Fotodryss fra San Sebastián

Hadde noen bilder fra San Sebastián som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Det første bildet er av statuen vi gikk opp til den ene dagen. Under er bilde av utsikten derfra, først over stranda og så et bilde av utsikten på andre siden hvor man kunne se elva som renner gjennom byen.

En liten firfisle. Vi så en del av de mens vi var i Spania.

Ikke langt fra stranda lå en lekeplass med karusell. Hadde jeg vært noen år yngre skulle jeg helt sikkert mast meg frem til en tur på hesten, men jeg nøyde meg med et bilde denne gangen.

De to siste bildene er fra et sted vi kjørte til mens vi var i San Sebastián, husker ikke hva det het der da...Jeg var så trøtt den dagen at jeg sov vel stort sett hele veien fra San Sebastián til den øya. Jajaja, den så jo litt kul ut da, bare synd det var noen ledninger som var litt i veien for bildene.

Nå sitter jeg hjemme i stua igjen, men jeg blir ikke her så lenge. Jeg reiser til Tønsberg om ikke lenge så da blir det litt oppussing av hus, kanskje litt bading og noen båtturer. I dag har jeg bare trent vært en tur og handla. Mamma og jeg kjøpte noen kurver jordbær som vi skal ha i fryseren til å ta opp når vi føler for det. Det ble nachos og en herlig sommersalat med blomster i til middag! Jeg sådde nemlig noen frø ute i grønnsakshagen tildligere. Da jeg så en pakke med frø til spiselige blomster i butikken måtte jeg jo bare prøve det ut. Det var jo veldig fint som pynt i salaten, men det smakte ikke mye av dem. Nå skal jeg straks smake på min hjemmelagde jordbæris som venter i fryseren!

Ønsker dere en fin kveld♥

Én kommentar

Postet av: Mina
Dato: 23.07.2013 Klokken: 21:35 - http://www.minaraeges.blogg.no


Så nydelig det er der! Kos deg med jordbærisen, hørtes god ut! :)

Skriv en ny kommentar