Topplista!

Hei og god morgen♥ I dag befinner bloggen min seg faktisk på topplista for første gang!! Jeg blogget jo en god stund for et år siden også, men har aldri hatt så mange lesere som det jeg har nå. De siste dagene har jeg plutselig fått mange nye lesere. Det er veldig hyggelig at noen følger med. Ingen tvil om at det er morsommere å blogge når det faktisk er en del som ser det jeg legger ut. Jeg håper dere fortsetter å følge med fremover også. Nå nærmer det seg høst og da bruker vel mange litt mer tid inne enn de gjør om sommeren. Det gjør hvertfall jeg!

Jeg kan allerede si at det ikke frister like mye å gå ut døra i dag som i går. I går hadde vi jo sol og 20 grader, mens i dag bøtter det ned. Får håpe det gir seg etter hvert, jeg er ikke så glad i regn. Jeg kan si en positiv ting om regnværsdager da, og det er at man kan være inne med god samvittighet. Hahah, slike dager er perfekte for innkos og en kopp kakao. 

Nå skal jeg straks stå opp og spise frokost før dagens treningsøkt. Mamma og pappa kommer også tilbake litt senere i dag, så jeg er veldig spent på å høre hvordan de har hatt det på Jeløya.

Dere får ha en super dag videre!

#topplista #mote #foto #blogg

2 kommentarer

Postet av: Sandra Walle
Dato: 18.08.2013 Klokken: 14:53 - http://sandraheart.blogg.no


Gratulerer! Det er kjekt :D

Fint billdet av deg <3
Postet av: morsinunge
Dato: 18.08.2013 Klokken: 17:30 - http://www.morsinunge.blogg.no


gratulerer;)

Skriv en ny kommentar