Mango pants & mango

I dag begynte jeg dagen med yoghurt og mango i mine nye behagelige bukser fra Mango! Buksene er suupercomfy, men de kan også brukes ute på dager når jeans ikke frister. 

Ellers er jeg såå heldig og har blitt forkjøla. Det går i vekselvis frysing og svetting om hverandre her. I tillegg har magen min slått seg vrang og blir sinna hver gang den får mat! Også jeg som elsker å lage gode ting og spise det, hahah. Jeg lurer på om jeg kan ha spist for mange epler i det siste, hvis det går an?! Skal ikke være enkelt altså.... Derfor ble det yoghurtfrokost ettersom det er noe av det eneste magen min vil ha, uten at det skal bli vondt etterpå. Håper virkelig det går over snart for det er skikkelig kjedelige greier. 

I stad lagde jeg grøt som vi skal ha til middag etterpå, her kjører jeg på med milde og gode melkemåltider. Jeg håper magen blir fornøyd da. Etterpå skal jeg og mamma lage havrekjeks etter bestemors oppskrift. De er kjempegode og vi lagde de til jul i fjor, men havrekjeks kan jo spises året rundt og jeg hadde så lyst på de, så daa blir det baking etterpå. Frem til da skal jeg nok bare ta det med ro, så satser jeg på en rask bedring av formen. 

Håper dere har hatt en fin dag så langt!

5 kommentarer

Postet av: Renate
Dato: 11.09.2013 Klokken: 15:37 - http://memoryblogg.blogg.no


Så godt det så ut :)
Postet av: Vilde
Dato: 11.09.2013 Klokken: 15:43 - http://vvilde.blogg.no


Så fin bukse! Og det måltiden så kjempegodt ut!
Postet av: Iselin Renée
Dato: 11.09.2013 Klokken: 17:36 - http://iselinrenee.blogg.no


Det så godt ut, utrolig fine bilder :)
Postet av: CFM
Dato: 11.09.2013 Klokken: 17:55 - http://cfm.blogg.no/


Takk!
Postet av: Theathea
Dato: 11.09.2013 Klokken: 21:37 - http://ts.blogg.no


Det så godt ut! Ta gjerne en tur innom min blogg (ts.blogg.no ) og legg igjen en kommentar da hadde jeg blitt glad!

Skriv en ny kommentar