Antrekk

Bright Light

Jeans: Dr Denim

Sko: Zara

Jakke: Zara

Øredobber: Zara

Topp: Nelly.com

Hva synes du om antrekket?

Soothing times

Hellu! Daa var det fredag igjen og tid for helg. Denne helga planlegger jeg i grunnen bare å slappe av. Det har vært så mye opplegg hver helg i det siste, så da skal det definitivt bli deilig med en rolig helg. Det er greit å ikke ha noen planer innimellom også. 

I dag er jeg klar for en liten treningsøkt også skal jeg prøve å få tatt litt bilder til bloggen. Til kvelden blir det taco-fredag og filmkos så det blir supert! Håper dere får en koselig fredagskveld også♥

Det kommer antrekksbilder senere i dag så det er bare å følge med! 

#mote #antrekk #høstmote #trend #foto

Between the leaves the sun shines

Bukse: Dr Denim

Topp: Gina Tricot 

Ballerinas: Buffalo London

Hva synes du om antrekket?

#mote #antrekk #høst #høstmote #trend #foto

Details of the day

Her er en liten sniktitt på dagens antrekk. Flere bilder kommer litt senere!

#fashion #details #sneekpeak #antrekk #outfit #dagens #foto #mote #høst #høstmote

Keep your heart strong

Her er gårsdagens antrekk. Toppen og blusen er fra BikBok, shortsen fra Zara og ballerinas fra Bianco. 

Hva synes du om antrekket?


 

#antrekk #mote #dagensoutfit #outfit #sommer #shorts #foto

Sneak Peek

Hei! Håper dere har hett en bra start på den nye uka. Jeg begynte min uke med en god frokost etterfulgt av en treningsøkt. Senere i dag skal jeg lage cupcakes, så jeg håper det blir vellykket. Jeg har nemlig veldig lyst på cupcakes nå!

Her er forresten en liten sniktitt på gårsdagens antrekk som jeg legger ut litt senere. Det har jo vært så fint sommervær de siste dagene, utrolig deilig med sol og varme. Det er veldig behagelig å slippe å pakke seg inn i ullgensere og skjerf, så jeg merker jeg gruer meg litt til det blir kaldere. Vi får nyte sommerværet så lenge det går an!


#antrekk #mote #foto 

 

Preparing for Fall

Fredagens høstantrekk! Det var ikke så varm på fredag før vi dro til Tønsberg så da tok jeg på meg et litt høstlig antrekk...

Elsker min nye, deilige cardigan fra H&M og behagelige t-skjorte fra Lindex. Jeg har savnet en enkel grå t-skjorte i garderoben og endelig fant jeg en med et behagelig stoff. Jeg trodde det var bomull i den først, men det viste seg å være lyocell (som jeg aldri har hørt om) og det skal være miljøvennlig. Det var jo ikke dumt at den var både behagelig og miljøvennlig! Det sa hvertfall ikke jeg neitakk til så da ble den med meg hjem. 

Hva synes du om antrekket?

#antrekk #outfit #høstmote #mote #høst

Day And Night

Her er gårsdagens antrekk. Jeg hadde på meg kjole, men siden det ble litt kaldt slang jeg like gjerne en bukse over. Det er jo praktisk hvis man skal på fest også for da er det bare å fjerne buksa og eventuelt skjorta og vips så er man kledd for fest. Converse er kanskje ikke de fineste fest-skoene heller, så det kan jo være greit å skifte ut de også med et par høye heler.Hva synes du om antrekket?


#mote #antrekk #kjole #sommer #foto

Dagens antrekk

Hellu! Her kommer dagens antrekk. I dag har det vært kjempefint vær ute. De kalde regnværsdagene tok en pause og vi fikk sol og varme. I dag følte jeg for å ha på kjole så jeg tok på meg min maxikjole fra Gina Tricot som jeg kjøpte i fjor, toppen er fra H&M. Ettersom det ble et ganske helsvart antrekk tok jeg på meg en rød leppestift som jeg kjøpte til 17. mai i år, men aldri har fått brukt! Det hadde jo blitt litt for pynta for en tur til Ski Storsenter om jeg skulle hatt på høye heler, så da ble det converse til. 

I dag skal jeg ha en rolig lørdagskveld foran TV'en. Har planer om å se en episode av Suits. Fikk også kjøpt meg en stor fersk ananas i sted som jeg tenkte å smake på i tillegg til litt godis. Jeg må bare fortelle litt om den ananasen, hahah. Jeg stod i butikken og lurte på hvordan i all verden jeg skulle vite om ananasen var moden eller ikke. Skulle jeg ta en skikkelig mørk en, en gul eller en grønn? Jeg regnet med at de grønne var nokså umodne, men det var mange å velge mellom. Derfor fikk jeg hjelp av en i butikken som sa at hvis man kunne dra ut bladene på toppen så var den moden! Dette har jeg aldri hørt om før, så det var jo en morsom ting å lære. Det skal bli spennende å se om jeg fikk med meg en moden ananas hjem.

Håper dere får en fin kveld videre♥

#antrekk #mote #kjole #shopping #sommer

When the summer comes to an end...Her er gårsdagens antrekk, utrolig lenge siden jeg har brukt Jeffrey Campbell-skoene mine nå så jeg tok de med ut på en liten fotoshoot. Kunne ikke huske at de var så behagelige å gå med, jeg fikk meg en overraskelse da jeg tok de på i går. Velger ofte bort høye heler fordi jeg føler det er veldig upraktisk til tider. Jeg har dessverre fått brukt mine Jeffreys alt for lite og har derfor vurdert om jeg skal selge de, men jeg klarer ikke å bestemme meg helt. Håper dere har hatt en fin dag så langt! Jeg skal snart spise jordbær og muffins til dessert. Jeg spiste også "kjøpe-kebab" nr.3 i mitt liv i sted. Hahah, kebab er veldig godt egentlig. Vi har ofte pleid å lage kebab hjemme, så jeg har ikke smakt bortelaget så mange ganger, men det kan anbefales altså!

Hva synes du om antrekket?

#mote #antrekk #jeffreycampbell #sommer #høst

Gårsdagens Antrekk

Hellu! I går hadde jeg på meg min ubrukte kjole som jeg kjøpte i Oslo tidligere i år. Jeg hadde vært og sett på den flere ganger tidligere, men dro hjem uten den hver gang. Da jeg kom tilbake til butikken sammen med mamma og pappa var den på salg, det var én kjole igjen i min størrelse så jeg hoppet selvfølgelig i prøverommet. Tok ikke så lang tid før jeg hadde bestemt meg for å ta den med hjem da. Det har dessverre vært dårlig med kjole-anledninger, men i går benyttet jeg sjansen ettersom det var mamma og pappas bryllupsdag. 

I dag har jeg vært sammen med min kjære bror, vi handlet blåskjell og reker som familien har spist til middag. Etterpå skal vi spise gårsdagens kake, lurt å lage stor kake så har man litt dagen etterpå også. Jeg har laget blåbærmuffins i dag også. Ble jo litt mye bakst her i dag, men jeg kunne ikke bare la blåbærene vi plukket ligge i kjøleskapet. Jeg lot være å legge noen i fryseren i helga slik at jeg kunne lage blåbærmuffins i dag. De ble kjempegode! Har allerede spist et par, brodern var også veldig fornøyd virket det som. Jeg har gått ut av tellingen på hvor mange han har spist, hahah. Hjemmelagde blåbærmuffins er noe HELT annet enn de du får kjøpt på butikken. Jeg har egentlig aldri likt blåbærmuffins, men det er fordi jeg aldri har smakt ferske hjemmelagde. De fra butikken er jo sikkert fulle av tilsetningstoffer, kan jo lure på hvordan man får blåbær til å holde seg i ukesvis...Uansett de fra butikken har ikke mye god blåbærsmak hverfall. Nå er jeg veldig klar for dessert, dere får ha en fin kveld!

#kjole #antrekk #mote

Hei Sveis

Hei på deg! I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma. Vi startet dagen med ciabatta til frokost, som jeg bakte går. Den ble suupergod og luftig, så det skal jeg definitivt lage flere ganger. Har vært litt redd for å prøve meg på ciabatta ettersom det hørtes litt vrient ut, men det var mye lettere enn jeg trodde! Jeg hadde frisørtime tidligere i dag, så jeg har fått litt kortere hår siden sist. Det trengte definitivt en stuss!

Etter frisørtimen tok vi en tur innom Zara før det ble en spisepause på Joe & The Juice. Såå var vi innom BikBok hvor jeg kjøpte jeg et par topper før vi dro tilbake til Ski for å hande mat og slikt. Nå har jeg nettopp inntatt en jordbærsmoothie og en hjemmelaget sjokoladecookie. Jeg sitter og ser på regnet som bøtter ned utenfor, småfuglene søker ly på matfatet under takrenna her. Jeg er glad vi kom oss inn før været ble slik. Når vi var i Oslo var det kjempedeilig vær, kunne jo bare gå rundt i en enkel topp og bukse, sola varmet som bare det. Det er vel bare sånn den norske sommeren er, ikke lett å skjønne seg på...

Nå står skinkesteka i ovnen og det er bare mamma og jeg som er hjemme. Vi venter på at pappa skal komme hjem fra fisketur. Broren min og kjæresten hans kommer etterpå også, så da blir det familiemiddag og en rolig kveld. Håper dere har hatt en fin dag så langt!

#mote #mat #shopping #Oslo

Yesterday & Today

Hei! I går ble det veldig lite blogging. Jeg var ganske så opptatt hele dagen, så da ble det ikke mye tid til overs for bloggen. Først var jeg en tur på Ski Storsenter, der kjøpte jeg noen småsaker som et smykke til 29kr og en leppestift til litt mer. Smykket var jo et kupp da, sjelden man får så billige smykker. Etter at jeg hadde vært innom lekebutikken og kjøpt en "kosekanin" møtte jeg mamma, så dro vi hjem og lagde taco til middag.

Etter middag dro vi videre til sykehuset i Oslo sammen med pappa, vi plukket også opp broren min på togstasjonen. Vi skulle nemlig besøke det nyeste familiemedlem. En liten vakker jente som nettopp har kommet til verden. Det var selvfølgelig derfor jeg var innom lekebutikken og kjøpte en kanin også! Det er jo helt nødvendig for alle små jenter å ha en liten kosekanin, så nå fikk hun sitt første kosedyr. Mitt favorittkosedyr når jeg var liten var også en kanin, så jeg tenkte jeg måtte videreføre den trenden.Nå er jeg straks klar for dagens treningsøkt, skal bare la frokosten synke ned. I kveld skal jeg i Bursdagsfest, så jeg må få pakket ferdig gaven i løpet av dagen! Ikke minst må jeg finne ut hva jeg skal ha på meg, det er jo en evig utfordring å måtte velge bursdagsantrekkk. Jeg har delvis bestemt meg hverfall, så får jeg bare håpe jeg ikke begynner å ombestemme meg. Tror jeg skal satse på kjole hvertfall! Håper dere får en super dag videre♥

Sommerdager

Hellu! I dag har jeg brukt dagen på å trene og rydde. Rommet mitt har begynt å skrike etter en vask, så i dag måtte jeg rett og slett bare sette i gang med rydding og vasking. Ellers nyter jeg det fine været i dag, jeg har kost meg med hjemmebakte boller til lunsj og en frisk juice. Kjenner jeg begynner å få skikkelig dilla på juice og smoothie. Har vel laget det hver dag denne uka, det er såå godt og friskt. Spesielt på varme sommerdagen som i dag! Jeg føler man kan putte oppi nesten hva som helst av frukt og bær, det smaker jo godt uansett. I dag lagde jeg en med ananas, jordbær, eple, appelsin og lime. Smakte supergodt!

