Deep summer is when laziness finds respectability

Heisann! Nå sitter jeg ved frokostbordet og har nettopp hatt en lang samtale med min tante. Ellers er det ikke så mye spennende som skjer, sommerværet kan man ikke skryte av i dag hvertfall. Jeg stod opp til en brakende himmel og ikke lenge etterpå begynte det å regne. En ganske grå morgen, men jeg håper det passerer raskt forbi. I går kveld ble jeg liggende en god stund i senga med pc og bringebær med fløte og sukker på mens jeg så på Suits. Farlig å begynne å se på serier før man skal sove! Jeg elsker uansett når jeg har noen serier å følge med på, det passer perfekt til regnværsdager og lange kvelder. Jeg har ventet leenge på at de nye episodene av Suits skulle komme ut, ettersom jeg så alle de tidligere episodene i fjor. Når jeg så på det i går igjen minnet det meg skikkelig om i fjor sommer da jeg satt sammen med broren min og alle kompisene hans mens vi så på Suits, hahah. Gode tider altså!

Sommermåltidet er fra tidligere denne uka. En litt varmere morgen med jordbærsmoothie, kornblanding med bringebær og kanel + hjemmebakt bolle = naam♥

Nå ser det faktisk ut som sola begyner å titte frem her! Daa blir det nok en tur ut på meg litt senere tenker jeg. Håper dere får en fin dag!

Én kommentar

Postet av: vilblifrisk
Dato: 03.08.2013 Klokken: 21:59 - http://vilblifrisk.blogg.no


For et herlig lite sommermåltid! <3

Skriv en ny kommentar