Sagrada Família

Hellu! I går var vi og så på kirken Sagrada Família. Jeg skjønner godt at det tar lang tid å bygge ferdig et slikt bygg for å si det sånn. Så mange detaljer som den kirka skal ha. Vi begynte dagen med å spise frokost i parken, da fant vi ut at vi ikke hadde sååå lyst til å spise i parken flere dager. Det er mulig vi var litt uheldig med plasseringen, men først og fremst var det litt som å sitte midt i en travel hovedvei på grunn av alle menneskene på tur med hunder som ikke var i bånd. Det var jo ikke så ille, men i det øyeblikket det dukket opp en rotte bak oss fristet det en smule mindre med frokost i parken!  

Bildene over er fra parken. Det var jo mange fine blomster der da, også er det visst en zoologisk hage der el. noe, men den var stengt. Under ser dere et par bilder av kirka. 

Den siste delen av gårsdagen tilbrakte vi på stranda før vi hadde et veldig uheldig restaurantbesøk, mer om det senere for nå må jeg avgårde. Vi straks ta taxi til bakeriet som vi var på for et par dager siden og spise frokost der. Forhåpentligvis er det ikke så mange hunder og rotter der inne. Dere får ha en fin dag!

4 kommentarer

Postet av: Julie Viktoria
Dato: 15.07.2013 Klokken: 10:52 - http://julieviktoriaa.blogg.no


Så fine bilder!
Postet av: scarlets
Dato: 15.07.2013 Klokken: 13:36 - http://scarlets.blogg.no


Så fine bilder og elsker antrekket :)
Postet av: CFM
Dato: 15.07.2013 Klokken: 17:07 - http://cfm.blogg.no/


Julie Viktoria: Tusen takk!
Postet av: CFM
Dato: 15.07.2013 Klokken: 17:07 - http://cfm.blogg.no/


scarlets: Takk!

Skriv en ny kommentar