Lovely

Hei! Håper dere har hatt en fin dag. Akkurat nå sitter jeg foran TVen, samtidig som jeg venter på at brødet som står i ovnen skal bli ferdig. Bestemte meg for å bake brød i sted ettersom jeg syns det er suupergodt med hjemmebakt. Det trenger ikke nødvendligvis ta så lang tid å bake heller. Nå lukter det skikkelig godt i stua her!

I går var jeg en tur på plantasjen med mamma og pappa. Vi fant noen fine blomster og kjøpte med mange tulipanløker som vi skal plante. Tulipanene så hvertfall veldig fine ut på bildet så det blir spennende å se om de blir like fine i hagen til våren. Ellers fikk jeg også gjort ferdig et lite DIY-prosjekt i går. Jeg kjøpte nemlig et umalt serveringsbrett for en liten stund siden, ettersom jeg ikke kunne finne et hvitt og lite som jeg ville ha. Derfor satte jeg i gang å malte det selv. Nå står det til tørk i kjelleren så da er det bare å vente...

Vannmelon + Duo + Juice ♥♥♥

Legger ved noen bilder av et søtt lite måltid. Duo var noe jeg ble introdusert for på ungdomsskolen og jeg synes det er såå godt! Hadde ikke spist det på evigheter, men så fikk jeg plutselig veldig lyst på det. Det er vel kanskje ikke helt laktosefritt, menmen. Det gikk fint! Må jo unne seg noe av det man har lyst på også. Også vannmelon da, en av mine favoritter! Jeg fant ut at jeg måtte kjøpe med det sist jeg var i butikken, de blir vel vanskeligere å finne utover høsten og vinteren. Best å benytte sjansen når den er der hvertfall!

#foto #høst  #mat

4 kommentarer

Postet av: Julie Viktoria
Dato: 05.09.2013 Klokken: 15:19 - http://julieviktoriaa.blogg.no


Ååh, nam! Fine bilder!
Postet av: CFM
Dato: 05.09.2013 Klokken: 15:22 - http://cfm.blogg.no/


Julie Viktoria: Takk!
Postet av: Linda
Dato: 05.09.2013 Klokken: 18:51 - http://shopppy.blogg.no


NAM!
Postet av: mari
Dato: 05.09.2013 Klokken: 21:19 - http://maritrageton.blogg.no


åh, så herligt!

Skriv en ny kommentar