Pouring Rain

Hellu! Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg har nettopp gjennomført dagens treningsøk, spist en pannekakelunsj og drukket en smoothie. Flyttet treningsplanene fra i går over til i dag. Det er veldig deilig å ha fått trent litt, i dag våknet jeg ikke klokken halv 5, som jeg har gjort de siste dagene heller, så det gjorde treningsøkten litt lettere. Ser for meg at det hadde vært litt tyngre i går.

I dag var planen egentlig å gå ut for å ta litt bilder, men da det begynte å regne ble det endring i planene. Nå skal jeg snart bake brød faktisk, lenge siden jeg har gjort det nå og hjemmebakt brød er jo bare så herlig! Senere i dag skal jeg ut en tur med pappa, men jeg kan ikke si hva vi skal for daa er jeg redd jeg avslører noe... Håper været blir litt finere til da!

Nå har vi fått masse røde rips i hagen også, i tilegg til blåbær, solbær, stikkelsbær, bringebær og jordbær. Tror det er de beste ripsene jeg har smakt! Rips er jo ofte ganske sure bær, men disse kan man spise helt uten en grimase. Vi må snart plukke inn bærene før de blir overmode eller spist av noen andre. Venter bare på at plukkeværet skal bli bedre og det ser det ut til å bli. Jeg spiste meg rundt i hagen i går og smakte på blåbær, bringebær, rips og epler. Eplene var ikke modne, men jeg spiste ofte umodne epler når jeg var liten, så de smakte i grunnen veldig godt. Om ikke lenge er sukkerertene ferdige også, så får vi poteter til høsten! Ikke dårlig, eller hva?

I går fikk jeg forresten en pakke i posten. Det var mine nye høstboots, nemlig Primeboots!! ÆÆæ, har siklet på de siden i fjor, men jeg har ikke turt å kjøpe de ettersom de koster en del også var jeg redd for at jeg plutselig skulle få lyst på noen andre sko i stedet. Det har jeg aldri fått, så da tok jeg rett og slett et valg og bestemte meg for å klikke hjem Primeboots. Jeg lurer på om jeg skal bytte til en størrelse mindre, men har ikke helt bestemt meg for det ennå. Gleder meg uansett til å bruke de når høsten kommer. Jeg legger ut noen av bildene fra i går litt senere i dag, så det er bare å følge med! 

2 kommentarer

Postet av: Cathrin
Dato: 06.08.2013 Klokken: 14:40 - http://www.cathrinvm.blogg.no


Så pen!! :)
Postet av: CFM
Dato: 06.08.2013 Klokken: 22:44 - http://cfm.blogg.no/


Cathrin: tusen takk!

Skriv en ny kommentar