juni 2013

PanCAKEs

Naaam... BananpanneKAKE hahah. Dagens (og gårsdagens) lunsj. Spiste lunsj hjemme før vi dro ut med båten. Pannekaker er så godt! Også blir det litt annerledes lunsj enn de brødskivene som man spiser hele tiden. Fint å kose seg med pannekaker i helgene. 

Var innom plantasjen i sted for å kjøpe et beskyttelsesnett. Jeg driver nemlig og dyrker jordbær i hagen skjønner du, men det er noen/noe som spiser opp alle jordbærene. Jeg mistenker sterkt skjæreungene som jeg blir vekt av hver morgen. Det sitter skjærer på rekke og rad, hver morgen, utenfor mitt soverom og skriker. Den perfekte måten å bli vekket på. Ekstremt sympatiske skjærer, rett før jeg klipper ned telefonledningen her... Jeg er så trøtt jeg tror jeg kunne sovet i hundre år, så jeg skulle gjerne likt å stille inn vekkeklokken selv. Jeg håper i hvertfall jeg kan få noen røde jordbær selv i sommer hvis jeg får satt over et nett, problemet er bare at snegler også er veldig glad i jodbær. Huuhh, det er ikke bare bare å være jordbærdyrker altså.

Båttur

Hellu♥ Spiste frokost for en liten stund siden og nå skal jeg snart avgårde for å dra ut med båten sammen med mamma og pappa. Det blir lunsj på sjøen også skal vi fiske litt, ikke det beste været for soling dessverre. Litt mer sol og veldig mye varmere vær hadde vært fint takk. Det er tydeligvis for mye å ønske seg når det kommer til sommeren her.  Satser på masse makrell da, også har jeg ønsket meg en ørret til middag. Heheh, vi får vel se om det blir noe fisk i det hele tatt. 

Bildet er forresten fra Trøndelag. Det tok jeg en gang vi var på hytta og fisket. Dere får ha en fiiin dag!

La Couleur Bleue

Shorts & Top: H&M

Bandana: Carlings

Her er antrekket jeg egentlig skulle lagt ut i går, bedre sent enn aldri!

En Rolig Lørdagsmorgen

God morgen♥ Nå er jeg akkurat ferdig med frokosten, en deilig helgefrokost med rundstykker og bær, også Capri-Sonne da. Har ingen store planer for dagen, annet enn å nyte denne lørdagen, slappe av og spise good mat  ↑ mmm... 

Håper dere får en hyggelig lørdag!

"Du er ikke koblet til Internett"

Får ikke noe nett på mac'en min nuh. Dagens undergang altså, heheh. Neida, men det vil si at jeg ikke får lagt ut antrekksbildene i dag. Håper nettet er tilbake i morgen så legger jeg det ut da. Jajaa, dere får se bilde av solnedgangen i stedet da...

Dagens antrekk

Her er en liten sniktitt på dagens antrekk. Flere bilder kommer litt senere i kveld. Nå skal jeg straks spise middag, svensk kalkun for å være presis. Namnam, blitt skikkelig kalkun-fan jeg altså, smakte det for første gang i vinter tror jeg. I dag har jeg vært flink blogger å tatt en del bilder, helt frem til det begynte å regne. Daa ville jeg ikke mer. Blusen jeg bestilte fra Nelly passet supert så det var bra!

Fredag 28. juni

God morgen! Tenkte bare jeg skulle informere om at det kommer noen antrekksbilder senere i dag. Akkurat nå sitter jeg ved frokostbordet, jeg er snart klar for trening og veldig klar for en hyggelig helg. Fikk forresten en pakke i posten fra Nelly i går som jeg ikke har åpnet ennå, bestilte en bluse for en liten stund siden, så jeg håper den passer. Hvis den gjør den blir den sikkert med på noen antrekssbilder i nærmeste fremtid. Håper dere får en fin helg♥

Juni

Månedene går så fort når det er sommer! Nå er det ikke lenge til det er Juli. Jeg gleder meg selvfølgelig masse siden jeg reiser til Spania da. Skal bli superdeilig med litt sol og skikkelig sommervær. Det været som er her om dagen er jo ikke mye å skryte av. Nå kom jeg akkurat inn etter en tur med mamma. Vi var innom butikken på vei hjem for å handle litt småtteri til middag i morgen. Til helga blir det kanskje en tur til Tønsberg, hvis ikke får jeg prøve å finne på noe annet morsomt. Vi får see, "tar livet som det faller seg" som de sier i jungelboken (Disney-filmeer ♥).

HjemmebakstHeii♥ I dag har jeg faktisk ingen spesielle planer for dagen. Har nettopp ryddet og vasket på rommet, det er jo like morsomt hver gang... Skal snart bake brød, flink husmor altså, hahah. Vi har blitt enige om at hjemmebakt brød smaker gaanske mye bedre enn bortebakt her i huset. Før fikk vi aldri til å bake brød, vi var derimot ganske gode på å bake mursteiner og balltre. Brødene ble alltid helt flate, harde og kompakte. Da smakte de fra butikken bedre kan man si, men i det siste har mamma og jeg kommet frem til litt bedre oppskrifter så nå blir brødene luftige og saftige! Jeg får vel ta meg en tur ut senere i dag, det regner hverfall ikke, så det er ikke verst bare det. Dere får ha en finfin dag!

Norsk Sommer

regn, skyer, sol...i den rekkefølgen. Det regner jo konstant her nå. Skikkelig deilig sommervær må jeg si, har vært en innedag i dag. Etter en tur på Ski Storsenter med broren min satt vi oss foran TV'en med vannmelon og te. Vi så på filmen Argo som var veldig spennende egentlig, så den kan anbefales. Så spiste vi hjemmelaget kebab som smakte supergodt. Ser ut som det blir innedag resten av dagen også dessverre. Får vel prøve å finne på noen flere hyggelige inneaktiviteter da. Nå ønsker jeg meg sol og varme, må jo snart være utendlands hele sommeren skal man få noe sol. Det blir ikke mangel på innedager her hvertfall. 

Hvordan er sommerværet hos deg?

nam nam namNå har jeg endelig fått en del ledig plass på mac'en igjen. Jeg øvelseskjørte en tur til Vestby i går, så da fikk jeg kjøpt meg en harddisk. Kopierte over aalt til den i går kveld, så da var det klart for sletting i dag. Jeg merket at det ikke var en helt god følelse å legge alle bildene i papirkurven for så å trykke på "tøm"-knappen. Jeg må vel bare stole på at harddisken tar godt vare på alt (æææ). 

I dag starten jeg dagen med trening etter at frokosten var inntatt. Til lunsj varmet jeg horn med ost og skinke i ovnen. Det smakte såå godt, jeg pleide alltid å spise det i Oslo før hvis jeg var på café. Etter lunsj begynte jeg å forberede litt av dagens middag, vi skal nemlig ha hjemmelaget kebab i dag. Derfor har jeg laget en saus/dressing vi skal ha til, ettersom den er best hvis den har stått litt slik at "smakene får satt seg"? jaaa, skal hvertfall bli veldig godt. Nå skal jeg straks ut en tur med broren min. Han bytter på å spille gitar og HØY musikk på anlegget akkurat nå, det ene øyeblikket nyter jeg privat konsert ♥♥ og det neste blir ørene mine sprengt. Tinnitus nestee...hahah.

Dere får ha en super dag!

FlowersHellu♥ I dag har jeg vært ute å tatt en del bilder. Har egentlig brukt mesteparten av dagen på å ta bilder når jeg tenker over det. Fant frem macro-linsen og gikk ut i hagen. Har ikke lagt inn bildene ennå, så jeg vet ikke hvordan resultatet ble. Jeg har et lite (stort) kapasitetsproblem om dagen. Etter mange år med speilrefleks fyller det seg opp med bilder og nå er hardisken veldig mett. Den vil rett og slett ikke ha flere bilder. Delvis derfor det har vært litt lite blogging i dag. Blir nødt til å slette mye og skaffe meg en harddisk jeg kan ha gamle bilder på. Uffameg, hahah. Trenger jo plass nå som sommeren er her og jeg snart skal avgårde til Spania. Nå har vi fått bestilt hotell for hele oppholdet, vi kommer til å ta en biltur fra Barcelona til San Sebastian. Den siste natten bor vi i en kystby like utenfor Barcelona. Jeg gleder meg på eventyyr. 

Det ble ikke noe båttur i dag allikevel, litt fordi været har vært mye skiftende og sånt. Håper det blir varmt og sol fremover, selv om det ikke er meldt det. Nå skal jeg straks gå meg en tur og så skal jeg innom butikken og hande mat til i morgen. Luurer på hva for noe morsomt jeg skal lage til middag. Ha en fin kveld da♥

Oslo Antrekk

Necklace: Lindex

Blouse, Blazer & Jeans: GinaTricot

Her er antrekket fra da jeg var i Oslo på lørdag. I dag begynte jeg dagen med trening, til lunsj koste jeg meg med en rykende varm toast. Så satte jeg i gang å lage grøt! Hahah, jeg spiser egentlig bare grøt når det er jul og sjeldent om sommeren. Meen...jeg har hatt skikkelig lyst på grøt lenge nå, så da var det passet det bra å lage det ettersom vi hadde en del grøtris igjen fra jul. Det smakte veldig godt.

Det er ikke det beste sommerværet her i dag, en del vind og mye skyer. Det hender solen titter frem innimellom. Det fristet mest å ha en innedag allikevel idag, så håper jeg det blir en varm og super sommerdag i morgen. Da blir det kanskje en båttur og litt grillkos på en øy. 

Arme Riddere OppskriftHei på deg! Da var det mandag igjen, en ny uke med nye muligheter. Nå har jeg nettopp spist frokost og er straks klar for trening, en oppfriskende start på en ny uke. Tenkte jeg kunne dele et godt tips med dere. Arme riddere var noe jeg ble introdusert for da jeg gikk på barneskolen og etter det har jeg laget det flere ganger. Det er jo superenkelt å lage og smaker herlig med syltetøy og bær på.

Du kan velge å ha et par skjeer sukker oppi også, men jeg pleier å droppe det. Jeg synes det smaker vedlg godt uten og blir mer enn søtt nok med syltetøy på. Håper dere får en super start på uka!♥

Black & WhiteTop&Blouse: BikBok

Shorts: Zara

Shoes: BuffaloLondon

Necklace: Lindex

Today's OutfitSniiiktitt på dagens antrekk. Kom hjem fra Sverige for en liten (god) stund siden. Fikk med meg myye godt hjem, farlig med slike godisbutikker altså, men man må jo kose seg litt, sant? Det er i hvert fall ikke noe problem å finne godteri i Sverige, er jo rene godishimmelen der. Vi var en tur innom Strømstad også, shopperen i meg kom selvfølgelig over en svart shorts. Jeg fant ut at jeg trengte den så mye at jeg kjøpte den. Nå skal jeg redigere litt bilder tenkte jeg og prøve å få begynt på filmen jeg holder på med. Tok overraskende lang tid å bare få filmen inn i redigeringsprogrammet, det tar nok ikke noe mindre tid å redigere den heller.

Jeg skal jo til Spania med familien om en liten stund. Vi skal til Barcelona de første dagene også har vi tenkt til å leie en bil og kjøre til et annet sted resten av oppholdet. Vi har fremdeles ikke booket noe hotell for den siste perioden så skal prøve å få gjort det også.

Noen som har vært i Spania eller skal dit? 

I love itEr det noe jeg elsker så er det vannmelon, hahah, har vært en fast følgesvenn gjennom alle sommere. Nå sitter jeg ved frokostbordet og forestiller meg fint vær, ettersom det pøser ned utenfor. Skal straks dra av gårde til Nordby på handletur. Vi har aldri vært noe særlig til harrytur-mennesker, men etter at jeg fant ut at de har mange laktosefrie produkter i Sverige har jeg begynt å lokke resten av familien med meg. Norske butikker har i grunnen lite å velge i for de som ikke tåler laktose så godt, da er det jo fint at det ikke er så langt over grensa.

Tenkte bare jeg skulle titte raskt innom her før vi drar! Kommer sikkert noen flere innlegg i dag hvis jeg rekker. Nå måå jeg gå, men håper dere får en fin dag♥Native Dress
Flere bilder kommer senere i dag♥

That Saturday FeelingNaaam. God morgen! Jeg sitter her og nyter en deilig lørdagsfrokost. Etterpå skal jeg bare trene litt før ferden går videre til vår kjære hovedstad Oslo. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til Spaniatur nå, selv om den er 19 dager til ennå. Jeg teller ned! Tenkte egentlig å begrense shoppingen i Norge før jeg drar, slik at jeg heller kan kjøpe noe i Spania, men det er noen fåå ting jeg har lyst til å ta med meg på reise. LItt sminkesaker og sånt for eksempel... Jeg har forresten begynt å redigere en film også, men det kan ta litt tid før den er ferdig. Kommer tilbake til den senere.

Ønsker alle en fin lørdag♥ 

Lace & Pastel

Antrekk fra en dag vi var på båttur for en liten stund siden.. Hva synes du?♥


 

Top: BIKBOK

Shorts: H&M

Ballerinas: BIANCO

Jacket: BIKBOK

Necklace: LINDEX

Light Up

En liten sniktitt på dagens antrekk. I dag blir bare en rolig fredag, pizza står på menyen til middag. Kanskje blir det litt godis til kvelds? I helgen blir det muligens en bytur til Oslo, er noen ting jeg vil se på før ferien starter for fullt. Om 20 dager skal jeg nemlig til Barcelona med familien, aaah, jeg gleder meg! Har tittet en del på bilder på nettet og prøver å finne ut hva vi må se mens vi er der. Noen som har vært i Barcelona som har noen tips? 

Planlegger en liten harrytur til Sverige på søndag, ettersom det har begynt å bli tomt for brus og godteri her i huset, hahah. Neida, men joda...

Ønsker alle en super helg da♥

Changing Weather

Hellu♥ I dag stod jeg opp til tordenvær og så begynte det å pøse ned, men nå er det opphold igjen. Jeg har bare slappet av med TV og brukt masse tid på å prøve å få bildene ovenfor til å bli i nærheten av brukbare. Det viste seg å være veldig vrient i dag, dårlig innelys er virkelig ikke lett å få redigert bra, menmen. Nå venter jeg på at brodern skal stå opp så vi kan spise en felles...tjaa...frokost/lunsj. Skal prøve å få lagt ut noen antrekksbilder senere i dag så håper dere følger med!

Summerly LightHelluu! ÅÅåå, jeg bare elsker sommerlige og lette antrekk. Plagg som er skapt for varme sommerdager når man ikke må ha lag på lag for å holde på varmen. Hvite sko som man kun kan bruke på tørre sommerveier, vær så snill, la solen bli her leenge. Jeg kan aldri få nok av sol og varme. Det er jo så utrolig behagelig å bare kunne gå ut i shorts og bluse uten å fryse. Skulle gjerne hatt enda flere slike dager, og litt mindre regn, menmen...Nå skal jeg ikke drømme meg helt bort heller. Jeg bor jo tross alt i Norge hvor været kan være ganske varierende, men jeg satser på en flott sommer uansett. Har noen ferieplaner også i år.  Så da har jeg forhåpentligvis sikret meg en del sol og varme i sommer. 

Hva synes du om Antrekket forresten?


Blouse: FOREVER21 

Shorts: ZARA

Boots: JEFFREY CAMPBELL

Jacket: GINA TRICOT

 

Good Morning

Hei og god morgen! Akkurat nå sitter jeg ute i solen, har nettopp spist en deilig frokost og er snart klar for dagens treningsøkt. Prøver å tenke ut noe lurt å finne på resten av dagen, men vet ikke helt hva det blir til ennå. Det er litt for enkelt å bare somle bort fine sommerdager i grunn. Snakket om en strandtur i går, men det virker litt kaldt nå på grunn av vinden. Ellers kommer det forresten noen antrekksbilder senere i dag, inntil videre håper jeg dere får en fin dag!♥

Summer Love

I dag har jeg vært ute å spilt crocket faktisk. Kom en skikkelig regnskur til morgenen, men så kom sola. Jeg fant ut av det var spillet for meg ettersom jeg vant begge rundene vi spilte. Senere koste jeg meg med litt vannmelon ute, mens nystekte brød stod til avkjøling på kjøkkenbenken.

Nå har jeg akkurat spist middag. Marinert schampi, lakseruller pluss litt eggerøre og salat, mmmm... Jeg var også en tur i Drøbak på kafé sammen med min bror, hans kjæreste og mamma før middag. Det begynte dessverre å regne mens vi dro dit. Så det var ikke den beste sommestemningen i Drøbak, vi tok en tur en tur innom julehuset også!? Fikk heldigvis ikke med meg noe julestemning derfra. Nå sitter vi og spiller Den Forsvunne Diamanten, hahah, tror ikke jeg har spilt brettspill på mange år. Jeg fant diamanten da, men brodern stjal seieren fra meg dessverre. Blir vel noen runder til med spill tenker jeg...