Her er dagens antrekk, bildene er fra en liten stund tilbake. Jeg fant plutselig noen antrekksbilder i går som jeg ikke har publisert. 

Topp: Carlings

Bukse: Dr.Denim

Smykke: Lindex

Armbånd: Laget selv

Ringer: Gina Tricot

Veska fikk jeg av pappa en gang etter at han hadde vært i Finnmark, tror den er laget av bjørk faktisk!

Dere får ha en fin dag videre♥

 

Jentekveld

God morgen! Nå har jeg akkurat inntatt frokosten og skal snart trene litt. Har ikke så mange planer for dagen, annet enn at jeg må bestemme meg for om jeg skal bli med til Trøndelag. Er ikke heelt sikker på hva jeg vil, så vi får se hva det blir til. Hvis jeg skal være med går nok deler av dagen til pakking og slikt.

I går hadde jeg en hyggelig tirsdagskveld sammen med Anneli og Cathrine. Vi var på peppes hvor vi bestilte en stor pizza. Jeg fikk smakt på pizzaen med pommes frites og bernaise! Hahah, det høres jo litt spesielt ut å ha det på en pizza, men den var egentlig ganske god. Etter at vi hadde spist og pratet en stund tok vi en runde inne på Ski Storsenter. Der var vi innom en del butikker før vi endte opp på Joe & The Juice. Det ble en veldig koselig kveld, lenge siden jeg hadde sett jentene nå!

Det kommer noen antrekksbilder litt senere. Håper dere får en fin dag!

Casual Casual

Hei på deg! Tok noen bilder før vi dro inn til byen tidligere i dag, så her har dere dagens antrekk. Jeg var så uheldig å falle slik at det ble hull på begge knærne på jeansen! Neida, bare tuller. Jeg skulle ha et par jeans før jeg dro til Spania, jeg synes jeg hadde funnet de perfekte blå og gikk for å spørre om de hadde dem i min størrelse. Disse jeansene hadde ikke hull på knærne, ettersom jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt meg det. Det viste seg til slutt at den buksa jeg hadde funnet var feilvare, så den skulle egentlig hatt hull på knærne den også. Jeg endte derfor opp med en "hullpåknærne-bukse" siden den passet så bra. Litt synd at den uten hull var så stor i størrelsen, men det er jo greit med to luftehull om sommeren!Dere får ha en fortsatt fin kveld!

Gold & Silver

Her kommer gårdsdagens antrekk som lovet. Selv skal jeg snart inn på kjøkkenet å lage vaniljesaus. Jeg og mamma plukket nettopp en stor bolle med bringebær fra hagen, vi hadde også litt sjokoladekake i fryseren som vi har tatt opp, så da blir det jammen dessert i dag også. Bringebærene er kjempegode så det blir ingen dum dessert med litt kake, friske bær og vaniljesaus! I morgen skal jeg antakelig en tur til Oslo for å prøve å finne meg en ny jakke blant annet, så det blir braa.

Topp & Smykke: BikBok

Sandaler: Kjøpt i Spania

Veske: LV

Kjole: H&M

Solbriller: RayBan

Hva synes du om antrekket?

Blue Kaftan

Kjøpte denne kaftanen siste kvelden i Spania. Aner ikke hva butikken het, det var en helt tilfeldig butikk mamma og jeg passerte forbi på vei tilbake til hotellet. Bildene er fra båtturen i går. Kaftanen er forresten utrolig behagelig å gå i. Elsker klær man bare kan slenge på seg om sommeren som er behagelig i tilegg til at de er anvennelige. Den er jo super å ha med i standbagen og veldig praktisk hvis man skal skifte! Passer perfekt til å slenge over bikinien. 

Nå har jeg nettopp spist jordbær og ben&jerry's-is sammen med familien. Jordbær er såå nam, det må være umulig å bli lei av. Jeg elsker nærmest alt som har med jordbær eller bringebær å gjøre, det er så friskt og godt. Blåbær også da... og rips... okei det holder. Bær er godt! Vi tok desserten etter at vi kom hjem fra brygga i Tønsberg siden tante hadde kjøpt masse jordbær, men nok om det for nå. Jeg legger ut antrekksbilder og noen bilder fra brygga i morgen. Nå skal jeg ut å rusle en tur sammen med mamma og pappa. De står her og venter på meg, så jeg må kjappe meg litt. I morgen reiser vi hjem igjen. Reisingen går i ett sett om dagen, vi skal til Trøndelag til uka nemlig! Der er det dessverre veldig dårlig med nett, så vi får se hva jeg skal gjøre med det. Nettavhengig blogger altså...

Håper dere får en fin kveld!

Navy Blue

Topp: Bershka

Shorts: Zara

Sko: BuffaloLondon

Armbånd: LoveMeLongtime

Ringer: GinaTricot

Messy Hair Bun

Hei og god morgen! Her kommer en liten smakebit på dagens antrekk. I dag drar jeg til Tønsberg, skal bare trene litt før jeg drar. Maleshortsen og bikinien er pakket, så jeg er klar for en langhelg med oppussing, bading og båttur. I går var jeg forresten en tur i drøbak og gikk rundt i sentrum der. Var bare innom noen klesbutikker, galleri og hageland. Når vi bodde på hotell i San Sebastián hadde de en mynte-plante som luktet akkurat som after eight sjokoladen. Det var altså en sjokolademintplante, man kan jo kjøpe mint i matvarebuttikken, men det er jo en helt annen sort som lukter og smaker annerledes!? Uansett...nå skal jeg prøve å finne en sjokolademintplante til grønnsakshagen vår, hahah. På hageland fant jeg en tredje mynte som het ananasmynte, visste ikke at det fantes så mange mynteplanter jeg...

Dere får ha en fin dag videre♥

Antrekk 09.07.13

Topp: Nelly

Shorts: Zara

Smykke: Lindex

Armbånd: Glitter

All Black

Heisann! Her kommer en smakebit på dagens antrekk. Satt meg akkurat inn her nå siden det skyet over. Håper sola kommer tilbake snart, det er i hvertfall varmt og fint ute i dag. Har ingen planer i dag, men får vel komme meg ut en tur! 

Dere får ha en super dag!

My favourite seasonHelluu♥ I daag begynte jeg dagen med en treningsøkt. Til lunsj ble det hjemmelagde scones og syltetøy fra i går, det smakte herlig. Etter lunsj var jeg med mamma på et hagesenter, hvor vi kjøpte en stor, fin rose som luktet kjempegodt. Akkurat nå sitter jeg og kjenner lukten av boller som svever ut fra kjøkkenet. Mamma og jeg bestemte oss for å lage en del bakst som vi kan ha i fryseren og ta opp når vi har lyst på. Så nåå har vi vært vedig flinke og laget 3 sorter bakst; Kanelboller, skoleboller og vanlige boller. Til middag lagde jeg forresten (skryt til meg selv) en perfekt italiensk-type pizza. Stekte den på stein i ovnen, bunnen ble sprø og knasende og det smakte himmelsk. 

I morgen planlegger mamma, pappa og jeg en båttur. Vi tenker å kjøre ut til en øy sammen med en venninne av meg og tanten min. Så da blir vi nok ute hele dagen, tar med oss grill og litt mat...Noe av dagens bakst og satser på lite vind og mye sol. Håper dere får en super helg!

Top: Carlings

Shorts: Zara

Smykke: Lindex

Ringer: Gina Tricot

Lovely Day

Akkuratt nå sitter jeg og slapper av i sofaen og ser på TV. Forbereder meg på å stå opp tidlig i morgen for å dra inn til Oslo en tur. Skal rundt på noen interørbutikker og slikt også er jeg på jakt etter et picnic-teppe! Håper jeg finner et fint i morgen, hihih. Har skaffet meg så fin picnic-kurv så nå trenger jeg bare et matchende teppe til å sitte på. Såå skal nok dette bli en super picnic-sommer hvis været tillater det. I morgen er det bare en uke til jeg reiser til Spania, wiii som jeg gleder meg!

Red & Lace

Hellu dere! I daag har jeg hatt en fin og rolig dag. Begynte med en treningsøkt. Fikk også klipt gresset her i dag, snill datter altså. Fant flere markjordbær mens jeg gikk rundt i hagen med klipperen. Ikke bare dumt å klippe gresset. Nå har jeg nettopp spist taco til middag. Etterpå blir det en tur ut for å finne på et eller annet. Dere får ha en fin dag♥

Top: Forever21

Shorts: Zara

Ballerinas: Bianco

Jorbæristid

Hei! I dag har jeg brukt store deler av dagen gått med til brødbaking og islaging på kjøkkenet. Jeg er ganske glad i å lage mat egentlig og for en god stund siden kjøpte jeg meg en pakke frosne jordbær og hadde store planer om å lage jordbæris. Det er sikkert mange uker siden nå, så i dag tenkte jeg at jeg fikk sette i gang. Nå står endelig laktosefri jordbæris til avkjøling i fryseren. Jeg krysser fingrene for at den kommer til å smake myyye bedre enn is fra butikken. Etterpå blir det pannekaker til middag, ser de har begynt å selge norske jordbær også. Ettersom det ikke er så mange jordbær i hagen her vurderer jeg å poppe innom en bod å kjøpe litt jordbær til i kveld. Norske jordbær er jo definitivt de beste♥

La Couleur Bleue

Shorts & Top: H&M

Bandana: Carlings

Her er antrekket jeg egentlig skulle lagt ut i går, bedre sent enn aldri!

Dagens antrekk

Her er en liten sniktitt på dagens antrekk. Flere bilder kommer litt senere i kveld. Nå skal jeg straks spise middag, svensk kalkun for å være presis. Namnam, blitt skikkelig kalkun-fan jeg altså, smakte det for første gang i vinter tror jeg. I dag har jeg vært flink blogger å tatt en del bilder, helt frem til det begynte å regne. Daa ville jeg ikke mer. Blusen jeg bestilte fra Nelly passet supert så det var bra!

Fredag 28. juni

God morgen! Tenkte bare jeg skulle informere om at det kommer noen antrekksbilder senere i dag. Akkurat nå sitter jeg ved frokostbordet, jeg er snart klar for trening og veldig klar for en hyggelig helg. Fikk forresten en pakke i posten fra Nelly i går som jeg ikke har åpnet ennå, bestilte en bluse for en liten stund siden, så jeg håper den passer. Hvis den gjør den blir den sikkert med på noen antrekssbilder i nærmeste fremtid. Håper dere får en fin helg♥

Oslo Antrekk

Necklace: Lindex

Blouse, Blazer & Jeans: GinaTricot

Her er antrekket fra da jeg var i Oslo på lørdag. I dag begynte jeg dagen med trening, til lunsj koste jeg meg med en rykende varm toast. Så satte jeg i gang å lage grøt! Hahah, jeg spiser egentlig bare grøt når det er jul og sjeldent om sommeren. Meen...jeg har hatt skikkelig lyst på grøt lenge nå, så da var det passet det bra å lage det ettersom vi hadde en del grøtris igjen fra jul. Det smakte veldig godt.

Det er ikke det beste sommerværet her i dag, en del vind og mye skyer. Det hender solen titter frem innimellom. Det fristet mest å ha en innedag allikevel idag, så håper jeg det blir en varm og super sommerdag i morgen. Da blir det kanskje en båttur og litt grillkos på en øy. 

