En Sommer - Tre Steder

Hei! Tenkte bare jeg skulle ha en liten oppsummering av somerferien 2013. Jeg har stort sett vært 3 steder, hjemme, i Tønsberg og i Spania.

Dagene hjemme har stort sett gått med på båtturer, soling og god mat. Mye hjemmelaget, bær fra hagen og grilling har det blitt. Ellers har det blitt noen byturer og jeg har vært ute med venner og spist og gått på kino. Jeg har også vært i Drøbak et par ganger og tuslet rundt i byen der.

I Tønsberg brukte vi dagene på å rydde opp i Farmors gamle hus ettersom hun nå bor i en leilighet. Vi var også på båtturer og spiste gode reker. Vi hadde også en koselig middag ute på brygga i Tønsberg. 
Spaniaturen startet vi i Barcelona. Der gikk det i shopping, sightseeing og soling. Det ble selvfølgelig mye spising på restauranter og vi fikk smake på god paella, som er veldig populært i Spania. I Barcelona var vi ikke alene om å være turister hvertfall!Etter noen dager i Barcelona gikk turen videre mot San Sebastián. På veien dit var vi innom Andorra og Frankrike bare for å krysse av det på kartet også, hahah. Vi tok også en dagstur over grensa til Frankrike, der spiste vi middag og etterpå fant vi en strand hvor vi badet og solet oss. I løpet av alle bilturene kjørte vi forbi mange små landsbyer og gårder, da så vi også mange vinranker.Den siste natten av Spania-turen tilbrakte vi i Sitges. Dit kom vi ganske sent den nest siste dagen, men vi rakk å se oss litt rundt og spise middag ved stranda.

Det var en kort oppsummering av min sommerferie! Nå er det bare å forberede seg på høsten, det begynner jo allerede å bli litt høst i lufta. Jeg er i hvertfall godt i gang med å sikle etter høstklærne og alt det nye som kommer inn i butikkene. Det kommer jo så mye fint på klesfronten om høsten, så det blir nok vanskelig å unngå shopping fremover. Lommeboka må sikkert lide litt, men det er jo koselig å kunne shoppe litt varmere klær inne på kalde høstdager når det ikke frister å være ute.

 

#sommerferien #sommer #foto #antrekk #mote #shopping #spania #tønsberg #barcelona #sitges

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar