Gårsdagens innkjøp

Hellu! Nå sitter jeg i sofaen etter en uvanlig sen middag. Vi bestemte oss nemlig for å dra på harrytur til Sverige tidligere i dag. Vi hadde ikke vært der så lenge, men da vi skulle hjem var det lang kø ut av senteret som nesten ikke gikk fremover. Etter hvert fant vi ut at det hadde vært en ulykke med en buss og tolv biler. Vi begynte å kjøre en annen vei for å komme oss hjem litt fortere, men endte bare opp med en runde på svensk side før vi var tilbake på samme veien, hahah. Vi kom oss hjem til slutt da, ettersom de hadde fått ryddet opp etter ulykken da vi kom tilbake fra vår lille sightseeing-tur i Sverige.

I går kjøpte jeg meg nye Converse! Superdeilig å få nye nå faktisk, de gamle jeg hadde var helt nedslitte på helen. Det var sånn at jeg fikk vondt i føttene når jeg gikk. De nye har fin og ikke-nedslitt såle. De er også havet bedre å gå i. Jeg elsker virkelig converse og har blitt helt avhengige av å alltid ha et par tilgengelig. De passer til det meste og man kan gå et stykke i de uten å få vondt noe sted. Jeg har aldri hatt denne lave modellen før, men jeg synes de var veldig fine! 

Nå skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noe spesielt. Den lille Sverige-turen varte litt lengre enn planlagt så nå var det deilig å sette seg ned i en god og myk sofa! 

Håper dere får en fin kveld videre♥

#converse #sko #mote #foto #shopping

Én kommentar

Postet av: Oda
Dato: 18.08.2013 Klokken: 22:42 - http://odapresthegge.blogg.no


Åh, converse er beest :)

Skriv en ny kommentar