Ha en fin kveld videre♥

Kort om meg

Ettersom jeg nettopp har begynt å skrive her igjen så tenkte jeg det var greit med litt info. Sikkert noen av dere som lurer(og noen som ikke lurer) på hva slags raring jeg er. 

Uansett...Jeg er ei jente fra Ås, ikke langt fra Oslo, som i mange år har hatt en stor interesse for fotografering. Jeg elsker å ta bilder og er spesielt glad i bruk av macro (nærbilder), jeg har derfor tatt nokså mange bilder av blomster i løpet av livet mitt. Som er en annen ting jeg liker, de har så mange flotte farger og lukter, det lukter sjelden vondt i en blomsterbutikk. En annen interesse jeg har er klær. Jeg har alltid vært veldig bestemt når det kommer til hva jeg skal ha på meg, selv om antrekkene kanskje ikke alltid har vært like heldige. Og med denne interessen så følger selvfølgelig den litt dyre "hobbyen shopping" med. Jeg elsker å pynte meg og kle meg opp til anledninger. Kjoler og for ikke å snakke om høye heler, som kommer godt med når man ikke er blant de høyeste.

Reiser er en annen ting jeg er veldig glad i. Jeg liker å oppleve nye kulturer og se de mange fine stedene i verden. På reiser er alltid kamera er fast følgesvenn og da kan jeg jo slå to hobbyer i en smekk? Har allerede besøkt en del plasser i livet mitt, i 2011 for eksempel bodde jeg noen måneder i USA sammen med familien og reiste rundt til forskjellinge stater. Bildene derfra kan du jo finne i arkivet hvis du vil! Ellers resier jeg som regel med familien til et ukjent land hver sommerferie, og det er en "tradisjon" jeg liker veldig godt og alltid gleder meg til. 

Musikk er noe jeg elsker og jeg har selv spilt piano i mange år. Så jeg er glad i å både spille, lage og høre på. Jeg har ingen bestemte sjangere jeg liker best, men er helt klart noen jeg foretrekker fremfor andre. Jeg hører på mye forskjellig, alt fra klassisk til metal. 

Jeg har aldri vært i tvil om hvilken årstid jeg liker best, til tross for at jeg er født i kjølige januar, så elsker jeg når solen står på for fullt og man kan gå barbeint ute og kjenne gresset mellom fotan. Ja... jeg er forresten halvt Trønder og har vært mye i Trøndelag i løpet av livet også. Det blir nok ikke færre besøk med tiden heller. Den andre halvdelen av meg stammer fra herlige Tønsberg. Der har jeg også alltid trivdes veldig godt, spesielt om sommeren. Elsker å ha muligheten til å bare  ned på stranda og bade, det hender vi kjører båt over dit dersom bølgene tillater det. Det er så utrolig vakkert ved havet alltid, jeg kan aldri få nok av det!

Her kunne jeg sikkert ha skrevet om tusen andre ting også -om hobbier fra dansing til pistolskyting, men tenker  det greier seg nå!


Håper du fortsetter å følge med videre nå som du vet litt mer om meg også, så ønsker jeg deg en super dag videre♥

Summer FeelingEt par blomsterbilder jeg tok i Tønsberg på søndag. Var sååå mange fine blomster!

Gjorde om planene litt i dag, så det blir møte med venninne en annen dag og så ble det en tur til Ski Storsenter for å hande mat i dag. Jaada, syns det var så kaldt ute, så tenkte det var flott å komme seg inn på et kjøpesenter liksom. Var jo tross alt bare 23 grader, høhøh. Så mamma og jeg bila avgårde, etter at jeg hadde skiftet til et passe behagelig antrekk. Sminkefri og fiiin. Uansett... nå har jeg blitt lovet en fancy milkshake av min kjære bror, så sitter her og venter i spenning. 

Denim

Her er søndagens antrekk med bildene fra Tønsberg. Hadde jo kledd meg nokså sommerlig og plutselig ble himmelen ganske grå, så begynte det å regne. Det regnet mens vi tok bildene, såå det ble en litt kald fornøyelse og ikke det fineste lyset på bildene. Tror jeg skal satse på kveldssol på antreksbilder fremover, det gir ofte mye finere lys og er litt mer flatterende. Ble nødt til å feige ut med bukse etterhvert også ettersom det ble litt for kaldt med skjørt dessverre. 

Nå blir det straks middag her hjemme, etterpå skal jeg ut og møte ei veninne. Idag har det bare vært suupervarmt hele dagen, det var nesten litt deilig å komme inn kjente jeg. 

Denim Shirt: MONKI

Bag: BIKBOK

Skirt: ONLY

Bracelet & Rings: LOVEMELONGTIME

InspiredHei og god morgen♥ Her er en liten smakebit på dagens antrekk (som egentlig er søndagens). Vi var i Tønsberg på en dagstur og møtte farmor og tante i helga, så har noen flere bilder derfra som kommer senere. Det var veldig fint i Tønsberg nå og hagen var full av blomster, da ble det så klart en deel bilder. Nå skal jeg ut i varmen, håper du får en fin dag videre!

Maritime Monday

               

Her kommer antrekksbildene fra Son, som jeg lovet. Håper du har hatt en fin dag så langt! Jeg syns det er så fint når man kan bruke litt lysere "farger" (hahah). Ikke at det er noe regel mot å bruke lyse klær om vinteren, men det går gjerne i mye grått og mørke farger. Skulle selvfølgelig sett at temperaturen her var litt jevnere så jeg ikke hadde trengt å veksle mellom shorts, sandaler, bukser og støvler støtt og stadig. Lyst er det i hvert fall ute da, og det er så deilig når dagene er litt lengre og det er lyst om kvelden også. Da får man så mye bedre tid og kan planlegge dagene litt annerledes enn om vinteren hvertfall. Soling om morgenen, shopping og isspising på dagen eller en båttur og middag på en liten øy. Har gått en del i den duren, er jo veldig koselig med grilling nå om sommeren også. Idag har det vært kjempefint vær og veldig varmt. Koser meg i sommervarmen♥

Nå er det straks klart for reker (en av sommerens mange fordeler) til middag sammen med familien her. Så nå skal vi bare nyte maten og kose oss. Har noen muffins til overs fra helga også, så da blir det vel jammen dessert i dag også, ikke så dumt å lage liiit for mange. Namnam.

Håper du får en fin kveld videre! 

Coming Up!


    Hei du♥ Kommer et innlegg med noen antrekksbilder fra Son litt senere, så følg med!

SolskinnsdagHei der! Da har jeg faktisk bestemt meg for å blogge igjen. Det er en goood stund siden sist, kan man si. Over er år siden! Uansett...nå som solen skinner, lufta blir varmere, og gresset er grønt så begynte jeg å krible litt i fingrene etter å gjøre noe kreativt.

Jeg er fremdeles like glad i å ta/redigere bilder som jeg var for et år siden og derfor har jeg nå havnet tilbake her. Håper det er noen som blir fornøyd med det! Jeg har ingen spesielle regler om hva det skal blogges om her, men bilder skal det bli hvertfall. Det kommer nok en del antrekksbilder og en del andre, forhåpentligvis, kreative foto. Gleder meg masse til en lærerrik sommer med mye fotografering. Det er så mye man kan lære innenfor foto og ettersom jeg er en heldig eier av et flott og eksklusivt kamera så kan jeg vel ærlig inrømme at jeg har en smule dårlig samvittighet for den mengden kunnskap  jeg har om kameraet. Derfor er jeg veldig klar for å bli flinkere og lære meg nye ting, slik at jeg får en bedre utnyttelse av kameraet og dermed kan ta bedre bilder. Jeg håper både nye og "gamle" lesere vil følge med. Har allerede et par innlegg til på lur i dag og skal prøve så godt jeg kan å oppdatere ganske regelmessig. Nå skinner sola så fint ute at jeg rett å slett må forlate pc'en en liten stund, men det er bare for deg å følge med fremover. Håper du får en fin dag♥

(Når det kommer til designet skal jeg prøve å få fikset en header og slikt så fort som mulig)

Kom gjerne med tips og forslag til hva du vil lese om!