Hei Sveis

Hei på deg! I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma. Vi startet dagen med ciabatta til frokost, som jeg bakte går. Den ble suupergod og luftig, så det skal jeg definitivt lage flere ganger. Har vært litt redd for å prøve meg på ciabatta ettersom det hørtes litt vrient ut, men det var mye lettere enn jeg trodde! Jeg hadde frisørtime tidligere i dag, så jeg har fått litt kortere hår siden sist. Det trengte definitivt en stuss!

Etter frisørtimen tok vi en tur innom Zara før det ble en spisepause på Joe & The Juice. Såå var vi innom BikBok hvor jeg kjøpte jeg et par topper før vi dro tilbake til Ski for å hande mat og slikt. Nå har jeg nettopp inntatt en jordbærsmoothie og en hjemmelaget sjokoladecookie. Jeg sitter og ser på regnet som bøtter ned utenfor, småfuglene søker ly på matfatet under takrenna her. Jeg er glad vi kom oss inn før været ble slik. Når vi var i Oslo var det kjempedeilig vær, kunne jo bare gå rundt i en enkel topp og bukse, sola varmet som bare det. Det er vel bare sånn den norske sommeren er, ikke lett å skjønne seg på...

Nå står skinkesteka i ovnen og det er bare mamma og jeg som er hjemme. Vi venter på at pappa skal komme hjem fra fisketur. Broren min og kjæresten hans kommer etterpå også, så da blir det familiemiddag og en rolig kveld. Håper dere har hatt en fin dag så langt!

#mote #mat #shopping #Oslo

2 kommentarer

Postet av: Ida Andreassen
Dato: 10.08.2013 Klokken: 20:32 - http://idajand.blogg.no/


Hørtes ut som du har koset deg :)
Postet av: Cathrin
Dato: 10.08.2013 Klokken: 22:28 - http://www.cathrinvm.blogg.no


Så fint antrekk :)

Skriv en ny kommentar