Sommer for alltid

Sol, sommer, sommer og sol for alltid takk. Nå har jeg nettopp spist sommermiddag ute i sommersolen og nå sitter jeg og ser på flaggspetten som forsyner seg av mat utenfor vinduet her. Vi fikk ganske mange makrell i går når vi var ute med båten, så da var det ikke noe tvil om hva vi skulle ha til middag i dag.

Det ble grillet makrell med litt forskjellig tilbehør... Det smakte veldig godt, jeg spiser veldig sjelden makrell. Etter at vi fikk oss båt har det jo selvfølgelig blitt litt mer makrell om sommeren. Før den tid gikk det mest i laks og ørret for min del. I dag var det også så varmt at vi kunne sitte ute og spise, så da ble det middag på verandaen. 

Bortsett fra å spise makrell har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Hadde en treningsøkt etter frokost og da følte jeg meg litt forsynt med bevegelse for en liten stund, hahah, såå jeg bestemte meg rett å slett for å leie en film i "finværet". Jeg konkluderte med at det var alt for mye vind og skyer til å gå ut så da passet det perfekt med en film. Det er veldig fint ute nå, så jeg tenker jeg skal ta meg en tur ut nuh. Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer

Postet av: scarlets
Dato: 01.07.2013 Klokken: 22:44 - http://scarlets.blogg.no


Stilig antrekk!
Postet av: Iselin Renée
Dato: 02.07.2013 Klokken: 08:23 - http://iselinrenee.blogg.no


Flotte bilder :)
Postet av: CFM
Dato: 02.07.2013 Klokken: 15:42 - http://cfm.blogg.no/


Tusen takk!

Skriv en ny kommentar