Hva som helst, jeg er veldig lite oppfinnsom, mvh Rorunn!

Heia bloggen! Her kommer en varm gjestehilsen fra sofaen på ei hytte i Kvitfjell! Selv ankom jeg for snart seks timer siden, mens Christina lå et par timer bak, etter hver vår fire timers biltur. I år ble det en koslig, liten, tømra leilighet. Tør regne med at det kommer bilder senere. Da tenkte jeg jeg ville fortelle dere en kort historie om hvordan vi havnet her.

En vakker dag i januar 1996 kom Christina Fostad Moe til verden, og en like vakker februardag møtte vi hverandre for første gang. Sansynlgvis var dette  i grusoppkjørselen utenfor den blå firemannsboligen, i Skogveien 21, 1430 Ås. I dette huset bodde det fire familier, og de to yngste, blondeste, dog glupeste, og søteste jentene ble opp gjennom årene nesten som søstre. Disse to var såklart de praktfulle Rorunn og Titina - Jorunn og Christina. Desverre, etter mange flotte år i Skogveien bestemte de fire familiene seg, én etter én, for å flytte ut. Vi ble spredt innen en radius på fem-timers-biltur. Heldigvis kom et genialt hode opp med idéen om å dra på hyttetur sammen i vinterferien, and so we did. Tradisjonen tro sitter vi altså her i en lun stue i Kvitfjell, klare for nye løyper, gode middager, badstue-opphold og feriekos! 


Come on over, baby? Mvh Skogveiens yngste, blondeste, søteste, tidligere beboere. 
Dette er mitt "Dette er meg på vinterferie"-bilde, og med det sier jeg grasias für moi, og snx!

- Jorunn

PS: Vil bare gi dere litt ILI (inside-laughter-information) fra hytta: Christina var nettopp svakt frustrert over at hun ikke fikk opp dørene til doene. Hun skjønte ingenting, alle sitter jo her, så det er ikke opptatt, hmm. Men så oppdaget hun at døra skulle åpnes mot henne ikke fra. Hun er jammen lur. 

PPS: I den kommende uken presenterer  cfm.blogg.no "Gjesteblogg-uke"! Jeg er den heldige, verdige, og utpekte forfatteren av disse innleggene. Uka vil by på godsaker som blant annet "Christina - The Funfact". So long, snuppiser! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar