New in

Hei! Håper dere har hatt en fin start på uka. I dag har jeg vært i Oslo en tur. Jeg fikk med meg et par nye sko fra Zara hjem. Jeg har hatt lyst på noen litt pynta hverdagssko også fant et par jeg likte veldig godt på Zara. De skal nok bli godt brukt fremover!

Tenkte jeg kunne vise et par bilder av min nye cardigan som jeg kjøpte i Sverige sist vi var der. Jeg var egentlig på utkikk etter en lignende fra Cubus, men de hadde ingen igjen i min størrelse. Heldigvis kom jeg over denne fra Second Female som i grunnen bare var enda finere! I tillegg inneholder den mer ull enn den fra Cubus og det er absolutt ikke dumt til høsten og vinteren.

Nå har jeg nettopp spist en veldig god grønsakksuppe, kan virkelig anbefale å lage det nå ettersom det er så mange gode grønnsaker i butikkene om dagen. Grønnsaksuppe tar meg tilbake til barnehagen og er skikkelig barndomsminner for min del! Etterpå blir det sjokoladekake til dessert. Mamma og jeg bestemte oss for å bake bestemors sjokoladekake etter at vi kom hjem fra Trøndelag og begravelsen. Litt for å mimre og minnes bestemor som alltid lagde så god kake. Den ble veldig god og smakte akkurat som bestemors. Ettersom kaka er ganske stor blir det dessert i dag også, men det er jo bare supert!

Håper dere får en fin dag videre♥

#høst #mote #innkjøp #strikk #høstmote #trend #foto

5 kommentarer

Postet av: Lillenetten - Gravid for første gang <3
Dato: 03.09.2013 Klokken: 17:19 - http://lillenetten.blogg.no


Kjempefin! :)
Postet av: Ida Stenersen
Dato: 03.09.2013 Klokken: 17:27 - http://idsa.blogg.no


Så fint :D
Postet av: carina ustad
Dato: 03.09.2013 Klokken: 18:16 - http://carinaustad.com


Åhh, så fin :):)
Postet av: Mia Toft
Dato: 03.09.2013 Klokken: 18:29 - http://www.miatoft.blogg.no


Den så kjempefin ut!
Postet av: mari
Dato: 03.09.2013 Klokken: 21:50 - http://maritrageton.blogg.no


åh, elsket den!

Skriv en ny kommentar