Barcelona turisten

God morgen! Det blir visst en del morgenblogging her i Barcelona. Jeg fikk ikke inn noe nett på dagen her i går, muligens fordi mange bruker det samtidig da. Uansett...I går begynte vi dagen med å ta taxi til et bakeri, der vi spiste frokost. Frokosten på hotellet var ganske så dyr i forhold til standarden så vi fant ut at det var bedre å spise ute. Det var ikke dumt, for da fikk vi veldig gode ferske bakevarer. Bakeriet het Crusto og ligger et lite stykke fra hotellet vi bor på i Born.

Etter frokost tok vi taxi videre til Parc Güell. Det er en park her i Barcelona som er tegnet av Antoni Gaudí. Vi var ikke de eneste som var der, for å si det sånn. Helt fullt av turister med kameraer, hahah. I går var det en veldig varm dag med mye sol, så det ble ganske varmt å gå oppover trappene der. Jeg kan legge ut noen bilder fra parken senere. Etter at vi hadde vært i parken spiste vi middag på Taller De Tapas som er en restaurant rett ved hotellet her. Der fikk vi veldig godt kjøtt til middag og til dessert ble det fersk frukt og juice fra markedet La Boqueria. I går var det jo lørdag så La Rambla gaten var heelt full av turister, det samme med shopping-gaten ved siden av. Det var definitivt en fordel å ta shoppingen på fredag! Jeg og pappa dro også en tur innom kjøpesenteret Diagonal Mar her. Det var ikke færre folk der heller. Jeg vet ikke om det bare er sommersalg her eller om det var noe spesielt, men butikkene var hvertfall fulle av mennesker. Det var kjempelange køer og helt kaos i klærne. Må nesten finne en mer lokal butikk med noe fint i skal man unngå lange køer. Jeg fikk jo kjøpt meg noen shortser og en topp på fredag, men det er ganske utplukket i butikkene her.

Nå skal vi snart ut å finne et bakeri i nærheten, vi skal kjøpe med oss litt frokost slik at vi kan spise ute i parken som vi bor ved. Vi har også tenkt oss en tur til Sagrada Familía i dag, kirken som er tegnet av Antonio Gaudí. Tenk at de begynte å bygge på kirken i 1883 og fremdeles ikke er ferdig! Litt av et prosjekt. Senere i kveld har vi tenkt oss en tur på stranda og slappe av litt. Vi har gått veldig mye hver dag nå, så det kan være greit for bena å få en liten pause.

Håper dere får en flott dag!

4 kommentarer

Postet av: Stine Sørensen
Dato: 14.07.2013 Klokken: 13:43 - http://stinesoe.blogg.no


Herlige bilder! Høres ut som du koser deg :D Veldig fint antrekk forresten.
Postet av: Anna
Dato: 14.07.2013 Klokken: 14:11 -


Utrolig fine bilder :)
Postet av: Cathrin
Dato: 14.07.2013 Klokken: 14:44 - http://www.cathrinvm.blogg.no


Fine bilder :)
Postet av: CFM
Dato: 14.07.2013 Klokken: 21:15 - http://cfm.blogg.no/


Tusen takk!

Skriv en ny kommentar