februar 2012

Sign of SpringVar ute og tok noen bilder av snøklokkene litt tidligere i dag. Fint vårtegn, så nå venter jeg bare på sommer! Ingrid var på besøk i sted og dro nettopp hjem. Vi slappet av og så på TV og film. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i dag. 

Rånåsfoss

Ida♥

Hallais! I dag var klassen på tur til Rånåsfoss. Vi skulle se på kraftverk. Så da surra vi rundt der hele dagen og fikk en quiz på slutten. Gruppa mi vant selvfølgelig, takket være meg!..not. Var en veldig bra og ganske fredelig skoledag, til tross for en ikke så bra hodepine. Så var det noen snille jenter som hadde bakt kake og boller og det var helt klart et pluss for turen. Bussturen hjem derimot var litt mindre fredelig, vi har mange sang-glade gutter i klassen. Derfor var det ikke mye fred å få for ørene nei. Lurer på om jeg kommer til å få tinnitus før jeg går ut av ungdomsskolen altså.

Etter middag møtte jeg Ida på den feteste matvarebutikken Prix. Hun kjøpte med seg litt godteri, før vi gikk en liten runde i Ås sentrum. Der var det ikke mange kjente fjes så da gikk vi hjem til meg og så på TV. Da ble jeg selvfølgelig tvunget til å se på Hotel ....(!!!##), ja. Heheh elsker den serien altså♥♥♥

VinterferieFilmen

Her er den "oppsummerende, eventyrlige, 2 minuetters VinterferieFilmen"

Merci für me! Mvh Rorunn

 Shallabais! Nå er det mindre fredelig her i sofaen, for hele hytta har 48 minutter på å komme seg ut. Men vi har gjort vår del, så slapper av, og det ser faktisk ut som det ordnes seg for de fleste : )

 Her sere et flott bilde av Titina som har tryna! Eller, strengt tatt falt hun jo bakover ikke framover. Men et flott bilde er det i alle fall. Se hvordan hun havnet der, i VinterferieFilmen vi straks legger ut! 

Og nå er det tid for "Titina The Funfact", en liten, uformell, informerende liste om ting du kanskje ikke visste om Christina. 

  • Det fantastiske lange håret har hun hattt siden tidlig på barnseskolen, og hun har aldri farget det
  • Spiser ikke tomat eller lam
  • Favorittkaramellen er Werther?s Original, sjokoladen er Twix, og pølser er maten, aller helst Gilde wienerpølser 
  • TRE striper skal det alltid være på pølser, og slik har det vært i nøyaktig 8 år. En deal mellom Titina og Rorunn fra vinterferien 2004 på Sjusjøen
  • Hun er typisk tenårings jente: avhengig av iPhonen, facebook, tidligere Templerun 
  • Snikfotograf/paparazzi er hun så absolutt i mange situasjoner, men om du ber henne slette bildet, er hun faktisk snill og gjør det 
  • Døren skal alltid være på gløtt når hun skal sove
  • Hun tegner, fotograferer, spiller piano, står på slalåm og snowboard, rir, jogger, har malt, drevet med pistolskyting, friidrett og freestyle!
  • Hamtaro og Stuart, og en gjeng pinnedyr, har vært hennes kjæledyr. Søte skapninger!

 

Med det vil jeg si  takk til min kjære Christina for å la meg være gjesteblogger en hel uke, det har vært kjempegøy! Nå er hytteturen straks over, desverre, men da ser vi fram til neste år! Som sagt skal dere få se den oppsummerende, eventyrlige, 2 minuetters VinterferieFilmen. 

Muchas danke for meg, au revoir, and so long, cutiepies!

- Mvh Rorunn aka Jorunn 

Se opp for Rorunn!

Her er en liten filmsnutt som ikke kom med på "VinterferieFilmen" !! enjoy

Tittel - Mvh Rorunn

Heisann sveisann! Nå er det videoredigering for alle penga, her i den fortsatt like berømte sofaen. Gled dere folkens, gled dere! Stikkord er de selfvølgelige: Titina, Rorunn, Kvitjell Alpinsenter, og et spennende, overraskende et: ... Nei, det kan vi simpelthen ikke avsløre! uuUuUuu, spennende! 

