Blogg

Not much

Hei!  Håper dere har hatt en fin dag. Her skjer det ikke mye akkurat nå, kom hjem fra en kjøretur til båten med pappa for en liten stund siden. Vi skulle bare se at den lå pent på plass ved brygga ettersom det er en stund siden vi har vært ute med den. Etter at vi hadde forsikret oss om det dro vi til Mosseporten hvor vi handlet med oss litt mat. Nå sitter jeg under teppe i senga og slapper av, titter rundt på nettet og slikt. I morgen skal jeg en tur til Drøbak og se litt rundt i butikkene der, så det blir nok koselig!Jeg har funnet ut at Lindt sin Crème Brûlée sjokolade er fantastisk god! Hvis du ikke har smakt den er det virkelig å anbefale ♥♥

#mote #høst #sjokolade #godis #kos #foto

Regntur

Hei og god morgen! Skogturturen i går ble vellykket, men en ganske våt tur. Vi valgte å "overse" regnet og dro ut for å tenne bål og grille pølser og pinnebrød allikevel. Det ble en veldig trivelig tur til tross for at det regnet akkurat når vi var ute, typisk! Heldigvis hadde vi et bål og varm drikke så det ikke ble alt for kaldt når vi satt oss ned. I dag regner det like mye eller mer... Så nå er virkelig høstværet her for fullt. Jeg tror vi skal prøve oss på en til skogtur en annen dag, men da skal vi nok se an været litt først. Det er jo litt hyggeligere å være ute når sola skinner.

Legger ved et lite bilde av kveldskos fra helga. I dag skal jeg trene litt tenker jeg også ser det ut som det blir en innedag, ettersom det bøtter ned ute.

Håper dere får en fin start på uka! ♥

#høst #foto #mat #baking #helg

Sykkeltur

God morgen! I går kveld bestemte mamma og jeg oss for å dra på en liten sopptur. Ville egentlig finne kantarell, men det var veeldig dårlig med det. Det ble allikevel en fin sykkeltur og vi fikk med oss en fantastisk solnedgang over åkeren. Det var veldig fint lys i skogen også, så jeg angret litt på at jeg la igjen kameraet hjemme. Tok noen bilder med iPhonen, men det blir jo ikke helt samme kvalitet på de bildene. 

Mine nye rosa og hvite joggesko fikk seg også et lite gjørmebad, hvertfall den ene skoen. Den er ikke så hvit som den var før vi dro ut, dessverre. Typisk at sånt må skje når man er på vei hjemover igjen! Jaja, den får vel en tur i vaskemaskinen også. Kantarellene tror jeg vi må lete etter et annet sted, vi så mye sopp, men ikke en eneste kantarell. Nå ble det kanskje litt mye kantarellsnakk her, så jeg skal gi meg nå så kan dere jo ta en titt på iPhone-bildene.Håper dere får en fin dag!

#sykkel #sopp #bilder #foto #natur

Denim DIY

Hei, håper dere har hatt en fin helg! Nå har jeg akkurat spist en god bacon-omelett til lunsj sammen med pappa. Farmors bursdag i går ble en vellykket dag, været var supert og jeg fikk skryt for kakene jeg hadde laget. 

Over til noe annet... Før sommerferien kjøpte jeg meg et par shortser på salg til tjaa... 50kr, hvis jeg husker riktig. Det var jo et kupp, men jeg var ikke helt fornøyd med lengden. Derfor fant jeg frem saksen og begynte å klippe! Jeg har bare klipt den ene kortere, men skal klippe den andre også ettersom jeg synes det ble mye finere. Jeg føler meg ikke helt vel i de lange nærmest kne-shortsene hvertfall. Først brettet jeg de bare opp, men det ble så mange bretter at det var mye bedre å klippe til litt. 

Her er resultatet av den oppklippede shortsen:

Her ser dere hvordan begge shortsene var før:

Hvis jeg bretter den helt ned går den nesten til knærne, så det ble en fin forandring med en litt kortere shorts. I farmors gamle hus, i Tønsberg, fant jeg forresten et par gamle Levi's shortser også. Hadde såå lyst til å lage shorts av de, men de var dessverre alt for store og det hadde blitt litt mye jobb å begynne å sy de inn osv. Da er det lettere å finne en ny shorts egentlig, men foreløpig klarer jeg meg uten Levi's shorts. 

Nå skal jeg ut i sola, det er kjempefint vær i dag også! Dere får ha en super dag videre♥

#DIY #shorts #denim #sommer #hobby #mote

Sommer for alltid

Sol, sommer, sommer og sol for alltid takk. Nå har jeg nettopp spist sommermiddag ute i sommersolen og nå sitter jeg og ser på flaggspetten som forsyner seg av mat utenfor vinduet her. Vi fikk ganske mange makrell i går når vi var ute med båten, så da var det ikke noe tvil om hva vi skulle ha til middag i dag.

Det ble grillet makrell med litt forskjellig tilbehør... Det smakte veldig godt, jeg spiser veldig sjelden makrell. Etter at vi fikk oss båt har det jo selvfølgelig blitt litt mer makrell om sommeren. Før den tid gikk det mest i laks og ørret for min del. I dag var det også så varmt at vi kunne sitte ute og spise, så da ble det middag på verandaen. 

Bortsett fra å spise makrell har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Hadde en treningsøkt etter frokost og da følte jeg meg litt forsynt med bevegelse for en liten stund, hahah, såå jeg bestemte meg rett å slett for å leie en film i "finværet". Jeg konkluderte med at det var alt for mye vind og skyer til å gå ut så da passet det perfekt med en film. Det er veldig fint ute nå, så jeg tenker jeg skal ta meg en tur ut nuh. Ha en fortsatt fin dag!

HjemmebakstHeii♥ I dag har jeg faktisk ingen spesielle planer for dagen. Har nettopp ryddet og vasket på rommet, det er jo like morsomt hver gang... Skal snart bake brød, flink husmor altså, hahah. Vi har blitt enige om at hjemmebakt brød smaker gaanske mye bedre enn bortebakt her i huset. Før fikk vi aldri til å bake brød, vi var derimot ganske gode på å bake mursteiner og balltre. Brødene ble alltid helt flate, harde og kompakte. Da smakte de fra butikken bedre kan man si, men i det siste har mamma og jeg kommet frem til litt bedre oppskrifter så nå blir brødene luftige og saftige! Jeg får vel ta meg en tur ut senere i dag, det regner hverfall ikke, så det er ikke verst bare det. Dere får ha en finfin dag!

Norsk Sommer

regn, skyer, sol...i den rekkefølgen. Det regner jo konstant her nå. Skikkelig deilig sommervær må jeg si, har vært en innedag i dag. Etter en tur på Ski Storsenter med broren min satt vi oss foran TV'en med vannmelon og te. Vi så på filmen Argo som var veldig spennende egentlig, så den kan anbefales. Så spiste vi hjemmelaget kebab som smakte supergodt. Ser ut som det blir innedag resten av dagen også dessverre. Får vel prøve å finne på noen flere hyggelige inneaktiviteter da. Nå ønsker jeg meg sol og varme, må jo snart være utendlands hele sommeren skal man få noe sol. Det blir ikke mangel på innedager her hvertfall. 

Hvordan er sommerværet hos deg?

nam nam namNå har jeg endelig fått en del ledig plass på mac'en igjen. Jeg øvelseskjørte en tur til Vestby i går, så da fikk jeg kjøpt meg en harddisk. Kopierte over aalt til den i går kveld, så da var det klart for sletting i dag. Jeg merket at det ikke var en helt god følelse å legge alle bildene i papirkurven for så å trykke på "tøm"-knappen. Jeg må vel bare stole på at harddisken tar godt vare på alt (æææ). 

I dag starten jeg dagen med trening etter at frokosten var inntatt. Til lunsj varmet jeg horn med ost og skinke i ovnen. Det smakte såå godt, jeg pleide alltid å spise det i Oslo før hvis jeg var på café. Etter lunsj begynte jeg å forberede litt av dagens middag, vi skal nemlig ha hjemmelaget kebab i dag. Derfor har jeg laget en saus/dressing vi skal ha til, ettersom den er best hvis den har stått litt slik at "smakene får satt seg"? jaaa, skal hvertfall bli veldig godt. Nå skal jeg straks ut en tur med broren min. Han bytter på å spille gitar og HØY musikk på anlegget akkurat nå, det ene øyeblikket nyter jeg privat konsert ♥♥ og det neste blir ørene mine sprengt. Tinnitus nestee...hahah.

Dere får ha en super dag!

FlowersHellu♥ I dag har jeg vært ute å tatt en del bilder. Har egentlig brukt mesteparten av dagen på å ta bilder når jeg tenker over det. Fant frem macro-linsen og gikk ut i hagen. Har ikke lagt inn bildene ennå, så jeg vet ikke hvordan resultatet ble. Jeg har et lite (stort) kapasitetsproblem om dagen. Etter mange år med speilrefleks fyller det seg opp med bilder og nå er hardisken veldig mett. Den vil rett og slett ikke ha flere bilder. Delvis derfor det har vært litt lite blogging i dag. Blir nødt til å slette mye og skaffe meg en harddisk jeg kan ha gamle bilder på. Uffameg, hahah. Trenger jo plass nå som sommeren er her og jeg snart skal avgårde til Spania. Nå har vi fått bestilt hotell for hele oppholdet, vi kommer til å ta en biltur fra Barcelona til San Sebastian. Den siste natten bor vi i en kystby like utenfor Barcelona. Jeg gleder meg på eventyyr. 

Det ble ikke noe båttur i dag allikevel, litt fordi været har vært mye skiftende og sånt. Håper det blir varmt og sol fremover, selv om det ikke er meldt det. Nå skal jeg straks gå meg en tur og så skal jeg innom butikken og hande mat til i morgen. Luurer på hva for noe morsomt jeg skal lage til middag. Ha en fin kveld da♥

I love itEr det noe jeg elsker så er det vannmelon, hahah, har vært en fast følgesvenn gjennom alle sommere. Nå sitter jeg ved frokostbordet og forestiller meg fint vær, ettersom det pøser ned utenfor. Skal straks dra av gårde til Nordby på handletur. Vi har aldri vært noe særlig til harrytur-mennesker, men etter at jeg fant ut at de har mange laktosefrie produkter i Sverige har jeg begynt å lokke resten av familien med meg. Norske butikker har i grunnen lite å velge i for de som ikke tåler laktose så godt, da er det jo fint at det ikke er så langt over grensa.

Tenkte bare jeg skulle titte raskt innom her før vi drar! Kommer sikkert noen flere innlegg i dag hvis jeg rekker. Nå måå jeg gå, men håper dere får en fin dag♥That Saturday FeelingNaaam. God morgen! Jeg sitter her og nyter en deilig lørdagsfrokost. Etterpå skal jeg bare trene litt før ferden går videre til vår kjære hovedstad Oslo. Kjenner jeg gleder meg mer og mer til Spaniatur nå, selv om den er 19 dager til ennå. Jeg teller ned! Tenkte egentlig å begrense shoppingen i Norge før jeg drar, slik at jeg heller kan kjøpe noe i Spania, men det er noen fåå ting jeg har lyst til å ta med meg på reise. LItt sminkesaker og sånt for eksempel... Jeg har forresten begynt å redigere en film også, men det kan ta litt tid før den er ferdig. Kommer tilbake til den senere.

Ønsker alle en fin lørdag♥ 

Changing Weather

Hellu♥ I dag stod jeg opp til tordenvær og så begynte det å pøse ned, men nå er det opphold igjen. Jeg har bare slappet av med TV og brukt masse tid på å prøve å få bildene ovenfor til å bli i nærheten av brukbare. Det viste seg å være veldig vrient i dag, dårlig innelys er virkelig ikke lett å få redigert bra, menmen. Nå venter jeg på at brodern skal stå opp så vi kan spise en felles...tjaa...frokost/lunsj. Skal prøve å få lagt ut noen antrekksbilder senere i dag så håper dere følger med!

Good Morning

Hei og god morgen! Akkurat nå sitter jeg ute i solen, har nettopp spist en deilig frokost og er snart klar for dagens treningsøkt. Prøver å tenke ut noe lurt å finne på resten av dagen, men vet ikke helt hva det blir til ennå. Det er litt for enkelt å bare somle bort fine sommerdager i grunn. Snakket om en strandtur i går, men det virker litt kaldt nå på grunn av vinden. Ellers kommer det forresten noen antrekksbilder senere i dag, inntil videre håper jeg dere får en fin dag!♥

Summer Love

I dag har jeg vært ute å spilt crocket faktisk. Kom en skikkelig regnskur til morgenen, men så kom sola. Jeg fant ut av det var spillet for meg ettersom jeg vant begge rundene vi spilte. Senere koste jeg meg med litt vannmelon ute, mens nystekte brød stod til avkjøling på kjøkkenbenken.

Nå har jeg akkurat spist middag. Marinert schampi, lakseruller pluss litt eggerøre og salat, mmmm... Jeg var også en tur i Drøbak på kafé sammen med min bror, hans kjæreste og mamma før middag. Det begynte dessverre å regne mens vi dro dit. Så det var ikke den beste sommestemningen i Drøbak, vi tok en tur en tur innom julehuset også!? Fikk heldigvis ikke med meg noe julestemning derfra. Nå sitter vi og spiller Den Forsvunne Diamanten, hahah, tror ikke jeg har spilt brettspill på mange år. Jeg fant diamanten da, men brodern stjal seieren fra meg dessverre. Blir vel noen runder til med spill tenker jeg...

Ha en fin kveld videre♥

DIY

Begynte å sette nagler på shortsen min i sted, men ble ikke helt ferdig siden jeg ikke hadde nok nagler. Jeg har jo ganske god tid på meg, det er ikke helt sommer ute ennå!

Lørdag i Tønsberg

Nå er jeg på besøk hos tante i Tønsberg. Kom hit i går, men rakk ikke blogge noe da. I dag har vi vært i byen. Gikk litt rundt på Farmandstredet og så spiste farmor, tante, pappa og jeg lunsj på Tønsberg torv.  Ble ikke så mye shopping, jeg kom tilbake med armbånd og sokker. Det var en veldig hyggelig dag i byen, det har jo vært så fint vær de siste dagene. Herlig at det begynner  å bli varmere!

Rånåsfoss

Ida♥

Hallais! I dag var klassen på tur til Rånåsfoss. Vi skulle se på kraftverk. Så da surra vi rundt der hele dagen og fikk en quiz på slutten. Gruppa mi vant selvfølgelig, takket være meg!..not. Var en veldig bra og ganske fredelig skoledag, til tross for en ikke så bra hodepine. Så var det noen snille jenter som hadde bakt kake og boller og det var helt klart et pluss for turen. Bussturen hjem derimot var litt mindre fredelig, vi har mange sang-glade gutter i klassen. Derfor var det ikke mye fred å få for ørene nei. Lurer på om jeg kommer til å få tinnitus før jeg går ut av ungdomsskolen altså.

Etter middag møtte jeg Ida på den feteste matvarebutikken Prix. Hun kjøpte med seg litt godteri, før vi gikk en liten runde i Ås sentrum. Der var det ikke mange kjente fjes så da gikk vi hjem til meg og så på TV. Da ble jeg selvfølgelig tvunget til å se på Hotel ....(!!!##), ja. Heheh elsker den serien altså♥♥♥

VinterferieFilmen

Her er den "oppsummerende, eventyrlige, 2 minuetters VinterferieFilmen"

Merci für me! Mvh Rorunn

 Shallabais! Nå er det mindre fredelig her i sofaen, for hele hytta har 48 minutter på å komme seg ut. Men vi har gjort vår del, så slapper av, og det ser faktisk ut som det ordnes seg for de fleste : )

 Her sere et flott bilde av Titina som har tryna! Eller, strengt tatt falt hun jo bakover ikke framover. Men et flott bilde er det i alle fall. Se hvordan hun havnet der, i VinterferieFilmen vi straks legger ut! 

Og nå er det tid for "Titina The Funfact", en liten, uformell, informerende liste om ting du kanskje ikke visste om Christina. 

  • Det fantastiske lange håret har hun hattt siden tidlig på barnseskolen, og hun har aldri farget det
  • Spiser ikke tomat eller lam
  • Favorittkaramellen er Werther?s Original, sjokoladen er Twix, og pølser er maten, aller helst Gilde wienerpølser 
  • TRE striper skal det alltid være på pølser, og slik har det vært i nøyaktig 8 år. En deal mellom Titina og Rorunn fra vinterferien 2004 på Sjusjøen
  • Hun er typisk tenårings jente: avhengig av iPhonen, facebook, tidligere Templerun 
  • Snikfotograf/paparazzi er hun så absolutt i mange situasjoner, men om du ber henne slette bildet, er hun faktisk snill og gjør det 
  • Døren skal alltid være på gløtt når hun skal sove
  • Hun tegner, fotograferer, spiller piano, står på slalåm og snowboard, rir, jogger, har malt, drevet med pistolskyting, friidrett og freestyle!
  • Hamtaro og Stuart, og en gjeng pinnedyr, har vært hennes kjæledyr. Søte skapninger!

 

Med det vil jeg si  takk til min kjære Christina for å la meg være gjesteblogger en hel uke, det har vært kjempegøy! Nå er hytteturen straks over, desverre, men da ser vi fram til neste år! Som sagt skal dere få se den oppsummerende, eventyrlige, 2 minuetters VinterferieFilmen. 

Muchas danke for meg, au revoir, and so long, cutiepies!

- Mvh Rorunn aka Jorunn 

Se opp for Rorunn!

Her er en liten filmsnutt som ikke kom med på "VinterferieFilmen" !! enjoy

Tittel - Mvh Rorunn

Heisann sveisann! Nå er det videoredigering for alle penga, her i den fortsatt like berømte sofaen. Gled dere folkens, gled dere! Stikkord er de selfvølgelige: Titina, Rorunn, Kvitjell Alpinsenter, og et spennende, overraskende et: ... Nei, det kan vi simpelthen ikke avsløre! uuUuUuu, spennende! 

Idag var nok en flott dag i bakken, og så kom det vi har gleda oss til hele uka: Velvære avdelingen på Gudbrandsdal Hotel. Men desverre, desverre, det var litt skuffende det. Litt for kaldt vann i et litt for lite basseng, litt for mange unger i boblebadet, og alt for få kjekke gutter. Ikkje bra. Jaja, vi fikk oss en halvtimes gåtur ned til hotellet og litt etterlengtet klor. Hehe.

Queen Of The Hill! Vi utforsket terrengparken idag, til vår begges skrekk og glede. Sitat Chriss: "Det blir liksom slowmotion akkuratt i det du hopper." Jeg fortsetter: "Mens du venter på å dø. Slowmotion mot døden." Mens Mr. Melk sier "Å sveve er å leve". Hmm.. 

Her er vi på vei tilbake til hytta. Hva sier dette om Chriss(?!): Jeg tipper, faller sidelengs, tryner skikkelig, kommer aldeles ikke opp, roper på hjelp fra min kjære Titina, hun ler, tar bildet ovenfor, ler mer, snur seg, og kjører vekk. ...

Til sist MÅ jeg bare nevne igjen den superkjekke, dypt sjarmerende, flinke, effektive, positive, og igjen ultra-kjekke-sjarmerende kelneren på pizzerian i bakken. Vi dro som dere skjønner såklart tilbake dit idag.

I morgen kveld har jeg gleden av å presentere "Christina the Funfact og Intervju"! OG i morgen tidlig legger vi ut en latterbombe av en Behind the Scenes-snutt. Den, og mye annet snax, kom dessverre ikke med på den eventyrlige VinterferieFilmen, på grunna av feil format. 

Kos dere i morgen alle sammen, vi skal på den årlige skituren, som forhåpentligvis blir kosbar!

Nussnuss, nattinatt

- Jorunn

Denne ble like random som de andre. Mvh Rorunn

HeiA bloggen-til-Christina! I skrivende sekund er det 39 munitter til enda en dag er over. Huff, som tiden går på ferie her i (på?) Kvitfjell! Jøjemeg.

Dagen i dag var en super dag! Gårsdagens ulende vind og tildekkede himmel, var idag skiftet ut med en strålende sol, da blir det strålende jenter! Vi har sust nedover, mellom, gjennom, nesten forbi mange av de flotte løypene, video kommer mot slutten av uka. Spist to deilige pizzaer servert av en særdeles kjekk og sjarmerende kar, mm. Fnist godt av noen sossegutter bak oss, som snudde seg titt og ofte, hmm, blunk. Og de samme gutta, pluss Chriss, fniste godt av en viss Jorunn som prøvde seg på skjøyting med slalomsko i pizzerien, var nære på at ikke huet traff betongen der. Tilbake på hytta koste vi oss som vanlig med godsaker på www.asos.com, game'a iherdig wordfued, spiste deilig lam med soppsaus (i Jorunns tilfelle, og skinke i Christinas). Avslutningen på kvelden var å se filmen "Moulin Rouge", with some candy on the side. En meget spesiell film, litt forstyrrende, men artig at de blanda halvparten av verdens kjærlighetslåter til et stort, klissete, dramatisk show. En film som bør sees, for å ha sett den sin skyld. Og nå ligger vi altså her i senga, Chriss periodevis ute av syne, og periodevis med hodet over kanten og ordene: "Blod i hodet"/"Hodet faller av!"

Her er da mitt "Ansiktsutsnitt-bilde-hvor-dere-faktisk-ser-ansiktet-mitt-fordi-det-er-sol-og-digg!"-bilde.


Bildet sier mer enn tusen ord, dette sier mer enn tusen ord om hvor flott det var i bakken idag! (Og hvor usymmetrisk jeg er?)

Beklager at det ikke ble noen spennende godsaker i dette innlegget, men er litt trøtt. Det er Chriss også. Nei, ikke så veldig, hun lurer på hvorfor jeg spør om det bare. Og nå ler hun, *hehe*.

Men vi skal på litt godsaker imorgen, også kjent som velvære avdelingen på hotellet-vi-ikke-husker-hva-heter! SPA, folkens, spa, be jealous. Det blir kjempe deilig, men også litt spennende, for vi overhørte at de sosseguttene pratet om å ta turen dit enten idag, dagen som var, eller imorgen. Kan bli.. interessant og kleint. Uansett blir det bra, gleder meg til imorgen!

I denne skrivende stund håper jeg alle sover godt, selvom vi ikke gjør det. Men det skal vi snart, så natta søtnoser!

- Jorunn

 

Det var den tittelen da... Mvh Rorunn

Salut meine amigos! Jepp, I am språkforvirra. Det fikk jeg nettopp en kommentar om fra sidelinja her, nærmere bestemt Christina. Hun sitter forresten med min mac, mens jeg mekker på hennes mac. Stakars jente, skjønner lite av mitt suverene bluetoothheadset, spesielt i kombinasjon med min kjære programvare Sibelius. Et komponereingsprogram sponsa av Musikklinja ved Skien vgs, løp og søk folkens! Blah blah blah, her i hytta er gulvet alt for varmt etter vår smak, en smak dere kanskje ikke finner så interessant.. 

Men men, en oppdatering siden sist: Vi har altså kommet tilbake fra en dag i bakken, som Chriss informerte dere om at var litt skuffende. Men for all del, bakken er bakken, og bakken er alltid bare bra! Anyways, når vi kom jeg hoppet jeg rett i badstua, som visstnok holdt nærmere 80 grader, hmm, varmt var det hvertfall, sjelden jeg føler meg  heit. Jepp, MinHumorErTørr.com. Så slappet we off et par timer, slik man skal på ferie, spiste en sunn og god middag, bestående av en form for smør-bønne-suppe, og deilig jordbær med selvpisket krem. Etter mye givende prat og gaming, sitter vi igjen i den berømte sofaen. 

Her er mitt "Ansikts-utsnitt-bilde-hvor-du-ikke-ser-ansiktet-mitt-fordi-jeg-er-i-bakken-og-det-er-is-kaldt"-bilde. Vennligst ikke legg merke til kvisen på venstre siden nesa, se heller på den vakkre kjevebeinsstrukturen min, og hvordan lyset faller på leppene. Et blinkskudd, spør du blinkskytteren Christina!

Vinterferie 2008, den gang da gelepenner var tingen. Skulle likt å vite hva vi hørte på på den tid..

Nå fant jeg hvertfall nettopp ut at Lana Del Rey er artisten som topper Chriss's 25 Mest Spilte-liste på iTunes, så hun (artisten ikke Chriss!) er verdt å sjekke ut! For såvidt er jo Chriss også a very pretty girl, sjekk ut henne også, hun er ledig, blunk, smask. Ellers fant jeg nettopp en fiffig og fin liten gruppe, Ephemera, som er kjent for den supersøte "Girls Keep Secrets In The Strangest Ways". Synes deres musikk har noe lekende, lett og feminint over seg, som jeg rett og slett forelsket meg litt i her om dagen. 

Noe annet jeg forelsker meg litt i hver dag, er denne her:

Og med han i tankene sier jeg hadebra, og takk for meg, hasta luego cutiepies! 

- Jorunn

PS: Hvis noen lurte; Rorunn, er det Chriss kallte meg da vi var små, mitt navn er som kjent Kvaalen, Jorunn Kvaalen. (Det var en her som påpekte at det var noe å lure på.)

PPS: Ingen PPS idag!

Første dag i bakken


Jorunn som tar en liten pause før stolheisen ;)Heluu! I dag har vi vært i bakken (det var kanskje ikke så vanskelig å gjette utifra bildene). Første dagen for årets vinterferie.  Det ble litt kaldt etter hvert så vi tok en spisepause. Vi ble egentlig ikke i bakken så veldig lenge, var ikke helt fornøyd med forholdene. Det blåste så surt også var det litt isete...eller lite puddersnø. Kresne jenter, heheh. Håper det blir litt bedre resten av uka! Nå skal vi snart spise middag så kommer det vel en oppdatering fra gjesteblogger Rorunn litt senere. 

Hva som helst, jeg er veldig lite oppfinnsom, mvh Rorunn!

Heia bloggen! Her kommer en varm gjestehilsen fra sofaen på ei hytte i Kvitfjell! Selv ankom jeg for snart seks timer siden, mens Christina lå et par timer bak, etter hver vår fire timers biltur. I år ble det en koslig, liten, tømra leilighet. Tør regne med at det kommer bilder senere. Da tenkte jeg jeg ville fortelle dere en kort historie om hvordan vi havnet her.

En vakker dag i januar 1996 kom Christina Fostad Moe til verden, og en like vakker februardag møtte vi hverandre for første gang. Sansynlgvis var dette  i grusoppkjørselen utenfor den blå firemannsboligen, i Skogveien 21, 1430 Ås. I dette huset bodde det fire familier, og de to yngste, blondeste, dog glupeste, og søteste jentene ble opp gjennom årene nesten som søstre. Disse to var såklart de praktfulle Rorunn og Titina - Jorunn og Christina. Desverre, etter mange flotte år i Skogveien bestemte de fire familiene seg, én etter én, for å flytte ut. Vi ble spredt innen en radius på fem-timers-biltur. Heldigvis kom et genialt hode opp med idéen om å dra på hyttetur sammen i vinterferien, and so we did. Tradisjonen tro sitter vi altså her i en lun stue i Kvitfjell, klare for nye løyper, gode middager, badstue-opphold og feriekos! 


Come on over, baby? Mvh Skogveiens yngste, blondeste, søteste, tidligere beboere. 
Dette er mitt "Dette er meg på vinterferie"-bilde, og med det sier jeg grasias für moi, og snx!

- Jorunn

PS: Vil bare gi dere litt ILI (inside-laughter-information) fra hytta: Christina var nettopp svakt frustrert over at hun ikke fikk opp dørene til doene. Hun skjønte ingenting, alle sitter jo her, så det er ikke opptatt, hmm. Men så oppdaget hun at døra skulle åpnes mot henne ikke fra. Hun er jammen lur. 

PPS: I den kommende uken presenterer  cfm.blogg.no "Gjesteblogg-uke"! Jeg er den heldige, verdige, og utpekte forfatteren av disse innleggene. Uka vil by på godsaker som blant annet "Christina - The Funfact". So long, snuppiser! 

Rainy Rainy Day


HeiHei :) I går kom broren min hjem. Han har bursdag i morgen, så vi skal feire den litt i dag med sjokoladekake senere. I sted var familien en kjapp tur på ski for å kjøpe bursdagsgave og handle inn til vinterferie. I morgen drar vi til Kvitfjell. Jeg satser på at jeg finner nett der!

Skoledag på Kongsberg

Jenny, Vilde og Susanne :D

I dag hadde vi skoledagen på Kongsberg Skisenter. Herlig med en hel dag i bakken. Det var ikke like mye folk der som det har vært de tidligere årene. Det er veldig greit for da slipper man å kjøre slalom mellom alle folka i bakken, pluss at matkøen blir veldig mye kortere. Skulle gjerne ha vært der litt lenger, ettersom vi kjøpte heldagskort... Men det var en super skoledag da. Gleder meg til å få stått mer på slalom og snowboard i vinterferien!

Morsdag i LøypaI dag startet vi dagen med en biltur til Tryvann. Så gikk vi på ski derfra til Kobberhaughytta. Der hadde vi en matpause og spiste vaffel. Så gikk vi tilbake igjen til bilen. Vi gikk vel rundt 1 mil. Det var en litt annerledes begynnesle på morsdagen enn andre år hvertfall. Nå har vi nettopp spist middag og muffinsene er straks klare til å spises. 

Blogges da♥

Skitur

I går kveld var jeg på skitur med Anneli og pappa. Vi hadde gått et lite stykke før vi kom til en finfin nedoverbakke. Jeg tenkte jeg skulle være litt tøff og kjøre offpiste. Så i stedet for å ta til venstre over broen så tok jeg til høyre litt på siden av den da. Rett ved siden av det røret dere ser på bildet over. Dere ser kanskje skisporene der ja... Nå er det ganske lenge siden jeg sist hoppet på ski og det stod ikke så bra til med spensten der og da. Farten ble ikke noe merkbart mindre heller. Dessuten stod pappa fint ned hele veien og han sa ikke noe om at jeg snart skulle til å kjøre på dette hoppet. Den eneste forskjellen var at han kjørte til venstre, ikke høyre. Dere kan kanskje tenke dere hvordan det gikk videre. 

Anneli tok seg noen bakkepauser innimellom hun også. Så etter denne nedoverbakken bestemte vi oss for å begynne på hjemveien. Pappa ville gå litt lengre så da hadde Anneli og jeg tid til en liten photoshoot. Morsom tur!

Bodybuilding friend

Hellu! I dag ble Susanne med meg hjem etter skolen. Vi var flinke og gjorde masse samfunnsfaglekser. Så hadde vi sånn liten barnebursdag med pølser og kake. Hahah, neida...bortsett fra bursdagsdelen da. Etter det var jeg på pianotime og nå avsluttet jeg nettopp en skype-samtale med Junie. Vi har øvd på presentasjon til i morgen. Veldig smart at man kan dele skjermbilde på Skype. Jeg ble nesten litt forelska i skype nå♥♥♥

Susanne har begynt med bodybuildig som dere seer ;DDD

Lørdag

Idag var jeg ute og øvelseskjørte. Det gikk hvertfall lettere denne gangen enn sist. Går egentlig ganske fort å lære seg, må bare kjøre masse så det blir trygt å passere Christina på veien. Ellers har vi nettopp spist middag og kake. Familien har sunget bursdagssang for meg. OOog (trommevirvel) jeg vant 100kr på lodd! hohoo, jeg har vanligvis veldig uflaks når det kommer til sånne skrapelodd. Jeg har vel ikke vunnet noe over 25kr før tror jeg. Nå er det tid for TV-titting.

Blogges♥

Milkshake


melkesjokolade+melk+vaniljeis+oboy= namnam

Enkelt regnestykke ovenfor. Jeg har laget den sunne milkshaken idag, det skjønner dere vel utifra ingrediensene regner jeg med. Endelig har jeg en smoothie-maskin som ikke lekker. Før ble det nesten mer shake utover benken enn i glasset, men ikke nå lenger!

Sweet 16

         
         

Hellu, i dag har jeg bursdag! Jeg har hatt en kjempefin dag. Etter skolen dro jeg til Ekebergrestauranten med mamma og pappa. Der spiste vi kjempegod mat. Så dro vi hjem og øvelseskjørte litt. Se opp for meg på veien nå! hahah, litt skummelt i begynnelsen, men jeg syns det gikk ganske bra da.

Oslotur

I dag dro Cathrine og jeg til Oslo. Cathrine skulle ha sko til ballet på fredag, så vi surra litt rundt etter det. Også var vi på "date" på Friday's og spiste middag...? ja. Det tok ikke så lang tid før vi fant sko så da gikk vi litt rundt i klesbutikker etterpå. Koselig onsdag♥

Nå har vi endelig fått internett igjen her, fikk det ikke til å virke i går. Det har vært litt av og på hele tiden, men nå virker det bra.

Helluuu igjen

Jeg tok meg noen dager bloggrfri. I helga var jeg en tur i Oslo med mamma og pappa. På lørdag bakte jeg og Anneli Oreokake. Det er den mektigste kaka jeg har smakt. Vi hadde hele for oss selv også, men vi klarte så vidt spise et stykke hver. Så var det middagsselskap her og fetteren og kusinen min ble her til søndag. Da gikk vi på lang tur. To timer eller noe sånt. og på kvelden så vi en film. 

Kjøpte masse roser på fredag, så nå er stua vår pyntet med de. Såå fint♥

Onsdag

Hei! I dag var jeg på Vestby vgs for å se på design og håndtverk, pluss frisørlinjen. Så det var jo en ganske grei skoledag. Vi tegna, malte, flettet hår og satte opp hår.  Etterpå ble jeg med til Junie for å jobbe med et skoleprosjekt. Vi endte opp med å se på TV og når vi skulle jobbe med prosjektet hadde vi ikke internett. 

Jeg har også vært på mørkekjøring i dag. Kjørte litt rundt og lærte om lys og refleks osv. Tror jeg bare har tre dager igjen med grunnkurs nå, så da er det ikke så lenge til jeg kan begynne å øvelseskjøre.

Dere kan jo få se noen bilder fra i dag: 

Dagen

Hellu! Kom hjem fra trafikalt grunnkurs for en liten stund siden. Det var jo...morsomt. Var der sammen med Malene heldigvis. Det hadde vært veldig kjedelig å gå dit alene. Er i hvertfall forsynt med undervisning for i dag. I morgen skal jeg på besøk til Vestby vgs og se på skolen der. Jeg kommer ikke til å begynne der, men det er jo greit å se. Bilder fra skolen i daag: 

Spilleavhengige Ida♥

Travelt

I dag dro jeg til Oslo rett etter skolen. Gard skulle hjem til Trondheim, så vi kjørte han til toget. Også ble vi stående i kø kjempelenge. Så nå har jeg det ganske travelt med å lese til prøve i morgen. Derfor blir dette et kort innlegg, haha. Bloggees da♥

Pink chocolate cake

Lagde sjokoladekake i går og pynta den med muffins topping. Med inspirasjon fra en rosa kake jeg så på weheartit. Vi hadde middagsselskap her, så vi smakte på den da. Smakte ganske bra faktisk. Selv om jeg slet litt med å få stekt den riktig. 

Nytt iphone dekselHei på deg! Bestilte iphone deksel på onsdag. Også kom det i posten i dag. Nå har jeg skikkelig bling telefon. Veldig fornøyd med at det kom så fort. Har vært litt redd for å bruke iphonen uten deksel, det hadde vært litt kjipt å ødelegge den med en gang. Det er fra iGadgets hvis noen lurer.

Skjera?

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Junie. VI spiste muffins, drakk iste og så på forskjellige TV-serier. Blir alltid litt trøtt første skoledag, så da er det greit å daffe. Senere i dag blir det vel en joggetur, selv om det er livsfarlig glatt ute..hehe. Ingen unnskylding. Må bare dra seg ut, så føles det jo mye bedre etterpå. 


Nyttårsaften

Her kommer bildene fra i går kveld. Det var en kjempefin kveld som vi avsluttet med å se på Titanic. Første gang jeg så filmen, den la liksom den perfekte stemningen for 2012 følte jeg.

2012

Godt nyttår igjen! Kom hjem fra Idunn for en liten stund siden. Vi hadde det veldig hyggelig i går kveld. Spiste god mat og så på naboens fyrverkerier. Legger sikkert ut noen flere bilder litt senere idag.

Godt Nyttår!Nå drar jeg snart til Idunn på nyttårsfest. Ville bare stikke innom og si godt nyttår. Blogges i morgen :D

Julaften nr.2

Hei på deg. I dag kom jeg hjem fra Trøndelag. Vi pleier alltid å dra en tur dit i jula og overrekke gaver og litt sånt. På tirsdag var vi på middagsselskap hos min tante Karin. Resten av dagene var vi hos bestemor. Bortsett fra i går som jeg skrev i det forrige innlegget. I dag har jeg ikke rukket å gjøre så mye annet enn å sitte i bil også tok jeg en joggetur når vi kom hjem. 

Nyttårsaften i morgen må jo feires, så det blir sikkert bra. Håper alle får en fin nyttårsaften!

App anbefalinger(?)


Nå er jeg i Trøndelag på besøk hos bestemor, derfor det blir litt dårlig med oppdateringer. Akkurat nå er jeg hos tante og onkel, så jeg låner ipaden her. Legger sikkert ut noen bilder herfra når jeg kommer hjem.

Jeg var så heldig og fikk iPhone til jul. Wiii :D Derfor lurte jeg på hvilke apper dere syns er bra. Trenger noen anbefalinger her. Blogg.no appen må jeg jo hvertfall ha da!

Hvilke apper bruker/liker du?

White Christmas...

Hei på deg! Det ble ikke noe blogging i går, siden jeg var litt for lat. Her går det mest i TV-titting og musikk for tiden. Ferier er jo til for å kunne slappe av litt. 

Nå har jeg fått ny header da. Sist vi var i Trøndelag dro vi til fotograf. Farmor, tante og pappa har  fått bildene i julegave. Pappa fikk nemlig bilder av meg og broren min i gave for ti år siden, så derfor tok vi nye bilder nå. Blir veldig dårlig kvalitet på headeren, men det får bare være...

Har ikke lagt noen planer for dagen egentlig. Jeg skal hvertfall spise middag med familien, før farmor og tante drar hjem igjen. 

Blogges dae♥

GOD JUL!

Ville bare si god jul til alle sammen, blogges i morgen♥

Til deg Fra meg
Nå er jeg snart ferdig med å pakke inn julegavene. Venter på snøen, farmor, tante og pappa. All snøen har regnet bort...Det hjelper jo ikke akkurat på julefølelsen. Håper det begynner å snø snart! 

Nå har Gard kommet hjem. Kjempekoselig å se han igjen. Vi har hørt på musikk og han har spilt litt gitar. Også har vi smakt på pepperkakene vi lagde hos Ingrid for en liten stund siden. 

For dere som ikke er helt i julestemning så vil jeg bare anbefale dere å høre "denne sangen"

20. desember

Hei! I dag sluttet vi litt tidligere på skolen. Vi avsluttet nemlig dagen med å synge på Moer sykehjem. Vi var der og sang julesanger i fjor også, så det er klassens lille tradisjon. Etterpå dro Junie og jeg til Ski Storsenter for å handle julegaver. Var der i mange timer til vi var helt utslitte begge to. Fant en del gaver, men jeg mangler fremdeles fire. I morgen er det siste skoledag, da skal vi ha avslutning i kirka og litt grøtspising på skolen. Det skal bli herliig med ferie nå.  Dagens sang:)

Candy Canes

Hellu! I dag har vært en skikkelig daffesøndag. Har prøvesmakt noe av godteriet vi kjøpte i går og hjemmelagde krumkaker. Også har jeg hørt på musikk. Tror jeg skal ta en joggetur litt senere, så får jeg vært litt ute idag hvertfall.

Bloggees♥

M-U-S-I-K-K

Nå sitter jeg å leser om komponister og ulike perioder. Har musikkprøve i morgen og litt dårlig magefølelse. Håper det går bra da. Resten av kvelden går nok også med på øving ettersom vi har fått en ganske fyldig bok å lese i. Vet ikke akkurat hva man må kunne heller, så det er bare å fortsette med lesingen.

Se så fin amaryllisen har blitt! den har fått åtte store, røde blomster til jul :)

14. desember

Hellu! Nå ser jeg og pappa på film som vi har leid. Har vært supertrøtt i dag og har ikke gjort noe annet enn å høre på musikk og gjøre lekser. Spennende dag... Nå begynner snøen å smelte/regne bort og det er ikke bra! Kan jo ikke ha julaften uten snø. Jeg ønsker meg masse fin snø så det blir ordentlig julesteming.

Nå skal jeg følge med på filmen, bloggees♥

Koos

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og sitter i sofaen med deilige tøflusser på. Gikk ganske bra med julegavehandlingen i dag faktisk! Fant litt av hvert. Nå er det hvertfall færre personer igjen på handlelista. Det vanskeligste gjenstår fortsatt. Nemlig venninnegavehandling, det er ikke enkelt det.

Håper alle har hatt en fin dag!

Pepperkakebaker baker pepperbakerkaker

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Ingrid. Hadde egentlig planer om en joggetur i dag, men innså etter hvert at det er litt for glatt ute. Så vidt man kommer seg opp trappa her uten å tryne. Det hadde jo ikke vært så morsomt å komme hjem med knekt nese. Så da blir jeg heller inne med pepperkakene vi lagde. Gjorde et forsøk på å lage serinakaker i dag også. Vi får jo ikke tak i smør i butikkene så de ble ikke helt som før. Vi fikk hvertfall gode pepperkaker og spiste kyllingmiddag før Ingrid og jeg begynte å se på en film. Kan jo vise noen bilder av denne baksten også da, siden jeg er så godt i gang...

Bilder fra i går

Heei! Nå er jeg hos Ingrid og baker pepperkaker! Dette har vært en skikkelig bakehelg. Bakte jo lefser og flatbrød i går før jeg fikk besøk av Ida og Cathrine. I dag har jeg kjevlet/spist pepperkakehjerter så det holder. Nå føler jeg meg egentlig ganske forsynt med baking. Etterpå blir det familiemiddag her hos Ingrid<3

Litt godt stekte lefser også kalt villsvin :)

Sjekk det proffe flatbrødet mitt a!

Håper alle har hatt en fin helg!

9/10. desember

Helluu! Nå er vi ferdig med bakingen. Det har vært en veldig hyggelig dag! Fikk supre flatbrød og lomper i år. Vi spiste noe av det til middagen som vi gjør hvert år. Shempegodt! 

Fikk ikke blogga så mye i går, siden jeg hadde besøk. Da var det mange rare folk her... Dere kan få se noen bilder av de rareste da:

haha, neida. Alltid koselig med besøk!

God morgen!

Nå kommer det snart besøk. Vi har som tradisjon å bake en gang før jul sammen med tre andre familier. Så i dag skal vi vel bake flatbrød, lefser og potetlefser. Blir koselig det da. Vi har blitt litt flinkere til å ikke få mel rundt i hele huset etter hvert også. For mange år siden var nemlig den blå sofaen vår blitt hvit etter en dag med baking.

8. desember

Hei på deg!

Nå har jeg kommet hjem fra en veldig snøete joggetur. Måtte jo nesten løpe med øynene lukket. Menmen, det gikk fint. Vi må jo ha snø til jul, så langt ser det bra ut. 

Har ikke gjort så mye annet i dag enn å ha besøk av Ida og lese til engelsktentamen. Skulle sikkert ha lest mye mer enn det jeg har gjort. Blir rimelig fort lei av å lese sånt, så det får bare gå.

En skoledag til så er det helg da! Gleder meg♥

I love the nightlifeGårsdagens innkjøp. Som sagt ikke store greier, men det er hvertfall noe som kommer til å bli brukt. Deborah lippmann neglelakkene er så fiine, men dessverre har de en fin pris også. 

Nå skal jeg ut å trene. Har sittet inne lenge nok nå og er lei av å lese engelsktekster til tentamen!

Bloggees♥

Ida(g)

Yallaaa. Idag hadde jeg lyst til å bryte meg inn hos Christina for å blogge litt. Så da gjorde jeg det. 
Så her satt jeg i en god stund, og sitter her fortsatt, og har ingen planer om å flytte meg enda. 

Christina så meg og bare: 


 Nesten da hvertfall.. 

Hun la ikke merke til at det var søte meg, fordi jeg er blond nå, skjønner du. Så ga hun meg pizza, fordi jeg var sulten. Hvis hun ikke hadde gitt meg pizza kunne det gått rikitg ille, skjønner du. 
Ida + tom mage = christina i fare. Så hun så ingen annen løsning enn å gi meg mat, og da så jeg sånn ut:

bitch out.

SNØ

Heihei! I dag hadde jeg med kamera på skolen, så da fikk jeg tatt noen bilder før det ble mørkt. Etter skolen var Cathrine med meg hjem. Så dro vi til Ski med Ida litt senere. Vi var egentlig på julegavejakt, men det gikk ikke så bra. Jeg endte opp med et par småting bare. Julegavene får vi ta senere. (Kreds til Ida for overskriften)

Blogges♥

Desembertirsdag

I dag hadde vi mattetentamen på skuleen. Krysser fingrene for at det gikk bra. Ellers har jeg egentlig brukt mye av dagen på å se gjennom gamle bilder. Skulle ikke lete så lenge før jeg fikk meg en god latter. Jeg har masse drittbilder, så jeg må bli flinkere til å slette. Tok utrolig mye bilder før, av alt og ingenting. Morsomt å se hvor mye folk forandrer seg. Man kan forandre seg mye på et par år!

Natti

Enda en fin helg over... Nå er det snart natta for meg. Dette har vært en veldig hyggelig helg, gleder meg til neste allerede. Nå har vi tent det første og andre adventslyset for håp og glede! Jeg håper egentlig det kommer litt snø snart. Får liksom ikke noe julefølelse uten snøen.

Sov godt da♥

4. desember 2011

Hei på deg! I dag har jeg vært en tur i Ski. Kjøpte Sushi som vi snart skal spise. De har jo begynt å ha søndagsåpent på senteret også nå. Så var en tur innom der. Kjøpte ikke noe spennende egentlig. Har vært veldig deilig med helg! Nå er det dessverre ikke så mye igjen av den. Skal bruke det som er igjen av den til å tenne det andre adventslyset, spise sushi med familien og kanskje øve litt mer til mattetentamen på tirsdag.

Håper alle har hatt en fin helg♥

Last night

I går kveld var jeg på julebord hos Ida. Det var veldig hyggelig og vi spiste masse god mat. 

Cathrine med bamseen♥

I dag blir det øving til mattetentamen. Elsker å bruke helgene på sånt!! Kjempedumt at vi ikke får forberedelsesdag. Er det en tentamen man kan(trenger) forberede seg til er det matte.

Sorry for dårlige bilder i det siste. Var flink og tok hele fem bilder på julebordet i går. Haha, loveer å skjerpe meg!

Julebord

Nå skal jeg snart på julebord hos Ida. Det blir sikkert koselig! Tidligere i dag bleket vi håret hennes en gang til. Så gikk vi ned til frisøren for å kjøpe sølvsjampo. Det endte med at Ida bestilte frisørtime. Hjemmeprosjektet ble ikke så veldig vellykket :P menmeen..

Blogges ♥

Hår Update!

Hei igjen! Dette ser jo bra ut...

Farger hår

God kveld i stuen, godtfolk!

Just nu farger jag och Christina håret til Ida blondt... Ja jeg vet, hun burde heller ha brunt, men neida, hu gjør som hu vil. STA SOM ET ESEL. Neida...... Joda. 

Men jaja. Vi trenger noen med gresskar-hår for at det skal finnes noen med normalt hår :)

Idas siste minutt som brunette:o

RIP håret :( det vil bli sterkt savnet! 

- Cathrine og Christinaa

Førjulskos


Startet desember med litt førjulskos♥ Nå er det bare 23 dager igjen til julaften, gleder meg! Må snart begynne med julegavehandlig også.

Noen flere som gleder seg?

December 1

Hei! I dag har Cathrine og Junie vært på besøk. Det ble mye prating! Vi har nemlig begynt å planlegge skoleballet. Vi har tenkt til å leie limousin (ehee). Uansett må vi hvertfall prøve å få en full limmo så det blir så billig som mulig. 

I kveld blir jeg vel sittene klistra foran TVen. Det er jo 1. desember, så tenkte hvertfall jeg skulle se åssen Nissene over skog og hei programmet er. Det har fått veldig bra kritikk har jeg sett.

vinterbilde fra i fjor som jeg fant blant alle bildene på mobilen min

snakkees♥

30.nov.2011

Hei! I dag kom jeg hjem litt tidligere på grunn av tentamen. Dette har blitt en skikkelig daffedag så skal snart ut å trene litt. Tenk at det er 1.desember i morgen! Syns ikke det er lenge siden sommerferien. Og i morgen begynner nedtellingen til julaften. Jeg er så heldig og har fått haribo kalender, hihi.

Nå stikker jeg ut, blogges♥

Kino

Nå drar jeg til Ski for å se på Twilight filmen med Junie♥
Bloggees :)

Nytt design

Nå har jeg endra på designet, som dere sikkert ser! Det forrige var jo kanskje litt kjedelig, også var jeg veldig lei av det.

Hva syns dere?

Kveldskos

Nå sitter jeg med en kopp kakao og franskboka ved siden av meg. Så på Teenage Boss i stad. Ganske morsomt egentlig.

Jeg tror det er mange ungdommer som hadde blitt overrasket over hvor mye penger de bruker på ting og tang, inkludert meg selv. Nå er det stor fare for fast beløp i uka på meg.Jeg er jo ganske god på å svi av penger. Regner ofte ut hvor mye jeg har brukt etter at jeg har vært på shopping. Da er det overraskende å se hvor mye penger som går med på småting. Øredobber, ringer og alt sånt som egentlig er billig blir fort mye penger det også. 


Bilder fra Skrillex konserten

                 Cathrine og Vilde♥                 Cathrine og meg :P

Tok ikke så mange bilder siden mobilen er ganske full. Ikke de beste bildene, men gode minner da♥

Skrillex!!

Kom akkurat hjem fra Skrillex konsert med Cathrine og Vilde<3 Det var kjempebra, beste tirsdagen på leenge hvertfall! Ble jo en del dansing da, eller hopping. Også ble vi alle helt tørre i halsen haha, så sitter her med et glass vann nå. Tror ørene mine har fått nok lyd for i dag. Men det var en sykt bra tirsdagskveld da, bør gjentas! 

Skal prøve å laste opp bildene og filmene fra konserten. Har noe på mobilen som ikke ble så verst, men har aldri lasta over fra mobilen før. Så vi får se hvor lang tid det tar...


Yeeey

Pappa kom hjem fra Tanzania i stad også hadde han kjøpt med gave til meg! Jeg har snakket lenge om å kjøpe mus til mac'en, men så fikk jeg det i dag da :D Syns det er greit å ha, for det kan bli litt slitsomt å bruke den styreflaten hele tiden. 

Fiin ja :) 

21.nov.2011

Hellu! Fikk ikke blogga i helga. Grunnen til det er at jeg var på besøk hos bestemor i Trøndelag. Så på fredag leide vi en bil på Værnes og kjørte til bestemor. Hadde ikke med mac'en siden det ikke er nett der. Vi var en tur på Magneten (kjøpesenter), jeg kjøpte en strikka genser bare...Også var vi ute å spiste på søndag før vi dro.  

Den flotte Poloen vi kjørte^^Gikk mye tid på godterispising også da :P

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra piano-time. I morgen blir det Skrillex konsert!

Klipt meg

Var hos frisøren i går. Ser ikke så veldig annerledes ut akkurat. Har bare klipt endene litt. Også kjøpte jeg med varmebeskyttende spray/produkt som jeg må bruke før jeg skal rette eller føne. Prøver egentlig å la være å rette siden det sliter så innmari på håret, men noen dager mååå jeg bare. Da er det sikkert greit å ha noe som beskytter litt hvertfall. Ellers var Susanne på besøk i går. Vi bare chilla egentlig. 

Fikk ikke blogga i går siden vi mistet nettet igjen!

Snakkes♥

Vilde og Ida på besøk

Hei! I dag har Vilde og Ida vært på besøk. Alle var kjempesultne etter en lang dag på skolen. Ida og jeg var ikke ferdig med et kunst og håndverk prosjekt så vi måtte gjøre det ferdig etter skolen. Senere lagde vi muffins. Hadde det veldig koselig, masse latter :P


Vilde og boka daa♥Alle ble kanskje ikke like fine.

I går fikk jeg ikke blogga for nettet ble borte! Fikk det tilbake for en liten stund siden. Så nå er alt bra, haha..

Vilde har også fått seg blogg, bare å trykke her hvis du vil ta en titt innom :)

Skuespill

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha øvd på skuespill. Vi har fått i oppgave på skolen å lage et skuespill til en novelle. Så derfor var Juelma, Ole, August og jeg hos Juelma sånn at vi skulle få gjort ferdig manuset til i morgen. Senere i dag skal jeg en tur til Ingrid :)

Bloggees!

Lørdag!

Endelig lørdag og helg! Vet ikke helt hva planene for denne lørdagen blir, men vi skal hvertfall feire farsdag litt i dag siden pappa ikke er hjemme i morgen. Jeg finner alltid noe å gjøre på lørdager uansett, så det blir nok ikke noe problem.

Blogges sikkert senere i dag♥

Bursdagsfeiring

I dag har jeg vært på Peppes med en hel gjeng jenter. Ida og Cathrine skulle feire bursdagene sine. Så da ble det pizza og oreokake. Vi hadde det veldig koselig! Rakk til og med en tur innom senteret for å finne farsdagsgave. Tok ikke så mange bilder, men her er noen...

Ida bursdagsbarn♥Og Cathrine bursdagsbarn♥

Kosmetikk med hormonforstyrrende stoffer

I dag ble jeg indtrodusert for "hormon sjekk". En app hvor man kan skanne strekkoden på hudpleieprodukter og se om de inneholder hormonforstyrrende stoffer. Jeg testet blant annet ansiktsmasken fra H&M og den gikk rett i søpla etterpå...Også sminkefjerneren som "alle" bruker, som jeg alltid bruker :OTestet Garnier sin sminkefjerner og den hadde bare ett hormonforstyrrende stoff. Fant noen grønne produkter også da :)Denne håndkremen er veldig god, så det var godt den var et grønt produkt da!

Jeg vet jo ikke hvor farlig alle stoffene er. Jeg tenker bare sånn at siden man kan velge grønne prudukter ovenfor røde så er det like greit. Det er ikke noe poeng i å bruke et kosmetikkprodukt med masse hormonforstyrrende stoffer i, når man bare kan kjøpe et annet merke som har grønne produkter. Fikk ikke testet så mye sminke siden strekkodene ofte er på pappen rundt, som jeg har kastet. Også funker det ikke på produkter som er kjøpt i utlandet. Det var jo litt interessant å se hvilke produkter man burde bruke!

Har du testet hormon sjekk appen?

From nelly with love-pakke i posten

Wiiiiiiiiiiiii :D

Sniktitt på dagens

Klar for langhelg

I morgen er det planleggingsdag på skolen, så da blir det langhelg! Har ikke lagt så mange planer for helga , men det er deilig å ikke ha det noen ganger også. Jeg er hvertfall veldig klar for langhelg! (Er alltid klar for det) eheh, men vi snakkes sikkert i morgen! Tenkte jeg kunne vise dere ytterjakka mi da :)

Noen flere som gleder seg til helga?

Hunter magic buffer

Hello =D I dag var jeg en kjapp tur på Ski Storsenter og kjøpte meg ny ytterjakke. Jeg kan sikkert vise dere den en dag. Meen jeg har også pusset Hunter-støvlene mine. De pleide nemlig å se sånn ut:Fiiine, ikke sant?Så jeg pussa de med boot bufferen som er på bildet over, og se på forskjellen!Hahah, litt finere nå da

Har ikke brukt de på lenge siden de på lenge siden jeg ikke hadde fått kjøpt den sprayen. Den funka hvertfall, nå er det bare å begynne å bruke de igjen :) Så hvis du også har fått grå støvler vet du hva du må gjøre!

Blogges♥

Halloween Monday

I dag har det ikke skjedd mye spennende, dessverre. Det kom noen skumle barn på døra i sted, enten ser huset vårt veldig skummelt ut eller så er det veldig få som går halloween her. Bortsett fra deet, så har jeg spilt piano i dag. Har altså ikke så mye å blogge om i dag, føler jeg. Hvis du har noen forsalg til hva jeg skal blogge om blir jeg kjempeglad! Vil gjene vite hva dere liker best å lese om på blogger :)

Her er mitt fantastiske halloweenkostyme, hehe...

Snakkes da♥

Ballett

Hellu! I går var vi på operaen og så på ballett. Vi så på Svanesjøen. Det var utrolig fiint! Jeg har egentlig sett Svanesjøen en gang før når jeg var mindre, men husker ikke så mye av det. Det var også første gang jeg var inne i en av salene på operaen. Det er så fint når hele senen er full av ballettdansere i hvite kjoler. Jeg har ikke noe greie på ballett, men det var uansett veldig fint å se på. De er jo så utrolig flinke til å danse, så det ligger nok veldig mye hardt arbeid bak.

haha, litt vindproblemer på operaen.meg og Susanne før forestillingen♥

Hva syns du om ballettdansing?

Kostymebursdag

 I går var jeg i kostymebursdag hos Susanne. Idunn og Susanne skulle feire bursdagene sine. Det var en veldig hyggelig jentekveld. 

I dag blir det tur til operaen for å se på Svanesjøen (ballett). Skal dit sammen med farmor, tante, mamma, pappa og Susanne. Gleder meg!

