Fall must haves 2013

Hei! Her kommer noen collager med plagg som er supre til høsten. Varme plagg selvfølgelig, litt tilbehør og alt du trenger for en koselig kveld inne. 

Varme gensere er essensielt om høsten. Det er definitivt det deiligste å pakke seg inn i på kalde dager. Jeg har allerede gått til innkjøp av et par cardiganer med mye ull i selv. Når det kommer til ull-plagg lønner det seg å lese på lappen inni for å finne ut hva plagget egenlig består av. Varmen bevarer man jo best dersom det faktisk er ull i plagget og ikke bare akryl. Jeg ønsker meg noen tynne bommulsgensere også som er fine basic-plagg og passer til mange anledninger.

Over til jakker! På kalde dager er en passe tykk boblejakke bra å ha. Skinnjakka eller vaffeljakkene fungerer jo en liten stund utover høsten også, hvis det ikke er alt for kaldt. Skal man bruke mesteparten av dagen inne trenger man kanskje bare en litt tynnere jakke. En kåpe er fint å ha både om høsten og vinteren, jeg liker kåpene som ser litt oversized ut!

Om høsten er det ofte mye vind og da passer det perfekt med et varmt ullskjerf! Jeg liker veldig godt skjerfene fra Acne, selv om man ikke blir alene om å gå i et slikt. Det fine er at de er så tykke og store slik at de varmer godt, det er vel ikke uten grunn at de har blitt så populære! En klokke er et praktisk og fint tilbehør og hvis du vil kan du alltids kombinere den med armbånd og ringer. Statementsmykker er jo perfekte for å sprite opp litt kjedelige høstantrekk. En myk lue og varme votter pluss en veske til paraply (og annet) og du er "good to go". 

Så må vi ikke glemme sko og støvler da. Høye støvletter eller boots blir supert til høsten. Da holder du deg varm oppover leggene og ikke bare på føttene, hvis det er veldig kaldt kan man jo slenge på seg et par ullsokker også. På regnværsdager er kanskje gummistøvler det beste, jeg er veldig fornøyd med mine Hunter-støvler. Ellers er jo Ilse Jacobsen-støvlene veldig fine! Det finnes jo utrolig mange billigere varianter av fine gummistøvler også. Hvis det er tørt nok ute eller man skal tilbringe mye av dagen inne og trenger noen behagelig sko er joggeskoene et lurt valg. Jeg sverger til converse, men joggeskoene fra New Balance er jo bare superfine.Etter en lang høstdag er det tid for innekos. Myke gensere, bahagelige bukser og en varm jakke dersom det er litt kjølig inne må til. Da trenger man bare noen tøfler på føttene og en kopp kakao i hånda så kan man krype inn under et varmt teppe og lakke negler, lese blader eller finne en TV-serie man liker.

Noen som gleder seg til høsten kommer?

#mote #høstmote #antrekk #musthaves #trend #trender

4 kommentarer

Postet av: Mia Toft
Dato: 19.08.2013 Klokken: 18:05 - http://www.miatoft.blogg.no


Veldig mye fint! :D
Postet av: carina ustad
Dato: 19.08.2013 Klokken: 18:20 - http://carinaustad.com


Åhh, så mye fint :):)
Postet av: anei
Dato: 19.08.2013 Klokken: 18:58 - http://anei.blogg.no


Jeg har kjempelyst på acne skjerf, ugg hansker og michael kors veske <3
Postet av: Maria
Dato: 28.08.2013 Klokken: 23:23 -


Hei! Super blogg du har! :)

Jeg selger noen klær til en billig penge på bloppis. Vil du sjekke den ut? :)

http://bloppis.no/shops/mariatrivial/

Hilsen Maria

Skriv en ny kommentar