Tittel - Mvh Rorunn

Heisann sveisann! Nå er det videoredigering for alle penga, her i den fortsatt like berømte sofaen. Gled dere folkens, gled dere! Stikkord er de selfvølgelige: Titina, Rorunn, Kvitjell Alpinsenter, og et spennende, overraskende et: ... Nei, det kan vi simpelthen ikke avsløre! uuUuUuu, spennende! 

Idag var nok en flott dag i bakken, og så kom det vi har gleda oss til hele uka: Velvære avdelingen på Gudbrandsdal Hotel. Men desverre, desverre, det var litt skuffende det. Litt for kaldt vann i et litt for lite basseng, litt for mange unger i boblebadet, og alt for få kjekke gutter. Ikkje bra. Jaja, vi fikk oss en halvtimes gåtur ned til hotellet og litt etterlengtet klor. Hehe.

Queen Of The Hill! Vi utforsket terrengparken idag, til vår begges skrekk og glede. Sitat Chriss: "Det blir liksom slowmotion akkuratt i det du hopper." Jeg fortsetter: "Mens du venter på å dø. Slowmotion mot døden." Mens Mr. Melk sier "Å sveve er å leve". Hmm.. 

Her er vi på vei tilbake til hytta. Hva sier dette om Chriss(?!): Jeg tipper, faller sidelengs, tryner skikkelig, kommer aldeles ikke opp, roper på hjelp fra min kjære Titina, hun ler, tar bildet ovenfor, ler mer, snur seg, og kjører vekk. ...

Til sist MÅ jeg bare nevne igjen den superkjekke, dypt sjarmerende, flinke, effektive, positive, og igjen ultra-kjekke-sjarmerende kelneren på pizzerian i bakken. Vi dro som dere skjønner såklart tilbake dit idag.

I morgen kveld har jeg gleden av å presentere "Christina the Funfact og Intervju"! OG i morgen tidlig legger vi ut en latterbombe av en Behind the Scenes-snutt. Den, og mye annet snax, kom dessverre ikke med på den eventyrlige VinterferieFilmen, på grunna av feil format. 

Kos dere i morgen alle sammen, vi skal på den årlige skituren, som forhåpentligvis blir kosbar!

Nussnuss, nattinatt

- Jorunn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar