januar 2012

Sweet 16

         
         

Hellu, i dag har jeg bursdag! Jeg har hatt en kjempefin dag. Etter skolen dro jeg til Ekebergrestauranten med mamma og pappa. Der spiste vi kjempegod mat. Så dro vi hjem og øvelseskjørte litt. Se opp for meg på veien nå! hahah, litt skummelt i begynnelsen, men jeg syns det gikk ganske bra da.

Oslotur

I dag dro Cathrine og jeg til Oslo. Cathrine skulle ha sko til ballet på fredag, så vi surra litt rundt etter det. Også var vi på "date" på Friday's og spiste middag...? ja. Det tok ikke så lang tid før vi fant sko så da gikk vi litt rundt i klesbutikker etterpå. Koselig onsdag♥

Nå har vi endelig fått internett igjen her, fikk det ikke til å virke i går. Det har vært litt av og på hele tiden, men nå virker det bra.

Helluuu igjen

Jeg tok meg noen dager bloggrfri. I helga var jeg en tur i Oslo med mamma og pappa. På lørdag bakte jeg og Anneli Oreokake. Det er den mektigste kaka jeg har smakt. Vi hadde hele for oss selv også, men vi klarte så vidt spise et stykke hver. Så var det middagsselskap her og fetteren og kusinen min ble her til søndag. Da gikk vi på lang tur. To timer eller noe sånt. og på kvelden så vi en film. 

Kjøpte masse roser på fredag, så nå er stua vår pyntet med de. Såå fint♥

Onsdag

Hei! I dag var jeg på Vestby vgs for å se på design og håndtverk, pluss frisørlinjen. Så det var jo en ganske grei skoledag. Vi tegna, malte, flettet hår og satte opp hår.  Etterpå ble jeg med til Junie for å jobbe med et skoleprosjekt. Vi endte opp med å se på TV og når vi skulle jobbe med prosjektet hadde vi ikke internett. 

Jeg har også vært på mørkekjøring i dag. Kjørte litt rundt og lærte om lys og refleks osv. Tror jeg bare har tre dager igjen med grunnkurs nå, så da er det ikke så lenge til jeg kan begynne å øvelseskjøre.

Dere kan jo få se noen bilder fra i dag: 

Dagen

Hellu! Kom hjem fra trafikalt grunnkurs for en liten stund siden. Det var jo...morsomt. Var der sammen med Malene heldigvis. Det hadde vært veldig kjedelig å gå dit alene. Er i hvertfall forsynt med undervisning for i dag. I morgen skal jeg på besøk til Vestby vgs og se på skolen der. Jeg kommer ikke til å begynne der, men det er jo greit å se. Bilder fra skolen i daag: 

Spilleavhengige Ida♥

Travelt

I dag dro jeg til Oslo rett etter skolen. Gard skulle hjem til Trondheim, så vi kjørte han til toget. Også ble vi stående i kø kjempelenge. Så nå har jeg det ganske travelt med å lese til prøve i morgen. Derfor blir dette et kort innlegg, haha. Bloggees da♥

Pink chocolate cake

Lagde sjokoladekake i går og pynta den med muffins topping. Med inspirasjon fra en rosa kake jeg så på weheartit. Vi hadde middagsselskap her, så vi smakte på den da. Smakte ganske bra faktisk. Selv om jeg slet litt med å få stekt den riktig. 

Nytt iphone dekselHei på deg! Bestilte iphone deksel på onsdag. Også kom det i posten i dag. Nå har jeg skikkelig bling telefon. Veldig fornøyd med at det kom så fort. Har vært litt redd for å bruke iphonen uten deksel, det hadde vært litt kjipt å ødelegge den med en gang. Det er fra iGadgets hvis noen lurer.

Minner 2011

Vinterferien med familie og bestevenn Jorunn♥RidetureneKjørte traktor!KonfirmasjonSOMMER I USAKid Cudi konsertGrand CanyonCaliforniaSan FranciscoUtahOregonNorge♥♥Skrillex konsert med Vilde og Cathrine♥

Julebord med Ida og Cathrine♥Handletur i SverigeFotoshootsaa

Sykt mange gode minner fra 2011. Ikke mangel på opplevelser med USA turen, familie, venner, fest, konserter og masse annet moro. Håper 2012 blir like bra, kanskje bedre? 

Solnedgang

Nå sitter jeg og ser på TV sammen med broren min. Skal snart spise middag, ville bare si hei først. Har ikke skjedd noe spesielt i dag. Mamma har meldt meg på trafikalt grunnkurs. Hehe, ble litt overrasket. Men det er like greit å ta det så fort som mulig. Jeg kan jo begynne å øvelseskjøre i februar, hvis jeg tar kurset nå. Så da blir det kurs til uka.

Skjera?

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Junie. VI spiste muffins, drakk iste og så på forskjellige TV-serier. Blir alltid litt trøtt første skoledag, så da er det greit å daffe. Senere i dag blir det vel en joggetur, selv om det er livsfarlig glatt ute..hehe. Ingen unnskylding. Må bare dra seg ut, så føles det jo mye bedre etterpå. 


Foto: FireworksBilder fra nyttårsaften i helga. Neida...Tok bildene sommeren 2010, da jeg var i Firenze. Husker ikke helt hva anledningen var, men de feira noe i hvertfall. Vi var så heldige og hadde bestilt hotell rett ovenfor der fyrverkeriene ble sendt opp. Så da måtte det jo knipses i vei.

Nyttårsaften

Her kommer bildene fra i går kveld. Det var en kjempefin kveld som vi avsluttet med å se på Titanic. Første gang jeg så filmen, den la liksom den perfekte stemningen for 2012 følte jeg.

2012

Godt nyttår igjen! Kom hjem fra Idunn for en liten stund siden. Vi hadde det veldig hyggelig i går kveld. Spiste god mat og så på naboens fyrverkerier. Legger sikkert ut noen flere bilder litt senere idag.