Snakkes<3

Rommet mitt

Heihei! Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut bilder av rommet mitt, så her kommer de. Hadde en ganske travel dag i går, så rakk ikke å blogge. Jeg var i stallen først og så på Peppes med Anneli, Cathrine, Heidi og Vilde. I dag ska jeg til Oslo og møte Jorunn :)

Filmtirsdag

Nå har jeg besøk av Cathrine, vi ser på The Proposal. I dag har vi vært på bøsøk hos Drømtorp vgs. Begge valgte å dra på medier og kommunikasjon der. Men vi syns ikke vi ble så mye klokere, er fortsatt usikre på hvilken linje vi vil gå. Så...det var en liten oppdatering. Er ikke så lett å finne på noe å blogge om når man bor på et slikt eee...spennende sted :)

Fra Cathrine sin konf :D

Stallen 161011

I dag har jeg vært i stallen igjen. Forresten så var det veldig gøy på OHS i går. Det mest imponerende var vel kanskje Lorenzo som stod på ryggen til to hester ooog hoppa :O fant en video på youtube som dere kan se...HER. Ellers er det jo fint å se på sprang også, kjempeflinke ryttere. Digger ponnygaloppen, kjempesøte de små ponniene :P Noen av dem er jo litt frekke også da.

Men her er noen bilder fra stallen i dag :)

Schmaker godt!

Nå har jeg bøsøk av Anneli igjen, noe som resulterer i enda mer av sunn og nærende kost! Her er dagens:Runde 1, gjett hvem som er hvem sin ^^Anneli er på andre runde (Y)

Alle gode ting er tre :) 

Dagens sitat: "Du...vi skal ikke lage milkshake av det som er igjen da?"

Er du like glad i is som Anneli?

STREETSTYLE

I dag fikk jeg besøk av Anneli rett etter skolen. Vi hadde vår egen lille pølsefest. Gilde Wienerpølser i lompe, mmmm. Sunn og nærende kost, som man sier! Jeg var egentlig veldig trøtt i dag, men jeg kom meg nå ut på joggetur uansett.

Nå har jeg nettopp kommet inn igjen og tenkte jeg skulle lese oktobernummeret av Streetstyle :) 

Voilà!


Her er resultatet av puslespillet mitt fra Ikea! Det ble jo ganske bra til slutt syns jeg. Nå slipper jeg å ha så masse ting på gulvet. Bonus at kommoden var på salg også.

Puslespill

Jeg fikk et fint puslespill fra Ikea i dag. Nettop ferdig med middagen. Så nå skal jeg kose meg med puslespillet til dessert.Ser gøy ut, ikke sant??Ellers så møtte jeg to søte blogglesere i dag ;D

I morgen blir det stallen igjen, også er familien bedt på middag til Ingrid. 

Prekast!

IKEA

Nå skal vi straks dra en tur innom en fotobutikk og levere noen bilder, før vi skal på Ikea :)snakkes!

Gjesteblogger: YO9

Hei alle sammeen!

Jeg heter Junie og er en god venn av Christina. Og for dere som kanskje lurer: JA, jeg er mye kulere enn Chris..
Så, hva gjør vi? Akkurat nå sitter vi og ser på IDOOOOL <33333 ehehe, neida, vi er ikke såå fan av det altsåå,
jo, nei, kanskje...  Ok, jeg er egentlig ikke en så useriøs person som jeg kanskje virker som, men Christina hadde ikke noe å blogge om, så da tok jeg utfordringen på strak arm, som man sier:
 

FEM TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM CFM:
- Hun har en forferdelig uvane som smitter over på de rundt henne: plukke på håret HEELE tiden 
- Hun er veldig flink på piano
- Hun eeelsker cola, pepsi SUGER (for dere som fortsatt måtte tvile)
- Hun tar, som dere har forstått, utrolig fine bilder! Jeg er faktisk veldig misunnelig på det
- Hun har en tendens til å være skikkelig frekk! Vet dere hva, isted sa hun til en venninne av meg at hun
var "stuck" med meg i hele kveld. HVOR FREKT ER IKKE DET? :O omfg....

Men egentlig er hun veldig søt og snill, altså.


Her er et nokså herlig bilde av meg. 

-Junie

Tea time

Nå ser vi (Ingrid og jeg) på TV og drikker te. Fikk veldig lyst på te. Når jeg var i England fant jeg verdens beste, Supergod!


Klar for kino

Heiaa! Nå er vi klare for kino. Jeg har latt meg overtale til å bli med på Phantom of the Opera. Vet ikke om det blir noe mer blogging i kveld, siden filmen varer ganske lenge. 

Lørdag i Tønsberg

Nå er jeg i Tønsberg på besøk hos tante. I dag var vi i Horten og så oss litt rundt der. Så hentet vi farmor og dro til BikBok på Farmandstredet. Nå har vi nettopp kommet tilbake etter å ha vært på brygga. Vi spiste på Havariet og fikk veldig god mat.


Håper alle har hatt en fin lørdag!

Wohoo!

Nå er jeg på 3. plass på topplista over Ås. Skal prøve å bli flinkere til å blogge. Det har jo vært litt dårlig med oppdateringer de siste dagene.


Jeg skal snart ta toget til Tønsberg. PC'en er med, så da blir det sikkert blogging derfra.

Smil da, for faen!

Nå er Vilde på besøk...igjen! Hahah, neida. Vi var ute en tur i stad og tok noen bilder. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende i Ås. 


Jeg skal til Tønsberg i morgen og Vilde til Larvik. Også plutselig fant vi ut at vi slapp å ta toget alene, wiii! Er så kjedelig å ta toget alene, så da passet det veldig bra at begge skulle på samme tog.

Header til Anneli

Nå har jeg laget header til Anneli. Håper du blir fornøyd Anneli :)

Bare å klikke på headeren hvis du vil besøke bloggen hennes!

Anneli og Christina blogging

Hei folkens! Anneli og jeg sitter her og lurer på hva vi skal skrive. Ville bare si ifra om at vi er i live og har det veldig bra. Etter 16382524 nye bilder fant vi ut at vi skulle ta et fra "fotoshooten".


Ha en fin tirdagskveld!!

xoxo Anneli & Christina

Ida+Christina=Idoool

Nå sitter Ida og jeg og ser på Idol, synes det er så mange flinke med i år. Så nettopp Marlen synge "Hurt" utrolig fint!


Håper alle har hatt en fin fredag!

Helga

Vet at jeg egentlig skulle legge ut antrekk og sånn på fredag, men alle bestemte seg for å la være å pynte seg så...Men uansett så hadde vi det veldig morsomt! Klarte å glemme igjen kameraet mitt, så får se senere om det er noen fine bilder. Tror kanskje jeg skal spare dere for synet av de fleste. Har noen bilder fra stallen som dere kan få se imens.

en av mine beste venner Ingrid♥ og meg sammen med Fidus og Sugar.

Bondelivet

Hei dere! Tenkte jeg skulle fortsette å blogge, men tok en liten pause etter at jeg kom hjem fra USA. Kjempekoselig å se alle vennene igjen! Har hatt mye program i det siste og vært på helgeturer. Til helga skal jeg være hjemme så da blir det sikkert tid til litt blogging. Håper alle likte Vilde og Heidi sitt gjesteinnlegg. Dere kommer sikkert til å se mer av de på bloggen. 

Her kommer noen bilder fra helga, var på besøk hos bestemor i Trøndelag :) 

Gjesteinnlegg

Heihei alle sammen! Dette er et gjesteinnlegg av Heidi og Vilde. 

Christina er endelig tilbake igjen fra USA, og nå  sitter vi her nede i kjelleren hennes og koser oss. : ) Hører på musikk og lader opp til fest på fredag! Alle har gledet seg i flere uker til denne festen, så det kommer til å bli konge! Christina kommer til å oppdatere bloggen om ikke så lenge, så bare å følge med. Kanskje hun kan legge ut kveldens outfit på fredag også? 

Snakkes senere bloggen! Klem fra Heidi & Vilde♥

Klar for hjemreise

Nå er jeg på flyplassen i Salt Lake City. Venter på flyet til Chicago, så skal vi til New York og deretter til Norge. Gleder meg til å komme hjem!

Tankene mine går til alle pårørende

Det er uvirkelig å høre om bombingen og all skytingen i Norge. Har nesten ikke ord, det er uforståelig! Forferdelig trist å høre om alle skadde og det høye tallet med drepte. 

Tankene mine går til alle pårørende etter skytingen på Utøya og eksplosjonen i Oslo. 

Sunny Day

Hei! Igår var vi på Aggie "iskrem-cafeen", hvor de har veldig god is! Etterpå ble vi sittende en stund i sola utenfor universitetet hvor det er en slags park. Senere på kvelden var vi på grillparty hos noen vi kjenner her, en veldig hyggelig dag.

Nå skal vi på shoppingtur til Salt Lake City.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg=)