Denne ble like random som de andre. Mvh Rorunn

HeiA bloggen-til-Christina! I skrivende sekund er det 39 munitter til enda en dag er over. Huff, som tiden går på ferie her i (på?) Kvitfjell! Jøjemeg.

Dagen i dag var en super dag! Gårsdagens ulende vind og tildekkede himmel, var idag skiftet ut med en strålende sol, da blir det strålende jenter! Vi har sust nedover, mellom, gjennom, nesten forbi mange av de flotte løypene, video kommer mot slutten av uka. Spist to deilige pizzaer servert av en særdeles kjekk og sjarmerende kar, mm. Fnist godt av noen sossegutter bak oss, som snudde seg titt og ofte, hmm, blunk. Og de samme gutta, pluss Chriss, fniste godt av en viss Jorunn som prøvde seg på skjøyting med slalomsko i pizzerien, var nære på at ikke huet traff betongen der. Tilbake på hytta koste vi oss som vanlig med godsaker på www.asos.com, game'a iherdig wordfued, spiste deilig lam med soppsaus (i Jorunns tilfelle, og skinke i Christinas). Avslutningen på kvelden var å se filmen "Moulin Rouge", with some candy on the side. En meget spesiell film, litt forstyrrende, men artig at de blanda halvparten av verdens kjærlighetslåter til et stort, klissete, dramatisk show. En film som bør sees, for å ha sett den sin skyld. Og nå ligger vi altså her i senga, Chriss periodevis ute av syne, og periodevis med hodet over kanten og ordene: "Blod i hodet"/"Hodet faller av!"

Her er da mitt "Ansiktsutsnitt-bilde-hvor-dere-faktisk-ser-ansiktet-mitt-fordi-det-er-sol-og-digg!"-bilde.


Bildet sier mer enn tusen ord, dette sier mer enn tusen ord om hvor flott det var i bakken idag! (Og hvor usymmetrisk jeg er?)

Beklager at det ikke ble noen spennende godsaker i dette innlegget, men er litt trøtt. Det er Chriss også. Nei, ikke så veldig, hun lurer på hvorfor jeg spør om det bare. Og nå ler hun, *hehe*.

Men vi skal på litt godsaker imorgen, også kjent som velvære avdelingen på hotellet-vi-ikke-husker-hva-heter! SPA, folkens, spa, be jealous. Det blir kjempe deilig, men også litt spennende, for vi overhørte at de sosseguttene pratet om å ta turen dit enten idag, dagen som var, eller imorgen. Kan bli.. interessant og kleint. Uansett blir det bra, gleder meg til imorgen!

I denne skrivende stund håper jeg alle sover godt, selvom vi ikke gjør det. Men det skal vi snart, så natta søtnoser!

- Jorunn

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar