San Sebastián View

Hei! I dag er siste hele dagen jeg skal tilbringe i San Sebastián. I morgen tidlig går turen videre til Sitges hvor vi blir en natt før vi reiser hjemover til Norge. Jeg merker det skal bli godt å komme hjem, det er mye fint å se her, men savner den norske sommeren også. Borte bra, men hjemme best! 

I går begynte vi dagen på en liten café hvor vi spiste toast til frokost. Etter det gikk vi tur opp til en stor Jesus-statue som står på toppen av et fjell her. Det tok ikke så vedlig lang tid før vi var oppe i høyden og der var det veldig bra utsikt over byen. Når vi var nede igjen ble det en is ved vannet. Smakte på Magnum Strawberry White isen som var suuupergod. Den minte meg veldig om en is jeg fikk en gang i Skottland (beste jeg har smakt) bare at vaniljeisen inni var byttet ut med jordbæris. I dag har vi ingen spesielle planer, vi snakker om en tur på stranda. Vi har ikke vært på nede på stranda i San Sebastián ennå, kun gått forbi. Ellers tror jeg bare vi skal ha en rolig siste dag her.

Deler av utsikten fra toppen av fjellet:

Her i San Sebastián blir det bare varmere og varmere for hver dag. Første dagen vi var her var det ikke spesielt varmt, men i går var det varmt til langt ut på kvelden. Veldig deilig å kunne gå i shorts fra morgen til kveld, noe man sjelden kan i Norge. Dessverre har vi vært litt uheldige med aircondition på rommet, så i natt ble det rimelig varmt og veldig lite luft her. Så vi skal se om vi får noen til å fikse det i dag, hvis det skal bli enda varmere enn i natt så blir det nok litt ulevelig ellers. 

Nå skal jeg straks ned å spise frokost på hotellet, håper dere får en fin dag!

2 kommentarer

Postet av: scarlets
Dato: 20.07.2013 Klokken: 21:58 - http://scarlets.blogg.no


Fine bilder og antrekk :)
Postet av: CFM
Dato: 27.07.2013 Klokken: 14:45 - http://cfm.blogg.no/


scarlets: Takk!

Skriv en ny kommentar