Every morning brings a special atmosphere

Hellu! Nå sitter jeg ved spisebordet sammen med broren min. Foran meg har jeg en rykende varm kopp te, blåbærmuffins og jordbærsmoothie. Her er det en stille og rolig morgen...Sola skinner og varmer inn gjennom vinduet, men det blåser mye ute for trærne fyker frem og tilbake. I dag har jeg planer om å bake brød, så skal jeg møte mamma i Ski og senere har jeg avtale med et par venninner.

I morgen er det klart for skolestart. Kan ikke tro at i dag er siste dagen med ferie. Ferie som er så deilig, skulle ønske den varte litt til. Føler meg nemlig ikke helt klar for skole nå, men det blir vel vanskelig å få flyttet på første skoledag. Jeg kjenner jeg begynner å få litt høststemning. Jeg ser på høstklær i blader og butikker, det blir litt trist å forlate sommerklærne i skuffen. Allikevel kan jo høstmoten være fin også, innimellom er det deilig å pakke seg inn litt. Nå skal jeg fortsette med morgenhyggen her, håper dere får en fin dag!

3 kommentarer

Postet av: Tattavkvinnene
Dato: 14.08.2013 Klokken: 10:12 - http://www.tattavkvinnene.blogg.no


Fint innlegg, er nesten litt klar for høst nå jeg. Høstmoten er noe av det fineste, i hvert fall fargemessig :) Fine bilder forresten!
Postet av: Sandra Walle
Dato: 15.08.2013 Klokken: 01:28 - http://sandraheart.blogg.no


Nydelige bilder av deg! Tittet nedover bloggen din og, du tar flotte bilder! :D
Postet av: CFM
Dato: 15.08.2013 Klokken: 06:29 - http://cfm.blogg.no/


Sandra Walle: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar