Sølvbryllupsdag

Hei! I går hadde mamma og pappa sølvbryllupsdag. Ettersom det måtte feires hadde jeg med hjelp fra tante planlagt en liten overraskelsesfest. Tante og farmor kom på besøk i all hemmelighet. Jeg var tidlig oppe og begynte med å lage kake. Selvfølgelig ble jeg nødt til å lage to fordi den ene ble veldig misslykket, men det gjorde ingen ting for jeg kan bruke den til å lage cake-pops. Kake nummer to derimot ble veldig luftig, saftig og fin! Heldigvis... 

Når tante og farmor hadde kommet var jeg akkurat ferdig med å dekke bordet og så var det tid for pynting av kake før vi alle begynte å lage forrett og middag. Jeg fikk også god hjelp av min bror som er veldig proff på å steke biff og sørget for at hovedretten ble helt fantastisk. Til forrett laget jeg bruschetta og til hovedrett var det altså biff med litt forskjellig tilbehør. Desserten var kaka jeg hadde laget. Det er virkelig det beste jeg har spist på lenge, eller...i hele mtt liv. Alt var bare heelt fantastisk, forretten ble kjempegod og jeg skal definitiv lage det igjen. Biffen vi spiste var helt fantastisk, saftig og mør med en soppsaus på som også var helt super. Det kunne bare ikke blitt bedre, tre gourmetretter!

Kaka jeg lagde, med hjemmelagde bokstaver som selvfølgelig er første bokstavene i navnene til mamma og pappa.

Forretten som var bruschetta med tomat og mozzarella.

oog til slutt hovedretten som var indrefilet av storfe med soppsaus, asparges og sellerirotpuré. Aaah, det var såå godt!

Nå har jeg nettopp trent og spist lunsj etterpå skal jeg ut en tur med broren min for å handle blåskjell og reker som vi skal ha til middag i dag. Det var dagen matprat heheh, kanskje jeg må opprette en matblogg snart. Håper dere får en fin dag!

2 kommentarer

Postet av: Silje
Dato: 13.08.2013 Klokken: 20:49 -


Hei ville bare si at jeg er en fast leser og liker kjempe godt bloggen din! :) lurte bare på om du går på linjen restaurant og matfag? Merker at du trives med å lage mat og du er aldeles flink! klem.
Postet av: CFM
Dato: 13.08.2013 Klokken: 21:08 - http://cfm.blogg.no/


Silje: Hei! Tusen takk, det var utrolig hyggelig å høre. Jeg går ikke på restaurant og matfag, jeg er bare glad i å lage mat :)

Skriv en ny kommentar