Det var den tittelen da... Mvh Rorunn

Salut meine amigos! Jepp, I am språkforvirra. Det fikk jeg nettopp en kommentar om fra sidelinja her, nærmere bestemt Christina. Hun sitter forresten med min mac, mens jeg mekker på hennes mac. Stakars jente, skjønner lite av mitt suverene bluetoothheadset, spesielt i kombinasjon med min kjære programvare Sibelius. Et komponereingsprogram sponsa av Musikklinja ved Skien vgs, løp og søk folkens! Blah blah blah, her i hytta er gulvet alt for varmt etter vår smak, en smak dere kanskje ikke finner så interessant.. 

Men men, en oppdatering siden sist: Vi har altså kommet tilbake fra en dag i bakken, som Chriss informerte dere om at var litt skuffende. Men for all del, bakken er bakken, og bakken er alltid bare bra! Anyways, når vi kom jeg hoppet jeg rett i badstua, som visstnok holdt nærmere 80 grader, hmm, varmt var det hvertfall, sjelden jeg føler meg  heit. Jepp, MinHumorErTørr.com. Så slappet we off et par timer, slik man skal på ferie, spiste en sunn og god middag, bestående av en form for smør-bønne-suppe, og deilig jordbær med selvpisket krem. Etter mye givende prat og gaming, sitter vi igjen i den berømte sofaen. 

Her er mitt "Ansikts-utsnitt-bilde-hvor-du-ikke-ser-ansiktet-mitt-fordi-jeg-er-i-bakken-og-det-er-is-kaldt"-bilde. Vennligst ikke legg merke til kvisen på venstre siden nesa, se heller på den vakkre kjevebeinsstrukturen min, og hvordan lyset faller på leppene. Et blinkskudd, spør du blinkskytteren Christina!

Vinterferie 2008, den gang da gelepenner var tingen. Skulle likt å vite hva vi hørte på på den tid..

Nå fant jeg hvertfall nettopp ut at Lana Del Rey er artisten som topper Chriss's 25 Mest Spilte-liste på iTunes, så hun (artisten ikke Chriss!) er verdt å sjekke ut! For såvidt er jo Chriss også a very pretty girl, sjekk ut henne også, hun er ledig, blunk, smask. Ellers fant jeg nettopp en fiffig og fin liten gruppe, Ephemera, som er kjent for den supersøte "Girls Keep Secrets In The Strangest Ways". Synes deres musikk har noe lekende, lett og feminint over seg, som jeg rett og slett forelsket meg litt i her om dagen. 

Noe annet jeg forelsker meg litt i hver dag, er denne her:

Og med han i tankene sier jeg hadebra, og takk for meg, hasta luego cutiepies! 

- Jorunn

PS: Hvis noen lurte; Rorunn, er det Chriss kallte meg da vi var små, mitt navn er som kjent Kvaalen, Jorunn Kvaalen. (Det var en her som påpekte at det var noe å lure på.)

PPS: Ingen PPS idag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar