Fabulous Lunch

Hellu! I dag har jeg vært i Oslo sammen med mamma. Vi dro inn til byen rett etter min fantastiske lunsj. Aaah, noe av det beste jeg har smakt på lenge, hahah. Jeg har jo ikke vært så mye hjemme i det siste så det var på tide med bananpannekaker og en superfrisk jordbærsmoothie. Jeg hadde hakkede jordbær, som mamma og jeg fryste ned for en liten stund siden, på pannekakene og det smakte virkelig himmelsk! Drømmer meg bort i smaken ennå. Defor ble jeg bare nødt til å friste dere med noen bilder...

Så ikke det veeldig godt ut?

Jeg var forresten så heldig at jeg fant meg en kjempedeilig høstjakke i byen. De hadde én igjen i størrelsen min, så jeg og hun i butikken var enige om at den var ment til meg. Hahah, hun i butikken var jo helt sikkert ikke bare interressert i å selge, lalalaa. Jeg er uansett veldig fornøyd med dagens innkjøp, den skal nok bli godt brukt til høsten. Jeg er på utkikk etter noen høst-boots også, så det spørs om det ikke blir litt mer shopping i nærmeste fremtid. Stakkars lommeboka, men det er jo viktig med bra klær i tilfelle det kommer dårlig vær. Ettersom jeg bor i Norge så regner jeg med at det blir en del varierende vær til høsten, så i år skal jeg i hvertfall være forberedt på klesfronten.

Nå har jeg nettopp spist en sommerlig makrell-middag. Pappa fikk en del makrell på vei hjem fra Tønsberg, så da ble det fiskemiddag i dag. Nå skal jeg ut i sola en tur, det har vært kjempedeilig vær i hele dag. Det var definitivt en perfekt dag å være i byen på!

Håper dere har hatt en fin dag så langt♥

Én kommentar

Postet av: anjacherie
Dato: 29.07.2013 Klokken: 20:08 - http://anjacherie.blogg.no


Åhh, det så deilig ut!

Skriv en ny kommentar