Denim DIY

Hei, håper dere har hatt en fin helg! Nå har jeg akkurat spist en god bacon-omelett til lunsj sammen med pappa. Farmors bursdag i går ble en vellykket dag, været var supert og jeg fikk skryt for kakene jeg hadde laget. 

Over til noe annet... Før sommerferien kjøpte jeg meg et par shortser på salg til tjaa... 50kr, hvis jeg husker riktig. Det var jo et kupp, men jeg var ikke helt fornøyd med lengden. Derfor fant jeg frem saksen og begynte å klippe! Jeg har bare klipt den ene kortere, men skal klippe den andre også ettersom jeg synes det ble mye finere. Jeg føler meg ikke helt vel i de lange nærmest kne-shortsene hvertfall. Først brettet jeg de bare opp, men det ble så mange bretter at det var mye bedre å klippe til litt. 

Her er resultatet av den oppklippede shortsen:

Her ser dere hvordan begge shortsene var før:

Hvis jeg bretter den helt ned går den nesten til knærne, så det ble en fin forandring med en litt kortere shorts. I farmors gamle hus, i Tønsberg, fant jeg forresten et par gamle Levi's shortser også. Hadde såå lyst til å lage shorts av de, men de var dessverre alt for store og det hadde blitt litt mye jobb å begynne å sy de inn osv. Da er det lettere å finne en ny shorts egentlig, men foreløpig klarer jeg meg uten Levi's shorts. 

Nå skal jeg ut i sola, det er kjempefint vær i dag også! Dere får ha en super dag videre♥

#DIY #shorts #denim #sommer #hobby #mote

2 kommentarer

Postet av: Midnight In Norway
Dato: 25.08.2013 Klokken: 17:01 - http://www.midnightinnorway.blogg.no


Fine shorts :D
Postet av: makeupbya
Dato: 26.08.2013 Klokken: 00:36 - http://makeupbya.blogg.no


Elsker dongeri og DIY prosjekter!

Skriv en ny kommentar