Foto

Painted leaves

Jeg var ute og tok noen høstbilder for noen dager siden. Det blir jo så mange fine farger i bildene med en gang det er høst. Høsten maler liksom alle bladene på trærne i ulike farger! Nå begynner det å bli skikkelig kaldt ute og definitivt vær til ulljakker og andre høstklær.

I går var jeg på Ikea med familien for å kjøpe noen bokhyller vi skal ha her hjemme, så deler av denne tirsdagen gikk med på å sette opp de. Pappa var vel ganske fornøyd da han så at jeg hadde montert begge hyllene til han kom hjem. Det er bare pappa og jeg som har vært hjemme i dag og siden vi begge er veldig svake for pølser bestemte vi oss for å ha en liten barnebursdag i dag (haha). Derfor ble det pølser og brus til middag og is til dessert, til tross for at det ikke var noen barn som hadde bursdag. Etter middag var jeg en tur på Ski Storsenter og kom hjem med noe så spennende som papirsugerør, veldig kjekt å ha da. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva synes du bildene? 

#foto #høst #hage #natur

Gartneren

Hei! Nå sitter jeg mett ved middagsbordet etter en kjempegod middag. Jeg skal straks ut i hagen for å hjelpe mamma med å sette ned tulipanløker. Vi forestiller oss en liten allé av tulipaner langs inngangsveien vår. Vi har kanskje kjøpt inn litt få løker, men vi skal uansett begynne med de vi har. 

Jeg fikk forresten med meg et lite innkjøp hjem fra Drøbak i går. Det er ikke lett å gå inn i en butikk med mye fint uten å komme ut med noe også, heheh. Jeg legger sikkert ut noen bilder av innkjøpet til helgen. Kanelbollene vi spiste i går var suuperode som vanlig, så jeg synes de fortjente å bli med på noen bilder. Kanelbolle med banan-shake til er veeldig godt!

 Så det ikke godt ut?

#baking #mat #sunt #usunt #foto 

Luxury Wednesday

Hellu! I dag har jeg vært i Drøbak sammen med mamma. Vi kikket litt rundt i butikkene der før vi dro hjem og lagde pannekaker. Ååh, jeg bare elsker pannekaker og jeg blir aldri bli lei av det heller! Det smaker spsielt godt nå som vi har masse hjemmelaget syltetøy og blåbær fra i sommer som vi kan ta opp fra fryseren. Nå skal vi snart kose oss med hjemmelagde kanelboller... skikkelig luksus! 

Mamma og jeg har forresten begynt å vurdere om vi skal kjøpe en takke, hihih. Vi har en tradisjon slik at vi lager flatbrød og lefser med noen andre familier vi kjenner hvert år og da har de med seg steketakke. Jeg synes det er utrolig koselig å bake og tradisjonsbakst som flatbrød og lefser hører jo til på en takke og ikke i en stekepanne. Det er jo så utrolig mye man kan lage på en takke, så jeg er definitivt for et slikt innkjøp. Sier ikke nei takk til hjemmelagde lefser og sveler! For meg er det skikkelig barndomsminner. Jeg spiste ofte svele hvis vi kjørte med ferge, og hvis vi var et sted hvor de solgte lapper var det ingen tvil om hva jeg skulle ha. Når jeg var mindre pleide jeg og en bestevenninne av meg å dra ned til universitetet her i Ås for å gå på kafé. Der kjøpte vi alltid lefse med sukker og kanel på, pluss noen bringebærdrops og Smørbukk. Goode minner♥Håper dere har hatt en fin dag så langt!

#mote #høst #foto #portrett 

Au naturel

Meg i går, sminkefri og bustehode med forkjølelse og feber, yessda! Håret mitt og jeg er ikke venner om dagen...Jeg lever mer eller mindre med flette når jeg er hjemme og da får jeg et sånt rotete, bølgete hår når jeg tar ut fletten. Det frister VELDIG å bruke rettetangen, men jeg prøver å spare håret fra mest mulig varmebehandlig siden det sliter sånn. Før var jeg praktisk talt avhenging av å rette håret hver dag, det endte til slutt med rundt 20 cm kortere hår. Det var ikke noe særlig! Når jeg var litt yngre hadde jeg deet lange håret som gikk helt ned til buksekanten. Tror ikke jeg hadde vært komfertabel med så langt hår i dag da. Jeg har uansett bestilt time hos frisøren på lørdag, så da blir det forhåpentligvis litt orden på bustetoppen. 

I dag er formen heldigvis blitt litt bedre! Nå gleder jeg meg bare på å bli helt kvitt denne forkjølelsen som er såå kjedelig. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en sopptur i skogen som endte opp på Rema. Vi fant ikke en eneste kantarell i skogen, men på Rema fant vi mange! Nå skal jeg se på en episode av Suits og kose meg med litt jordbær♥

Dere får ha en fin kveld!

Mango pants & mango

I dag begynte jeg dagen med yoghurt og mango i mine nye behagelige bukser fra Mango! Buksene er suupercomfy, men de kan også brukes ute på dager når jeans ikke frister. 

Ellers er jeg såå heldig og har blitt forkjøla. Det går i vekselvis frysing og svetting om hverandre her. I tillegg har magen min slått seg vrang og blir sinna hver gang den får mat! Også jeg som elsker å lage gode ting og spise det, hahah. Jeg lurer på om jeg kan ha spist for mange epler i det siste, hvis det går an?! Skal ikke være enkelt altså.... Derfor ble det yoghurtfrokost ettersom det er noe av det eneste magen min vil ha, uten at det skal bli vondt etterpå. Håper virkelig det går over snart for det er skikkelig kjedelige greier. 

I stad lagde jeg grøt som vi skal ha til middag etterpå, her kjører jeg på med milde og gode melkemåltider. Jeg håper magen blir fornøyd da. Etterpå skal jeg og mamma lage havrekjeks etter bestemors oppskrift. De er kjempegode og vi lagde de til jul i fjor, men havrekjeks kan jo spises året rundt og jeg hadde så lyst på de, så daa blir det baking etterpå. Frem til da skal jeg nok bare ta det med ro, så satser jeg på en rask bedring av formen. 

Håper dere har hatt en fin dag så langt!

Saturday it is!

Ukas beste dag, eller hva? Det er noe med lørdager altså, jeg bare eelsker lørdager. Det er den ultimate kose-og hygge seg-dagen! Nå sitter jeg i familiens store og myke hjørnesofa med godis foran meg. Jeg er klar for å se en episode av Suits og kanskje en film etterpå.  

Kommenter gjerne en film-anbefaling hvis du har! Håper dere får en fin lørdagskveld!

 

#godteri #foto #lørdag #lørdagskos #portrett #mote

Lovely

Hei! Håper dere har hatt en fin dag. Akkurat nå sitter jeg foran TVen, samtidig som jeg venter på at brødet som står i ovnen skal bli ferdig. Bestemte meg for å bake brød i sted ettersom jeg syns det er suupergodt med hjemmebakt. Det trenger ikke nødvendligvis ta så lang tid å bake heller. Nå lukter det skikkelig godt i stua her!

I går var jeg en tur på plantasjen med mamma og pappa. Vi fant noen fine blomster og kjøpte med mange tulipanløker som vi skal plante. Tulipanene så hvertfall veldig fine ut på bildet så det blir spennende å se om de blir like fine i hagen til våren. Ellers fikk jeg også gjort ferdig et lite DIY-prosjekt i går. Jeg kjøpte nemlig et umalt serveringsbrett for en liten stund siden, ettersom jeg ikke kunne finne et hvitt og lite som jeg ville ha. Derfor satte jeg i gang å malte det selv. Nå står det til tørk i kjelleren så da er det bare å vente...

Vannmelon + Duo + Juice ♥♥♥

Legger ved noen bilder av et søtt lite måltid. Duo var noe jeg ble introdusert for på ungdomsskolen og jeg synes det er såå godt! Hadde ikke spist det på evigheter, men så fikk jeg plutselig veldig lyst på det. Det er vel kanskje ikke helt laktosefritt, menmen. Det gikk fint! Må jo unne seg noe av det man har lyst på også. Også vannmelon da, en av mine favoritter! Jeg fant ut at jeg måtte kjøpe med det sist jeg var i butikken, de blir vel vanskeligere å finne utover høsten og vinteren. Best å benytte sjansen når den er der hvertfall!

#foto #høst  #mat

Stripes around my shoulders

God morgen! Håper alle har hatt en super morgen så langt. I dag er det treningsdag for min del. Ellers har jeg en del andre gjøremål og et lite DIY-prosjekt på "dagens plan". Jeg tok også antrekksbilder i går, så jeg skal prøve å få redigert de så fort som mulig også kommer de forhåpentligvis på bloggen litt senere i dag! 

Ha en fortsatt fin dag♥

#mote #foto #antrekk #høst

Mint chocolate chip cupcakes

Hellu! Tidligere denne uken lagde jeg sjokolademuffins med mintsjokoladebiter i og en fantastisk mint-topping på. De ble suupergode og jeg valgte å pynte de slik at de så ut som hvite roser med blader. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av de!Jeg brukte mintsjokoladen fra Lindt som er himmelsk god i utgangspunktet. Den tok virkelig cupcakes til nye høyder og passet perfekt i sjokolademuffinsen. Jeg prøvesmakte en lunken muffins før jeg pyntet også. Da var sjokoladen fremdeles litt flytende og ja... Det er noe av det beste jeg har smakt! Jeg elsker alt av sjokolade og godteri med mintsmak, så det var definitivt de perfekte cupcakes for meg, hihih.

Så det godt ut?

#muffins #mint #sjokolade #dessert #baking #hobby #foto

Forever in our hearts and memories

Hei♥ I dag er jeg i Trøndelag og for å gå i bestemor sin begravelse, så det blir en veldig trist fredag. Jeg tidsinnstilte dette innlegget før jeg dro slik at det skulle komme noe ut på bloggen, selv om jeg ikke har anleding til å blogge i dag. Bildet over tok jeg hjemme en dag for lenge siden, men jeg har vært ganske glad i bildet siden. Håper dere får en fin helg!

Wind in my hair

This Weekend

Hellu♥ I dag drar jeg til Tønsberg for å feire farmor sin bursdag. Hun hadde bursdag tidligere denne uka og skal feire i helgen. Jeg har fått i oppgave å lage og pynte kake, så det er jeg som står for desserten. Får håpe det går bra! Såå i dag skal jeg bare trene og pakke med meg litt klær før vi drar avgårde. Jeg må vel finne frem noen penklær til bursdagsfeiringen, vet ikke helt hva jeg skal ha på meg ennå så det får jeg pønske litt på.

Jeg var forresten ute på en liten biltur med pappa i går. Vi tok med oss hvert vårt kamera og kjørte til Glomma hvor vi fant et stoppested. Vi fikk med oss en fin solnedgang på veien hjem også. Jeg tok ikke så mange bilder, men jeg får se hvordan ble i dag. Jeg legger de vel inn på macen litt senere. Kan jo sikkert legge ut noen av de her også, hvis de ble brukbare da!

Håper dere får en fin helg!

#foto #mote #jente #tønsberg

Pink & Pink

Noen bilder jeg tok av en rose, som vi har i hagen, for en liten stund siden! Den var kanskje litt på vei til å visne, men fin allikevel... Jeg synes roser er så fine, definitivt en av mine favorittblomster. Hva synes du?

 #foto #hage #blomster #sommer

Topplista!

Hei og god morgen♥ I dag befinner bloggen min seg faktisk på topplista for første gang!! Jeg blogget jo en god stund for et år siden også, men har aldri hatt så mange lesere som det jeg har nå. De siste dagene har jeg plutselig fått mange nye lesere. Det er veldig hyggelig at noen følger med. Ingen tvil om at det er morsommere å blogge når det faktisk er en del som ser det jeg legger ut. Jeg håper dere fortsetter å følge med fremover også. Nå nærmer det seg høst og da bruker vel mange litt mer tid inne enn de gjør om sommeren. Det gjør hvertfall jeg!

Jeg kan allerede si at det ikke frister like mye å gå ut døra i dag som i går. I går hadde vi jo sol og 20 grader, mens i dag bøtter det ned. Får håpe det gir seg etter hvert, jeg er ikke så glad i regn. Jeg kan si en positiv ting om regnværsdager da, og det er at man kan være inne med god samvittighet. Hahah, slike dager er perfekte for innkos og en kopp kakao. 

Nå skal jeg straks stå opp og spise frokost før dagens treningsøkt. Mamma og pappa kommer også tilbake litt senere i dag, så jeg er veldig spent på å høre hvordan de har hatt det på Jeløya.

Dere får ha en super dag videre!

#topplista #mote #foto #blogg

Morning Bird

God morgen! I dag våknet jeg rundt halv 8 som vanlig. Jeg er av den typen som kan legge meg sent og fremdeles våkne tidlig. Egentlig synes jeg det er litt fint for da har jeg god tid om mogenen og jeg får en lang dag. En langre dag gir jo muligheter for å rekke på mer. I dag skal mamma og pappa avgårde til Refsnes Hotell. De fikk et opphold for to til bryllupsdagen fra farmor, tante, broren min og meg! Så jeg håper de får en hyggelig dag der. Vi synes det var fint å gi en opplevelse i stedet for å gi en eller annen ting. De hadde jo tross alt sølvbryllupsdag, så da spleiset vi på en litt finere gave. 

Nå skal jeg snart spise frokost. Jeg fant en kanelbolle i fryseren i går som jeg gleder meg til å spise, mmm... 

Bildene over er ikke fra i dag, men om sommeren (og vinteren egentlig) synes jeg det er såå godt å ha vaniljeyoghurt, blåbær, bringebær og rosiner ved siden av frokosten. Blir nesten som en frokost-dessert! Det smaker så friskt og godt.

Håper dere får en finfin lørdag♥


#sommer #mat #bær #frokost 

En Sommer - Tre Steder

Hei! Tenkte bare jeg skulle ha en liten oppsummering av somerferien 2013. Jeg har stort sett vært 3 steder, hjemme, i Tønsberg og i Spania.

Dagene hjemme har stort sett gått med på båtturer, soling og god mat. Mye hjemmelaget, bær fra hagen og grilling har det blitt. Ellers har det blitt noen byturer og jeg har vært ute med venner og spist og gått på kino. Jeg har også vært i Drøbak et par ganger og tuslet rundt i byen der.

I Tønsberg brukte vi dagene på å rydde opp i Farmors gamle hus ettersom hun nå bor i en leilighet. Vi var også på båtturer og spiste gode reker. Vi hadde også en koselig middag ute på brygga i Tønsberg. 
Spaniaturen startet vi i Barcelona. Der gikk det i shopping, sightseeing og soling. Det ble selvfølgelig mye spising på restauranter og vi fikk smake på god paella, som er veldig populært i Spania. I Barcelona var vi ikke alene om å være turister hvertfall!Etter noen dager i Barcelona gikk turen videre mot San Sebastián. På veien dit var vi innom Andorra og Frankrike bare for å krysse av det på kartet også, hahah. Vi tok også en dagstur over grensa til Frankrike, der spiste vi middag og etterpå fant vi en strand hvor vi badet og solet oss. I løpet av alle bilturene kjørte vi forbi mange små landsbyer og gårder, da så vi også mange vinranker.Den siste natten av Spania-turen tilbrakte vi i Sitges. Dit kom vi ganske sent den nest siste dagen, men vi rakk å se oss litt rundt og spise middag ved stranda.

Det var en kort oppsummering av min sommerferie! Nå er det bare å forberede seg på høsten, det begynner jo allerede å bli litt høst i lufta. Jeg er i hvertfall godt i gang med å sikle etter høstklærne og alt det nye som kommer inn i butikkene. Det kommer jo så mye fint på klesfronten om høsten, så det blir nok vanskelig å unngå shopping fremover. Lommeboka må sikkert lide litt, men det er jo koselig å kunne shoppe litt varmere klær inne på kalde høstdager når det ikke frister å være ute.

 

#sommerferien #sommer #foto #antrekk #mote #shopping #spania #tønsberg #barcelona #sitges

Tomorrow is a day and...

Hellu! Ville bare titte innom kjapt før jeg skal sove. I morgen ser jeg frem til en Oslo-tur med mamma og pappa. Vi har tenkt oss en tur til Grunerløkka for å se hvordan det ser ut der nå, kanskje finne en café eller bare tusle litt rundt. I dag kjøpte vi fersk blomkål fra jordbærboden her i Ås. I morgen blir det derfor blomkålsuppe etter farmors fantastiske oppskrift og hjemmelaget loff til dypping. Det skal nok bli koselig! Nå er det tid for soving, natta alle sammen♥

#foto #sommer #norge #blomster #natur #hage

Blueberry Muffins

Hei! Jeg tok noen bilder av blåbærmuffinsen som jeg bakte tidligere denne uka. Så ikke den ganske fantastisk ut? De smakte i hvertfall helt himmelsk! Jeg har spist flere hver dag siden jeg lagde de. Det var utrolig godt når man fikk norske og ferske blåbær oppi. Jeg er glad vi dro for å plukke blåbær og fant masse for disse kan jeg definitiv lage igjen. Supersaftige, myke og friske...

Noen som ble fristet?

#mat #baking #blåbærmuffins #muffins #foto #sommer #bær


Every morning brings a special atmosphere

Hellu! Nå sitter jeg ved spisebordet sammen med broren min. Foran meg har jeg en rykende varm kopp te, blåbærmuffins og jordbærsmoothie. Her er det en stille og rolig morgen...Sola skinner og varmer inn gjennom vinduet, men det blåser mye ute for trærne fyker frem og tilbake. I dag har jeg planer om å bake brød, så skal jeg møte mamma i Ski og senere har jeg avtale med et par venninner.

I morgen er det klart for skolestart. Kan ikke tro at i dag er siste dagen med ferie. Ferie som er så deilig, skulle ønske den varte litt til. Føler meg nemlig ikke helt klar for skole nå, men det blir vel vanskelig å få flyttet på første skoledag. Jeg kjenner jeg begynner å få litt høststemning. Jeg ser på høstklær i blader og butikker, det blir litt trist å forlate sommerklærne i skuffen. Allikevel kan jo høstmoten være fin også, innimellom er det deilig å pakke seg inn litt. Nå skal jeg fortsette med morgenhyggen her, håper dere får en fin dag!

Sølvbryllupsdag

Hei! I går hadde mamma og pappa sølvbryllupsdag. Ettersom det måtte feires hadde jeg med hjelp fra tante planlagt en liten overraskelsesfest. Tante og farmor kom på besøk i all hemmelighet. Jeg var tidlig oppe og begynte med å lage kake. Selvfølgelig ble jeg nødt til å lage to fordi den ene ble veldig misslykket, men det gjorde ingen ting for jeg kan bruke den til å lage cake-pops. Kake nummer to derimot ble veldig luftig, saftig og fin! Heldigvis... 

Når tante og farmor hadde kommet var jeg akkurat ferdig med å dekke bordet og så var det tid for pynting av kake før vi alle begynte å lage forrett og middag. Jeg fikk også god hjelp av min bror som er veldig proff på å steke biff og sørget for at hovedretten ble helt fantastisk. Til forrett laget jeg bruschetta og til hovedrett var det altså biff med litt forskjellig tilbehør. Desserten var kaka jeg hadde laget. Det er virkelig det beste jeg har spist på lenge, eller...i hele mtt liv. Alt var bare heelt fantastisk, forretten ble kjempegod og jeg skal definitiv lage det igjen. Biffen vi spiste var helt fantastisk, saftig og mør med en soppsaus på som også var helt super. Det kunne bare ikke blitt bedre, tre gourmetretter!

Kaka jeg lagde, med hjemmelagde bokstaver som selvfølgelig er første bokstavene i navnene til mamma og pappa.

Forretten som var bruschetta med tomat og mozzarella.

oog til slutt hovedretten som var indrefilet av storfe med soppsaus, asparges og sellerirotpuré. Aaah, det var såå godt!

Nå har jeg nettopp trent og spist lunsj etterpå skal jeg ut en tur med broren min for å handle blåskjell og reker som vi skal ha til middag i dag. Det var dagen matprat heheh, kanskje jeg må opprette en matblogg snart. Håper dere får en fin dag!

Cookies & Celebration

Hei! I dag har mamma og pappa 25-års bryllupsdag, ikke dårlig det? Så det blir nok litt feiring senere i dag når de kommer hjem fra jobb. Jeg kom på at jeg ikke har lagt ut noen bilder av sjokolade-cookies(ene) som jeg lagde her om dagen. Jeg syns de fortjener et lite innlegg på bloggen ettersom det var mine første hjemmelagde cookies. Den eneste gangen jeg har laget cookies tidligere var på vinterferie sammen med min bestevenninne Jorunn, men da jukset vi med en liten ferdigpakke hahah. Jeg mener å huske at de smakte ganske godt også da, men det beste er jo å lage dem helt selv!

Ja, de var veldig morsomme å ta bilder av hvis du lurte. Det ble ganske mange bilder og de over er bare et lite utvalg, hahah. Uff, jeg må skjerpe meg når jeg skal ta bilder, tar alt for mange og sletter alt for få. Kjekt å ha!

Busy Busy

Hellu! I dag her jeg vært opptatt med blåbærplukking og litt andre hemmeligheter som jeg ikke kan skrive om her. Etter lunsj i dag dro vi ut på blåbærplukking og fikk med oss to soddbøtter hjem. Jeg planlegger å lage blåbærmuffins til uka, så det gleder jeg meg til! Vi gikk ikke langt fra bilen heller før vi fant et område med masse blåbær. Vi kunne sikkert ha plukket til i morgen, men vi sa oss fornøyd da regnet kom og vi hadde to bøtter med blåbær. Blir en del blåbær i fryseren det, norske blåbær er jo kjempegode så det er jo supert at vi fant så mye. 

Heheh, finn mauren!

Nå har jeg nettopp drukket varm Oboy og spist cookies med familien, så det ble jo en koselig avslutning på plukkedagen. Nå skal jeg straks hjelpe mamma med å få alt ned i fryseren, så da må jeg forlate bloggen en liten stund. Håper dere har hatte en fin dag!

Flowers in the sky

Hei! Her kommer noen av bildene jeg tok i går. Jeg gikk bare en runde rundt i hagen for å teste ut objektivet. Jeg har noen flere bilder på lager også, men de får komme senere.

Hva synes du om bildene?

Pouring Rain

Hellu! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har nettopp gjennomført dagens treningsøk, spist en pannekakelunsj og drukket en smoothie. Flyttet treningsplanene fra i går over til i dag. Det er veldig deilig å ha fått trent litt, i dag våknet jeg ikke klokken halv 5, som jeg har gjort de siste dagene heller, så det gjorde treningsøkten litt lettere. Ser for meg at det hadde vært litt tyngre i går.

I dag var planen egentlig å gå ut for å ta litt bilder, men da det begynte å regne ble det endring i planene. Nå skal jeg snart bake brød faktisk, lenge siden jeg har gjort det nå og hjemmebakt brød er jo bare så herlig! Senere i dag skal jeg ut en tur med pappa, men jeg kan ikke si hva vi skal for daa er jeg redd jeg avslører noe... Håper været blir litt finere til da!

Nå har vi fått masse røde rips i hagen også, i tilegg til blåbær, solbær, stikkelsbær, bringebær og jordbær. Tror det er de beste ripsene jeg har smakt! Rips er jo ofte ganske sure bær, men disse kan man spise helt uten en grimase. Vi må snart plukke inn bærene før de blir overmode eller spist av noen andre. Venter bare på at plukkeværet skal bli bedre og det ser det ut til å bli. Jeg spiste meg rundt i hagen i går og smakte på blåbær, bringebær, rips og epler. Eplene var ikke modne, men jeg spiste ofte umodne epler når jeg var liten, så de smakte i grunnen veldig godt. Om ikke lenge er sukkerertene ferdige også, så får vi poteter til høsten! Ikke dårlig, eller hva?

I går fikk jeg forresten en pakke i posten. Det var mine nye høstboots, nemlig Primeboots!! ÆÆæ, har siklet på de siden i fjor, men jeg har ikke turt å kjøpe de ettersom de koster en del også var jeg redd for at jeg plutselig skulle få lyst på noen andre sko i stedet. Det har jeg aldri fått, så da tok jeg rett og slett et valg og bestemte meg for å klikke hjem Primeboots. Jeg lurer på om jeg skal bytte til en størrelse mindre, men har ikke helt bestemt meg for det ennå. Gleder meg uansett til å bruke de når høsten kommer. Jeg legger ut noen av bildene fra i går litt senere i dag, så det er bare å følge med! 

