Ny Høstjakke

Hellu! Håper du har hatt en fin morgen så langt. Jeg ville bare slenge ut noen bilder av den nye, fantastiske høstjakken min. Jeg var i i Oslo med mamma for litt over en uke siden og da var vi innom Tommy Hilfiger og det var der jeg fant min nye jakke. Ikke det billigste stedet, men jeg synes det var verdt å investere i en god høstjakke i år. Fjorårets fra Carlings var nemlig ikke mye å skryte av... Jeg er superfornøyd med innkjøpet og gleder meg til å bruke den. Hvis været fortsetter slik som det er nå blir det vel ikke lenge til jeg får bruk for den heller. Glad jeg bestemte meg for å kjøpe ny jakke før høsten kommer, det var jo tross alt bare en igjen i min størrelse allerede!

Wii, den har jo to av mine favorittfarger også. Stoffet er kjempedeilig, jeg er veldig glad i den blåfargen og bare se på fargen inni da... I tillegg sitter den veldig fint på, den passer rett og slett perfekt!

Nå har jeg nettopp kost meg med en morgensmoothie samtidig som jeg skriver her. I kveld skal jeg på kino med Ingrid, vi vurderer å se Monsteruniveritetet som er oppfølgeren til Monsterbedriften. Husker jeg synes Monsterbedriften var litt ekkel, hahah. Begynner å bli noen år siden jeg har sett den filmen for å si det sånn.

Noen som har sett Monsteruniversitetet?

2 kommentarer

Postet av: Cathrin
Dato: 09.08.2013 Klokken: 15:08 - http://www.cathrinvm.blogg.no


Såå fin jakke!! :)
Postet av: Mia Toft
Dato: 09.08.2013 Klokken: 15:23 - http://www.miatoft.blogg.no


Veldig fin ;)

Skriv en ny kommentar