Un favori

Hei! God morgen, håper du har hatt en like fin start på dagen som meg. Jeg har nettopp spist frokost og drukket en iskald smoothie ute i sola. Det er så fint når man kan spise frokosten ute, det gjør liksom hele starten på dagen enda bedre med frisk luft og sol i ansiktet. I går ble det enda en kveld foran TV'en med Suits pluss litt godteri og iste. Koselig å sitte foran TV når man er hjemme alene i grunn. I dag kommer mamma og pappa hjem fra Trøndelag, så da blir det ikke så stille her i huset. Skal bli trivelig å ha noen andre enn bare små edderkopper og stankelbein som selskap om kvelden, hahah. 

Jeg lagde forresten krokanis i går også, så jeg er spent på hvordan den blir. Det har jo gått bra med de tidligere isprosjektene mine, men da jeg sjekket på yotube hvordan det skulle gjøres skikkelig ble jeg litt i tvil om hvordan denne runden med is blir. Jeg fant hvertfall ut at jeg kan prøve noen ganger til for å få det slik det egntlig skal være. Det lønner seg definitivt å sjekke youtube før man lager noe man ikke er helt sikker på hvordan skal se ut. Det er jo vanskelig å vite hvordan resultatet av ting skal være ut ifra en oppskrift, mens på skjermen ser man hvilke konsistenser alt skal ha! Daa skal jeg gi meg med isprating for nå.

Denne lommeboken fikk jeg til bursdagen min tidligere i år. Den har definitivt blitt en favoritt blant ting og tang. Etter å ha gått rundt med en lommebok på størrelse med en halv kilo fisk, som overhodet ikke fikk plass i noe som helst lomme, fikk denne herligheten raskt erstatte den gamle. Elsker størrelsen på den, ettersom den passer i lommer og egner seg ypperlig til kort, lapper og mynter. Bruker den heele tiden enten den skal i veska eller lomma! 

Én kommentar

Postet av: anjacherie
Dato: 04.08.2013 Klokken: 12:20 - http://anjacherie.blogg.no


Så nydeliiig!

Skriv en ny kommentar