Early in the morning

Hei og god morgen! Nå sitter jeg i senga med mac'en på fanget og skal snart opp og lage frokost. Har allerede vært våken noen timer, selv om jeg hadde håpet å få sove lenge. Av en eller annen grunn har jeg begynt å våkne kjempetidlig... Det fører til en ganske trøtt meg om kvelden, mulig jeg trenger litt tykkere gardiner for om morgenen er det jo så lyst her at man nærmest blir blenda. 

Etter frokost blir det en treningsøkt på meg, såå har jeg planer om å prøve meg på en cookies-oppskrift. Jeg kjøte en kokebok for en tilgodelapp jeg hadde for en liten stund siden, så jeg driver å prøver ut oppskrifter fra den. I dag er det cookies med hvit sjokolade som står for tur!

I kveld skal jeg grille med familien. Kjempelenge siden vi har spist grillmat nå så det skal bli godt!  Jeg elsker å grille om sommeren, og vi pleier å være ganske gode på å grille ofte her i huset. I det siste har det bare blitt litt lite grilling ettersom vi har vært mye bortreist. Jeg skal en kjapp tur på Ski Storsenter i dag også for å hande ditt og datt. Hvis det blir noe tid til overs i løpet av dagen tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur ut med kameraet. I går fant jeg nemlig ut at objektivet fra det gamle kameraet mitt passer på det nye jeg har. Derfor ble jeg ivrig på å få testet ut hvordan bildene bilr nå! 

Håper dere får en fin dag♥

Brygga i Tønsberg

Hei på deg! I går spiste jeg middag på brygga i Tønsberg sammen med familien. Tenkte jeg kunne dele noen bilder fra det. I dag reiser vi hjem fra Tønsberg, litt trist og litt deilig. Jeg synes det er så fint i Tønsberg. Jeg har vært her mye helt siden jeg var liten så det føles litt som mitt andre hjem! Jeg elsker jo å være ved vannet også synes jeg byen her også er veldig hyggelig. Alt er liksom samlet på en plass. Butikker oppover mot kjøpesenteret, bakerier, restauranter også har man jo brygga med mange spisesteder. I går spiste vi på Conradis på brygga i Tønsberg. Maten smakte veldig bra, og det var mye forskjellig å velge mellom fra menyen. 

Dere får en liten (stor) smakebit på dagens antrekk også siden dere er så søte! Nå skal jeg kose meg videre med jordbærene som var til overs fra i går, elsk♥

Sommerkvelder

Hejsann! I går kveld var vi på en fin båttur ut til en øy. Før båtturen ble det en is på brygga. Vi slet litt med å finne en øy hvor det var lite vind og som ikke var opptatt først, men vi fant et sted til slutt. Da ankret vi opp opp gikk i land med god mat og drikke. Utsikten til middagen kunne man ikke klage på, det er så fint å sitte å se utover vannet mens mans sitter å spiser og slapper av. Jeg koste meg en stund i sola med reker og et lass med moreller, så tuslet jeg litt rundt og tok bilder før vi tok båten inn til fastlandet igjen.I dag fortsetter ryddingen av huset her i Tønsberg. Det begynner å bli en smule kjedelig...Heldigvis har vi planlagt en tur på brygga i Tønsberg til kvelden, så da har jeg noe å se frem til! Vi skal spise middag der sammen med tanten min og farmor. Det er ikke like fint vær i dag som det var i går, så jeg håper sola titter frem når vi skal ut å spise. Det skal bli deilig å komme seg litt ut av kosedressen (eller ryddedressen kan man jo også kalle det) og få på seg litt finere klær. Det er jo så fint å sitte ute på brygga når det er sol og varmt, så sola måå rett og slett bare komme! Jeg legger ut noen flere bilder fra båtturen i går litt senere i dag forresten. Nå ser det faktisk ut som sola begynner å titte frem allerede, wii. Dere får ha en super sommerdag så lenge♥♥

Livet ved havet

Hei på deg! I dag skinner sola og familien planlegger en båttur litt senere. Vi skal spise lunsj med farmor i dag før vi drar ut med båten. Såå skal vi innom butikken og kjøpe med oss reker som vi skal ha med utpå, gleder meg! Jeg bare eelsker å bo ved vannet, elsker lufta, elsker havet, elsker å bare kunne gå ned å bade, dra på båttur osv... Det er sommerlivet det!

Elsker den nye shortsen min også forresten. Den kjøpte jeg på Zara i Spania. Utrolig behagelig å ha på, også liker jeg at den ser litt ut som et skjørt. Nå skal jeg hjelpe mamma og pappa med litt rydding i huset her. Farmor har nemlig flyttet over i leilighet så det er en del opprydding å gjøre i dette huset før vi kan leie det ut. 

Norge - Barcelona

En dag til jeg reiser fra Norge til Barcelona! Gleder meg så masse, kofferten er allerede pakket, må bare slenge oppi et par ting til så er jeg klar for avreise. Vet ikke hvor mye blogging jeg får tid til fra Spania, men det får vi bare se på. Skal i hvertfall få tatt en god del bilder, og får jeg ikke lastet opp alt fra Spania så kan jeg legge de ut når jeg er hjemme igjen. Nå er jeg klar for dagens treningsøkt og resten av dagen går vel med på litt forberedelser til Spaniaturen. Jeg skal lage italiensk pizza til middag i dag også. Har jo blitt helt hekta på det nå, etter at vi kjøpte pizzastein og får til den tynne, sprø bunnen! AAah blir sulten bare av å tenke på det, men nå er det tid for trening.

Ha en super dag♥

Dagen

Hellu! Nå er jeg straks klar for dagens treningsøkt. Ble litt lite blogging i går, men jeg er tilbake i dag da. Etterpå skal jeg på en liten shoppingtur til Ski Storsenter og resten av dagen har jeg ikke så mange planer. 

Var jo på båttur på lørdag, men jeg hadde ikke med meg kameraet da, siden det ikke hadde batteri. Såå jeg fant frem noen bilder fra forrige båttur som jeg ikke har lagt ut...

Familien har vært stuck med farfars gamle bil her en uke, ettersom broren min har vært på Roskildefestivalen med vår litt nyere bil. Den gamle bilen går ikke helt som den skal og liker seg best i høy hastighet, har en tendens til å stoppe når den ikke skal det osv.. Så det skal bli greit å få tilbake broder'n OG bilen i dag. Tenker også at jeg skal begynne å pakke litt og sånt til Spaniaturen. Det er jo greit å ha litt god tid på å bestemme og ombestemme seg for hva man skal ha med.

Håper du får en fin dag!

Båttur

Hellu♥ Spiste frokost for en liten stund siden og nå skal jeg snart avgårde for å dra ut med båten sammen med mamma og pappa. Det blir lunsj på sjøen også skal vi fiske litt, ikke det beste været for soling dessverre. Litt mer sol og veldig mye varmere vær hadde vært fint takk. Det er tydeligvis for mye å ønske seg når det kommer til sommeren her.  Satser på masse makrell da, også har jeg ønsket meg en ørret til middag. Heheh, vi får vel se om det blir noe fisk i det hele tatt. 

Bildet er forresten fra Trøndelag. Det tok jeg en gang vi var på hytta og fisket. Dere får ha en fiiin dag!

"Du er ikke koblet til Internett"

Får ikke noe nett på mac'en min nuh. Dagens undergang altså, heheh. Neida, men det vil si at jeg ikke får lagt ut antrekksbildene i dag. Håper nettet er tilbake i morgen så legger jeg det ut da. Jajaa, dere får se bilde av solnedgangen i stedet da...

Juni

Månedene går så fort når det er sommer! Nå er det ikke lenge til det er Juli. Jeg gleder meg selvfølgelig masse siden jeg reiser til Spania da. Skal bli superdeilig med litt sol og skikkelig sommervær. Det været som er her om dagen er jo ikke mye å skryte av. Nå kom jeg akkurat inn etter en tur med mamma. Vi var innom butikken på vei hjem for å handle litt småtteri til middag i morgen. Til helga blir det kanskje en tur til Tønsberg, hvis ikke får jeg prøve å finne på noe annet morsomt. Vi får see, "tar livet som det faller seg" som de sier i jungelboken (Disney-filmeer ♥).

Summer FeelingEt par blomsterbilder jeg tok i Tønsberg på søndag. Var sååå mange fine blomster!

Gjorde om planene litt i dag, så det blir møte med venninne en annen dag og så ble det en tur til Ski Storsenter for å hande mat i dag. Jaada, syns det var så kaldt ute, så tenkte det var flott å komme seg inn på et kjøpesenter liksom. Var jo tross alt bare 23 grader, høhøh. Så mamma og jeg bila avgårde, etter at jeg hadde skiftet til et passe behagelig antrekk. Sminkefri og fiiin. Uansett... nå har jeg blitt lovet en fancy milkshake av min kjære bror, så sitter her og venter i spenning. 

Sign of SpringVar ute og tok noen bilder av snøklokkene litt tidligere i dag. Fint vårtegn, så nå venter jeg bare på sommer! Ingrid var på besøk i sted og dro nettopp hjem. Vi slappet av og så på TV og film. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i dag. 

So Pretty
LightsHello There

Ville bare titte innom bloggen før jeg går og legger meg. Jeg har tidligere hatt en veldig dårlig døgnrytme som jeg prøver å skjerpe litt nå. heheeh, lettere sagt en gjort det. Har vært ganske trøtt i dag så nå blir det nok bra med litt soving, blogges da♥

The stars and the moonMinner 2011

Vinterferien med familie og bestevenn Jorunn♥RidetureneKjørte traktor!KonfirmasjonSOMMER I USAKid Cudi konsertGrand CanyonCaliforniaSan FranciscoUtahOregonNorge♥♥Skrillex konsert med Vilde og Cathrine♥

Julebord med Ida og Cathrine♥Handletur i SverigeFotoshootsaa

Sykt mange gode minner fra 2011. Ikke mangel på opplevelser med USA turen, familie, venner, fest, konserter og masse annet moro. Håper 2012 blir like bra, kanskje bedre? 

Solnedgang

Nå sitter jeg og ser på TV sammen med broren min. Skal snart spise middag, ville bare si hei først. Har ikke skjedd noe spesielt i dag. Mamma har meldt meg på trafikalt grunnkurs. Hehe, ble litt overrasket. Men det er like greit å ta det så fort som mulig. Jeg kan jo begynne å øvelseskjøre i februar, hvis jeg tar kurset nå. Så da blir det kurs til uka.

Foto: FireworksBilder fra nyttårsaften i helga. Neida...Tok bildene sommeren 2010, da jeg var i Firenze. Husker ikke helt hva anledningen var, men de feira noe i hvertfall. Vi var så heldige og hadde bestilt hotell rett ovenfor der fyrverkeriene ble sendt opp. Så da måtte det jo knipses i vei.
Hellu! I dag var Junie på besøk hos meg. Vi tok litt bilder ute, også møtte vi Heidi og Cathrine. De ble hos meg en liten stund før jeg dro til Ski for å handle julegaver. Nå har jeg hvertfall blitt ferdig med julegavene. Vi mangler bare et juletre hjemme. Ida har også vært her i dag, hun dro nettopp. Vi hørte på musikk og spiste wienerpølser.

Nå skal vi snart hente Gard (broren min) på Oslo S. Han bor i Trondheim nå, så jeg ser han ikke like ofte som før. Gleder meg til å se han igjen! Nå er det bare to dager til julaften som jeg også gleder meg til. Da kommer farmor og tante på besøk. Det blir koselig.

Photoshoot del II

PhotoshootNå er Anneli på besøk<3 Vi var ute og tok noen bilder i sted. Vi sluttet tidlig på skolen i dag, så da ble det ikke mørkt ute med en gang. Endelig juleferie! Vi gleder oss til juleaften nå, bare tre dager igjen. wii
Skal legge ut flere bilder senere, nå skal vi nyte ferien!

bloggees♥

13. desember

Hellu! I går var det dårlig med blogging, men nå er jeg er tilbake. Hadde nynorsktentamen i dag, endelig ferdig med alle tentamener! 

Nå skal jeg snart til ski med mamma og pappa. Vi skal handle julegaver og spise middag der. Koselig å spise ute noen dager også. Håper vi finner noen gaver da,  det er ikke så lett å finne ut hva man skal kjøpe til alle. Ender alltid opp med flere shoppingturer helt til jeg bare måå finne noe.

Bilder fra da vi kjørte til Larkollen :)

Blogges daa♥

Tiddelibom


Det snør!

M.O.N.D.A.YI dag har Ida vært på besøk hos meg. Vi fikk gå hjem tidlig siden vi skulle øve til nynorsktentamen i morgen. Har ikke skjedd så mye ellers. Er kjempetrøtt i dag siden det ble ganske sent i går kveld. Tok ikke noen bilder i dag, så bare slang med noen fra i gåår :)

Hello WindI dag kjørte vi til Larkollen og tok noen bilder. Det var det myye vind. Og nå blåser det masse utenfor huset også. Tok ganske mange bilder, så jeg kan vise resten i et annet innlegg.

I kveld blir det forhåpentligvis kinotur med Junie. Vi har planer om å se Twilight filmen :)

Ny uke

Hei! Mandag igjen da. Merker at jeg gleder meg til juleferien nå. Det er så mye prat om jul overalt. Juleting i butikkene, reklamer på TV...åååh gleder meg! Ikke så lenge igjen til ferien nå. I sted ble det plutselig veldig tåkete og litt rosaoransje så snappet noen bilder da.

mystisk^^

Noen flere som gleder seg til juleferien?

Dream

Tønsberg

Nå er jeg i Tønsberg. Vi stod opp tidlig i dag og kjørte hit for å besøke farmor og tante. Jeg har vært ute og tatt litt bilder, også har farmor fått en ryddigere hage. Nå skal vi snart hjem igjen, tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra i dag bare...

Det ble en rask oppdatering i dag, siden vi skal dra nå :)

Snakkes daee♥

Dark side

RaindropsHappyGoat


I dag var jeg på en gåtur med familien. Vi gikk på tur før vi spiste middag og det var da vi møtte de kule geitene. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra stallen. Det ble en ganske sen ridetur i dag, så nå er jeg klar for å slappe av litt.

Håper alle hadde en fin helg :D

Langs vannet

I dag har tante og jeg gått tur. Vi gikk fra Ringshaug og bortover langs vannet. Det var en veldig fin tur, eelsker havet♥ Det var forresten morsomt å se på Phantom of the Opera i går. De var utrolig flinke til å synge, spille og danse. Vi var veldig fornøyde med at vi bestilte billetter til Tønsberg kino...litt sent. For hvis ikke hadde vi nok bestilt på Kilden og der ble det jo avlyst. 

menmen, tok ganske mange bilder i dag, så her er noen...

Høstbilder
Hva syns du om høstbildene?

Mini Fotoshoot

Anneli og jeg gikk ut for å ta noen bilder i går. Tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene!

FALL


Naomi Peak bilder

BlomsterengBildene er fra Tony Grove. Nå er det helt fullt av blomster der...overalt!

Heiii