om det var noe spesielt, men butikkene var hvertfall fulle av mennesker. Det var kjempelange køer og helt kaos i klærne. Må nesten finne en mer lokal butikk med noe fint i skal man unngå lange køer. Jeg fikk jo kjøpt meg noen shortser og en topp på fredag, men det er ganske utplukket i butikkene her.

Nå skal vi snart ut å finne et bakeri i nærheten, vi skal kjøpe med oss litt frokost slik at vi kan spise ute i parken som vi bor ved. Vi har også tenkt oss en tur til Sagrada Familía i dag, kirken som er tegnet av Antonio Gaudí. Tenk at de begynte å bygge på kirken i 1883 og fremdeles ikke er ferdig! Litt av et prosjekt. Senere i kveld har vi tenkt oss en tur på stranda og slappe av litt. Vi har gått veldig mye hver dag nå, så det kan være greit for bena å få en liten pause.

Håper dere får en flott dag!

Barcelona OutfitKjole: Nastygal

Sko: JeffreyCampbell

Veske: bod i Italia

Jakke: GinaTricot

Armbånd & Ring: LoveMeLongtime

Paella i regnværet

God morgen! I går kveld dro vi på en spansk restaurant for å spise middag. Vi gikk ikke helt ned til havna for å spise ettersom vi ville spise inne. Det hadde begynt å regne før vi gikk ut så sommerværet var ikke helt på topp, men vi spiste kjempegod paella! Etter middagen gikk vi en lang tur ved havna og stranda. Været ble veldig fint på kvelden og det ser ut til å ha holdt seg til i dag. Det var veldig fint å gå langs stranda her, det er fullt av spisesteder på alle kanter. Vi kommer nok til å spise ved havna/stranda en dag også!

I dag skal vi ut på shopping! Vi gikk jo forbi et lass med butikker i går som jeg er veeldig klar for å besøke. Har med meg minimalt med klær ned hit også ettersom jeg hadde en del shopping i tankene. Derfor kunne jeg trenge litt mer å velge i mens vi er her, heheh. Det er fullt av kjente butikker her så jeg gleder meg vældig til en shoppingdag.Nå skal jeg ned å spise frokost på hotellet her om noen få strakser. Skal bli spennende å se hvordan den er. Hotellrommet er i hvertfall veldig fint. Vi bor også i et supersentralt område så vi har gåavstand til det meste, noe som er veldig behagelig. Da ternger vi ikke lete etter taxi eller andre fremkomstmidler. Vurderer å ha en fast daglig tur innom markedet her for å kjøpe fersk juice, det smakte såå godt.

Håper dere får en fin dag!

Dag 1 - Barcelona

Nåå sitter jeg på hotellet i Barcelona, tenkte jeg kunne skrive litt fra dagen mens resten av familien sover. Nå har jeg fått ordnet med internett og alt ser ut til å fungere bra. Vi reiste tiiidlig i dag fra Norge og var fremme i Spania rundt halv 11, etter litt forsinkelser og slikt. Vi bestemte oss for å bruke dagen på å bli litt kjent her. Først begynte vi med å finne en restaurant hvor vi spiste lunsj ute i solen. Tidligere var det varmt ute og deilig temperatur, men nå er det faktisk veldig overskyet. Håper sola kommer tilbake fort! 

Etter lunsj fortsatte vi spaseringen rundt i byen. Til slutt endte vi opp i La Rambla gaten og var innom markedet La Boqueria. Der kjøpte jeg og broren min en superfrisk juice hver, som vi gikk rund med inne på markedet. Såå herlig med masse fersk frukt og juice. Det var også mye kjøttprodukter der og pizza som dere ser på bildet over. Nå skal jeg snart skifte og orde meg litt før middag. Vi skal dra ned til havna og finne et sted å spise. Jeg har lest at det er mange fine spisesteder ved havna, så jeg tror vi bare skal tusle ned å se oss litt om til vi finner et fint sted. Jeg har i hvertfall hatt en super dag så langt og gleder meg til de neste dagene her!

Norge - Barcelona

En dag til jeg reiser fra Norge til Barcelona! Gleder meg så masse, kofferten er allerede pakket, må bare slenge oppi et par ting til så er jeg klar for avreise. Vet ikke hvor mye blogging jeg får tid til fra Spania, men det får vi bare se på. Skal i hvertfall få tatt en god del bilder, og får jeg ikke lastet opp alt fra Spania så kan jeg legge de ut når jeg er hjemme igjen. Nå er jeg klar for dagens treningsøkt og resten av dagen går vel med på litt forberedelser til Spaniaturen. Jeg skal lage italiensk pizza til middag i dag også. Har jo blitt helt hekta på det nå, etter at vi kjøpte pizzastein og får til den tynne, sprø bunnen! AAah blir sulten bare av å tenke på det, men nå er det tid for trening.

Ha en super dag♥

Antrekk 09.07.13

Topp: Nelly

Shorts: Zara

Smykke: Lindex

Armbånd: Glitter

All Black

Heisann! Her kommer en smakebit på dagens antrekk. Satt meg akkurat inn her nå siden det skyet over. Håper sola kommer tilbake snart, det er i hvertfall varmt og fint ute i dag. Har ingen planer i dag, men får vel komme meg ut en tur! 

Dere får ha en super dag!

Dagen

Hellu! Nå er jeg straks klar for dagens treningsøkt. Ble litt lite blogging i går, men jeg er tilbake i dag da. Etterpå skal jeg på en liten shoppingtur til Ski Storsenter og resten av dagen har jeg ikke så mange planer. 

Var jo på båttur på lørdag, men jeg hadde ikke med meg kameraet da, siden det ikke hadde batteri. Såå jeg fant frem noen bilder fra forrige båttur som jeg ikke har lagt ut...

Familien har vært stuck med farfars gamle bil her en uke, ettersom broren min har vært på Roskildefestivalen med vår litt nyere bil. Den gamle bilen går ikke helt som den skal og liker seg best i høy hastighet, har en tendens til å stoppe når den ikke skal det osv.. Så det skal bli greit å få tilbake broder'n OG bilen i dag. Tenker også at jeg skal begynne å pakke litt og sånt til Spaniaturen. Det er jo greit å ha litt god tid på å bestemme og ombestemme seg for hva man skal ha med.

Håper du får en fin dag!

Pizza Italiana

God morgen! Måtte bare slenge ut noen bilder av gårsdagens pizzasuksess. Nå skal jeg straks begynne å pakke ned litt klær og annet stæsj til båtturen. Etterpå skal vi innom matvarebutikken for å handle inn litt grillmat til båtturenturen. Såå skal vi hente en venninne av meg før vi drar ut til båten. Det er så deilig med litt fint vær og varme igjen! Jeg bare elsker å dra ut med båten og stoppe ved en øy, grille og bare kose seg. Bedre blir det ikke. Nå er det ikke mange dager til Spania heller, så jeg har begynt å pønske litt på hva jeg skal pakke med meg dit også. Det er SÅ vanskelig å pakke lite. Jeg tenker alltid at nå skal jeg være flink å ikke pakke med så mye, men kofferten har en egen evne til å alltid bli full. Det er jo ikke godt å si hva jeg kommer til å bruke mest av klær og sånt der, man måå liksom ha med seg litt av alt i tilfelle været blir sånn og sånn...Jajaa, shorts og en topp er vel hvertfall snickers og twist at jeg får bruk for!

Så det litt godt ut eller?

My favourite seasonHelluu♥ I daag begynte jeg dagen med en treningsøkt. Til lunsj ble det hjemmelagde scones og syltetøy fra i går, det smakte herlig. Etter lunsj var jeg med mamma på et hagesenter, hvor vi kjøpte en stor, fin rose som luktet kjempegodt. Akkurat nå sitter jeg og kjenner lukten av boller som svever ut fra kjøkkenet. Mamma og jeg bestemte oss for å lage en del bakst som vi kan ha i fryseren og ta opp når vi har lyst på. Så nåå har vi vært vedig flinke og laget 3 sorter bakst; Kanelboller, skoleboller og vanlige boller. Til middag lagde jeg forresten (skryt til meg selv) en perfekt italiensk-type pizza. Stekte den på stein i ovnen, bunnen ble sprø og knasende og det smakte himmelsk. 

I morgen planlegger mamma, pappa og jeg en båttur. Vi tenker å kjøre ut til en øy sammen med en venninne av meg og tanten min. Så da blir vi nok ute hele dagen, tar med oss grill og litt mat...Noe av dagens bakst og satser på lite vind og mye sol. Håper dere får en super helg!