Black & WhiteTop&Blouse: BikBok

Shorts: Zara

Shoes: BuffaloLondon

Necklace: Lindex

Today's OutfitSniiiktitt på dagens antrekk. Kom hjem fra Sverige for en liten (god) stund siden. Fikk med meg myye godt hjem, farlig med slike godisbutikker altså, men man må jo kose seg litt, sant? Det er i hvert fall ikke noe problem å finne godteri i Sverige, er jo rene godishimmelen der. Vi var en tur innom Strømstad også, shopperen i meg kom selvfølgelig over en svart shorts. Jeg fant ut at jeg trengte den så mye at jeg kjøpte den. Nå skal jeg redigere litt bilder tenkte jeg og prøve å få begynt på filmen jeg holder på med. Tok overraskende lang tid å bare få filmen inn i redigeringsprogrammet, det tar nok ikke noe mindre tid å redigere den heller.

Jeg skal jo til Spania med familien om en liten stund. Vi skal til Barcelona de første dagene også har vi tenkt til å leie en bil og kjøre til et annet sted resten av oppholdet. Vi har fremdeles ikke booket noe hotell for den siste perioden så skal prøve å få gjort det også.

Noen som har vært i Spania eller skal dit? 

Native Dress
Flere bilder kommer senere i dag♥

Lace & Pastel

Antrekk fra en dag vi var på båttur for en liten stund siden.. Hva synes du?♥


 

Top: BIKBOK

Shorts: H&M

Ballerinas: BIANCO

Jacket: BIKBOK

Necklace: LINDEX

Light Up

En liten sniktitt på dagens antrekk. I dag blir bare en rolig fredag, pizza står på menyen til middag. Kanskje blir det litt godis til kvelds? I helgen blir det muligens en bytur til Oslo, er noen ting jeg vil se på før ferien starter for fullt. Om 20 dager skal jeg nemlig til Barcelona med familien, aaah, jeg gleder meg! Har tittet en del på bilder på nettet og prøver å finne ut hva vi må se mens vi er der. Noen som har vært i Barcelona som har noen tips? 

Planlegger en liten harrytur til Sverige på søndag, ettersom det har begynt å bli tomt for brus og godteri her i huset, hahah. Neida, men joda...

Ønsker alle en super helg da♥

Summerly LightHelluu! ÅÅåå, jeg bare elsker sommerlige og lette antrekk. Plagg som er skapt for varme sommerdager når man ikke må ha lag på lag for å holde på varmen. Hvite sko som man kun kan bruke på tørre sommerveier, vær så snill, la solen bli her leenge. Jeg kan aldri få nok av sol og varme. Det er jo så utrolig behagelig å bare kunne gå ut i shorts og bluse uten å fryse. Skulle gjerne hatt enda flere slike dager, og litt mindre regn, menmen...Nå skal jeg ikke drømme meg helt bort heller. Jeg bor jo tross alt i Norge hvor været kan være ganske varierende, men jeg satser på en flott sommer uansett. Har noen ferieplaner også i år.  Så da har jeg forhåpentligvis sikret meg en del sol og varme i sommer. 

Hva synes du om Antrekket forresten?


Blouse: FOREVER21 

Shorts: ZARA

Boots: JEFFREY CAMPBELL

Jacket: GINA TRICOT

 

Denim

Her er søndagens antrekk med bildene fra Tønsberg. Hadde jo kledd meg nokså sommerlig og plutselig ble himmelen ganske grå, så begynte det å regne. Det regnet mens vi tok bildene, såå det ble en litt kald fornøyelse og ikke det fineste lyset på bildene. Tror jeg skal satse på kveldssol på antreksbilder fremover, det gir ofte mye finere lys og er litt mer flatterende. Ble nødt til å feige ut med bukse etterhvert også ettersom det ble litt for kaldt med skjørt dessverre. 

