Early in the morning

Hei og god morgen! Nå sitter jeg i senga med mac'en på fanget og skal snart opp og lage frokost. Har allerede vært våken noen timer, selv om jeg hadde håpet å få sove lenge. Av en eller annen grunn har jeg begynt å våkne kjempetidlig... Det fører til en ganske trøtt meg om kvelden, mulig jeg trenger litt tykkere gardiner for om morgenen er det jo så lyst her at man nærmest blir blenda. 

Etter frokost blir det en treningsøkt på meg, såå har jeg planer om å prøve meg på en cookies-oppskrift. Jeg kjøte en kokebok for en tilgodelapp jeg hadde for en liten stund siden, så jeg driver å prøver ut oppskrifter fra den. I dag er det cookies med hvit sjokolade som står for tur!

I kveld skal jeg grille med familien. Kjempelenge siden vi har spist grillmat nå så det skal bli godt!  Jeg elsker å grille om sommeren, og vi pleier å være ganske gode på å grille ofte her i huset. I det siste har det bare blitt litt lite grilling ettersom vi har vært mye bortreist. Jeg skal en kjapp tur på Ski Storsenter i dag også for å hande ditt og datt. Hvis det blir noe tid til overs i løpet av dagen tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur ut med kameraet. I går fant jeg nemlig ut at objektivet fra det gamle kameraet mitt passer på det nye jeg har. Derfor ble jeg ivrig på å få testet ut hvordan bildene bilr nå! 

Håper dere får en fin dag♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar