juni 2011

Denne Uka

Har ikke rukket å legge ut noe de siste dagene. På mandag var jeg først på en fornøyelsespark og så på Kid Cudi konsert for å feire 17-årsdagen til en jeg har blitt kjent med her. 

Noen bilder fra grillparty:Før konserten:Nå skal familien bort på treningssenteret!

Sunny Day

Hei! Igår var vi på Aggie "iskrem-cafeen", hvor de har veldig god is! Etterpå ble vi sittende en stund i sola utenfor universitetet hvor det er en slags park. Senere på kvelden var vi på grillparty hos noen vi kjenner her, en veldig hyggelig dag.

Nå skal vi på shoppingtur til Salt Lake City.

Starbucks

Nå har jeg vært på Starbucks! Jeg smakte på Mocha Coconut Frappuccino. Førsteinntrykket var veldig bra, men etter hvert ble det litt for mye kaffesmak for min del.

Var en veldig god kjeks da ♥

Junidag i Utah

Hei! Igår var vi på kino og så The Hangover 2 så rakk ikke skrive noe siden vi kom hjem sent... men her er noen bilder fra igår:

 Nå skal jeg straks bort på Starbucks en tur, har ikke vært der før så nå er jeg spent! Har hørt så mye positivt om Starbucks.

Summertime

My Hat

Kjørte en tur til et våtmarksområde i Logan på torsdag, så her er noen bilder derfra. Idag har vi vært og sett på masse fugler ved et annet våtmarksområde. Til helga blir det shopping i Salt Lake City!

Colors Of Utah

Noen bilder fra fjellturen!

Colorblocking

Jeg gleder meg alltid til sommeren, en av grunnene er alle fargene! Tenkte derfor det var fint med litt colorblocking-inspirasjon. Så her kommer litt sommer-inspo.

  

Marked

Var en tur innom markedet her i Logan. Her kommer noen bilder!

 Hiking

Hellu! Igår var vi på en liten fjelltur opp til en "Wind Cave" her i Logan. Utrolig utsikt og veldig fargerikt med masse blomster.
USA

Hei! Tenkte jeg skulle begynne å blogge litt nå. For fire dager siden kom jeg nemlig til Utah i USA med familien min. Her skal jeg være i nesten tre måneder, så da får jeg nok tid til å skrive litt nå og da.