Top: Carlings

Shorts: Zara

Smykke: Lindex

Ringer: Gina Tricot

Scones, Rabarbra, Jordbær, Sjokoladekake...AAah, fint med sommerferie. I dag dro jeg tidelig inn til byen sammen med mamma. Hun hadde siste dag på jobben, som var veldig kort. Vi spiste lunsj før vi  gikk litt rundt i butikker etterpå. Jeg lette jo etter et picnicteppe, men fant ikke noen fine. Endte opp med en liten kakeform i stedet, prøver å begrense klesshoppingen frem til Spania-turen, heheh. Når vi kom hjem spiste vi burger til middag og så satte vi i gang med å lage jordbær- og rabrbrasyltetøy. Det smakte så sykt godt! Jeg var egentlig litt skeptisk til rabarbrasytetøy, men det smakte hvertfall helt fantastisk sammen med jordbær. Lagde også scones, så i morgen blir det scones med hjemmelaget syltetøy. 

Nå står også sjokoladekake til avkjøling på kjøkkenbenken! Lukter himmelsk inn i stuen her, gleder meg vedig til å smake på den etterpå♥

Lovely Day

Akkuratt nå sitter jeg og slapper av i sofaen og ser på TV. Forbereder meg på å stå opp tidlig i morgen for å dra inn til Oslo en tur. Skal rundt på noen interørbutikker og slikt også er jeg på jakt etter et picnic-teppe! Håper jeg finner et fint i morgen, hihih. Har skaffet meg så fin picnic-kurv så nå trenger jeg bare et matchende teppe til å sitte på. Såå skal nok dette bli en super picnic-sommer hvis været tillater det. I morgen er det bare en uke til jeg reiser til Spania, wiii som jeg gleder meg!

Red & Lace

Hellu dere! I daag har jeg hatt en fin og rolig dag. Begynte med en treningsøkt. Fikk også klipt gresset her i dag, snill datter altså. Fant flere markjordbær mens jeg gikk rundt i hagen med klipperen. Ikke bare dumt å klippe gresset. Nå har jeg nettopp spist taco til middag. Etterpå blir det en tur ut for å finne på et eller annet. Dere får ha en fin dag♥

Top: Forever21

Shorts: Zara

Ballerinas: Bianco

Jorbæristid

Hei! I dag har jeg brukt store deler av dagen gått med til brødbaking og islaging på kjøkkenet. Jeg er ganske glad i å lage mat egentlig og for en god stund siden kjøpte jeg meg en pakke frosne jordbær og hadde store planer om å lage jordbæris. Det er sikkert mange uker siden nå, så i dag tenkte jeg at jeg fikk sette i gang. Nå står endelig laktosefri jordbæris til avkjøling i fryseren. Jeg krysser fingrene for at den kommer til å smake myyye bedre enn is fra butikken. Etterpå blir det pannekaker til middag, ser de har begynt å selge norske jordbær også. Ettersom det ikke er så mange jordbær i hagen her vurderer jeg å poppe innom en bod å kjøpe litt jordbær til i kveld. Norske jordbær er jo definitivt de beste♥

Sommer for alltid

Sol, sommer, sommer og sol for alltid takk. Nå har jeg nettopp spist sommermiddag ute i sommersolen og nå sitter jeg og ser på flaggspetten som forsyner seg av mat utenfor vinduet her. Vi fikk ganske mange makrell i går når vi var ute med båten, så da var det ikke noe tvil om hva vi skulle ha til middag i dag.

Det ble grillet makrell med litt forskjellig tilbehør... Det smakte veldig godt, jeg spiser veldig sjelden makrell. Etter at vi fikk oss båt har det jo selvfølgelig blitt litt mer makrell om sommeren. Før den tid gikk det mest i laks og ørret for min del. I dag var det også så varmt at vi kunne sitte ute og spise, så da ble det middag på verandaen. 

Bortsett fra å spise makrell har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Hadde en treningsøkt etter frokost og da følte jeg meg litt forsynt med bevegelse for en liten stund, hahah, såå jeg bestemte meg rett å slett for å leie en film i "finværet". Jeg konkluderte med at det var alt for mye vind og skyer til å gå ut så da passet det perfekt med en film. Det er veldig fint ute nå, så jeg tenker jeg skal ta meg en tur ut nuh. Ha en fortsatt fin dag!