Dinner, cookies & berries

Hellu! I dag har jeg vært en tur på Ski Storsenter som planlagt. Handla grillmat der sammen med pappa før vi dro hjemover. Fikk også kjøpt meg en juice i et fint smoothie-beger, heheh, kjøpte strengt tatt juicen bare for begeret sin skyld. Jeg hadde så lyst på et smoothiebeger, men har aldri sett at man får kjøpt det noe sted? 

Uansett...Jeg lagde også cookies med hvit sjokolade i sted og jeg er veldig fornøyd med resultatet! De smakte suuperherlig. Tok et par rett etter at de hadde kommet ut fra ovnen, så de hadde jo ikke stivnet ennå da. Elsker når de er litt lunkne og myke, mmm♥ Kommer sikkert noen bilder av de etter hvert. Jeg har en del bilder på lager nå, ettersom jeg var ute å tok et lass med det gamle objektivet i sted. Det ser ut til å fungere veldg bra med det gamle objektivet. Et stort pluss var at kameraet ble mye lettere å holde også, siden det nyeste objektivet mitt er så tungt.

Måtte bare legge ut et par bilder av gårsdagens perfekte middag. Ikke for å skryte, men jeg har aldri stekt SÅ mange hele, tynne pannekaker. Heheh, må være lov å skryte litt av seg selv en gang i blant. Det var nemlig ikke en eneste pannekake som ble ødelagt, selv om jeg tidligere har kranglet fælt med pannekaker. I tillegg hadde jeg tilbrakt noen timer i bringebærbusken tidligere på dagen, så da hadde vi det perfekte pålegg; bringebær, bacon og sukker. Det var i hvertfall ingen som rørte blåbærsyltetøyet fra butikken.

Til dessert smakte vi på krokanisen jeg hadde laget. Den ble jo forsåvidt bra, men til min store skuffelse hadde karamellen på mystisk vis forsvunnet inn i isen, slik at det ble mye mandelsmak. Derfor gikk jeg heller over på en crêpe til dessert med vaniljeis og bringebær. Etterpå skal jeg se hvordan bildene jeg tok i sted ble og så blir det kanskje litt TV-tid med Suits før jeg legger meg. 

2 kommentarer

Postet av: sirkelen
Dato: 05.08.2013 Klokken: 19:06 - http://sirkelen.blogg.no/


Flotte bilder, ser utrolig godt.. er sånn at jeg får lyst til å lage det selv :-) Håper du har hatt en fin dag og spist mye god mat :-)
Postet av: Cathrin
Dato: 05.08.2013 Klokken: 22:07 - http://www.cathrinvm.blogg.no


Nam!! :)

Skriv en ny kommentar