Idag var nok en flott dag i bakken, og så kom det vi har gleda oss til hele uka: Velvære avdelingen på Gudbrandsdal Hotel. Men desverre, desverre, det var litt skuffende det. Litt for kaldt vann i et litt for lite basseng, litt for mange unger i boblebadet, og alt for få kjekke gutter. Ikkje bra. Jaja, vi fikk oss en halvtimes gåtur ned til hotellet og litt etterlengtet klor. Hehe.

Queen Of The Hill! Vi utforsket terrengparken idag, til vår begges skrekk og glede. Sitat Chriss: "Det blir liksom slowmotion akkuratt i det du hopper." Jeg fortsetter: "Mens du venter på å dø. Slowmotion mot døden." Mens Mr. Melk sier "Å sveve er å leve". Hmm.. 

Her er vi på vei tilbake til hytta. Hva sier dette om Chriss(?!): Jeg tipper, faller sidelengs, tryner skikkelig, kommer aldeles ikke opp, roper på hjelp fra min kjære Titina, hun ler, tar bildet ovenfor, ler mer, snur seg, og kjører vekk. ...

Til sist MÅ jeg bare nevne igjen den superkjekke, dypt sjarmerende, flinke, effektive, positive, og igjen ultra-kjekke-sjarmerende kelneren på pizzerian i bakken. Vi dro som dere skjønner såklart tilbake dit idag.

I morgen kveld har jeg gleden av å presentere "Christina the Funfact og Intervju"! OG i morgen tidlig legger vi ut en latterbombe av en Behind the Scenes-snutt. Den, og mye annet snax, kom dessverre ikke med på den eventyrlige VinterferieFilmen, på grunna av feil format. 

Kos dere i morgen alle sammen, vi skal på den årlige skituren, som forhåpentligvis blir kosbar!

Nussnuss, nattinatt

- Jorunn

Denne ble like random som de andre. Mvh Rorunn

HeiA bloggen-til-Christina! I skrivende sekund er det 39 munitter til enda en dag er over. Huff, som tiden går på ferie her i (på?) Kvitfjell! Jøjemeg.

Dagen i dag var en super dag! Gårsdagens ulende vind og tildekkede himmel, var idag skiftet ut med en strålende sol, da blir det strålende jenter! Vi har sust nedover, mellom, gjennom, nesten forbi mange av de flotte løypene, video kommer mot slutten av uka. Spist to deilige pizzaer servert av en særdeles kjekk og sjarmerende kar, mm. Fnist godt av noen sossegutter bak oss, som snudde seg titt og ofte, hmm, blunk. Og de samme gutta, pluss Chriss, fniste godt av en viss Jorunn som prøvde seg på skjøyting med slalomsko i pizzerien, var nære på at ikke huet traff betongen der. Tilbake på hytta koste vi oss som vanlig med godsaker på www.asos.com, game'a iherdig wordfued, spiste deilig lam med soppsaus (i Jorunns tilfelle, og skinke i Christinas). Avslutningen på kvelden var å se filmen "Moulin Rouge", with some candy on the side. En meget spesiell film, litt forstyrrende, men artig at de blanda halvparten av verdens kjærlighetslåter til et stort, klissete, dramatisk show. En film som bør sees, for å ha sett den sin skyld. Og nå ligger vi altså her i senga, Chriss periodevis ute av syne, og periodevis med hodet over kanten og ordene: "Blod i hodet"/"Hodet faller av!"

Her er da mitt "Ansiktsutsnitt-bilde-hvor-dere-faktisk-ser-ansiktet-mitt-fordi-det-er-sol-og-digg!"-bilde.


Bildet sier mer enn tusen ord, dette sier mer enn tusen ord om hvor flott det var i bakken idag! (Og hvor usymmetrisk jeg er?)

Beklager at det ikke ble noen spennende godsaker i dette innlegget, men er litt trøtt. Det er Chriss også. Nei, ikke så veldig, hun lurer på hvorfor jeg spør om det bare. Og nå ler hun, *hehe*.

Men vi skal på litt godsaker imorgen, også kjent som velvære avdelingen på hotellet-vi-ikke-husker-hva-heter! SPA, folkens, spa, be jealous. Det blir kjempe deilig, men også litt spennende, for vi overhørte at de sosseguttene pratet om å ta turen dit enten idag, dagen som var, eller imorgen. Kan bli.. interessant og kleint. Uansett blir det bra, gleder meg til imorgen!

I denne skrivende stund håper jeg alle sover godt, selvom vi ikke gjør det. Men det skal vi snart, så natta søtnoser!

- Jorunn

 

Det var den tittelen da... Mvh Rorunn

Salut meine amigos! Jepp, I am språkforvirra. Det fikk jeg nettopp en kommentar om fra sidelinja her, nærmere bestemt Christina. Hun sitter forresten med min mac, mens jeg mekker på hennes mac. Stakars jente, skjønner lite av mitt suverene bluetoothheadset, spesielt i kombinasjon med min kjære programvare Sibelius. Et komponereingsprogram sponsa av Musikklinja ved Skien vgs, løp og søk folkens! Blah blah blah, her i hytta er gulvet alt for varmt etter vår smak, en smak dere kanskje ikke finner så interessant.. 

Men men, en oppdatering siden sist: Vi har altså kommet tilbake fra en dag i bakken, som Chriss informerte dere om at var litt skuffende. Men for all del, bakken er bakken, og bakken er alltid bare bra! Anyways, når vi kom jeg hoppet jeg rett i badstua, som visstnok holdt nærmere 80 grader, hmm, varmt var det hvertfall, sjelden jeg føler meg  heit. Jepp, MinHumorErTørr.com. Så slappet we off et par timer, slik man skal på ferie, spiste en sunn og god middag, bestående av en form for smør-bønne-suppe, og deilig jordbær med selvpisket krem. Etter mye givende prat og gaming, sitter vi igjen i den berømte sofaen. 

Her er mitt "Ansikts-utsnitt-bilde-hvor-du-ikke-ser-ansiktet-mitt-fordi-jeg-er-i-bakken-og-det-er-is-kaldt"-bilde. Vennligst ikke legg merke til kvisen på venstre siden nesa, se heller på den vakkre kjevebeinsstrukturen min, og hvordan lyset faller på leppene. Et blinkskudd, spør du blinkskytteren Christina!

Vinterferie 2008, den gang da gelepenner var tingen. Skulle likt å vite hva vi hørte på på den tid..

Nå fant jeg hvertfall nettopp ut at Lana Del Rey er artisten som topper Chriss's 25 Mest Spilte-liste på iTunes, så hun (artisten ikke Chriss!) er verdt å sjekke ut! For såvidt er jo Chriss også a very pretty girl, sjekk ut henne også, hun er ledig, blunk, smask. Ellers fant jeg nettopp en fiffig og fin liten gruppe, Ephemera, som er kjent for den supersøte "Girls Keep Secrets In The Strangest Ways". Synes deres musikk har noe lekende, lett og feminint over seg, som jeg rett og slett forelsket meg litt i her om dagen. 

Noe annet jeg forelsker meg litt i hver dag, er denne her:

Og med han i tankene sier jeg hadebra, og takk for meg, hasta luego cutiepies! 

- Jorunn

PS: Hvis noen lurte; Rorunn, er det Chriss kallte meg da vi var små, mitt navn er som kjent Kvaalen, Jorunn Kvaalen. (Det var en her som påpekte at det var noe å lure på.)

PPS: Ingen PPS idag!

Første dag i bakken


Jorunn som tar en liten pause før stolheisen ;)Heluu! I dag har vi vært i bakken (det var kanskje ikke så vanskelig å gjette utifra bildene). Første dagen for årets vinterferie.  Det ble litt kaldt etter hvert så vi tok en spisepause. Vi ble egentlig ikke i bakken så veldig lenge, var ikke helt fornøyd med forholdene. Det blåste så surt også var det litt isete...eller lite puddersnø. Kresne jenter, heheh. Håper det blir litt bedre resten av uka! Nå skal vi snart spise middag så kommer det vel en oppdatering fra gjesteblogger Rorunn litt senere. 

Hva som helst, jeg er veldig lite oppfinnsom, mvh Rorunn!

Heia bloggen! Her kommer en varm gjestehilsen fra sofaen på ei hytte i Kvitfjell! Selv ankom jeg for snart seks timer siden, mens Christina lå et par timer bak, etter hver vår fire timers biltur. I år ble det en koslig, liten, tømra leilighet. Tør regne med at det kommer bilder senere. Da tenkte jeg jeg ville fortelle dere en kort historie om hvordan vi havnet her.

En vakker dag i januar 1996 kom Christina Fostad Moe til verden, og en like vakker februardag møtte vi hverandre for første gang. Sansynlgvis var dette  i grusoppkjørselen utenfor den blå firemannsboligen, i Skogveien 21, 1430 Ås. I dette huset bodde det fire familier, og de to yngste, blondeste, dog glupeste, og søteste jentene ble opp gjennom årene nesten som søstre. Disse to var såklart de praktfulle Rorunn og Titina - Jorunn og Christina. Desverre, etter mange flotte år i Skogveien bestemte de fire familiene seg, én etter én, for å flytte ut. Vi ble spredt innen en radius på fem-timers-biltur. Heldigvis kom et genialt hode opp med idéen om å dra på hyttetur sammen i vinterferien, and so we did. Tradisjonen tro sitter vi altså her i en lun stue i Kvitfjell, klare for nye løyper, gode middager, badstue-opphold og feriekos! 


Come on over, baby? Mvh Skogveiens yngste, blondeste, søteste, tidligere beboere. 
Dette er mitt "Dette er meg på vinterferie"-bilde, og med det sier jeg grasias für moi, og snx!

- Jorunn

PS: Vil bare gi dere litt ILI (inside-laughter-information) fra hytta: Christina var nettopp svakt frustrert over at hun ikke fikk opp dørene til doene. Hun skjønte ingenting, alle sitter jo her, så det er ikke opptatt, hmm. Men så oppdaget hun at døra skulle åpnes mot henne ikke fra. Hun er jammen lur. 

PPS: I den kommende uken presenterer  cfm.blogg.no "Gjesteblogg-uke"! Jeg er den heldige, verdige, og utpekte forfatteren av disse innleggene. Uka vil by på godsaker som blant annet "Christina - The Funfact". So long, snuppiser! 

Rainy Rainy Day


HeiHei :) I går kom broren min hjem. Han har bursdag i morgen, så vi skal feire den litt i dag med sjokoladekake senere. I sted var familien en kjapp tur på ski for å kjøpe bursdagsgave og handle inn til vinterferie. I morgen drar vi til Kvitfjell. Jeg satser på at jeg finner nett der!

Skoledag på Kongsberg

Jenny, Vilde og Susanne :D

I dag hadde vi skoledagen på Kongsberg Skisenter. Herlig med en hel dag i bakken. Det var ikke like mye folk der som det har vært de tidligere årene. Det er veldig greit for da slipper man å kjøre slalom mellom alle folka i bakken, pluss at matkøen blir veldig mye kortere. Skulle gjerne ha vært der litt lenger, ettersom vi kjøpte heldagskort... Men det var en super skoledag da. Gleder meg til å få stått mer på slalom og snowboard i vinterferien!

Peach colored nails

Hei på deg og happy valentines! I dag har jeg bare vært på skolen og sittet foran peisen med mobilen. Sosial daah! I dag har jeg muligheten til det siden det ikke er lekser til i morgen. Uansett fant jeg ikke nøklene mine til skapet på morgenen i dag, så det passer meg perfekt at vi skal til Kongsberg med skolen i morgen. Da blir det hele dagen på slalomski for meg. Gleder meg, så bra med en litt annerledes skoledag. Jeg er også veldig klar for vinterferie til helga. En uke i alpinbakken i Kvitfjell med bestevenn og familie, JA TAKK.

Morsdag i LøypaI dag startet vi dagen med en biltur til Tryvann. Så gikk vi på ski derfra til Kobberhaughytta. Der hadde vi en matpause og spiste vaffel. Så gikk vi tilbake igjen til bilen. Vi gikk vel rundt 1 mil. Det var en litt annerledes begynnesle på morsdagen enn andre år hvertfall. Nå har vi nettopp spist middag og muffinsene er straks klare til å spises. 

Blogges da♥

Bytur

Hellu! I dag har jeg vært i Oslo. Så på kamera, men de hadde nesten ingen inne så vi måtte bestille. Nå gleder jeg meg til mars for da skal det komme. Ble jo selvfølgelig litt shopping også. Fikk med meg to nye gensere og Lana Del Rey CDen. Ble veldig lite musikk på meg i går ettersom Spotify Premium abonnementet mitt gikk ut for en liten stund siden. I går fikk jeg beskjed om at jeg hadde brukt opp 10-timers grensen også :((

 Etterpå kommer Ida og Cathrine på besøk. Da blir det sikkert litt film-titting og sånt. Bloggees♥ 

