La La Like

Gold and silver is the autumn


Noen av mine favoritter om dagen; Angoragenser fra Acne som er supermyk og deilig, Daniel Wellington klokke, rød leddestift og gullfarget tilbehør. Dette kommer definitivt til å bli godt brukt til høsten!

Summer to FallHei på deg! I dag har jeg vært en tur på Ski Storsenter. Kjøpte inn litt praktiske ting til skolestart, blant annet undertøy. Ikke så dumt å ha og veldig lurt å kjøpe på salg. Ble sittende å se en del på høstplagg her selv om jeg har masse annet jeg kunne gjort. Det er ikke lett å rive seg bort fra en drømmeverden full av klær. Jeg fikk satt sammen en liten collage av noen av tingene jeg kom over. Om høsten begynner det ofte å gå mye i grått og mørke farger, men jeg liker å holde på de lyse tonene så lenge som mulig. Jeg elsker hvit strikk og deilige, myke plagg. Det er det aller beste å krype inn i når det begynner å bli kaldere både ute og inne. Flere lag er alltid kjekt så man kan ta av og på seg. Varme skjerf og lue er essensielt også er det jo fint å pynte med litt tilbehør. Neglelakk i duse farger, kanskje med litt glitter i? Det tror jeg kan bli fint til høsten! 

Har du noen høstfavoritter?

#mote #høstmote #antrekk 


Un favori

Hei! God morgen, håper du har hatt en like fin start på dagen som meg. Jeg har nettopp spist frokost og drukket en iskald smoothie ute i sola. Det er så fint når man kan spise frokosten ute, det gjør liksom hele starten på dagen enda bedre med frisk luft og sol i ansiktet. I går ble det enda en kveld foran TV'en med Suits pluss litt godteri og iste. Koselig å sitte foran TV når man er hjemme alene i grunn. I dag kommer mamma og pappa hjem fra Trøndelag, så da blir det ikke så stille her i huset. Skal bli trivelig å ha noen andre enn bare små edderkopper og stankelbein som selskap om kvelden, hahah. 

Jeg lagde forresten krokanis i går også, så jeg er spent på hvordan den blir. Det har jo gått bra med de tidligere isprosjektene mine, men da jeg sjekket på yotube hvordan det skulle gjøres skikkelig ble jeg litt i tvil om hvordan denne runden med is blir. Jeg fant hvertfall ut at jeg kan prøve noen ganger til for å få det slik det egntlig skal være. Det lønner seg definitivt å sjekke youtube før man lager noe man ikke er helt sikker på hvordan skal se ut. Det er jo vanskelig å vite hvordan resultatet av ting skal være ut ifra en oppskrift, mens på skjermen ser man hvilke konsistenser alt skal ha! Daa skal jeg gi meg med isprating for nå.

Denne lommeboken fikk jeg til bursdagen min tidligere i år. Den har definitivt blitt en favoritt blant ting og tang. Etter å ha gått rundt med en lommebok på størrelse med en halv kilo fisk, som overhodet ikke fikk plass i noe som helst lomme, fikk denne herligheten raskt erstatte den gamle. Elsker størrelsen på den, ettersom den passer i lommer og egner seg ypperlig til kort, lapper og mynter. Bruker den heele tiden enten den skal i veska eller lomma! 

Peach colored nails

Hei på deg og happy valentines! I dag har jeg bare vært på skolen og sittet foran peisen med mobilen. Sosial daah! I dag har jeg muligheten til det siden det ikke er lekser til i morgen. Uansett fant jeg ikke nøklene mine til skapet på morgenen i dag, så det passer meg perfekt at vi skal til Kongsberg med skolen i morgen. Da blir det hele dagen på slalomski for meg. Gleder meg, så bra med en litt annerledes skoledag. Jeg er også veldig klar for vinterferie til helga. En uke i alpinbakken i Kvitfjell med bestevenn og familie, JA TAKK.

Emmylou

Så flinke! Jeg har nesten ikke spilt noe annet enn First Aid Kit hele uka. Elsker det nye albumet deres.

Favoritt i sminkeveskenDenne concealer/highlighter-pennen har blitt en av mine favoritter i sminkevesken! Det er vel den andre jeg har, regner med at jeg kommer til å kjøpe denne neste gang også.

YSL Touche Éclat Radiant Touch♥ 

MULBERRYFikk denne skjønnheten i bursdagsgave på mandag. Fornøyd!

Sparkly nails


BORN TO DIE

Cinderella is proof... a new pair of shoes can change your life


♥♥♥

Så disse skoene i Mag for en liten stund siden. Falt pladask, see så fine! De er fra Bianco forresten, hvis noen lurer.

Lalala

Repeat :)

La La LikeRingeeer♥

Purple nails


Nå har jeg fått lilla negler. Har dilla på å lakke neglene nå, så da kjøpte jeg en litt mer høstfarge for en liten stund siden.

Hva syns du om fargen?

Oldemors veske

For noen dager siden arvet jeg oldemors veske. Den har nok ikke blitt brukt på mange år, men jeg syns den var stilig! Den hadde bare to korte hanker, så jeg hang på en lengre skulderreim. Syns det er litt mer praktisk. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av den.

La La Like

Smykke-Julie Sandlau

Fikk dette smykket til konfirmasjonen min. Syns det er så fint! Det har en litt annerledes lenke enn mange andre smykker, fin lengde og ikke minst en kjempesøt stjerne som anheng. Smykket er jo ganske enkelt også, så da passer det til mye.

"Uten noen erfaring med å lage smykker, ble jeg helt forelsket i hele prosessen - fra å plukke ut delikate små edelstener til å designe og skape lekre og flotte smykker. En plutselig utømmelig kreativ ressurs ble vekket til live - jeg hadde funnet min sanne lidenskap" - Julie Sandlau.

La La LikeAlle ringene er fra Claire's.

La La Like