Nå blir det straks middag her hjemme, etterpå skal jeg ut og møte ei veninne. Idag har det bare vært suupervarmt hele dagen, det var nesten litt deilig å komme inn kjente jeg. 

Denim Shirt: MONKI

Bag: BIKBOK

Skirt: ONLY

Bracelet & Rings: LOVEMELONGTIME

InspiredHei og god morgen♥ Her er en liten smakebit på dagens antrekk (som egentlig er søndagens). Vi var i Tønsberg på en dagstur og møtte farmor og tante i helga, så har noen flere bilder derfra som kommer senere. Det var veldig fint i Tønsberg nå og hagen var full av blomster, da ble det så klart en deel bilder. Nå skal jeg ut i varmen, håper du får en fin dag videre!

Maritime Monday

               

Her kommer antrekksbildene fra Son, som jeg lovet. Håper du har hatt en fin dag så langt! Jeg syns det er så fint når man kan bruke litt lysere "farger" (hahah). Ikke at det er noe regel mot å bruke lyse klær om vinteren, men det går gjerne i mye grått og mørke farger. Skulle selvfølgelig sett at temperaturen her var litt jevnere så jeg ikke hadde trengt å veksle mellom shorts, sandaler, bukser og støvler støtt og stadig. Lyst er det i hvert fall ute da, og det er så deilig når dagene er litt lengre og det er lyst om kvelden også. Da får man så mye bedre tid og kan planlegge dagene litt annerledes enn om vinteren hvertfall. Soling om morgenen, shopping og isspising på dagen eller en båttur og middag på en liten øy. Har gått en del i den duren, er jo veldig koselig med grilling nå om sommeren også. Idag har det vært kjempefint vær og veldig varmt. Koser meg i sommervarmen♥

Nå er det straks klart for reker (en av sommerens mange fordeler) til middag sammen med familien her. Så nå skal vi bare nyte maten og kose oss. Har noen muffins til overs fra helga også, så da blir det vel jammen dessert i dag også, ikke så dumt å lage liiit for mange. Namnam.

Håper du får en fin kveld videre! 

Coming Up!


    Hei du♥ Kommer et innlegg med noen antrekksbilder fra Son litt senere, så følg med!

SolskinnsdagHei der! Da har jeg faktisk bestemt meg for å blogge igjen. Det er en goood stund siden sist, kan man si. Over er år siden! Uansett...nå som solen skinner, lufta blir varmere, og gresset er grønt så begynte jeg å krible litt i fingrene etter å gjøre noe kreativt.

Jeg er fremdeles like glad i å ta/redigere bilder som jeg var for et år siden og derfor har jeg nå havnet tilbake her. Håper det er noen som blir fornøyd med det! Jeg har ingen spesielle regler om hva det skal blogges om her, men bilder skal det bli hvertfall. Det kommer nok en del antrekksbilder og en del andre, forhåpentligvis, kreative foto. Gleder meg masse til en lærerrik sommer med mye fotografering. Det er så mye man kan lære innenfor foto og ettersom jeg er en heldig eier av et flott og eksklusivt kamera så kan jeg vel ærlig inrømme at jeg har en smule dårlig samvittighet for den mengden kunnskap  jeg har om kameraet. Derfor er jeg veldig klar for å bli flinkere og lære meg nye ting, slik at jeg får en bedre utnyttelse av kameraet og dermed kan ta bedre bilder. Jeg håper både nye og "gamle" lesere vil følge med. Har allerede et par innlegg til på lur i dag og skal prøve så godt jeg kan å oppdatere ganske regelmessig. Nå skinner sola så fint ute at jeg rett å slett må forlate pc'en en liten stund, men det er bare for deg å følge med fremover. Håper du får en fin dag♥

(Når det kommer til designet skal jeg prøve å få fikset en header og slikt så fort som mulig)

Kom gjerne med tips og forslag til hva du vil lese om!