So Pretty
LightsHello There

Ville bare titte innom bloggen før jeg går og legger meg. Jeg har tidligere hatt en veldig dårlig døgnrytme som jeg prøver å skjerpe litt nå. heheeh, lettere sagt en gjort det. Har vært ganske trøtt i dag så nå blir det nok bra med litt soving, blogges da♥

Skitur

I går kveld var jeg på skitur med Anneli og pappa. Vi hadde gått et lite stykke før vi kom til en finfin nedoverbakke. Jeg tenkte jeg skulle være litt tøff og kjøre offpiste. Så i stedet for å ta til venstre over broen så tok jeg til høyre litt på siden av den da. Rett ved siden av det røret dere ser på bildet over. Dere ser kanskje skisporene der ja... Nå er det ganske lenge siden jeg sist hoppet på ski og det stod ikke så bra til med spensten der og da. Farten ble ikke noe merkbart mindre heller. Dessuten stod pappa fint ned hele veien og han sa ikke noe om at jeg snart skulle til å kjøre på dette hoppet. Den eneste forskjellen var at han kjørte til venstre, ikke høyre. Dere kan kanskje tenke dere hvordan det gikk videre. 

Anneli tok seg noen bakkepauser innimellom hun også. Så etter denne nedoverbakken bestemte vi oss for å begynne på hjemveien. Pappa ville gå litt lengre så da hadde Anneli og jeg tid til en liten photoshoot. Morsom tur!

Rask Oppdatering

         

Etter skolen i dag ble jeg sittende en stund med lekser, noe som ikke er så mye å blogge om egentlig. Men sååå fant jeg ut at jeg skulle bli med pappa på skitur. Og akkurat da spurte Anneli om vi skulle trene. Så da dro vi alle tre på en liten/passe skitur. Koselig da! Kommer med litt bedre oppdatering i morgen jeg. Natta♥

Bodybuilding friend

Hellu! I dag ble Susanne med meg hjem etter skolen. Vi var flinke og gjorde masse samfunnsfaglekser. Så hadde vi sånn liten barnebursdag med pølser og kake. Hahah, neida...bortsett fra bursdagsdelen da. Etter det var jeg på pianotime og nå avsluttet jeg nettopp en skype-samtale med Junie. Vi har øvd på presentasjon til i morgen. Veldig smart at man kan dele skjermbilde på Skype. Jeg ble nesten litt forelska i skype nå♥♥♥

Susanne har begynt med bodybuildig som dere seer ;DDD

Emmylou

Så flinke! Jeg har nesten ikke spilt noe annet enn First Aid Kit hele uka. Elsker det nye albumet deres.

Lørdag

Idag var jeg ute og øvelseskjørte. Det gikk hvertfall lettere denne gangen enn sist. Går egentlig ganske fort å lære seg, må bare kjøre masse så det blir trygt å passere Christina på veien. Ellers har vi nettopp spist middag og kake. Familien har sunget bursdagssang for meg. OOog (trommevirvel) jeg vant 100kr på lodd! hohoo, jeg har vanligvis veldig uflaks når det kommer til sånne skrapelodd. Jeg har vel ikke vunnet noe over 25kr før tror jeg. Nå er det tid for TV-titting.

Blogges♥

The stars and the moonFavoritt i sminkeveskenDenne concealer/highlighter-pennen har blitt en av mine favoritter i sminkevesken! Det er vel den andre jeg har, regner med at jeg kommer til å kjøpe denne neste gang også.

YSL Touche Éclat Radiant Touch♥ 

Milkshake


melkesjokolade+melk+vaniljeis+oboy= namnam

Enkelt regnestykke ovenfor. Jeg har laget den sunne milkshaken idag, det skjønner dere vel utifra ingrediensene regner jeg med. Endelig har jeg en smoothie-maskin som ikke lekker. Før ble det nesten mer shake utover benken enn i glasset, men ikke nå lenger!

MULBERRYFikk denne skjønnheten i bursdagsgave på mandag. Fornøyd!

New in


//Gina Tricot og Cubus//

Kjøpte disse tre plaggene for en liten stund siden. Har vært dårlig med blogging i det siste. Jeg har hatt det travelt med skolearbeid og sånt...Må være litt flinkere med det nå, siden det er siste året på ungdomsskolen. Etterpå skal jeg teste smoothie-maskinen jeg fikk i bursdagsgave. Så blir det vel mer skolearbeid. Det var planen min for i dag.